odlicanVedo20 je napisao/la:Atletika sam uhvatio kod 1:1 kw: 2,75SPY je napisao/la:Zabit će samo je pitanje vremena.

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
odlicanVedo20 je napisao/la:Atletika sam uhvatio kod 1:1 kw: 2,75SPY je napisao/la:Zabit će samo je pitanje vremena.
Atletika sam uhvatio kod 1:1 kw: 2,75SPY je napisao/la:Zabit će samo je pitanje vremena.
Pisalo je,i to da je pjanic asistirao ponovo,i ja sam vidioVolimLiverpool je napisao/la:Ljudi ,možel' mi neko objasniti koji ku*ac se ovdje dešava ,76.minuta Roma zabija za 3:1 ,ja igrao 0-3 gola samo tu fulio za 92KM ,sada se vraćam i opet na rezultate kad ono 2:1.
Je li sa mnom nešto nije u redu ili je pisalo 3:1 pa korekcija ?
Sreća pa ne baci listić.
nađi snimku gola koji je poništen, pomoćni te fino počastio...VolimLiverpool je napisao/la:Ljudi ,možel' mi neko objasniti koji ku*ac se ovdje dešava ,76.minuta Roma zabija za 3:1 ,ja igrao 0-3 gola samo tu fulio za 92KM ,sada se vraćam i opet na rezultate kad ono 2:1.
Je li sa mnom nešto nije u redu ili je pisalo 3:1 pa korekcija ?
Sreća pa ne baci listić.
I mene,uvijek ja naletim na tu minu jbtSheyi je napisao/la:Obori me ovaj Paris katarski,za nevjerovatnih 9 maraka..da mogu sad bi plako ,yebm im naftu i oblake
Slažem seSPY je napisao/la:Opet francuzi, zadnja utakmica. Pojedem ****, prošle il' predprošle sedmice Lille. Sad PSG. Dabogda pokrepali.
Tamo na njihovoj stranici pise da nema minimalne uplate, pa valjda možeš koliko hoćeš.adis.p je napisao/la:Koja je min. uplata na wwin preko poslovnice?
10 KMLivnobet je napisao/la:
A sad ja imam isto pitanje, ali za premier kladionicu.
nije vise 10 KM sad mozes i marku...mandraX je napisao/la:10 KMLivnobet je napisao/la:
A sad ja imam isto pitanje, ali za premier kladionicu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.