dobro si ovo sve napisao,ja sam primjetio u ovim prijateljskim tekmama da smo dosta šansi stvorili ali da ih nismo uspjeli realizirati na pravi način,protiv Argentine cemo možda imati samo 1-2 i ako ih ne uspijemo iskoristiti oni ce iskoristiti svoje,nekako imam osjećaj da ce im ga Džeko zabiti..hz1987 je napisao/la:Ovaj podatak da će Argentina igrati formaciju 4-3-3 je totalno netačno. Igrački kad se to posloži izgleda kao da je 4-3-3 ali je to ustvari 4-5-1 (tačnije 4-1-4-1 formacija)
Argentinci dobro znaju da smo protiv njih igrali formaciju 4-4-2 gdje je Sabella odgovorio formacijom 5-3-2 gdje mu je javnost u Argentini prigovarala da igra previše defanzivno, a to je ustvari izgledalo 3-5-2 formacija s kojom su nas razbili jer je su bekovi alternativno igrali povučeno zbog naša 2 napadača, a potpuno su igrom odgovarali postavci u veznom redu.
Ovaj put su primjetili da igramo formaciju 4-5-1 (tačnije 4-2-3-1) pa je njihov odgovor na tu našu formaciju 4 prednja vezna napadača koji će pritiskati naš zadnji vezni red...računajući da 2 klasična centarhalfa mogu zaustaviti jednog našeg špica - a bekovi otupiti naša krila. Svjesni su da i naša krila mogu igrati povučenije, pa da ta formacija iz 4-2-3-1 preraste u 4-4-1-1 (i to je taj njihov odogovor 4 u veznoj protiv 4 uveznoj liniji) pritiskujući svojim bekovima prema naprijed ostavljajući 2 centarhalfa na Džeki!
15.06.2014. BIH - ARGENTINA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_,doci
Re: 15.06.2014. BIH - ARGENTINA
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
To bio mogao biti mali problem ali tješim da imaju dovoljno iskustva da se ne us'eru.High je napisao/la:Demoniziran napad imaju. Strah me naše panike.
Za druga iznad, fino objašnjena taktika. Zato sam i pisao da će naši ključni igrači biti Pjanić i Bešić (znači njih dvojica nemaju zamjenu u ovoj utakmici) koji će morati naći načina da iznesu loptu pod Argentinskim presingom. A onda siguran sam da možemo stvoriti pokoju šansu ali što kaže @Željo nema zayebancije i nonšalancije, moramo iskoristiti svoje šanse jer oni svoje hoće sigurno.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Mislim da se jos ne zna ni za otvaranje,a kamoli za vasu utakmicu.Batko je napisao/la:Vrlo bitan podatak!
Ko je sudija?
Sent from my Home using fingers
Cuj ko da je neka novost sta ce oni igrati,ovo se znalo i prije 2 mjeseca ,i nije to nikakva 4 3 3 formacija,mesi i aguero igraju vise poluspice nego krila ,rotiraju se ,izvlace po loptu itd. Ako uspijemo na sredini im parirati mozemo se necemu nadati . Al s obzirom da ce tok utakmice vjerovatno biti da cemo se mi braniti a oni napadati ,ja tu misketa defanzivno vidim ko igraca manje,za kontre ga isto vidim ko igraca manje,tako da se ne nadam previse,al et mozda i pogrijesim 

Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho
SiamoNoi je napisao/la: Mislim da se jos ne zna ni za otvaranje,a kamoli za vasu utakmicu.
Hrvatima neki japanac sudi, Yuichi Nishimura

Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho
- Goalgetter
- Kontakt:
Poprilicno i zeznut vezni red imaju. Mascherano i Gago su zaduzeni za zadatke u centrali, pogotovo za Misimovica i Pjanica. Tu je i Di Marija kojeg ce kao i obicno, biti svuda na terenu.
Samo trkom, zalaganjem, i hladnom glavom, ovdje mozemo do pozitivnog rezultata.
- Blue_He4rt
- Kontakt:
Nikako ne shvatam da Pjanke, Besa , Miske, Lula i Hajra nece moci izaci na kraj sa jednim Mascheranom, Gagom i Di Mariom.Angel ce se vise prikljucivati napadu i tu vidim nasu sansu.Znaci, dođe ti nekako 5 na 2.Ne vjerujem da ce se mnogo trojka iz napada nuditi previse u vezi.Jos kad dodas da im je odbrana sa golmanom prolazna, moze se svasta ocekivati.Napad je iz snova, to se mora priznati.Međutim, ukoliko prvi povedemo, oni se otvore dodatno, biti ce svega i svacegaGoalgetter je napisao/la:Poprilicno i zeznut vezni red imaju. Mascherano i Gago su zaduzeni za zadatke u centrali, pogotovo za Misimovica i Pjanica. Tu je i Di Marija kojeg ce kao i obicno, biti svuda na terenu.

