NK Troglav 1918 Livno

plavobijeli
Kontakt:

Re: NK Troglav Livno

Post Postao/la plavobijeli » 08 jul 2012, 22:56

Zaboravio sam komentirati ovog golmana iz Šujice koji je bio u Vitezu rezerva i svi kažu da je dobar i mislim da trebamo imati tri golana i drago mi je da je iz naše županije kao i MILOŠ I ĆUJIĆ IZ TG. JOŠ AKO BUDEMO IGRALI U dUVNU TO JE POGODAK USRIDU.

Makavelii
Kontakt:

Post Postao/la Makavelii » 08 jul 2012, 23:25

plavobijeli je napisao/la:Zaboravio sam komentirati ovog golmana iz Šujice koji je bio u Vitezu rezerva i svi kažu da je dobar i mislim da trebamo imati tri golana i drago mi je da je iz naše županije kao i MILOŠ I ĆUJIĆ IZ TG. JOŠ AKO BUDEMO IGRALI U dUVNU TO JE POGODAK USRIDU.
Vjeruj mi Perkovic je odličan vratar, nadam se da cete se uvjeriti u to

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 09 jul 2012, 01:40

plavobijeli je napisao/la:EVO MENE OPET,a ovaj moj će reći pesimista a ja probam biti realan.
Ma neću ja reći ništa, prijatelju, vidim ja da ti živiš uz klub, samo eto, ja sam ovako, što se tiče nogometa, vatren, temperamentan, čak i previše, pa nekad pišem nebuloze... nemoj ti misliti da ja tebe napadam ili vrijeđam, ali ono, razljute me poneki komentari pa popizdim...

Ne znam, vidjet ćemo što će biti sa svime... volio bih da se igračima već ujutro isplati sve, ali to je nažalost nemoguće - pisao sam već, nemar i nebriga Livna, vlasti i ljudi iz Livna, je dovela do ovoga. I znam da mnogi momci iz kluba ovise o tome, nigdje ne rade i čekaju to malo da se dobije, ali nema se, potencijalni sponzori **** pozive od strane kluba, čak se niti ne udostoje odgovoriti na pozive...
Hayley <3

Hans
Kontakt:

Post Postao/la Hans » 09 jul 2012, 11:16

A tko zapravo koči izgradnju tribine?

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 09 jul 2012, 11:30

Općinska vlast. Obećali su pomoći, a sad se na pozive iz kluba rutinski oglušuju.
Hayley <3

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 09 jul 2012, 15:16

Treninzi jutros nisu započeli, neće dok se igračima ne isplate potraživanja. :cry:
Hayley <3

plavobijeli
Kontakt:

Post Postao/la plavobijeli » 09 jul 2012, 15:20

JOŠ JEDAN DAN U NIŠTA-KLUB SE ZAOBILAZI U VELIKOM KRUGU-UPRAVE NIGDJE-PREDSJEDNIK POVIRIO KROZ PROZOR I POBJEGAO DA NEBI BILO NEUGODNIH PITANJA-GDJE SU SADA LJUDI KOJI SU UŠLI U AKCIJU SPASA TROGLAVA-SVI PO 500 KM I RJEŠENA STVAR-NEMA VIŠE NI FRATRA NI POPA NITI HODŽE-OVO SVE VODI U KRIVI SMJER-IGRAČI GUBE STRPLENJE I JUTROS IH NIJE BILO POLA-TRENER GUBI ŽIVCE I PITA SE PA ŠTO JE MENI OVO TRIBALO-NEK NAM JE BOG UPOMOĆI-

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 09 jul 2012, 15:22

Ne znam zašto još nije uplaćen novac koji se trebao dobiti od EP-a.
Hayley <3

Hans
Kontakt:

Post Postao/la Hans » 09 jul 2012, 16:06

A gdje su one pare šta su ljudi donirali za stolice?
Alo, pa ja ne mogu vjerovat da se toliko muti u ovom klubu, a taman sam mislio da smo se preporodili. Nikad nije objavljeno koliko su para skupili za tu tribinu, odnosno koliko su stavili u svoj džep od jadnih ljudi, poput Tepe (netko je spomenuo da je donirao), čovjek jedva egzistira, voli Troglav više od sebe, a uprava tako. Svaka čast, samo naprijed, očito ćemo bit prva momčad koja utakmice u Prvoj ligi igra s mješanom juniorsko-kadetskom postavom. Moja prognoza je da meljemo sve pred sobom, prvo navijače, pa sebe.

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 09 jul 2012, 17:23

Ti smatraš da bi se taj novac trebao dati za plaće igračima? Novac koji se skupljao za kupnju stolica? :lol:
Hayley <3

Hans
Kontakt:

Post Postao/la Hans » 09 jul 2012, 19:11

badblueboylivno je napisao/la:Ti smatraš da bi se taj novac trebao dati za plaće igračima? Novac koji se skupljao za kupnju stolica? :lol:
Jok, treba ga se usmjerit u ono za šta je namjenjeno, a trenutno je usmjeren prema nečijem džepu(ovima), mogu oni reć šta oće ako uzmu te pare, dali za struju, vodu, plaću, bilo šta. Zašto nitko ne kaže brojke?!

