Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

bekicamir
Kontakt:

Re: 18.kolo Premijer Lige BiH

Post Postao/la bekicamir » 21 mar 2012, 18:58

Celik: Slavija pobjeda Celika ...slavija je dosta losa ekipa...nemaju igru ...sa strane mogu uzeti bodove jedino ako se sa "domacinom" dogovore kao prije 2 tjedan sa Goskom!

Velez:Sarajevo
Utakmica pod "povecalom" bh javnosti jer 99% kladionicara ocekuje "kiks" Veleza koji bi samo potvrdio sumnje u namjestenu utakmicu...bez namjestaljke mogao bi biti nerjesen rezultat ali ipak diva je "ociglednija" ...gosk-slavija-slavija-velez-sarajevo-gosk-velez-sarajevo..."babo" osim bi se trabao malo pozabaviti sa svojim komitetom oko ovoga!

Gosk:Kozara Nakon sto je Gosk zavrsio ove dvije utakice kroz namjestanje moze se vratiti normalnom i regularnom nogometu gdje bi mogao i trebao pobjediti slabasnu Kozaru.

Sloboda:Leotar Leotar odlicno odigrao protiv Borca---ako pokazu pola znanja susic i anicic u duetu bi mogli srusiti vrlo slabu Slobodu...ali posto nema TV kamera i live komiteta za nadzor misljenja sam da Sloboda ovo minimalno uzima!

Borac:Siroki Dvije ekipe koje su u tri utakmice prpljetnog prvenstva i kupa totalno podbacile i pokazale antinogomet se susrecu...Borac sa novim trenerom kao i Siroki pa ne znam sto ocekivati,prije pobjedu domacina jer u Sirokom jednostavno nema igraca prema naprijed koji moze nesto uciniti protiv imalo ozbiljnije odbrane...u prvih 11...8 brazilaca i argentinaca koji trce kao prosjecni 50 godisnjak hercegovackih korjena na turniru 100 kilasa...spremni do bola stoga kad koncentracija padne Borac postize par golova...jer i od Veleza su trebali primiti par komada u zadnjih 20 min.

Zvijezda:Rudar
Zvijezda djeluje preporodjeno nakon sto je otisao Sir(hahaha :lol: ) Dragan Jovic dok je Rudar ocigleno u rasulu cim izgubi kuci 0:5 pa makar to bio i Zeljeznicar razlika je prevelika za nas nogomet stoga pobjeda domacina iznad svega,jedan osobno meni od drazih klubova sa prelijepim stadionom i uvijetima za igru.

Zeljeznicar:Travnik Zeljeznicar nastavlja niz pobjeda ,a bogme i imaju odlicnog trenera Osima koji zna postaviti i snimiti igru na terenu...Travnik realno ne moze iznenaditi a i Zeljeznicar nije u besparici da mora igrati sumnive utakmice kao komsije im sa Koseva.

Olimpic:Zrinjski Iako bi volio da Zrinja pobjedi biti ce to nemoguca misija,lani nam je Olimpic odrzao bukvicu u prvih 20 min uvalio 3 gola,jedino nas moze utjesiti to sto mi nismo toliko losi na gostovanjima dok je Olimpic kuci los,ali oni nam nikada nisu odgovarali i imamo negativan skor sa njima stoga pobjeda domacina koja udaljava "Musu pusu" strucnjaka od europe i ako Bog da priblizava mu zasluzen otkaz ,neka se vrati u Branitelj i tamo jos malo "kali" nije to kapacitet za dvostrukog sampiona drzave!

ragazzidelsud1987
Kontakt:

Post Postao/la ragazzidelsud1987 » 21 mar 2012, 19:05

silenT je napisao/la:Čelik - Slavija ... 1 sve osim pobjede Čelika bi bilo veliko iznenađenje... 2-0

Velež - Sarajevo ... X Velež u formi, Sarajevo posramljeno na Koševu od GOŠK-a pa bi ovdje mogli zapeti da se iskupe navijačima no teško će do sva tri boda... 1-1

