Tino-Sven Sušić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Mozambik
Kontakt:

Re: Tino-Sven Sušić

Post Postao/la Mozambik » 05 mar 2014, 23:29

HST je napisao/la:Eto, pokaza se da nije šta tražite. Doveden za prijateljsku da vidite je li razbijač ala Rahimić. Nije, idete dalje. Ovo vriđanje i preseravanje sa komentarima je ipak tu mač za mene i svakog s normalnim razumom, tako da nastavljate u miru po starom.

Lijepi pozdrav.
To smo mi i od ranije znali da on nije ono sto mi trebamo. Samo je on selektorov bratic pa se moze provuc u reprezentaciju i kao DM.

I ici ce u Brazil bez obzira na sve, jer je Safet previse bezobrazan i boli ga **** za uspjehom reprezentacije. On svakako ode na kraju SP

HST
Kontakt:

Post Postao/la HST » 05 mar 2014, 23:36

Cartman je napisao/la: Zar nije lipi?
Očito je da imate problema sa razumijevanjen pa van moran crtat.

A ovome je provaljena mater.

aqarius
Kontakt:

Post Postao/la aqarius » 05 mar 2014, 23:38

rope11 je napisao/la:Jesam ja jedini koji misli da je momak solidno odigrao?

Bit ce da jesam.

slika
Ja takođe mislim da je momak solidno odigrao....više je uradio na terenu od 60% naših zvjezdica.Prva utakmica ,malo u grču,defakto nije DM ono što nama treba...poraditi na zadnjem pasu...E sada da li nama u repci treba taj tip igrača to je nešto drugo..Razloga nema za pljuvanje,jedini je u par navrata uspio da napravi neki višak igrača za nas(ponovo kažem treba to da okruni dobrim završnim pasom)..,..Samo čudan smo mi narod ..da je dečko dao i 3 gola opet bi mu spominjali rodbinu jer je Papetov bratić...igra je bila kilava.....međutim idemo dalje.Znamo da naša repka može,Misketa trebamo i sa 45 godina..tek sada se vidi kada nema njega i Pjane da smo treća liga europskog loptanja..

suhi
Kontakt:

Post Postao/la suhi » 05 mar 2014, 23:40

Tino-Sven Sušić ,zasto on uopste ima temu na forumu ? :mrgreen: :mrgreen:
Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 05 mar 2014, 23:41

aqarius je napisao/la:

Bit ce da jesam.

slika
Ja takođe mislim da je momak solidno odigrao....više je uradio na terenu od 60% naših zvjezdica.Prva utakmica ,malo u grču,defakto nije DM ono što nama treba...poraditi na zadnjem pasu...E sada da li nama u repci treba taj tip igrača to je nešto drugo..Razloga nema za pljuvanje,jedini je u par navrata uspio da napravi neki višak igrača za nas(ponovo kažem treba to da okruni dobrim završnim pasom)..,..Samo čudan smo mi narod ..da je dečko dao i 3 gola opet bi mu spominjali rodbinu jer je Papetov bratić...igra je bila kilava.....međutim idemo dalje.Znamo da naša repka može,Misketa trebamo i sa 45 godina..tek sada se vidi kada nema njega i Pjane da smo treća liga europskog loptanja..
+1
I ja sam mišljenja da je momak solidno odigrao za prvi nastup. Ono što njemu treba su jača liga i klub, pod uslovom da bude standardan. Ima hljeba u njemu.

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 05 mar 2014, 23:41

Susic je bio ok,nista losiji od ostatka tima,treba biti realan,ali on definitivno nije defanzivni vezni! on eventualno moze biti zamjena za Medunjanina,jer su slicni tip igraca,zadnjeg veznog jednostavno ne moze igrati! naprijed prema golu je od vece koristi,mada njemu treba jos puno rada i truda da bude od neke vece koristi reprezentaciji,valjda na ljeto ode u jaci klub i ligu i za godinu dvije mozda nam i bude vise koristio,sad jednostavno na toj poziciji imamo sasvim dovoljno igraca,ali ja bi ga poveo u Brazil,zasluzuje da bude tu oko reprezentacije...

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 05 mar 2014, 23:45

aqarius je napisao/la:

Bit ce da jesam.

slika
Slazem se u potpunosti, Tino i Hodzic odlicni s obzirom da na sve sto se desilo na terenu, nisu mogli goru utakmicu imati za debi.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 05 mar 2014, 23:47

Po cemu on to Boga ti zasluzuje da bude oko reprezentacije.

