Semir Štilić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Semir Štilić
Nikad ti u repki neces zaigrat, dok ne mognes pretrcat vise od 3-4km po tekmi i prestanes pit/pusit po zenicko-sarajevskim lokalima s onom malom, umjesto da treniras 

Stilic je sinoc trebao zamjentit prije 60 minute IBRICICA koji je sinoc igrao kao kita
meni ovaj ciro nije jasan bio od pocetka kad je taj ibricic u pitanju, pa eto nije sad da mi pisemo za stilu da je igracina za njega, eto neka nije, ali onaj pjanic je sinoc pokazao u 70 minuta vise nego onaj ibricic u 500 koliko ga ciro forsira, tu ima nesto vise zaista, i nije mi jasno zaista sta ima protiv stile, eto kao ne trudi se na treninzima, ali ako su damjanovici i ostali zasluzili poziv a ne igraju za klubove, i jos odredjenu minutazu, onda je stilic zasluzio i takav 20 minuta na terenu ako nista.fabio je napisao/la:Stilic je sinoc trebao zamjentit prije 60 minute IBRICICA koji je sinoc igrao kao kita
i kralju, Ibricic ce te gledati na tv-u ove godine kako igras ligu uefa i zabijas gdje stignes i postavljas nove rekorde svojim asistencijama, a on neka igra po zapresicu, koprivnici, zadru i ostalim fudbalskim centrima
stilic semir unosi nemir
stilic semir unosi nemir
Cuva Bog Zelju svog!
Kaze Stilic se netrudi na treninzima,,sta ce covjek da povredjuje igrace na trennzima mozda bi bilo pametnje Ciri kad vec pozove da covjeku da priliku da igra ,,ne da glumi tu nesto,,steta izgleda nema STILIC ko da pogura u repki,,da neigra dobro kako vec igra u Poljskoj i EURO kupovima,,sta bi onda reko
Valjda je sad svima jasno o kakvom se čovjeku radi.
Semire,ne daj se !!!
Semire,ne daj se !!!
''...Velež nije ničije vlasništvo već najdraže čedo svake mostarske kuće i sokaka i ko ga dirne,dirnuo je u dušu Mostara,dirnuo je u vreli oganj...''
**** GA ibricic SINOC kao ovca je bio medju onom IRANSKOM sredinom ,,,sto nije SEMIRA ubacio pa da ljudi vide covjeka vise 30 min bilo bi previse da majstor pokaze CIRI da je tip poteza a ne ratnika kao sto on kaze,,,aje jesmu onaj RADALJIC RATNIK kitaLog Out je napisao/la:Valjda je sad svima jasno o kakvom se čovjeku radi.
Semire,ne daj se !!!
Ćiro se fino razmahao kad su mu skandirali da je majstor, a kad ga pitaš za Štilića, onda mu se skroz promijeni raspoloženje...
Kad će ga isprobat, ako to neće biti u prijateljskim utakmicama... ĆIRO DERPE!!!
Kad će ga isprobat, ako to neće biti u prijateljskim utakmicama... ĆIRO DERPE!!!
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...
Željo i samo Željo...
semire majstore[/b]
Iskreno mi je zao sto stilica ne gledam u reprezentaciji.Ne treba biti puno pametan pa skontati da u ovoj repki igrac semirovih kvaliteta ima mjesta.On ima loptu u malom prstu dok pojedinci koji igraju se i dan danas pitaju mama,mama sta ono onaj ciko radi.Zao mi je zbog stilica ali jbg CIRO je tata i njegova je zadnja.Ali i tata zna da grijesi a u stilicevom slucaju sigurno.
krcko je napisao/la:Iskreno mi je zao sto stilica ne gledam u reprezentaciji.Ne treba biti puno pametan pa skontati da u ovoj repki igrac semirovih kvaliteta ima mjesta.On ima loptu u malom prstu dok pojedinci koji igraju se i dan danas pitaju mama,mama sta ono onaj ciko radi.Zao mi je zbog stilica ali jbg CIRO je tata i njegova je zadnja.Ali i tata zna da grijesi a u stilicevom slucaju sigurno.