GOŠK - Kozara ... 1 ovdje je najsigurnije manje golova :D ... Kozara igra dosta tvrdo u gostima s 9 igrača pozadi i nema neke ambijcije da dadnu gol :lol: GOŠK pobjeđuje, al jedva :lol: 1-0

Sloboda - Leotar ... 1 Leotar loš u gostima dok kući melje... možda napokon proigraju i na strani, ali sumnjam da će to biti baš u Tuzli jer je Slobodi ovo biti ili ne biti... 2-1

Borac - Široki Brijeg ... 1 tipujem na keca jer je Široki doveo Bloudeka za trenera.... previše je on nesposoban da bi uzeo bod u sred Banja Luke... laganih 3-0 i smjena Bloudeka :lol:

Zvijezda - Rudar ... 1 rutinski 3-0... Rudar ispada ove godine...

Željezničar - Travnik ... X niz se napokon prekida... ponovo Varupa iz slobodnog donosi bod gostima koji igraju odlično ove godine... 2-2

Olimpic - Zrinjski ... 2 poslije loše odrađenog Čelika i kukavičke igre očekujem mnogo ofanzivniji Zrinjski i revanširanje Olimpicu koji ih je pobjedio Pod BB u prvom djelu sezone... 2-3
Đes' ti prije prognoziro :lol:
GLORY GLORY MANCHASTER UNITED !

Ž E L J E Z N I Č A R Z A Ž I V O T C I J E L I !

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 21 mar 2012, 19:25

silenT je napisao/la: Željezničar - Travnik ... X niz se napokon prekida... ponovo Varupa iz slobodnog donosi bod gostima koji igraju odlično ove godine... 2-2
Željo protiv ofanzivnog Travnika nema šta da traži na Grbavici :lol: :lol: :lol:
DRUG NEBI TI PUNCA

Crni gavran
Kontakt:

Post Postao/la Crni gavran » 21 mar 2012, 20:15

Čelik/ZENICA/-Slavija/ISTOČNO SARAJEVO/ 1x (Znamo mi zasrat kad nas uhvati euforija, Drina iz Zvornika nas prosle godine dobro namuci, tek u zadnjim minutama iz dosta diskutabilnog penala dadosmo gol. Slavija dolazi rasterecena, mada bi volio vise od svih vas da Celik ovo uzme, mislim u slucaju da ih potcjenimo, Slavija moze da iznenadi)

Velez/MOSTAR/-Sarajevo x2 ( Velezovci su se digli, po meni nemaju neki poseban kvalitet, u euforiji su, to je jako opasno, dok se Sarajevo mora cupati. Najrealniji je x ili mozda pobjeda Sarajeva, koje ima ipak kvalitetniji sastav. Velez ipak vise misli o Sirokom Brijegu, logicno.)

GOSK/GABELA KOD ČAPLJINE/-Kozara/BOSANSKA GRADIŠKA/ x (Bude li Kozara igrala na nulu kao u Banjaluci, ja mislim da imaju velike izglede da osvoje bod. Gosk ipak neuvjerljiv kod kuce, mislim da je ona pobjeda na Kosevu plod puke slucajnosti i rezultat potcjenjivanja od strane Sarajeva. Kozara mora da vrati izgubljeno od Slobode, Gosk je u euforiji i to ce mu se razbiti o glavu)

Sloboda/TUZLA/-Leotar/TREBINJE/ 1x (Moje simpatije su na strani Tuzlaka, red bi bio da se "tricom" iskupe pred svojim navijacima za poraz protiv Sarajeva i pokazu da bod iz Bosanske Gradiske nije slucajan. S druge strane Trebinjci jako losi u gostima, ali ipak imaju gram sanse za bod protiv jos neuigranog tima iz Tuzle)

Borac/BANJALUKA/-Siroki Brijeg 1 (Veliki derbi kola, mada se veci derbi igra u Vrapcicima, dva tima koja spadaju u najuzi vrh po kvalitetu, borcu dajem prednost zbog domaceg terena i novog trenera koji je zeljan dokazivanja, mada i Siroki Brijeg ima novog trenera, ali mislim da Bloudek nece posebno usreciti Siroki Brijeg kao sto to nije ucinio ni Ivo Istuk)

