Sad lafo lupnuo, pihŠB_Fidelis je napisao/la:Haha, pa ovo sam lupnuo, kontam toliko je vjerojatno da jednostavno mora biti istina.![]()

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Sad lafo lupnuo, pihŠB_Fidelis je napisao/la:Haha, pa ovo sam lupnuo, kontam toliko je vjerojatno da jednostavno mora biti istina.![]()
Nije i vjerovatno necemarsovac je napisao/la:jel nas Nemanja Gordic potpiso za Partizan i ako jeste na kolko
Hvala na ispravci, znam da je bek, sada kec ili dvojka nisam bio siguran. Al dokle će da trabunjaju, domaći talenti, a onda neki prosečni obućari uzimaju minutažu, a nemaju kvalitet za srpsku košarku. Drugo je Veseli, Veseli je zver za maloga Jaku, a nema ni Duleta više.Devil je napisao/la:Klobucar nije play vec 2,a za poziciju playa je u opticaju stranac.
Slavko Vranes otisao u Unics,a mt:s i zvanicno sponzor pa se sada zovu Partizan mt:s,nesta Igokea u vidu magle.
I da Partizan utrecem sesiru za EL.
kako ih je momacki zajebao ULEBDevil je napisao/la:Klobucar nije play vec 2,a za poziciju playa je u opticaju stranac.
Slavko Vranes otisao u Unics,a mt:s i zvanicno sponzor pa se sada zovu Partizan mt:s,nesta Igokea u vidu magle.
Da strasno sta im je uradeo.Kao od ove sezone se poceo gledati neki koeficijent,samo njihovom znanom logikom.I to izgleda da su gledali koeficijent nase lige a ne NLB lige.nerminh74 je napisao/la:kako ih je momacki zajebao ULEBDevil je napisao/la:Klobucar nije play vec 2,a za poziciju playa je u opticaju stranac.
Kidamo boraniju!Bily Piton je napisao/la:Grupa A:Kaha Laboral,Makabi,PARTIZAN,Prokom,Žalgiris,Kvalifikant.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.