Nadal taj mec nije dao , ako ko nebi dao mec to je on ! Izgubio je vise nesretno i srecom Garcie lopeza.Covjek je imao 1 brejk loptu u mechu i iskoristio , a Nadal kao i protiv Novaka u finalu US opena imao pregrst. Mislim oko 28 a iskoristio 2 !volimliverpool je napisao/la:1.desetka KULTURA.Arsenalisation je napisao/la: Opet ti...ja ti kazem da je samo primjer i da nije boli tebe ona stvar sta ja mislim i kako mislim kad se budes osjecao prozvanim i neko tebe u nekom pogrdnom kontekstu spomene onda se javi...dosta je vise...
P.S. Danas nadal izgubio nakon 24 neiskoristene brejk lopte te je Garcia-Lopez sa samo jednim brejkom skinuo skalp najboljeg tenisera na svijetu u ovom trenutku...
2.Kada neko nesto kaze protiv Liverpoola,eventualno Federera isto kao da je meni nesto rekao.
3.Nevjerovatan poraz Nadala,kvota 9.05,a mislim cak i da je dao Nadal taj mec
4.Lijepo si to rekao "u ovom trenutku".
Stvarno nemam vremena da se raspravljam sa tobom,tako da je ovo bio moj posljednji post vezan za tebe.
ATP Tour
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: ATP Tour
Nadal i Đoković osvojili turnire iz serije ATP 500 u Tokiju i Pekingu.
Rafa je prilično lagano pobijedio Monfilsa za 43 titulu u karijeri.Nakon dosta teške pobjede nad Troickim u subotu Rafa je snažno ušao u meč i prvi set brzo riješio u svoju korist.Monfils je poboljšao igru u drugom setu no samo je uspio izdržti do 11 gema kada Rafa pravi brejk i servira za konačnih 6:1 7:5.
Đoković je isto tako imao lagan posao u meču sa Ferrerom , 6:2 6:4 i uspio je odbraniti titulu osvojenu prošle godine u Pekingu.Na meč se dugo čekalo zbog problema sa kišom.
Danas počinje masters u Šangaju.
Rafa je prilično lagano pobijedio Monfilsa za 43 titulu u karijeri.Nakon dosta teške pobjede nad Troickim u subotu Rafa je snažno ušao u meč i prvi set brzo riješio u svoju korist.Monfils je poboljšao igru u drugom setu no samo je uspio izdržti do 11 gema kada Rafa pravi brejk i servira za konačnih 6:1 7:5.
Đoković je isto tako imao lagan posao u meču sa Ferrerom , 6:2 6:4 i uspio je odbraniti titulu osvojenu prošle godine u Pekingu.Na meč se dugo čekalo zbog problema sa kišom.
Danas počinje masters u Šangaju.
Bravo Djovak,ono sto je veoma bitno je da je odbranio ovaj turnir te se sada moze posvetiti Mastersu u Shangayu gde brani polufinale i broj 2.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Djovak lagano sa Ljubicicem 6:3,6:3 za plasman u narednu rundu.
Tipsarevic ispao od Soderlinga 6:4,7:6.
p.s.Koliko sam nacuo razisli se Nestor i Ziki.Velika steta,no ne sumnjam da ce Ziki ponovo naci nekog odlicnog partnera.
Tipsarevic ispao od Soderlinga 6:4,7:6.
p.s.Koliko sam nacuo razisli se Nestor i Ziki.Velika steta,no ne sumnjam da ce Ziki ponovo naci nekog odlicnog partnera.
GO ROZER
Federer dobio Isnera 6:4 6:3 il obrnuto iks de
Federer dobio Isnera 6:4 6:3 il obrnuto iks de
Zeljeznicar za zivot cijeli !
Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !
Gledala sam veliku većinu današnjeg meča Ivana i Noleta. Ivan prvo dosta ukočen sa mnogim nepotrebnim greškama, pa onda onako opušteno njih dvojica kao na treningu, čisto prijateljski.
Što se tiče ostalih mečeva, nema nekih iznenađenja, uglavnom pobjeđuju oni od kojih se očekuje. S tim da je Andy Roddick predao meč Garcia-Lopezu.
Evo, Zimonjić je već našao partnera Michaela Llodru, a Nestor dalje nastavlja sa Maxom Mirnyijem.
Što se tiče ostalih mečeva, nema nekih iznenađenja, uglavnom pobjeđuju oni od kojih se očekuje. S tim da je Andy Roddick predao meč Garcia-Lopezu.
Evo, Zimonjić je već našao partnera Michaela Llodru, a Nestor dalje nastavlja sa Maxom Mirnyijem.
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
Eto Devil kus bolje Ljorda ..
Novak i Ljubo su veliki prijatelji, neko vrijeme ih je trenirao isti trener, Riccardo Piatti.
Nešto kasnije Novak će igrati protiv Gasqueta, posljednji meč su igrali 2007. godine kada je slavio Gasquet. Trenutno igraju Murray i Chardy, škot je već obezbijedio brejk prednosti, vodi 4-1. Kasnije će igrati Federer - Seppi, Nadal - Melzer, obojica su veliki favoriti, Roger ima 6-0 protiv Seppija, a Rafa 3-0 protiv Melzera.
Nešto kasnije Novak će igrati protiv Gasqueta, posljednji meč su igrali 2007. godine kada je slavio Gasquet. Trenutno igraju Murray i Chardy, škot je već obezbijedio brejk prednosti, vodi 4-1. Kasnije će igrati Federer - Seppi, Nadal - Melzer, obojica su veliki favoriti, Roger ima 6-0 protiv Seppija, a Rafa 3-0 protiv Melzera.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Djovak se posalio sa Gasquetom u singlu a onda u dublu sa Elrichom ocitao lekciju Tsonga/Llodra.
Melzer oprao Nadala pre svega servisom kakvu servu ima.
p.s.Kakav je Llodra u dublu,vidim Djoka/Elrich su ih lagano prosli bas me zanima kakav ce biti sa Zikiem,meni cak i bolji dubl igrac izgleda Mirnyi.
Melzer oprao Nadala pre svega servisom kakvu servu ima.
p.s.Kakav je Llodra u dublu,vidim Djoka/Elrich su ih lagano prosli bas me zanima kakav ce biti sa Zikiem,meni cak i bolji dubl igrac izgleda Mirnyi.

