FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

miky_hz
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la miky_hz » 11 mar 2009, 18:49

Taso je napisao/la:Jel bilo nekog sastanka sa Hosicem izmedju nase uprave i vase???
Ceka se Varesanovic da udje u upravu i rekao je da ce srediti to,posto je prijatelj sa Cemalovicem,a i ovaj drugi je rekao da ce to rijesiti ;)
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Taso
Kontakt:

Post Postao/la Taso » 11 mar 2009, 18:57

Ma pusti novine.Nece mu ovi dati bas tako ispisnicu djabaluka

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 11 mar 2009, 19:01

Taso je napisao/la:Ma pusti novine.Nece mu ovi dati bas tako ispisnicu djabaluka
Pa nisam ni rekao da ce biti dzabaluk ;)
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

kobe
Kontakt:

Post Postao/la kobe » 11 mar 2009, 19:11

Znal ko onu adresu na koju mogu rezervisat kartu za mec BIH-srbija u rukometu?

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 11 mar 2009, 19:17

kobe je napisao/la:Znal ko onu adresu na koju mogu rezervisat kartu za mec BIH-srbija u rukometu?
Sad sam ti stavio na fksinfo ako si ti ono trazio :D

http://www.sportsport.ba/rukometp-14069.htm

Moderator : Koristite PM !

High

Post Postao/la High » 12 mar 2009, 18:49

Nema izbora osim pobjede

Hadžić i Muminović se žale na ozljede, vraćaju se Janjoš i Rizvanović...

Poraz u Mostaru bio je i za očekivati, tako da Sarajevo protiv Zrinjskog pod Bijelim brijegom proteklog vikenda praktično nije izgubilo ništa. S druge strane, dobilo je na mladim igračima kojima je ukazana prilika da osjete teren u duelu s najjačom ekipom naše lige.

Meč protiv Zrinjskog je, međutim, imao svoje posljedice, pa se tako nekoliko igrača žali na ozljede. Trener Sarajeva Mehmed Janjoš u duelu protiv Orašja mogao bi ostati bez Hadžića i Muminovića, koji su lakše ozlijeđeni. Dok se Nikitović još nije oporavio, ekipu će, pak, pojačati oporavljeni Emir Janjoš i Rizvanović.

U narednom meču protiv Orašja Sarajevo ne smije kiksati.

- Bit će teško, jer Orašje nakon domaćeg remija dolazi tražiti spas na Koševu. Međutim, kod nas nema dilema. Moramo to dobiti i vjerujem da hoćemo, uz pomoć navijača kojima se ponovo moram zahvaliti što su uveličali utakmicu u Mostaru - kaže Mehmed Janjoš.

Pobjedom Slobode u Posušju, Sarajevo je dobilo još jednog snažnog konkurenta za neku od prve tri pozicije. Borba za Evropu se dodatno užarila.

- I ranije smo znali da će biti teško izboriti nastup u Evropi. Pored Slavije i Slobode, imamo još i Široki Brijeg, Čelik, pa i Željezničar, koji ne smijemo zaboraviti. Bit će to velika borba, ali moramo se osloniti na snage koje imamo i nadati se da će igrači borbom i požrtvovanjem uspjeti obradovati naše vjerne navijače - govori Janjoš.

Protiv Orašja neće igrati ni Jahović, koji je isključen u Mostaru. Ovaj fudbaler dat će izjavu klubu, u kojoj će se očitovati o optužbi za pljuvanje, te po potrebi će ga kazniti FK Sarajevo.

Škoro igra protiv Orašja?

Dok je situacija u vezi s Dženanom Hošićem zapala u ćorsokak, Alen Škoro mogao bi već protiv Orašja zaigrati za Sarajevo.

- Čekamo papire iz Poljske, koji bi možda već danas mogli doći. Ako bude sve uredu, a mislim da hoće, Škoro bi trebao igrati za vikend - kaže generalni sekretar FK Sarajevo Mirsad Alihodžić.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

FK Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la FK Sarajevo » 13 mar 2009, 21:01

nema zezancija samo pobjeda dolazi u pitanje ako bog da dobrom igrom ce biti rezultata
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!

FK Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la FK Sarajevo » 14 mar 2009, 16:48

pred pobijedom smo hvala bogu vodimo 2-0 zadnje minute strijelci janjos i pliska

FK Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la FK Sarajevo » 14 mar 2009, 16:59

pobijeda 2-0 nad orasjem strijelci janjos i pliska golovi postignuti u 35 i 89 minuti mislim da je pobjeda trebala biti veca ali hvala bogu da smo ikako pobijedili u sljedecem kolu hocemo jos tri boda

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 14 mar 2009, 17:24

Huhu kakav je gol Janjos zabio,prestrasno sa 16 metara skaricama,prejeben gol,dugo ljepsi nije pao na nasim terenima

High

Post Postao/la High » 14 mar 2009, 18:34

Dodjoh sa tekme,pobjeda sa 2:0.Igrom ne mozemo biti zadovoljni,ali rezultat je vazniji.Tri boda i ovim smo zadrzali sanse za Kup Uefa.Prvi go nisam ni vidio,kako sam cuo makazice,ali pogledacu veceras pregled .Na sjeveru atmosfera na nivou.Nova pjesma koja se bez prestanka pjevala od pocetka drugog poluvremena pa sve do kraja utakmice(nemojte samo sada pricati kako nije,ovo-ono.Imate veceras snimak na tv vogosca pa se uvjerite).Vrijeme suncano oblacno,uvjeti za igru fenomenalni.Odlucujuca utakmica ce biti u Trebinju naredne subote.Jednostavno moramo pobijediti.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