Zvijezda/GRADAČAC/-Rudar/PRIJEDOR/ 1x ( Prije 1 nego x, ali zna Zvijezda zasrati kod kuce, a Rudar se mora cupati poslije debakla na svom stadionu od Zelje. A pokazali su protiv Olimpica da su jako cvrsta ekipa i sposobni su d aiznenade na Banji Ilidzi, mada ponavljam Zvijezda je mnogo bliza pobjedi)

Zeljeznicar/SARAJEVO/-Travnik 1 (Zeljo igra u velikom stilu, Travnicani kakvu god taktiku primjene, bunker ili otvorenu igru, nemaju izgleda, Brko ce ih "odsarafiti" i ovako i onako :mrgreen: :mrgreen: . Jos jedna stvar Travnicanima ne ide u prilog je ta da su oni upravo pobijedili zelju, vjerovatno Zeljo zeli da se osveti da nastavi rekordni pobjednicki niz)

Olimpic/SARAJEVO/-Zrinjski/MOSTAR/ 1X (Zrinjski je protiv Celika pokazao da nisu "Bog zna sta", a takodje ni Olimpic se bas rezultatski nije proslavio. Teska, tvrda utakmica, sumnjam da Zrinjevci mogu pobijediti u konacnici)
"Dao sam po dva i po tri gola na jednoj utakmici i to golmanima koji su bili reprezentativci bivše Jugosl,, Pantelić, Svilar i dr., svojim sam pogocima odlučivao pobjede Čelika u mečevima protiv timova velike četvorke" - Mehmed Buza - Majstor

TheAlchemistRD07
Kontakt:

Post Postao/la TheAlchemistRD07 » 21 mar 2012, 20:50

Čelik - Slavija ... 1 - Slavija pre-preloša. Ne znam da l' su ona 3 boda iz Gabele bila sreća, namještaljka ili...? Čelik pokazao da je dosta jaka ekipa na gostovanju Pod Bijelim Brijegom.

Velež - Sarajevo ... 1x Velež i moja Zvijezda imaju isto bodova. Male su šanse Veležu za europe ali mislim da će bar se potruditi da završe na što višoj poziciji. Mada Sarajevo koje je pokazalo dobru igru u Tuzli mora se iskupiti za poraz na Koševu ali mislim da im je X max.

GOŠK - Kozara ... 1 Kozara bunker ali mislim da ce ovo GOŠK uzeti minimalno uz malu mogućnost X-a

Sloboda - Leotar ... 1 Slobodi je ova

Borac - Široki Brijeg ... 1 Borac nakon njihove popularne "trojke" :mrgreen: mora dobiti, Široki Brijeg je ove sezone jako dobar, bez obzira na prosuta 2 boda protiv Zvijezde, ali ipak mislim da nisu dovoljno kvalitetni da ovaj put u BL išta više od X-a urade. Stavio sam 1 jer je najrealniji, a Borac je puno bliži pobjedi nego što je ŠB bliži nerješenom rezultatu.

Zvijezda - Rudar ... 1 Nadam se da igrači nisu odletili u nebesa. Ako nisu, po ko zna koji put ćemo rastavit Rudarov bunker sa kojim redovno dolaze u Gr.

Željezničar - Travnik ... Ne vjerujem da je išta osim 1 ovdje moguće...

Olimpic - Zrinjski ... 1x - Olimpic u borbi za Europu bez prava na kiks na domaćem terenu. X samo zbog respekta prema Zrinjskom koji sam uvijek imao jer su kvalitetna ekipa uvijek bili.

fredi
Kontakt:

Post Postao/la fredi » 21 mar 2012, 22:55

arbitraža je napisao/la: Borac - Široki B. X
Sve je otvoreno. Dva tima koja igraju fudbal. Može utakmica otići na obje strane. Ipak, mislim da je remi najbliži.
ajd sve i nekako al dje ces ovo reci za moj borac.u zadnje dve utakmice totalna demonstracija antifudbala,na nivou podrucne lige :mrgreen:

al ajd,dosao je novi trener,pa se nadam da cemo proigrati kako znamo,i kako trebamo igrati,napadacki bez kalkulacija

vidovitadjemila

Post Postao/la vidovitadjemila » 21 mar 2012, 23:35

Olimpic - Zrinjski Xdvija ekipe sa ko bajagi evropskim ambicijama od kojih nema nista.podjela bodova i svi zadovoljni.