- VolimLiverpool
- Kontakt:
Federer rutinski Seppia,6:3 6:4.Melzer neocekivano dobio Nadala i posebno mi je drago zbog toga,mozda i Roger osvoji ovaj turnir iako tu ima jos odlicnih igraca.
ROGER FEDERER-SIMPLY THE BEST
ROGER FEDERER-SIMPLY THE BEST
You'll never walk alone.
Llodra je odlican dubl igrac, istina nema toliko titula kao npr Zimonjic, "samo" 18, mislim da bi mogli biti dobra kombinacija, posebno jer je Llodra ljevoruk, a koliko znam Nestor desnjak.
Mislim da ima i GS, ako se ne varam Llodra, prije nekih par godina, ali nisam siguran. Jedan od rijetkih igraca koji i u singlu prakticira servis & volej, nesto sto je danas tako rijetko u modernom tenisu i zaista je prelijepo gledati ga na terenu.
Kada se igra u Francuskoj dere sve redom, tamo ima poseban motiv, tako da je u DC nepobjediv.
Ove godine je uzeo Marseille sa Benneteaom i igrao finale Canade. Mogli bi sutra Nole i Erlich da uzmu Nestora i Zimonju, s obzirom da Nole igra odlicno, a oni su van forme mjesecima.
Mislim da ima i GS, ako se ne varam Llodra, prije nekih par godina, ali nisam siguran. Jedan od rijetkih igraca koji i u singlu prakticira servis & volej, nesto sto je danas tako rijetko u modernom tenisu i zaista je prelijepo gledati ga na terenu.
Kada se igra u Francuskoj dere sve redom, tamo ima poseban motiv, tako da je u DC nepobjediv.

