Ev' ovdje ima raspored svih ekipa po jakosnim šeširima:
http://www.uefa.com/uefaeuropaleague/ne ... 19424.html
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Ovdje nijedna ekipa ne predstavlja neki pretjeran problem....Sevilla je sve slabija i slabija iz sezone u sezonu, ali su i dalje dosta jači od nas...PSG nije nista bolji od nas, mislim da su čak i slabiji, a što se tiče ovih Černobil Boysa mogu oni turske hadume yebavat, i čisto sumnjam da će nam stvorit neki pretjeran problemDevil je napisao/la:Jao kada i vas Karpaty izuju u Ukrajini.![]()
Dosta teska grupa Sevilla i PSG zeljni uspeha ove godine,bojim se da bi mogli vi na kraju treci biti.
Hare_BvB je napisao/la: što se tiče ovih Černobil Boysa mogu oni turske hadume yebavat, i čisto sumnjam da će nam stvorit neki pretjeran problem
Ja sam poprilično nezadovoljan ovim16.09. 21:05 Uhr Karpaty Lwiw - BVB
30.09. 19:00 Uhr BVB - FC Sevilla
21.10. 19:00 Uhr BVB - Paris St. Germain
04.11. 21:05 Uhr Paris St. Germain - BVB
02.12. 19:00 Uhr BVB - Karpaty Lwiw
15.12. 21:05 Uhr FC Sevilla - BVB
Ma kakav PSG, bolji je Auxerre od njihMonolog je napisao/la:Po meni, Sevilla i Borussia prolaze dalje. PSG može proći samo uz pomoć sudija ili kojekakvih zavrzlama. Jednostavno, to je ekipa koja, kada se od nje puno očekuje, uprska. Teže će vam biti sa Ukraincima negoli sa Francuzima. No, Klopp će to, nadam se, na vrijeme uigrati tako da nećete imati nikakvih problema sa njima. Sevilla je, u kakvoj god da se formi nalazi, favorit broj jedan, kako ove grupe tako i za neke veće domete u Evropa Ligi.
Opet primjecujem strah? Hajde barem je ovo i razumljivo, s obzirom da je protivnik mnogo bolji nego li je bio Qarabag u EL.bhrocky je napisao/la:Danas samo hrabro i snazno...nisu "Svabe" bauk
prije bi rekao oprez nego strahOmerbavarac je napisao/la:Opet primjecujem strah? Hajde barem je ovo i razumljivo, s obzirom da je protivnik mnogo bolji nego li je bio Qarabag u EL.bhrocky je napisao/la:Danas samo hrabro i snazno...nisu "Svabe" bauk
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.