Zvijezda -Rudar P. 1Zvjezda je bolja i to sam siguran da ce i pokazati.Bojim ih se iduce kolo na Piroti...

Borac-Siroki XBorac kako je sijao tako sada i zanje.Neka budi sretni ako i nerjeseno izvuku.Nemozes citav zivot kupovati otpad iz okoline i praviti ekipu...Ljudi im lijepo dignu pare i pobjegnu...siroki ce u Evropu sigurno .I trebaju ljudi znaju...

Zeljeznicar -Travnik X
http://www.hronika.ba/nogomet-blog/3180" onclick="window.open(this.href);return false; ... ninho.html ETO VARUPE.... :lol: :lol: :lol:

Velez -Sarajevo 2Ja mislim da Sarajevo ima kvalitet ali nazalost i jos ponesto u svojim redovima.Ovom drugom ovo kolo nema mjesta...

GOŠK - Kozara 1 Otpisivao sam GOSKa ali ovo vise zelim nego sto sam siguran u to...

Sloboda - Leotar1 Po meni tip za kladionicu...

Čelik - Slavija 1 Komsije sigurno dobijaju za ovjeru Slavije za drugu ligu...
OTKAKO JE STARI TRAVNIK NASTAO,OVAKAV SVJET JOS NIJE RASTAO A MENE DUGO BILO NIJE...

Penaltik
Kontakt:

Post Postao/la Penaltik » 22 mar 2012, 00:01

Celik-Slavija Gosti mogu do boda al' nece 2-0 za Celik :lol:
Velez-Sarajevo Remi najrealniji 1-1
GOSK-Kozara El Klasiko bice cak prenos i na Novoj :lol: 2-0 za GOSK
Sloboda-Leotar Kec siguran ko prijava na biro 3-0
Borac-Siroki Brijeg Derbi kola definitivno 2-1 za Borac
Zvijezda-Rudar Pobjeda domacih prednost domaceg terena a i sad ce sajam sljive 2-0
Zeljeznicar-Travnik Varupa daje go iz Nedzarica za prekid serije :mrgreen: 0-1
Olimpik-Zrinjski Bice jedna od boljih utakmica 3-2 za OlimpiC
Tooooooop Listaaaa Nadrealistaaaaaaa dvaaaaaaa

AnelZ
Kontakt:

Post Postao/la AnelZ » 22 mar 2012, 02:51

Čelik - Slavija 1
Oko ove utakmice imam najvise dilema. Iako Čelik igra poprilicno dobro u zadnje vrijeme (jeste da imaju iz zadnje tri ligaske utakmice samo tri remija, ali opet...), Slavija nema pravo niti na jedan vise kiks i ide na sve ili nista. Znaci, ocekujem pobjedu Čelika i dosta golova na ovoj utakmici, ali ni nerijesen rezultat me nece iznenaditi, iako je Slavija i kod mene jedan od kandidata za ispadanje.

Velež - Sarajevo X2
Iako mi je Velež oduvijek bio drag i iako su osvojili 4 boda u prve dvije utakmice polusezone i optimisticno ulaze na ovu utakmicu, a Mirza zasigurno ima i svoj licni motiv, tako i Sarajevo, ali jedno 10 puta vise pod pritiskom, ima imperativ pobjede ukoliko zele da ostanu u utrci za Evropu ali i da sprijece nezadovoljstvo medju navijacima. Ocekujem poprilicno zanimljivu i dobru utakmicu izmedju starih rivala, i radujem se danu kada ce utakmice Veleža sa Sarajevskim klubovima opet poprimiti epitet derbija sto sada i cak za ovaj susret ne mogu reci da ce biti iako Velež igra poprilicno dobro ove sezone.

