Principatus je napisao/la:Arnelinho je napisao/la:Principatus je napisao/la:Covjece sad jos i ovo sa Mujdzom. Sad sam se pravo shebao...
Dakle Vranjes se mora vratiti, ne vidim razlog zasto da ne. Bolji je od Mravca i Maletica ne beku. Besic isto igra desnog beka, ali u Slovackoj je Vranjes bio bolji. Zahirovic kao desni bek? Mozda i Jahic. Salihovic lijevi bek. Mravac, Nadarevic ili neko drugi kao stoper.
Moracemo se krpiti. Nije idealno, ali imamo opcija.
Kad sebi covjek zamisli, da su ti kojima se "krpimo" nekad standardno igrali na tim pozicijama...
Lulić ?
Lulić------neko----Spahić----Salihović

Da isto moguca opcija. Ali nerado bih imao Lulica i Salihovica pozadi. Ni jedan ni drugi nije klasicni defanzivac, a trebaju nam vise naprijed. Bolje da se oni mijenjaju na lijevoj strani. Na drugu stranu i jedan i drugi nenormalno brzi i kondicija na visokom nivou. Mogu od 16erca do 16erca.
Iskreno da ti kažem jedva čekam dan kad ću vidjeti Seju na nj. prirodnoj poziciji , u sredini.
Najdraži mi igrač a toliko propati čovjek sa ovim sastavima, nidje logike.
Btw. Ja nisam da se zovu stari igrači (one koje je Pape "otpis'o"), jer može nastati zbrka (čitajte: atmosfera).
Ako već ne bude (Pape) zadovoljan sa trenutnim brojem i kvalitetom igrača (a ja mislim da ima optimalno) onda neka zove Hadžića iz Rieda. Bolji je od sivh "otpisanih", a i igra standardno + mladji i siguran sam da bi se odlično uklopio (iako ne mogu znati, al' moj me inSEkt nikad ne vara

). I naravno, Vranješa ili Subašu, meni svejedno.