Igrac koji u buducnosti moze zamjeniti Medunjanina, imaju isti stil igre. Sad ga nema smisla forsirat jer nicemu ne moze doprinjet.

Umjesto da trazimo pravog DM, ti bi da vodis Susica i da se na njega oslonis. Vidis sta nam je uradio yebeni Egipat sa 100 debitanata. Sta ce nam tek uraditi Argentina i Nigerija sa ovim centralnim i ofanzivnim veznjakom na poziciji defanzivnog veznjaka ne smijem ni da zamislim.

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 05 mar 2014, 23:52

Mozambik je napisao/la:Po cemu on to Boga ti zasluzuje da bude oko reprezentacije.

Igrac koji u buducnosti moze zamjeniti Medunjanina, imaju isti stil igre. Sad ga nema smisla forsirat jer nicemu ne moze doprinjet.

Umjesto da trazimo pravog DM, ti bi da vodis Susica i da se na njega oslonis. Vidis sta nam je uradio yebeni Egipat sa 100 debitanata. Sta ce nam tek uraditi Argentina i Nigerija sa ovim centralnim i ofanzivnim veznjakom na poziciji defanzivnog veznjaka ne smijem ni da zamislim.
A sta to bgt, Besic ima pa zasluzuje da bude ? Sta Prici ima pa zasluzuje ? Tanakovic ? ...itd.

Tino je debitovao u uzasnoj utakmici, nije bilo nacina da ista pokaze kad niko, aposolutno nije funkcionisao, isto vazi za Hadzica.

Daj se malo skuliraj te, sta bi vi pokazali na ovakvoj utakmici ?
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

19risha88
Kontakt:

Post Postao/la 19risha88 » 05 mar 2014, 23:56

Ma sve ljudi da Tino i ne igra na tom DM u repki nego AM što i jeste,opet nema mjesta,ispred njega su Ibričić,Štilić,Prcić,a kad skontate da tu Miralem vlada narednih 10 godina,A pošto vrijeme ne stoji, za 2 godine pojavit još kandidata na tom mjestu,što iz mladih repki što iz dijaspore,a Tino nije ekstra potencijal,onda se zapitajte kad će on doći na red ako Safet ode s klupe poslije SP... Vjerovatno nikad...

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 05 mar 2014, 23:57

Cartman je napisao/la:
Adi_Zepce je napisao/la:Prema naprijed nije bio los.Moze u buducnosti da bude u repci kao kreativac,a kao defanzivac nikako.
P.S Oni koji pisu da veceras nije nista pokazao,onda treba biti realan i reci da nitko nije nista pokazao.Osim mozda Kolasinca i donekle Lulica.Ostali bas kao ni TSS nisu nista posebno bili.
Sta je kreirao? Je li imao jedan jedini pas koji je otvorio odbranu, stvorio neku priliku ili prostor? On ne moze bit kreativac na ovom nivou. Moze bit onaj koji gura loptu dva metra i trckara okolo. Takvih imamo dovoljno. Igrac na nivou Svrake.
Nije kreirao nista, bas kao ni citav nas vezni red, ali sam zbog njegove prirodne pozicije rekao da moze u buducnosti biti kreativac koji ce biti nas 3 ili 4 veznjak u tom dijelu veznog reda. Treba uzeti u obzir da je momak jos uvijek i mlad, ima 21 godinu i nije toliko bio los na debiu. Ovdje neki pokusavaju da to prikazu kao strasnim, a nije jednostavno istina. Po meni Hadzic je bio duplo gori, ne znam je'l se taj lik 3-4 put sastao s loptom?.
Tino ima solidnu tehniku i u buducnosti bi trebao biti tu u i oko reprezentacije, ali sam misljenja da trenutno nije za repku kao ni za put u Brazil.
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 05 mar 2014, 23:58

TIn imao je par dobrih poteza zna on igrati lopte ali nije za zadnjeg veznog ali bolji je po meni od Hadzica koji se nije vidio..mislim da je i Prcic trebao dobiti poziv jer nema smisla da Vrsajevic igra krilo i bude pozivan kad ima Mujdza i Vranjes momak onda u Argenitini nije mogao da potrefi kazneni prostor nego kamere u gledalistu..

