NK Bosna Visoko

samo_lijevo
Kontakt:

Re: NK Bosna Visoko

Post Postao/la samo_lijevo » 20 feb 2016, 19:50

Leotar je bio strasan te sezone. Jedna od najjacih ekipa u BIH, sigurno.
To je bio pocetak propadanja Bosne. Ali ne mozes ti protiv saveza i krmeta Pusine. Jednostavno su isli na to da nas uniste, u cemu su i u uspjeli.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf

Nur gucken, nicht anfassen

Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 20 feb 2016, 19:59

Ma ajde, na putu ste da se vratite, stalno napredujete prema naprijed, mada meni to nije to kad si u suradnji s nekim, kad si ustvari filijala, da ne zamjerite. Mislim da bi u gradu napravili vecu euforiju da je to nekako neovisno.

samo_lijevo
Kontakt:

Post Postao/la samo_lijevo » 20 feb 2016, 20:56

Suradnja je bila, korisna, ma sta drugi mislili. Trenutno te suradnje nema, istekla. Jedan igrac na posudbi iz Sarajeva, danas vam uvalio 2 gola.
Ne bih imao nista protiv da se nastavi sa suradnjom.

samo_lijevo
Kontakt:

Post Postao/la samo_lijevo » 27 feb 2016, 21:14

Bosna - Radnik 5:1

samo_lijevo
Kontakt:

Post Postao/la samo_lijevo » 01 mar 2016, 18:36

Novi igraci su: Hasanhodzic (Travnik), Plakalo (Travnik), Jaganjac ( Rudar K.), Prutina (N. Travnik), Besic (Famos), Hasecic( neki klub u Kanadi ), Fazlagic (isto Kanada), Corbo ( omladinski pogon Sarajeva), Porca ( omladinski pogon)

otisli: Selimovic (Travnik), Hodzic (Mladost DK), Mujkic (Nybro- Svedska), Berjan (Drina Z.), Mirvic (?), M. Hodzic (?), Kadic (Fav- Austrija), Rascic(?), Klaric i Burovic zavrsili posudbu iz Sarajeva

Valjda nisam zaboravio nekog igraca.

Sutra provjera protiv FK Klis.

samo_lijevo
Kontakt:

Post Postao/la samo_lijevo » 11 mar 2016, 18:25

Renovirane svlacionice
slika

slika

slika

slika

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 11 mar 2016, 18:41

Auuuuu, svaka cast. Ne znam jestel promjenili ove sanducice/klupe u svlacionici ili su samo ofarbani, ali izgledaju puno ljepse nego prije par godina. Tusevi neprepoznatljivi. Zidovi nikad i nisu bili nesto ruzni, ali u ovim bojama bas blistaju :mrgreen:

samo_lijevo
Kontakt:

Post Postao/la samo_lijevo » 11 mar 2016, 19:37

Signore je napisao/la:Auuuuu, svaka cast. Ne znam jestel promjenili ove sanducice/klupe u svlacionici ili su samo ofarbani, ali izgledaju puno ljepse nego prije par godina. Tusevi neprepoznatljivi. Zidovi nikad i nisu bili nesto ruzni, ali u ovim bojama bas blistaju :mrgreen:
Jos da napravimo pravu svecano lozu, pa da nas vise ne nosas. :tralala:

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 11 mar 2016, 19:41

Imali ste najbolju lozu, ali ste ju makeli :(

samo_lijevo
Kontakt:

Post Postao/la samo_lijevo » 11 mar 2016, 19:46

Prokisnjavale prostorije ispod loze. Uz to imaju neke planove za iste.
Dobro kad se napravi istocna tribina onda dodjes i uzivas. :mrgreen:

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 11 mar 2016, 20:45

A nisam znao da je to razlog micanja. Nadam se da ce ta nova tribina cim prije niknuti i da ce tu smjestiti svlacionice i sve potrebne prostorije. Bas i ne volim stadione koji imaju odvojenu klupsku zgradu u koju su smjestene svlacionice. Kod nas je isto tako i koriste te stare bez obzira sto nove blistaju ispod tribine, al jbg.

zmaj348
Kontakt:

Post Postao/la zmaj348 » 12 mar 2016, 11:32

samo_lijevo je napisao/la:Renovirane svlacionice
slika

slika

slika

slika
Prelijepo,bravo ...

samo_lijevo
Kontakt:

