Koga nakon Sušića?
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Koga nakon Sušića?
samo nek ne bude pitar jer unistise sve sto nam valja. vaha, imas li daha da naslijedis ovog pacenika od susica, neznalicu svjetsku..
Smijes li se kladiti sa mnom da ce jedan od dvojca Osim, Hadzibegic biti novi selektor?KK_Bosna je napisao/la:pa eto ja se smijem kladiti sa svima, ko god hoce i u sta god hoce da 100% ni vaha ni bajevic nemaju ni 0,0001% sanse da budu selektori
1946
Ne znam s kim bi se mogli dogovorit u toku dana, u najboljem slucaju danas ce urucit otkaz teletu, mada ja licno mislim da ce ga uslovit necim npr da iz sljedece 3 utakmice uzme po bod
volis prijatelju da citiras mene nemam nista protiv jasam samo napiso kako stara poslovica kaze tako se barem kaze u mom kraju pozdrav[/quote]
Dobro prijatelju, izvini na smetnji. Volim i ja stare poslovice.[/quote]
Storm mojne vise zao mi ga
Dobro prijatelju, izvini na smetnji. Volim i ja stare poslovice.[/quote]
Storm mojne vise zao mi ga

JA VOLIM SAMO VELEŽA ALKOHOL I ŽENE NIŠTA VIŠE U ŽIVOTU NE ZANIMA MENE!!!
rece mi jaran da je savez mnogo ranije dogovorio sa darkom milanicem sve uslove u slucaju da pape izgubi od izraela. urucice otkaz papetu, a vec ranije milanic je napustio leeds united nakon 6 utakmica kako bi bio slobodan i spreman za preuzimanje bosne!
Doći će opet neko iz sarajevskog lobija garant, al eto od tih svih samo se nadam da neće Hadžibegić, poznati demagog.
dva panja susic i hadzibegic, koji je gori?Wisey je napisao/la:Doći će opet neko iz sarajevskog lobija garant, al eto od tih svih samo se nadam da neće Hadžibegić, poznati demagog.
Jedina veza između Amara i Džeke u Želji je ta što je Džeko debitovao kod Amara prije nego što je otišao u Japan 2003. godine.karabaja_sa je napisao/la:Kakav crni Osim jeste vi normalni, ko je uopste izmislio tu glupost. Plakao od srece sto je Dzeku uvalio za 50 milja i sad da mu glumi autoritet. Presmijesno
Edin je 2005. godine otišao iz Želje.
Stručnjak.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
- storm_raider
- Kontakt:
Dobre su stare poslovice.nisko je napisao/la: Storm mojne vise zao mi ga

Sport je lijek za tijelo i duh.
Anketa je ponovo kreirana.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Vaha opet nece 

De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
-
- Kontakt:
Moj prvi izbor je Bajevic,jer ima iskustvo i autoritet je,i mislim da bi dobro poslozio ekipu i mozda se i domognemo treceg mjesta(baraza),samo se bojim da nebi Safet tu se Dusanu mijeso mozda da se i dalje pozivaju Tino,Hadzic i ovi amateri da se prodavaju preko repku,al se nadam da je Dusko jaka licnost i da to nebi dozvolio.Jer ovi mafijasi su prefrgani do bola. A nekako najidealnije rijesenje po meni je naprimjer bivse igrace nase stavit da ovo poslagaju kako treba,naprimjer Barbarez,Bolic,Hibic,Salihamidzic(i ako Brazzo ja mislim nebi doso),Kodro... Da jedan bude trener,drugi pomocnik,treci da gleda nase igrace na licu mjesta u kakvoj su formi,porazgovara sa njihovim trenerima,cetvrti da ide uzivo gledat utakmice potencijalnih reprezentativaca,peti da bude tu za fizicku spremu,za psiholosku pripremu za utakmicu,i tako dalje... Ima tu jos dosta stvari,uglavnom vrijeme je da postanemo ozbiljni i da napredujemo kao i svi ostali !!!
Al prvo treba ova gnjida od covjeka da dobije nogu

Al prvo treba ova gnjida od covjeka da dobije nogu

SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
- DzemoVoliMarmeladu
- Kontakt:
Bez Cire?Virtu4l je napisao/la:Anketa je ponovo kreirana.
Kk Bosna napisi nam ko je novi selektor ocito da nesto znas
Dajte nam MEŠU
- storm_raider
- Kontakt:
Evo reci cu ti ja, Amar Osim.Tulln1 je napisao/la:Kk Bosna napisi nam ko je novi selektor ocito da nesto znas
Sport je lijek za tijelo i duh.
- anonymousHD
- Kontakt:
Amar i samo Amar!
Ibrak ce se ubitstorm_raider je napisao/la:Evo reci cu ti ja, Amar Osim.
Ja sam glasao za Amara, ne znam ima lik neku ludu sreću barem je imao dok je vodio Želju, stari mu isto tako ima neke veze gore pa tako vjerujem da bi on bio dobar izbor, Vaha bi bio odličan izbor ali sumnjam da će se prihvatiti ovog zadatka, nije budala da nas vadi iz g+++++ gdje nas je ovaj utrp'o, a vjerujem da bi Vaha imao i veću karizmu, za ostale ne znam nisam baš upućen ali od ovih gore ni jedan nije loš/iji od Papeta.
1953, 1971, 1973, 1976, 1977, 1978, 1989, 1990
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.