GOŠK - Kozara 1
Iako su mi nekako obije ekipe mrske, mozda zato sto su novajlije, prednost dajem GOŠK-u. Ne zato sto su priredili vrhunsko iznenadjenje na Koševu, nego zato što su, po mom misljenju, vise pokazali u ovih 17 utakmice koliko se odigrale Premijer lige. Jedino cega mi je zao u slucaju da Kozara izgubi jeste trenera, Vlade Jagodića, koji je zaista vrhunski trener. Po nekom mom misljenju, Kozara je jedan od kandidata za ispadanje.

Sloboda - Leotar 1X
Iako smatram da ce ovu utakmicu Sloboda rutinski uzeti, nisam imao hrabrosti da sve karte bacim na njih nakon sto je Leotar demolirao Borac u proslom kolu. Leotar ce se grcevito boriti da u ovoj utakmici dodje do pobjede, ali smatram da ce na Tusnju, jedna Sloboda za koju mozda i ima nade ove sezone za sredinu tabele, zadrzati cijeli plijen. Iako ne izravan kandidat za ispadanje (kao Slavija, Rudar, Kozara), Leotar je, uz Travnik, veoma blizu tim ekipama.

Derbi kola: Borac - Široki Brijeg 1
Sada, mnogi ce reci da su obije ekipe u krizi, ali ja smatram da uopste nije tako. Jednostavno, nije ih islo tih utakmica. Ocekujem stvarno jednu lijepu fudbalsku predstavu, iako ne ocekujem nesto previse golova, na Gradskom stadionu u Banja Luci kojeg i ne volim bas spominjati. Šansu dajem Borcu jedino iz razloga zato sto je i ovim utakmicama jedne i druge momcadi kada im nije islo igrao opet bolje i smatram da ce im novi trener dati potreban pozitivan 'šok' (iako nikada nisu trebali pustiti Jagodića, svi treneri koji su ih vodili ove sezone i koji ih sada vodi nece moci ni primirisati Vladi i po mom misljenju su samo poluproizvod od trenera) i da ce ostati u utrci za trece/cetvrto mjesto koje vodi u Evropu, dok kod Širokog smatram da su uradili pogrešan potez otpustanjem Karačića, ali da ce ih nakon ovog derbija opet krenuti sa pobjedama u ligi i da ce se zadrzati na drugoj poziciji do kraja sezone, dok u kupu im prognoziram ispadanje kako i Širokog, tako i Borca.

Zvijezda - Rudar 1
Zvijezda u strasnoj formi, ali Rudar poslije petarde od Željezničara na domacem terenu mora nekako ispraviti dojam i pokazati svojim navijacima da zeli ostati u drustvu najboljih, pa zato ocekujem utakmicu sa dosta golova, ali Zvijezda uzima utakmicu sa jednim golom razlike. Po nekom mom misljenju, Rudar je jedan od kandidata za ispadanje.

Željezničar - Travnik 1
Vjerujte mi ljudi da bi dao i da nam niz prekinu, samo da vidim ko šibicu punu Grbavicu. Znam da trebam biti radostan i kada bi vidio 7-8000 ljudi, ali nekako mi fale one utakmice od prije dvije sezone (bas isto na pocetku proljetne polusezone) kada smo u prvih 5-6 utakmica na svakoj imali po najmanje 10000 gledalaca. Sve bi dao za 10000 plavih navijaca na ovoj utakmici. Ali u vezi utakmice, iako nam fale dva standardna igraca (Nyema i B. Čolić + Smajić) smatram da će mladi Zolotić i Bešlija doslijedno ih zamjeniti i ocekujem jednu rutinsku pobjedu u dolini ćupova sa brojem golova u normalnom rasponu (2 ili 3:0). Iako ne izravan kandidat za ispadanje (kao Slavija, Rudar, Kozara), Travnik je, uz Leotar, veoma blizu tim ekipama.