Ove godine je uzeo Marseille sa Benneteaom i igrao finale Canade. Mogli bi sutra Nole i Erlich da uzmu Nestora i Zimonju, s obzirom da Nole igra odlicno, a oni su van forme mjesecima.
Genius, outrageous, the best ever! RF!
GO ROZER
Al tesko ce Rozer uzet ovo, jer sad igra sa Soderlingom, valja proc njega, a onda Dokovic, ako obojicu prodje osvaja 100 %, al tesko...

Al tesko ce Rozer uzet ovo, jer sad igra sa Soderlingom, valja proc njega, a onda Dokovic, ako obojicu prodje osvaja 100 %, al tesko...

Ako koga moze proc onda je to Soderling ! Pa kume ocito neznas da Sod ima komplex od Fedda i da gubi 13:1EdinTM87 je napisao/la:GO ROZER
Al tesko ce Rozer uzet ovo, jer sad igra sa Soderlingom, valja proc njega, a onda Dokovic, ako obojicu prodje osvaja 100 %, al tesko...![]()
![]()
A u polufinalu njemu sliedi teski belaj !
Za Nadala mislim da je korektno izgubio i nije usao sa namjerom da uzme ovaj Turnir , njemu je pak prioritet London , a Shanghai i Paris moze po 2gim kolima ispadat:)
Mirnyi je prekaljeni dubl igrač, 36 dubl titula i nije tako loše?Devil je napisao/la:p.s.Kakav je Llodra u dublu,vidim Djoka/Elrich su ih lagano prosli bas me zanima kakav ce biti sa Zikiem,meni cak i bolji dubl igrac izgleda Mirnyi.

Što se Llodre tiče, njegova igra se zasniva na mreži, tu je skoro nepogrješiv, jedan od posljednjih mohikanaca koji igra serve & volley.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
U dublu mnogi teniseri nakon servisa idu na mrežu, što ne rade u pojedinačnoj konkurenciji.
- sarajlija89
- Kontakt:
Najveci svih vremena...ukratko
ROGER FEDERER - POETRY IN MOTION

ROGER FEDERER - POETRY IN MOTION

"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
EdinTM87 je napisao/la:GO ROZER
Al tesko ce Rozer uzet ovo, jer sad igra sa Soderlingom, valja proc njega, a onda Dokovic, ako obojicu prodje osvaja 100 %, al tesko...![]()
![]()
stvarno mu bi tesko protiv Soderlinga 6:1 6:1...

Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić
Djovak rutinski i protiv Garcie 6:2,6:3 i sada ga ocekuje mec sa Rogerom,bice tesko ali nadam se pobedi.
Ispali su on i Elrich u dublu od Ziki/Nestor sto mi je veoma drago jer je malo preterao sa mecevima u poslednje vreme.
Ispali su on i Elrich u dublu od Ziki/Nestor sto mi je veoma drago jer je malo preterao sa mecevima u poslednje vreme.
Ma znam kume, al nikako da prebolim taj jedini poraz u Rolland GarrosuAndres je napisao/la:Ako koga moze proc onda je to Soderling ! Pa kume ocito neznas da Sod ima komplex od Fedda i da gubi 13:1EdinTM87 je napisao/la:GO ROZER
![]()
A u polufinalu njemu sliedi teski belaj !
Za Nadala mislim da je korektno izgubio i nije usao sa namjerom da uzme ovaj Turnir , njemu je pak prioritet London , a Shanghai i Paris moze po 2gim kolima ispadat:)

Znal neko u kolko sati igraju Rozer i Dokovic ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.