Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
A sta cemo ako ne izgubifredi je napisao/la:a sta cemo ako sarajevo sutra izgubi 5:0?Hellas je napisao/la:Bruka. Sreca Sarajevo je tu da cuva cast BiH fudbala i spasava koeficijent.
realno gledajuci jestskyisthelimit je napisao/la:FK SARAJEVO najbolji bosanskohercegovacki klub u Evropi![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
astra1922 je napisao/la:realno gledajuci jestskyisthelimit je napisao/la:FK SARAJEVO najbolji bosanskohercegovacki klub u Evropi![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Zasto mjeris uspjehe ove godine su najbolji i to je to.gavran je napisao/la:astra1922 je napisao/la:realno gledajuci jestskyisthelimit je napisao/la:FK SARAJEVO najbolji bosanskohercegovacki klub u Evropi![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
zavisi od kad se mjere uspjesi
Arsenal ?Elegant je napisao/la: Ali zna se ko dominira u PL.
Kaj janezi pisu?NedozvoljenaPozicija je napisao/la:http://www.****.bg/****
Evo šta Bugari misle o igrama njihovih timova u Evropi ove sezone. Nisam neki stručnjak za bugarski jezik, ali komentari su otprilike kao da recimo naši timovi ispadnu od lihtenštajnskih timova
Ovaj prolaz ce vas dobro kostati u Ligi, al' et'.... Al' opet je bolje igrati sto vise utakmica u Europi.....High je napisao/la:Kao što sam i mislio, svi ispadoše osim Sarajeva. Toliko o vašim ambicijama i strašnim ekipama, čovjek nekad baš usere i pretjera što se tiče prognoza i očekivanja. Kone nisu mogle parirati najboljoj ekipi iz Slovenije, gdje je konkurencija za trofeje znatno veća nego kod nas, gdje su neke stvari bolje tamo nego ovdje, gdje je kvalitet liga neuporediv. Ona prva tekma tamo ih je zeznula, Bog zna šta bi bilo da niste primili onaj četvrti gol, ako ništa. Ali eto, bilo i prošlo. Banjalučani kao i uvijek, nekako opušteno ulaze u utakmice EL i LP, nikad da čvrsto pristupe tekmi i prođu dalje, i nemaju neki motiv. Lištica se okliznula, dabogda im tako svaki put bilo. Naše Saraj'vo prošlo, meni ništa više i ne treba. Zajebaše vas viršle i kobasice opet, giganti moji : )
Vuna je vuna, a ljubomora cudo, cuj kostati nas u ligiHypnose je napisao/la:Ovaj prolaz ce vas dobro kostati u Ligi, al' et'.... Al' opet je bolje igrati sto vise utakmica u Europi.....High je napisao/la:Kao što sam i mislio, svi ispadoše osim Sarajeva. Toliko o vašim ambicijama i strašnim ekipama, čovjek nekad baš usere i pretjera što se tiče prognoza i očekivanja. Kone nisu mogle parirati najboljoj ekipi iz Slovenije, gdje je konkurencija za trofeje znatno veća nego kod nas, gdje su neke stvari bolje tamo nego ovdje, gdje je kvalitet liga neuporediv. Ona prva tekma tamo ih je zeznula, Bog zna šta bi bilo da niste primili onaj četvrti gol, ako ništa. Ali eto, bilo i prošlo. Banjalučani kao i uvijek, nekako opušteno ulaze u utakmice EL i LP, nikad da čvrsto pristupe tekmi i prođu dalje, i nemaju neki motiv. Lištica se okliznula, dabogda im tako svaki put bilo. Naše Saraj'vo prošlo, meni ništa više i ne treba. Zajebaše vas viršle i kobasice opet, giganti moji : )
Fino ste odradili posao sinoc protiv Bugara i uhvatili ih na foru kao mi Serifa prosle god.tj. na neuigranost i prosli iako su ljudi dosta kvalitetniji i da se igra za recimo 2-3 mjeseca ispusili bi kao sto bi i mi prosle god iako smo prosli.....
Al' nije da umanjujem vas uspjeh koji je za ovu drzavu veliki....
Pod ovim kostat zna se sta msm....powerplay je napisao/la:Vuna je vuna, a ljubomora cudo, cuj kostati nas u ligiHypnose je napisao/la:Ovaj prolaz ce vas dobro kostati u Ligi, al' et'.... Al' opet je bolje igrati sto vise utakmica u Europi.....High je napisao/la:Kao što sam i mislio, svi ispadoše osim Sarajeva. Toliko o vašim ambicijama i strašnim ekipama, čovjek nekad baš usere i pretjera što se tiče prognoza i očekivanja. Kone nisu mogle parirati najboljoj ekipi iz Slovenije, gdje je konkurencija za trofeje znatno veća nego kod nas, gdje su neke stvari bolje tamo nego ovdje, gdje je kvalitet liga neuporediv. Ona prva tekma tamo ih je zeznula, Bog zna šta bi bilo da niste primili onaj četvrti gol, ako ništa. Ali eto, bilo i prošlo. Banjalučani kao i uvijek, nekako opušteno ulaze u utakmice EL i LP, nikad da čvrsto pristupe tekmi i prođu dalje, i nemaju neki motiv. Lištica se okliznula, dabogda im tako svaki put bilo. Naše Saraj'vo prošlo, meni ništa više i ne treba. Zajebaše vas viršle i kobasice opet, giganti moji : )
Fino ste odradili posao sinoc protiv Bugara i uhvatili ih na foru kao mi Serifa prosle god.tj. na neuigranost i prosli iako su ljudi dosta kvalitetniji i da se igra za recimo 2-3 mjeseca ispusili bi kao sto bi i mi prosle god iako smo prosli.....
Al' nije da umanjujem vas uspjeh koji je za ovu drzavu veliki....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Pa ovim prolazom i sljedećim ako Bog da zaradit ćemo više nego kroz cijelu fildžan ligu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.