Olimpic - Zrinjski 1
Nekako bi bio sigurniji u ovo predvidanje da Olimpic opet igra u nekom drugom gradu, a sta znas, mozda i bude igrao. Iako je utakmica bila stvarno zanimljiva i za svaku pohvalu, Zrinjski opet nije pokazao nikakvu dominaciju ili mnogo bolju igru u odnosu na Čelik u posljednjoj utakmici, pa da mogu reci da ce uspjeti oduzeti bodove Olimpicu koji se jos uvijek upravo kao i Zrinjski, nada da moze jos uvijek dospijeti na trecu/cetvrtu poziciju i samim time Evropu. Zasigurno nakon Borac - Široki, najzanimljiviji susret ovog kola.

AnelZ
Kontakt:

Post Postao/la AnelZ » 22 mar 2012, 02:57

fredi je napisao/la:
arbitraža je napisao/la: Borac - Široki B. X
Sve je otvoreno. Dva tima koja igraju fudbal. Može utakmica otići na obje strane. Ipak, mislim da je remi najbliži.
ajd sve i nekako al dje ces ovo reci za moj borac.u zadnje dve utakmice totalna demonstracija antifudbala,na nivou podrucne lige :mrgreen:

al ajd,dosao je novi trener,pa se nadam da cemo proigrati kako znamo,i kako trebamo igrati,napadacki bez kalkulacija
i zaboravili ste da Široki ne igra fudbal nego nogomet :P

mak_033
Kontakt:

Post Postao/la mak_033 » 22 mar 2012, 02:57

AnelZ je napisao/la:i zaboravili ste da Široki ne igra fudbal nego nogomet :P
:lol: :lol: :lol:
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili.

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 22 mar 2012, 08:53

vidovitadjemila je napisao/la:Zeljeznicar -Travnik X
http://www.hronika.ba/nogomet-blog/3180" onclick="window.open(this.href);return false; ... ninho.html ETO VARUPE.... :lol: :lol: :lol:
De provjeri kakav je ovaj gore spomenuti sa kartonima i hoce li uopste doci u subotu.
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

Curva_SUD
Kontakt:

Post Postao/la Curva_SUD » 22 mar 2012, 09:07

Olimpic - Zrinjski Bice guravo... oba tima se bore za Evropu.. po meni ce biti X

Zvijezda-Rudar Ocekujem pobjedu Zvijezde... rudar se demoraliso poslije utakmice sa Željom.. tako da ocekujem pobjedu Zvijezde

Borac-Široki Sto se mene tice nerjeseno mi odgovara.. bice guravo... vjerujem da ce ovdje bit golova

Željo-Travnik Ma nema se tu sta pricat...

Velež-Sarajevo Sarajevu treba za evropu.... Velež tesko da ce izac... al ovo je jedno od najtezih gostovanja
ocekujem pobjedu Veleža!

Gošk-Kozara Gošk dobio moral nakon pobjede nad Sarajevom ... vjerovatno misle da mogu vise pa eto nek pokusadu

Sloboda-Leotar Sloboda se nalazi u velikoj krizi... Leoata tuko Borca, mislim da ce Leotar uzet tri boda!

Čelik-Slavija Slavija je u dubokoj krizi.. i vjerovatno ispadaju... tako da ocekujem pobjedu Čelika!
...krvlju odbranjeni FK ŽELJEZNIČAR

avlami97
Kontakt:

Post Postao/la avlami97 » 22 mar 2012, 10:32

Olimpic - Zrinjski - 1X, Olimpic neće izgubiti i bliži je pobjedi, ali ni Zrinjski nije bez šansi.

Zvijezda -Rudar P. - 1, Zvijezda pobjeđuje.

Borac-Siroki -2, Mislim da će Široki ovo uzeti i ostati u utrci za Željom. Iako bih volio da bude obrnuto ili da se završi miroljubivo. Borac odigrao tri loše utakmice, Kozara, Željo, Leotar. Borac je definitivno u krizi igre iako su mu rezultati bolji od prikazanog.

Zeljeznicar -Travnik 1, Željo kvalitetniji.

Velez -Sarajevo 1, Sarajevo u krizi. Nema sredine, nema igre. Promjenilo dosta igrača i trebaće im vremena da se ukomponuju.

GOŠK - Kozara X, najbliži remi. Gošk je ove godine dosta loš. Dopustili su da zijane od najlošije Slavije.

