i jedno i drugoSarajlijc@ je napisao/la:Jel samo ja balim po jastuku? Jbt nekad se probudim ujutru ,a jastuk mokarInace uvijek kad spavam moram onaj kraj jorgana staviti pod noge

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
i jedno i drugoSarajlijc@ je napisao/la:Jel samo ja balim po jastuku? Jbt nekad se probudim ujutru ,a jastuk mokarInace uvijek kad spavam moram onaj kraj jorgana staviti pod noge
Ovo su one teske misli kada legnes u 2 ujutro i ne mozes da spavas. I meni svasta zna pasti na pamet.hattab je napisao/la:jel ko razmisljo ko bi mu sve doso na dzenazu da umre
E jest djece mi ovoviKK je napisao/la:To se meni dešavalo samo kad sam spavao sa povišenom temperaturom ono kad sam bolestan , pa se probudim i vidim sve a u snu jošgojzerica je napisao/la:Prije par mjeseci, par dana za redom sam imao neka čudna dešavanja, naime odjednom mi je sve ubrzano, slušam muziku, ali je ja čujem ko da je ubrzana, neko mi nešto priča ja ga ubrzano čujem...![]()
Ima jedna stvar koju obavezno radim.. Prije nego drkam obavezno moram pišat da ispišam sve što sam popio.. Jer najgore je kad to ne uradim , 5 minuta nakon što svršim kur.ac peče ko lud jer moram ispišat to sve i tako jedno pola sata dok ne prođe
viKK je napisao/la:Dok igram utakmicu u glavi brojim korake koje trčim te nikad ne smijem prestat osim ako broj nije jednak ili manju umnožku bilo kojeg parnog broja sa korijenom iz 928 , a ako nije onda moram produžim još koliko treba inače kada pijem vodu uvijek uzimam da svaki gutljaj mora imati tačno 9,4 ml inače nisam sav svoj i onda moram upalit vatru koristeći vjevericu i komad sira i ugasit je pljuvajući po njoj.
Kada hodam po podu koji ima one kao kvadrate moram od oka da odmjerim približnu dužinu jedne stranice te izračunam dijagonalu i onda moram da hodam u razmaku dužine te dijagonale
Ima još toga možda ću ubacivat s vremenom
![]()
+1viKK je napisao/la:Dok igram utakmicu u glavi brojim korake koje trčim te nikad ne smijem prestat osim ako broj nije jednak ili manju umnožku bilo kojeg parnog broja sa korijenom iz 928 , a ako nije onda moram produžim još koliko treba inače kada pijem vodu uvijek uzimam da svaki gutljaj mora imati tačno 9,4 ml inače nisam sav svoj i onda moram upalit vatru koristeći vjevericu i komad sira i ugasit je pljuvajući po njoj.
Kada hodam po podu koji ima one kao kvadrate moram od oka da odmjerim približnu dužinu jedne stranice te izračunam dijagonalu i onda moram da hodam u razmaku dužine te dijagonale
Ima još toga možda ću ubacivat s vremenom
![]()
Semirr je napisao/la:da nema ove teme mislio bih da sam lud![]()
kad hocu da slusam muziku na mobitelu, slusalicu na kojoj pises slovo "r" stavljam u desno, a slusalicu na kojoj pise "l" stavljam u lijevo uho
ozbiljno ?Semirr je napisao/la: kad hocu da slusam muziku na mobitelu, slusalicu na kojoj pises slovo "r" stavljam u desno, a slusalicu na kojoj pise "l" stavljam u lijevo uho
Care pogresno to radisSemirr je napisao/la:da nema ove teme mislio bih da sam lud![]()
kad hocu da slusam muziku na mobitelu, slusalicu na kojoj pises slovo "r" stavljam u desno, a slusalicu na kojoj pise "l" stavljam u lijevo uho
Hahahahahahahah, isti sam tiMerlin2 je napisao/la:Dok kenjam obavezno citam sastav svih stvari koje mi dodju pod ruku (kaladont, dezodorans, gel za kosu.... vec sam ih naucio napamet)
ne brini, ipak si ludSemirr je napisao/la:da nema ove teme mislio bih da sam lud![]()
To je sasvim normalno.Već po osjećaju znam koja je koja tako da ne moram gledatSemirr je napisao/la:da nema ove teme mislio bih da sam lud![]()
Trenutno korisnika/ca: enobarca, Slatinash_7 i 6 gostiju.