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 09 jul 2012, 19:28

Ne sramoti se. Niti jedan član uprave ili skupštine ne prima nikakav novac niti itko može imati koristi od kluba u trenucima kakvi jesu. Kamo sreće da mogu.
Hayley <3

kenanSN1996
Kontakt:

Post Postao/la kenanSN1996 » 09 jul 2012, 19:31

Ako vam predsjednik i ostali koji donose pare u klub ne rade kako treba , ne zaradjuju dovoljno , logicno je da nece ostavljati pare u klub . Niti ko u klub sa strane ulaze , ako opcina ne pomaze financijski kakve koristi oni imaju ? :D

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 09 jul 2012, 19:46

Ma nitko ne ulaže.

Općina je u prošloj godini klubu dala 20.000 KM. Tomislav je, recimo, dobio 300.000.

Poslali su 100-tinjak pisama sa molbama za sponzorstvo, raznim subjektima, 10-ak ih je odgovorilo, nitko iz naše županije...

I onda asevi dođu i kažu da trpaju sebi u džep. A to su svi situirani ljudi, od kojih većina uopće nije na političkim pozicijama, ne trebaju krasti klubu i igračima koji ne rade nigdje i kojima je Troglav (dobrom dijelu igrača) jedini izvor novca - ušli su pokušati nešto napraviti, ali ne ide to kako bi trebalo - što se tiče financija. Potpuno podržavam igrače, ali nadam se što skorijem kraju ovoga, odnosno da će sjesti novac koji je najavljen i da će se to što prije riješiti i da ćemo moći gledati našeg Troglava - i na startu napeglati drage goste iz Bihaća. :D
Hayley <3

Hans
Kontakt:

Post Postao/la Hans » 09 jul 2012, 22:00

Prijatelju, ako oni ne dobivaju nista, moraju uzet nekakve pare :DD ako nisu do sada, uzet ce, ne brinem ja :D

plavobijeli
Kontakt:

Post Postao/la plavobijeli » 09 jul 2012, 22:06

Predpostavljam da je moj predhodnik u upravi kluba i tu se kreće preko 40 ljudi kako on kaže uglednika i dobro situiranih tako da im novac nije problem,pa zar je problem organizirati te iste uglednike da daju po 500 km i rješe tekuće probleme u klubu jer su i ušli u isti da mu pomognu,a ne da se tamo slikaju i to te iste ljude ustartu to i mora da košta jer ja kad sam bio u jednoj od ranijih uprava me je koštalo popriličito,al to sam svatio kao normalno.Sumnjam da se u klubu tipa Troglava dešavaju devijacije,a što se tiče našeg gradonačelnika koji pravi puteve uništa i otresa naše novce za svašta što mu pane na pamet nek se prihvati mjesta predsjednika kluba ili neka imenuje svog čovbjeka i neka mu da novce za normalno funkcioniranje kluba a ne da bjži od kluba ko od đavla.Ma neće niko tamo di nema koristi pa tako ni naš gradonačelnik kojeg okrivljujem za sve ovo što se dešava u našem klubu i oko njega jer za klub neda ništa ili skoro ništa a trošili troši za svašta-ma pogledajte gradski park kojeg je tempiro za izbore,pa zar se on morao raditi onako lijep-pa zar taj isti gradonačelnik nije mogao uložiti novce u stadion,pa u sportsku dvoranu gdje je parket za poginut a to našoj omladini treba,a da negovorim o onim ciganskim vašarima kao u Šapcu i puno još gorčine koja se u meni svih ovih godina skupilo-kad će ovaj naš narod da progleda.

Hans
Kontakt:

Post Postao/la Hans » 09 jul 2012, 23:50

Eee plavobijeli frende, vidis da se Celan ne kandidira za sljedece izbore, pa se ne mora ulizivat nikom. Da se kandidira, do sada bi Nou Camp sagradio.

Livnjak
Kontakt:

Post Postao/la Livnjak » 10 jul 2012, 11:38

Hans je napisao/la:Eee plavobijeli frende, vidis da se Celan ne kandidira za sljedece izbore, pa se ne mora ulizivat nikom. Da se kandidira, do sada bi Nou Camp sagradio.
otkud ti to da nije, kada je kandidat?

mujoisuljo
Kontakt:

Post Postao/la mujoisuljo » 10 jul 2012, 11:44

Igrate li danas za Zrinjskim?Štrajkuju li još igrači?
.....ravno u srce, puca ko Semir Tuce ! ! !

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 10 jul 2012, 12:41

Još su u štrajku, utakmice neće biti, naravno.
Hayley <3

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.