Chelsea F.C.
Ma ekipa im je stvarno strasna. Bice to najveci rezultat u istoriji repke ako uzmemo bod.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Jeste vise dosadni s tom Argentinom...necemo izgubiti i tacka...i slabiji igraci iz nekih murcia, santandera, vallecana, cardifa i sl. su zatvarali i aguera i messija i mariu, zasto nasi ne bi...plus begovic na golu...imamo i mi svoje adute...cak ne mislim i da ce posjed lopte biti puno na njihovoj strani, izuzev u slucaju da mi prvi povedemo...svaki nas igrac zna s loptom, izuzev vranjesa ako uleti u prvu postavu.
oni ce dobiti odmah na pocetku samar koji ce ih spustiti na zemlju, da li golom za nas, da li izglednom prilikom...pa ce shvatiti kako smo zapravo zafrkani, ako vec nisu...a nisu jer su umisljeni...ali ce biti spusteni na zemlju...akoBogda.
zivi bili pa vidjeli
IZGUBITI NECEMO, osim nesretno, kao protiv brazila ili meksika
oni ce dobiti odmah na pocetku samar koji ce ih spustiti na zemlju, da li golom za nas, da li izglednom prilikom...pa ce shvatiti kako smo zapravo zafrkani, ako vec nisu...a nisu jer su umisljeni...ali ce biti spusteni na zemlju...akoBogda.
zivi bili pa vidjeli
IZGUBITI NECEMO, osim nesretno, kao protiv brazila ili meksika
Strasna su im ova tri imena naprijed i ako eventualno gurne Di Mariu u vezu.Ostatak ekipe i nije nesto.Cartman je napisao/la:Ma ekipa im je stvarno strasna. Bice to najveci rezultat u istoriji repke ako uzmemo bod.
sreća pa odigrasmo onu prijateljsku, pa su mogli malo osjetiti i te strašne argentince i vjerujem da će panika biti manja nego da se prvi put srećemo sa njimaHigh je napisao/la:Strah me naše panike.

FORZA MARŠAL !!!
- undefined007
- Kontakt:

Zadnja izmjena: undefined007, dana/u 11 jun 2014, 01:16, ukupno mijenjano 2 puta.
For this reason, I AM LEGEND, predestined for greatness, built for the final hour.
http://www.youtube.com/watch?v=frhgT5CMpjo&hd=1 ;)
SS.23
FK SARAJEVO !
HZ 1987
http://www.youtube.com/watch?v=frhgT5CMpjo&hd=1 ;)
SS.23
FK SARAJEVO !
HZ 1987
- Goalgetter
- Kontakt:
Bez obzira na sve, nema predaje.
Mozemo im ipak yebati majku, iako su 3x jaci od nas. Opet ponavljam, samo da udjemo hladne glave u mec, to bi vec znacilo mnogo. Na motivaciji nam sigurno nece faliti.
Mozemo im ipak yebati majku, iako su 3x jaci od nas. Opet ponavljam, samo da udjemo hladne glave u mec, to bi vec znacilo mnogo. Na motivaciji nam sigurno nece faliti.
Bice zanimljivo vidjet je li Messi stvarno u padu forme ili se po vjerovanju mnogih cuvao za SP tako sto je trcao samo 5km po utakmici 

