Grupa G (Njemačka, Portugal, Gana, SAD)
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_,doci
-
- Kontakt:
Re: Grupa G (Njemačka, Portugal, Gana, SAD)
http://www.francefootball.fr/news/Les-r ... 8es/475990" onclick="window.open(this.href);return false;
Eto vam pravila u slučaju istog broja bodova.
Ja kontam ozbiljne raje ovdje ima, pojedinic pokušavaju provaliti. Nevjerovatno.
Eto vam pravila u slučaju istog broja bodova.
Ja kontam ozbiljne raje ovdje ima, pojedinic pokušavaju provaliti. Nevjerovatno.
Zadnja izmjena: PavelNedved, dana/u 23 jun 2014, 02:22, ukupno mijenjano 1 put.
- legenda reala
- Kontakt:
let3 je napisao/la:Zašto bi Gana prošla dalje ispred Amerike (sa istim brojem bodova na kontu), ako su izubili u međusobnom duelulegenda reala je napisao/la:zar se ne gleda prvo gol razlika kad su FIFA takmičenja, mislim međusobni duel tek dođe treća opcijalet3 je napisao/la: Gana je ba ispala, jer je izgubila od USA - međusobni omjera imaju samo 1 bod na kontu (ameri vec imaju 4)
![]()
nema logike...ja mislim da je Gana (sa ovim remijem amerikanaca maloprije) vec ispala.
Zato što se na SP prvo gleda gol razlika, ako je ista, gleda se broj postignutih golova, ako je jednak, gleda se međusobni omjer, ako je i on jedna, izvlače se kuglice pa ko ima više sreće
tako je uvijek bilo, ne vjerujem da je sad nešto mijenjano
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Zato.let3 je napisao/la:Zašto bi Gana prošla dalje ispred Amerike (sa istim brojem bodova na kontu), ako su izubili u međusobnom duelulegenda reala je napisao/la:zar se ne gleda prvo gol razlika kad su FIFA takmičenja, mislim međusobni duel tek dođe treća opcijalet3 je napisao/la: Gana je ba ispala, jer je izgubila od USA - međusobni omjera imaju samo 1 bod na kontu (ameri vec imaju 4)
![]()
nema logike...ja mislim da je Gana (sa ovim remijem amerikanaca maloprije) vec ispala.
U slučaju da Amerika izgubi 1 razlike, Gani treba pobjeda od 2 razlike. Portugalu od 4.
Zadnja izmjena: Donnie Darko, dana/u 23 jun 2014, 02:13, ukupno mijenjano 1 put.
Ghana mora dobit Portugal 2 razlike, Portugal mora dobit Ghanu 4 razlike, Amerika mora izgubit. 85% su Ameri ptosli.
Klinsman je glavni razlog toga, trener je ba trener, Noske je kita.
Klinsman je glavni razlog toga, trener je ba trener, Noske je kita.
- PatrickBateman
- Kontakt:
*99,9%alemsa je napisao/la:Ghana mora dobit Portugal 2 razlike, Portugal mora dobit Ghanu 4 razlike, Amerika mora izgubit. 85% su Ameri ptosli.
pa to su preglupa pravila onda
ljudi ih pobjedili u međusobnom duelu i sad se to poništava u slucaju istog broja bodova....mislim, retardirano pravilo

ljudi ih pobjedili u međusobnom duelu i sad se to poništava u slucaju istog broja bodova....mislim, retardirano pravilo
- IlCapitano
- Kontakt:
Idemo sad potpuni preokret na kraju. Pobjeda Gane 1:0 i Njemačke 2:0 i braća ganci idu dalje. 

★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
-
- Kontakt:
Gani odgovara pobjeda od jednog gola razlike s tim da daju više od dva gola, npr. 2:1, 3:2, itd. Ali sve pod uvjetom da Njemačka dobije Ameriku sa minimalnih 1:0. S takvim ishodom bi Jenkiji i Crne zvijezde imali isti broj bodova, ali Gana je dala gol više i išla bi dalje. Previše je kombinacija, fakat. 