AMAR OSIM!!!
- Nail for Real
- Kontakt:
Ma rastura,ovaj selektor vam je na drogamasoko je napisao/la:

My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
- ST-57 Ciciban
- Kontakt:
Fantasticno svega mi ovaj Stila igra lopte opasno dobro.Ciro je jedan veliki komad budale nije on na nikakvim drogama od cega on boluje to je jedna bolest zvana lopovluk i drskost-kao on je trener repke i on je Tito on pojma nema on je senilansoko je napisao/la:

Prepuna Grbavica i sjajan ambijent, domaći igrači jednostavno nisu mogli a da ne ostvare trijumf.
1921-until the end of time
1921-until the end of time
Ma nakav cool izgleda, ima odličnu konstituciju. Lijevak, tehničar, sjajan centaršut, dobar dribler. Kako bih volio da pređe negdje u Njemačku Bundesligu. Ako je neko zaslužio priliku u dres BiH , onda je to svakako Štilić.
Polahko mlad je,ali za kratko vrijeme ce Stila biti nosilac nase igre u reprezentaciji,decko je stvarno tehnicki potkovan i pitanje je dana kada ce on zacementirati svoju poziciju medu prvih 11 u repki.
Po meni treba mu dati sto prije priliku da se lakse proda iz Lecha u kakav jaci klub i jacu ligu da malo "ocvrsne" i da malo agresivnije igra (grize).
I sami smo svjedoci da tehnicari (pogotovo mladi) malo teze ulivaju sigurnost trenerima,ako pogledamo samo kroz kakve faze je prolazio Misimovic pa odjednom bum i po meni je pored Dijega broj 1 u svijetu na onoj poziciji,
tako ce i nas Stila siguran sam....
Po meni treba mu dati sto prije priliku da se lakse proda iz Lecha u kakav jaci klub i jacu ligu da malo "ocvrsne" i da malo agresivnije igra (grize).
I sami smo svjedoci da tehnicari (pogotovo mladi) malo teze ulivaju sigurnost trenerima,ako pogledamo samo kroz kakve faze je prolazio Misimovic pa odjednom bum i po meni je pored Dijega broj 1 u svijetu na onoj poziciji,
tako ce i nas Stila siguran sam....
Zivi svaki dan kao da je posljednji a jedan ce i biti!!!
Jeli iko gledao jucer tekmu protiv Briza.Haman slabo.
E pa jucer je bio jedan od slabijih.Nista mu nije polazilo za rukom.Zato je na pocetku drugog poluvremena i zamijenjen.Sto prije nije bio slucaj
E pa jucer je bio jedan od slabijih.Nista mu nije polazilo za rukom.Zato je na pocetku drugog poluvremena i zamijenjen.Sto prije nije bio slucaj

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Mislim da će Semir dobiti priliku kad se bude najmanje nadao, a onda će Orat po terenu od želje za dokazivanjem...
Samo polaHko...
Samo polaHko...
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...
Željo i samo Željo...
aha hoce hoceAYAN je napisao/la:Mislim da će Semir dobiti priliku kad se bude najmanje nadao, a onda će Orat po terenu od želje za dokazivanjem...
Samo polaHko...

"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja
- Žil Kretenie
- Kontakt:
Hoće, u prijateljskoj protiv Irana ili Uzbekistana i ostalih ...ana.AYAN je napisao/la:Mislim da će Semir dobiti priliku kad se bude najmanje nadao, a onda će Orat po terenu od želje za dokazivanjem...
Samo polaHko...
Tamo nekad poslije baraža.

Mikada za direktora reprezentacije

Kahva, Kava, Kafa!
Trenutno korisnika/ca: TMovac, zastitaIdentiteta i 13 gostiju.