Ta priča bi imala logike da je on trčkarao tamo negdje od kada su ispali protiv Atletica kada više nije imao motiva i kada se čuvao za SP. Ali on je u lošoj formi cijelu ovu sezonu (česte sitne povrede, povraćanje, loši rezultati sa klubom, loša igra općenito) i ne vjerujem da je to iz razloga da se čuva za SP. Jest važna stvar ali ne toliko da 8 mjeseci igraš pod ručnom kako neki kažu. Pored svega ovog on se opet nadavao golova ali nije to taj Messi iz prošlih sezona, tokom cijele sezone imao sam osjećaj da mu je igra "provaljena".darker10 je napisao/la:Bice zanimljivo vidjet je li Messi stvarno u padu forme ili se po vjerovanju mnogih cuvao za SP tako sto je trcao samo 5km po utakmici
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Lesinari stari patrioti.undefined007 je napisao/la:kratko jasno
![]()
![]()
![]()

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
-
- Kontakt:
Jao najave formacije Argentinaca od ovog Stambolića sa ovog portala, kao da piše za veselu svesku

Grbavica naš je Hram!!!
To je samo teorija a praksa je nesto sasvim drugo. Argentina je tada igrala 5-3-2 zato jer nije imala Messija i Higuaina na raspolaganju. I jedan i drugi ce zapoceti protiv nas. Naravano upravo u toj formaciji 4-3-3. Cuj igrat ce 4-5-1- ? Znaci Aguero i Messi ce igrati u sredini. Njima je ocigledno svejedno kako mi igrali 4-4-2 ili 4-2-3-1-. Ljudi ce nas napast sa 4-3-3 ( napad Aguero - Higuain - Messi , sa najboljim sto imaju ) a mi neka se snalazimo kako znamo i umijemo. Drugi razlog zasto su protiv nas igrali u prijateljskoj u za njih neuobicajnoj formaciji je taj sto njima prijateljske stvarno sluze da isprobju pojedine igrace i taktike.hz1987 je napisao/la:Ovaj podatak da će Argentina igrati formaciju 4-3-3 je totalno netačno. Igrački kad se to posloži izgleda kao da je 4-3-3 ali je to ustvari 4-5-1 (tačnije 4-1-4-1 formacija)
Argentinci dobro znaju da smo protiv njih igrali formaciju 4-4-2 gdje je Sabella odgovorio formacijom 5-3-2 gdje mu je javnost u Argentini prigovarala da igra previše defanzivno, a to je ustvari izgledalo 3-5-2 formacija s kojom su nas razbili jer je su bekovi alternativno igrali povučeno zbog naša 2 napadača, a potpuno su igrom odgovarali postavci u veznom redu.
Ovaj put su primjetili da igramo formaciju 4-5-1 (tačnije 4-2-3-1) pa je njihov odgovor na tu našu formaciju 4 prednja vezna napadača koji će pritiskati naš zadnji vezni red...računajući da 2 klasična centarhalfa mogu zaustaviti jednog našeg špica - a bekovi otupiti naša krila. Svjesni su da i naša krila mogu igrati povučenije, pa da ta formacija iz 4-2-3-1 preraste u 4-4-1-1 (i to je taj njihov odogovor 4 u veznoj protiv 4 uveznoj liniji) pritiskujući svojim bekovima prema naprijed ostavljajući 2 centarhalfa na Džeki!
- Juventinisimo
- Kontakt:
Kamo srece da nas napadnu sa 5 napadaca... 

38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
Sta sve se nece procitati ovdje. Messi je imao jednu od najlosijih sezona u karijeri. Jako dobro je poznato da se Messija vec minimalno 5 godina kritikuje da za Argentinu ne daje ni upola onoliko kao za Barcelonu. Sam Messi licno je izjavio poslje ove sezone da bi voliko u dresu Argentine da nadoknadi slabu sezonu i da konacno zaigra i za reprezentaciju maksimalno. Iz svih tih izjava je logicno predpostaviti da ce Messi dati jos 10-20% vise nego inace. A covjek vazi u zadnje 3-5 godine kao najbolji igrac svijeta pored Ronalda. Po mnogima najbolji igrac svijeta, bar do ove sezone gdje je bio los. Mada Messi je jos uvjek Messi. Kao sto mi cekamo trenutak, dva magije od Misketa svih 90 min.. Tako ce Messi imati 10-tak trenutaka magije u utakmici protiv nas. Slicno vazi za Aguera i di Mariu.darker10 je napisao/la:Bice zanimljivo vidjet je li Messi stvarno u padu forme ili se po vjerovanju mnogih cuvao za SP tako sto je trcao samo 5km po utakmici
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.