JackTheStripper
Kontakt:

Post Postao/la JackTheStripper » 05 mar 2014, 23:59

Elegant je napisao/la:
Mozambik je napisao/la:Po cemu on to Boga ti zasluzuje da bude oko reprezentacije.

A sta to bgt, Besic ima pa zasluzuje da bude ? Sta Prici ima pa zasluzuje ? Tanakovic ? ...itd.

Tino je debitovao u uzasnoj utakmici, nije bilo nacina da ista pokaze kad niko, aposolutno nije funkcionisao, isto vazi za Hadzica.

Evo ja cu ti reci sta Besic ima. Prgavost i drskost. Dovoljna kolicna bezobrazluka. Zna stati na loptu i iznijeti je. Jos k tome je igrao sedam puta za A-repku i odlicno je odradio posao. Nije limitiran u defanzivi. Ergo, Besic je za Tinkeca Tinky-Vinkyja izmislio nogomet. Prof. dr.
Tvrd je Bošnjak, voćka čudnovata,
ne slomi ga, al zube polomi.

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 05 mar 2014, 23:59

Elegant je napisao/la: A sta to bgt, Besic ima pa zasluzuje da bude ? Sta Prici ima pa zasluzuje ? Tanakovic ? ...itd.

Samo mi daj podatak kolko su njih dvojica oduzela lopti veceras protivniku?

Pa bolje je Muratovic odigrao onih 10 minuta nego njih dvojica. Zato sto je covjek citav zivot igrao DM i zna sta treba da radi.

Kazem ponovo. Susic nije odigrao lose, ali jednostavno nije ono sto nama treba.

Tino je Medunjanin broj 2, Ista igra, iste predispozicije. Ni jedan ni drugi nisu zadnji vezni, nego centrali i ofanzivni veznajaci. A nama treba pravi zadnji vezni i bez njega se mozemo pusit na SP.

Nije bitno kako se on zove, nego da li moze odigrat ono sto nama treba.

19risha88
Kontakt:

Post Postao/la 19risha88 » 06 mar 2014, 00:00

JackTheStripper je napisao/la:
Elegant je napisao/la:

Evo ja cu ti reci sta Besic ima. Prgavost i drskost. Dovoljna kolicna bezobrazluka. Zna stati na loptu i iznijeti je. Jos k tome je igrao sedam puta za A-repku i odlicno je odradio posao. Nije limitiran u defanzivi. Ergo, Besic je za Tinkeca Tinky-Vinkyja izmislio nogomet. Prof. dr.
čorav vidi šta BEŠIĆ IMA
[youtube][/youtube]

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 06 mar 2014, 00:03

Znaci opet Susicevo standardno nakon tkeme, kaze racuna na TInu u buducnosti. Super, odlicno je pripremio teren da ga povede u Brazil, a to sigurno nije zasluzio. Ocaj.

JackTheStripper
Kontakt:

Post Postao/la JackTheStripper » 06 mar 2014, 00:13

Ako Tinkec Tinky-Vinky dobije kartu za Brazil, ja cu bojkotirati reprezentaciju i necu ih pratiti na SP.

A poziv ne bi trebali dobiti ni Vrsajevic zvani SpeedDemon, Ibricic, Zahirovic, Stevanovic, Sunjic, Kvrzic, Sesar, Fejzic itd.
Tvrd je Bošnjak, voćka čudnovata,
ne slomi ga, al zube polomi.

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 06 mar 2014, 00:17

JackTheStripper je napisao/la:Ako Tinkec Tinky-Vinky dobije kartu za Brazil, ja cu bojkotirati reprezentaciju i necu ih pratiti na SP.

A poziv ne bi trebali dobiti ni Vrsajevic zvani SpeedDemon, Ibricic, Zahirovic, Stevanovic, Sunjic, Kvrzic, Sesar, Fejzic itd.
Za Fejzica se to ne moze reci. Decko brani u cvajti, koja je među 15 najjaci liga u Europi, iako je kazem druga liga. Imamo li mi boljeg rezervnog golmana od njega?. Definitivno nemamo, samo sto to neki ne vide.
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 06 mar 2014, 00:21

Večeras je bio jedan od boljih na terenu i sasvim zasluženo ide na SP. Bravo Tino, i samo tako nastavi.
DRUG NEBI TI PUNCA

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 06 mar 2014, 00:23

da nam je fejzic najveci problem, mi bi bili mirni. neka momka, ne smeta, ne zali se, a ionako niko nece dobiti priliku pored bega.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 30 gostiju.