Post Postao/la samo_lijevo » 12 mar 2016, 19:00

slika

Tek sad treba zaliti za izgubljenim bodovima u zadnje dvije utakmice kod kuce. Ali dobro i ovako je opstanak vrlo blizu.

carli22
Kontakt:

Post Postao/la carli22 » 31 mar 2016, 23:23

Jel istina da ste u u subotu skinuli gace, a da cete sada protiv Zvijezde zapet kao nikad, naravno za par milja :?:
Infarkt,ma kakav je,od srca je.

studeni
Kontakt:

Post Postao/la studeni » 01 apr 2016, 17:57

carli22 je napisao/la:Jel istina da ste u u subotu skinuli gace, a da cete sada protiv Zvijezde zapet kao nikad, naravno za par milja :?:
Jbt koje glupo pitanje :roll:

samo_lijevo
Kontakt:

Post Postao/la samo_lijevo » 02 apr 2016, 18:16

Majstorski, elegantno, pametno. Mogli su igrati do nove godine ali ne bi ga postigli. MOgao je sudija dosuditi jos 150 prekrsaja oko 16-erca Bosne, mogao je dati jos 10 zutih, ali uzalud.

Golovi kao u Engleskoj. :tokralju:

theboss_RD07
Kontakt:

Post Postao/la theboss_RD07 » 02 apr 2016, 22:15

samo_lijevo je napisao/la:Majstorski, elegantno, pametno. Mogli su igrati do nove godine ali ne bi ga postigli. MOgao je sudija dosuditi jos 150 prekrsaja oko 16-erca Bosne, mogao je dati jos 10 zutih, ali uzalud.

Cestitke na pobjedi.
Ali znate i pretjerivat. Problem je sto Zvijezda nije zakinuta ni za jedan prekrsaj, vec je dobila svaki koji je zasluzila?
Zanimljivo kako to vas uvijek sudije povaljaju, uvijek imate ljude u crnom protiv sebe i uvijek idete sve protiv svih...
Nije istina da je sudija navijao i za kog, covjek je samo svirnuo svaki prekrsaj koji je vidio KAKO ZA NAS tako I ZA VAS.

Jos gledam onaj 'objektivni' tekstualni prenos na visoko.co.ba na kojem pise kako se borite kao lavovi, kako konstantno napadate, redate sanse za sansom (sto se djelomicno moglo primijeniti samo za prvo poluvrijeme).
Ali najjaci dio je kako je utakmica opisana kao da se desila historijska kradja kakva se nije vidila u zadnjih 20 godina :rol: Pa pola sata sam se valjao od smijeha kad sam vidio kako je opisano REALNO 50:50 sudjenje.
Par primjera..:
I Bešić, kao i Hasečić maločas, zaradio je žuti prilikom izmjene, što je očita demonstracija mogućnosti glavnog arbitra, koji na izuzetno grube startove gostiju nije dosudio niti jedan karton.
67’ – Jako borbena igra domaćih nogometaša u nastavku nagrađena je aplauzom publike, a s obzirom da se u nastavku utakmice ekipa Bosne bori protiv jedanaest igrača i sudijskog trojca, teško će biti izdržati sve udare gostujućih nogometaša.
54’ – Glavni arbitar ovog meča nastavlja tamo gdje je stao na kraju prvog poluvremena sa svojim malim show-om. Ponovo svira sve moguće i nemoguće prekršaje u korist gostujuće ekipe. Čulov je u ovim trenucima povrijeđen, no njegov nastup u nastavku nije upitan.
Ma gdje ce bit upitan... :)
Ipak, iako su ostvarili prednost, domaći nogometaši ali i stručni štab morat će se dobro pripremiti pred drugo poluvrijeme, prvenstveno jer je riječ o veoma teškoj i prgavoj ekipi gradačačke Zvijezde, a zatim i jer je glavni arbitar ovog susreta pred sam kraj poluvremena počeo izvoditi pravi mali show, sudeći sve postojeće i nepostojeće prekršaje u korist gostujuće ekipe.
Smijesno :)

Kako god, jos jednom cestitam na pobjedi (prelijepi golovi, usput), samo sam se morao dotaknut ove stvari. :)

zmaj348
Kontakt:

Post Postao/la zmaj348 » 02 apr 2016, 22:29

theboss_RD07 je napisao/la:
samo_lijevo je napisao/la:Majstorski, elegantno, pametno. Mogli su igrati do nove godine ali ne bi ga postigli. MOgao je sudija dosuditi jos 150 prekrsaja oko 16-erca Bosne, mogao je dati jos 10 zutih, ali uzalud.