Zadnja izmjena: PavelNedved, dana/u 23 jun 2014, 02:16, ukupno mijenjano 1 put.
- legenda reala
- Kontakt:
ja se nadam da Ganci idu dalje, najazanimljivija su ekipu u ovoj grupi, uživanje je gledati njihove utakmice
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Ja od Sliskovica govorim daj nam Vahu ili stranca za trenera, nosi ove tintare u pizdu materinu. Ali ne Noske tvrdi bolji protivnik.
Klinsmsn manje vise prodje grupu smrti bez svijetske klase igraca I bez Altidora, moj Noske stavim ti drvo
Klinsmsn manje vise prodje grupu smrti bez svijetske klase igraca I bez Altidora, moj Noske stavim ti drvo
- IlCapitano
- Kontakt:
Gana 1:0, Njemačka 2:0 i Gana je na pozitivnoj nuli, dok SAD ima -1 gol razliku. Gana ide dalje.PavelNedved je napisao/la:Gani odgovara pobjeda od jednog gola razlike s tim da daju više od dva gola, npr. 2:1, 3:2, itd. Ali sve pod uvjetom da Njemačka dobije Ameriku sa minimalnih 1:0. S takvim ishodom bi Jenkiji i Crne zvijezde imali isti broj bodova, ali Gana je dala gol više i išla bi dalje. Previše je kombinacija, fakat.

★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
- anelbavarac
- Kontakt:
Dzaba razbijate glavu
Stari drugovi Low i Klinsmann ce odigrat' nerijeseno, i proc' u drugi krug

Stari drugovi Low i Klinsmann ce odigrat' nerijeseno, i proc' u drugi krug

IlCapitano je napisao/la:Gana 1:0, Njemačka 2:0 i Gana je na pozitivnoj nuli, dok SAD ima -1 gol razliku. Gana ide dalje.PavelNedved je napisao/la:Gani odgovara pobjeda od jednog gola razlike s tim da daju više od dva gola, npr. 2:1, 3:2, itd. Ali sve pod uvjetom da Njemačka dobije Ameriku sa minimalnih 1:0. S takvim ishodom bi Jenkiji i Crne zvijezde imali isti broj bodova, ali Gana je dala gol više i išla bi dalje. Previše je kombinacija, fakat.

jest, da nema ovog faktora

-
- Kontakt:
Pa dobro, ne znam, s obzirom da im valja na Belgiju u narednoj rundi, sumnjam da će tu biti neke prijateljske ljubavi. Treba i o tome računa povesti.
@Il Capitano
Ma prima Gana minimalno jedan gol, nesigurni su odbrani, tako da je moja teorija sigurnija.

@Il Capitano
Ma prima Gana minimalno jedan gol, nesigurni su odbrani, tako da je moja teorija sigurnija.

Joj, o cemu neki pricaju
...
Pa bas ce namjestit x jeste vi dobri ono? Pa bas se SAD-u da ici na Belgiju, a ne na Alzir, pa ljudi ce izginut na toj utakmici da pobijede. Vidjeli su da Gana moze, zasto ne i i oni.

Pa bas ce namjestit x jeste vi dobri ono? Pa bas se SAD-u da ici na Belgiju, a ne na Alzir, pa ljudi ce izginut na toj utakmici da pobijede. Vidjeli su da Gana moze, zasto ne i i oni.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
- JoseMourinho
- Kontakt:
Re: Odg: Grupa G (Njemačka, Portugal, Gana, SAD)
ako uzme gana a i Nijemci uzmu(neko dva razlike ili gana tekma sa vise golova) odose crne zvijezde dalje 

Klinsman ba Bog.
I onda kazu trener je manje bitan, kondicija faktor. Pa ****.m ti kondiciju kad ti trener motivise polovnjake da umru na terenu, zato su Pop I Bill Bogovi s Noske kaze bolji protvnik
I onda kazu trener je manje bitan, kondicija faktor. Pa ****.m ti kondiciju kad ti trener motivise polovnjake da umru na terenu, zato su Pop I Bill Bogovi s Noske kaze bolji protvnik
mislim da je to najprimitivnije pravilo
....da se favorizuje gol razlika ispred međusobnog duela
i sad bi ameri koji su zasluženo i cisto pobjedili Ganu - mogli ispasti, sve zbog gola u 95 minuti....idiotluk od pravila

i sad bi ameri koji su zasluženo i cisto pobjedili Ganu - mogli ispasti, sve zbog gola u 95 minuti....idiotluk od pravila

ma bitno je proćiLillard je napisao/la:Joj, o cemu neki pricaju...
neki su ovdje "štimali" rezultat tekme Argt-Iran da bi mi išli na prvo mjesto a na kraju nismo uzeli ni to drugo

uzet' će i Ameri sigurno 2. mjesto, neće se kockat da uzmu prvo pa da na kraju 3. završe, ako su pametni

15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
-
- Kontakt:
Ali zato daje dodatnu takmičarku neizvjesnost i draž što u suštini jeste bit fudbala.let3 je napisao/la:mislim da je to najprimitivnije pravilo....da se favorizuje gol razlika ispred međusobnog duela
![]()

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.