FK Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la FK Sarajevo » 14 mar 2009, 19:23

High je napisao/la:Dodjoh sa tekme,pobjeda sa 2:0.Igrom ne mozemo biti zadovoljni,ali rezultat je vazniji.Tri boda i ovim smo zadrzali sanse za Kup Uefa.Prvi go nisam ni vidio,kako sam cuo makazice,ali pogledacu veceras pregled .Na sjeveru atmosfera na nivou.Nova pjesma koja se bez prestanka pjevala od pocetka drugog poluvremena pa sve do kraja utakmice(nemojte samo sada pricati kako nije,ovo-ono.Imate veceras snimak na tv vogosca pa se uvjerite).Vrijeme suncano oblacno,uvjeti za igru fenomenalni.Odlucujuca utakmica ce biti u Trebinju naredne subote.Jednostavno moramo pobijediti.
valjda cemo u trebinju biti jaci za skoru

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 14 mar 2009, 19:28

Ma nista od Skore izgleda sad za sad,posto ljudi iz Poljskog saveza nisu duzni da posalju papire,dakle sve zavisi od njihove dobre volje,mada mislim da neko iz uprave treba da ode tamo da zamoli sta vec da se to da nista ih ne kosta,a puno bi dobili,al jbg

High

Post Postao/la High » 14 mar 2009, 19:39

Unaprijed da istaknem . Ne postavljajte nase slike i klipove sa tribine ! Pisite o novostima iz naseg kluba,izjave i slicno. Imamo tribinu i tu se dokazujemo.Hvala

FK Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la FK Sarajevo » 14 mar 2009, 20:50

gdje mogu naci da vidim gol janjosa ali cijel da bude na telviziji prikazali samo kad je ulazila lopta u mrezu

krcko
Kontakt:

Post Postao/la krcko » 15 mar 2009, 12:34

Bodove pisemo a igru NE pamtimo.Idemo dalje utakmicu po utakmicu.Borbenost igraca na terenu ce ponakad i kad je losa igra donijeti rezultate.Na gostovanju trebamo puno hrabrije i pozrtvovanije da igramo.To vec u trebinju treba da se vidi i nadam se da ce rezultat doci.FCS.

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 15 mar 2009, 12:50

fk sarajevo je napisao/la:gdje mogu naci da vidim gol janjosa ali cijel da bude na telviziji prikazali samo kad je ulazila lopta u mrezu
http://rapidshare.com/files/209351518/E ... azice_.avi

ET ;)
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

FK Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la FK Sarajevo » 15 mar 2009, 12:52

Zagor je napisao/la:
fk sarajevo je napisao/la:gdje mogu naci da vidim gol janjosa ali cijel da bude na telviziji prikazali samo kad je ulazila lopta u mrezu
http://rapidshare.com/files/209351518/E ... azice_.avi

ET ;)
hvala ti

FK Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la FK Sarajevo » 15 mar 2009, 21:01

Oslabljeni tim Sarajeva rutinski pobijedio goste iz Orašja

Sarajevo je danas odigralo utakmicu 18. kola Premijer lige BiH protiv ekipe Orašja koja se kući vratila praznih ruku. Bordo ekipa je publici danas opet pokazala borbenu igru, sa puno zalaganja i pretrćanog terena, a za pobjedu su zaslužni Janjoš i Pliska.

Prvi gol je postigao Janjoš prelijepim potezom, popularnim škaricama, u 33. minuti. Uslijedilo je veliko slavlje, ali i olakšanje jer se u nastavku očekivala i otvorenija igra domaćih te više prostora za prilike. Ipak, desilo se upravo suprotno i gosti, nakon primljenog gola, skoro da nisu ni prišli Alaimu. Na drugi gol se čekalo do pred sam kraj utakmice kada je Pliska, nakon lijepog proigravanja, rutinski plasirao loptu u nebranjeni dio mreže i postavio konačan rezultat. Ništa manje od dvojice strijelaca za pobjedu je zaslužan i Alaim koji je danas zaključao svoju mrežu, a izdvajamo sjajan refleks u 6. minuti kada je lopta prošla šumu nogu u šesnaestercu i išla uz samu stativu. Kada su svi već vidjeli loptu u golu, golman Sarajeva je sjajno reagovao i zadržao rezultat na nuli, a i sami možete zamisliti u kakav bi se bunker pretvorila postava gostiju da su na samom početku utakmice došli do vodstva.

Gosti su stvorili par prilika u utakmici, od kojih je najbolja bila već spomenuta – u 6. minuti. Na početku je Orašje krenulo agresivno i otvoreno, da bi se ubrzo, naročito nakon primljenog gola, njihova igra raspala. Labudovi su iz par navrata zaprijetili nakon kontre, ali Alaim i odbrana su bili prisebni.

Umjesto povrijeđenog Nikitovića i ovu, kao i prošlu, utakmicu je odigrao Mohor, a ovaj put je na desnom beku igrao Rizvanović, kojem je u prošloj utakmici završila kazna neigranja 3 utakmice zbog crvenog kartona iz jesenje polusezone. Trener Janjoš nije mogao računati ni na Jahovića, pa je u napadu igrao mladi Pandža. Iskusniji igrači, Muminović i Maksumić, su dobili priliku u drugom poluvremenu utakmice, a i strijelac Pliska je bio đoker sa klupe.

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 17 mar 2009, 14:05

Stigli papiri za Skoru i imat ce pravo za mec u Trebinju

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Lecler i 13 gostiju.