Cestitke na pobjedi.
Ali znate i pretjerivat. Problem je sto Zvijezda nije zakinuta ni za jedan prekrsaj, vec je dobila svaki koji je zasluzila?
Zanimljivo kako to vas uvijek sudije povaljaju, uvijek imate ljude u crnom protiv sebe i uvijek idete sve protiv svih...
Nije istina da je sudija navijao i za kog, covjek je samo svirnuo svaki prekrsaj koji je vidio KAKO ZA NAS tako I ZA VAS.

Jos gledam onaj 'objektivni' tekstualni prenos na visoko.co.ba na kojem pise kako se borite kao lavovi, kako konstantno napadate, redate sanse za sansom (sto se djelomicno moglo primijeniti samo za prvo poluvrijeme).
Ali najjaci dio je kako je utakmica opisana kao da se desila historijska kradja kakva se nije vidila u zadnjih 20 godina :rol: Pa pola sata sam se valjao od smijeha kad sam vidio kako je opisano REALNO 50:50 sudjenje.
Par primjera..:
I Bešić, kao i Hasečić maločas, zaradio je žuti prilikom izmjene, što je očita demonstracija mogućnosti glavnog arbitra, koji na izuzetno grube startove gostiju nije dosudio niti jedan karton.
67’ – Jako borbena igra domaćih nogometaša u nastavku nagrađena je aplauzom publike, a s obzirom da se u nastavku utakmice ekipa Bosne bori protiv jedanaest igrača i sudijskog trojca, teško će biti izdržati sve udare gostujućih nogometaša.
54’ – Glavni arbitar ovog meča nastavlja tamo gdje je stao na kraju prvog poluvremena sa svojim malim show-om. Ponovo svira sve moguće i nemoguće prekršaje u korist gostujuće ekipe. Čulov je u ovim trenucima povrijeđen, no njegov nastup u nastavku nije upitan.
Ma gdje ce bit upitan... :)
Ipak, iako su ostvarili prednost, domaći nogometaši ali i stručni štab morat će se dobro pripremiti pred drugo poluvrijeme, prvenstveno jer je riječ o veoma teškoj i prgavoj ekipi gradačačke Zvijezde, a zatim i jer je glavni arbitar ovog susreta pred sam kraj poluvremena počeo izvoditi pravi mali show, sudeći sve postojeće i nepostojeće prekršaje u korist gostujuće ekipe.
Smijesno :)

Kako god, jos jednom cestitam na pobjedi (prelijepi golovi, usput), samo sam se morao dotaknut ove stvari. :)
Šta kaže-prgava Gradacacka ekipa :urnebes: :urnebes: ajde da i to čujem,obično nas tuku..U svakom slučaju čestitke na pobjedi..

samo_lijevo
Kontakt:

Post Postao/la samo_lijevo » 02 apr 2016, 22:32

theboss_RD07 je napisao/la: Nije istina da je sudija navijao i za kog, covjek je samo svirnuo svaki prekrsaj koji je vidio KAKO ZA NAS tako I ZA VAS.
Razlika je sto igraci Bosne nisu ko curice na svaki start jaukali kao da ih je voz pregazio.
Ja kad budem napisao da je navlacio pobjedu onda me ispravljaj. MIslim i da jeste ne bi dobili da se igra evo i u ovom trenutku dok pisem, jednostavno ste bili toliko losi.
Imali ste citavo poluvrijeme, Bosna se povukla, pojedini igraci jedva stajali i ponovo ste slucajno dobili priliku za gol.

Sto se tice prekrsaja, pa bola cim neko jaukne od gostujucih igraca odmah je prekrsaj, bez obzira sto se pojedini navijaci Zvijezde smiju na iste. Sta ja trebam dalje pisati.

Oko prijenosa ne znam sta da kazem. Ekipa Zvijezde nije prgava, mora se priznati. Igra nie bila gruba, samo sto je sudija napravio problem sa 1001 prekrsajem za goste.

theboss_RD07
Kontakt:

Post Postao/la theboss_RD07 » 02 apr 2016, 22:35

Gluposti.. Jbg.
Kao sto rekoh, svaku utakmicu i poslije svake utakmice vas su sudije syebale, svi su uvijek protiv vas ali vi ste sveti Visocani koji uvijek kao najveci heroji uspiju nadjacati i pobijediti onu neku vecu silu. Haha

Lijep pozdrav.

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.