Sloboda - Leotar 1, najsigurniji par kola.

Čelik - Slavija 1, isto kao i par ispred.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".

SIR
Kontakt:

Post Postao/la SIR » 22 mar 2012, 10:34

avlami97 je napisao/la:Olimpic - Zrinjski - 1X, Olimpic neće izgubiti i bliži je pobjedi, ali ni Zrinjski nije bez šansi.

Zvijezda -Rudar P. - 1, Zvijezda pobjeđuje.

Borac-Siroki -2, Mislim da će Široki ovo uzeti i ostati u utrci za Željom. Iako bih volio da bude obrnuto ili da se završi miroljubivo. Borac odigrao tri loše utakmice, Kozara, Željo, Leotar. Borac je definitivno u krizi igre iako su mu rezultati bolji od prikazanog.

Zeljeznicar -Travnik 1, Željo kvalitetniji.

Velez -Sarajevo 1, Sarajevo u krizi. Nema sredine, nema igre. Promjenilo dosta igrača i trebaće im vremena da se ukomponuju.

GOŠK - Kozara X, najbliži remi. Gošk je ove godine dosta loš. Dopustili su da zijane od najlošije Slavije.

Sloboda - Leotar 1, najsigurniji par kola.

Čelik - Slavija 1, isto kao i par ispred.
Bitno je da si ti naglasio da smo mi u krizi ma ja to je najvaznije komso! :D

Haver !
Kontakt:

Post Postao/la Haver ! » 22 mar 2012, 10:45

Olimpic - Zrinjski - 1 (Zrinjski nije odavno izgubio, čini mi se 11 kola bez poraza, vala je red :) )
Zvijezda -Rudar P. - 1
Borac-Siroki - X (gusto, al najbliže nerješenom ishodu)
Zeljeznicar -Travnik 1
Velez -Sarajevo ? ( Ovdje je sve moguće, niti jedan rezultat neće biti iznenađenje, iako imam glupi predosjećaj da će Sarajevo dobit, na stranu sumnjiva igra protiv "gabeljana")
GOŠK - Kozara X2 (Euforija domaće ekipe nakon historijske pobjede u prošlom kolu, tako da po meni Kozara favorit)
Sloboda - Leotar 1
Čelik - Slavija 1

Borg
Kontakt:

Post Postao/la Borg » 22 mar 2012, 10:51

bekicamir je napisao/la:
Velez:Sarajevo Utakmica pod "povecalom" bh javnosti jer 99% kladionicara ocekuje "kiks" Veleza koji bi samo potvrdio sumnje u namjestenu utakmicu...bez namjestaljke mogao bi biti nerjesen rezultat ali ipak diva je "ociglednija" ...gosk-slavija-slavija-velez-sarajevo-gosk-velez-sarajevo..."babo" osim bi se trabao malo pozabaviti sa svojim komitetom oko ovoga!
Hahahahahahahahaha šta ti pratiš - Fantasy premier league????
We Are the Borg. You Will be Assimilated. Resistance is Futile.

VELEZDOGROBA
Kontakt:

Post Postao/la VELEZDOGROBA » 22 mar 2012, 10:55

kad velez dobije sarajeva nadam se da ces prestat pljuvat po velezu
gledaj svoj klub i uzivaj
a mi dobijamo sarajeva:-p

SIR
Kontakt:

Post Postao/la SIR » 22 mar 2012, 11:00

VELEZDOGROBA je napisao/la:kad velez dobije sarajeva nadam se da ces prestat pljuvat po velezu
gledaj svoj klub i uzivaj
a mi dobijamo sarajeva:-p
Slazem se drug samo kazem nek bolji dobije na terenu, meni je drag velez poslije Sarajva tako da drug samo opusteno. ;) :P
Jos zaboravi samo nek bude pravi derbi i korektno sa obadvije strane. :)

ForzaZrinja
Kontakt:

Post Postao/la ForzaZrinja » 22 mar 2012, 11:10

kad će se više moć svi parovi igrat na kladionici , baš bi zanimljivo bilo :lol:

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.