KK Partizan

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74

neno#4
Kontakt:

Re: KK Partizan

Post Postao/la neno#4 » 28 jun 2010, 22:52

ŠB_Fidelis je napisao/la:Haha, pa ovo sam lupnuo, kontam toliko je vjerojatno da jednostavno mora biti istina. :D :P
Sad lafo lupnuo, pih :D :D
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

Bily Piton
Kontakt:

Post Postao/la Bily Piton » 06 jul 2010, 01:42

Jaka Klobučar (23) iz Olimpije prešao u Partizan i potpisao na 3 godine.
PFC Forever!!!

Ponosan što sam Srbin!

Jedan je CLEO 9 !!!

marsovac
Kontakt:

Post Postao/la marsovac » 06 jul 2010, 01:50

jel nas Nemanja Gordic potpiso za Partizan i ako jeste na kolko
ČELIK je dio života mog ČELIK ti si šampion
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!

The Game
Kontakt:

Post Postao/la The Game » 06 jul 2010, 15:38

marsovac je napisao/la:jel nas Nemanja Gordic potpiso za Partizan i ako jeste na kolko
Nije i vjerovatno nece

Vuk pojeo slaninu
Kontakt:

Post Postao/la Vuk pojeo slaninu » 07 jul 2010, 15:43

Koji će nam **** taj Slovenac? Zar nema srpskih talenata na pleju? Neka i dalje vežba po Sloveniji. Biće Slovenci ispred Srba u košarci, al u kurcu. Da su doveli nekog Amera ili Srbina, a ne prosečni kikirez iz Slovenije :evil: Oni su bre za Diznilenda, a ne za košarkaski hram, kada osvoje neku medalju imaju pravo glasa :mrgreen: Srbi treba da idu u Sloveniju i da ih uče da pikaju basket, a ne obrnuto.
Samo da ne bude baja poput Kikanovića, lik došao da igra basket i da se dopinguje :lol: Kvari bre omladinu :D Oj Srbijo zemljo među šljivama, koga ti sve ne podučavaš basketu :roll:
Ja navijam za reprezentaciju Senegambije! Senegal i Gambija se nakon dugogodišnjeg natezanja nisu ujedinili, ali 'emebliga opet navijam za Senegambiju (World of ilusion).

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 07 jul 2010, 16:33

Klobucar nije play vec 2,a za poziciju playa je u opticaju stranac.

Slavko Vranes otisao u Unics,a mt:s i zvanicno sponzor pa se sada zovu Partizan mt:s,nesta Igokea u vidu magle. :lol:

I da Partizan utrecem sesiru za EL.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Vuk pojeo slaninu
Kontakt:

Post Postao/la Vuk pojeo slaninu » 07 jul 2010, 17:11

Devil je napisao/la:Klobucar nije play vec 2,a za poziciju playa je u opticaju stranac.

Slavko Vranes otisao u Unics,a mt:s i zvanicno sponzor pa se sada zovu Partizan mt:s,nesta Igokea u vidu magle. :lol:

Hvala na ispravci, znam da je bek, sada kec ili dvojka nisam bio siguran. Al dokle će da trabunjaju, domaći talenti, a onda neki prosečni obućari uzimaju minutažu, a nemaju kvalitet za srpsku košarku. Drugo je Veseli, Veseli je zver za maloga Jaku, a nema ni Duleta više.
Pun mi je **** Kikana, Jaka i ostale košarkaške boranije.
Ja navijam za reprezentaciju Senegambije! Senegal i Gambija se nakon dugogodišnjeg natezanja nisu ujedinili, ali 'emebliga opet navijam za Senegambiju (World of ilusion).

nerminh74
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la nerminh74 » 07 jul 2010, 20:57

Devil je napisao/la:Klobucar nije play vec 2,a za poziciju playa je u opticaju stranac.

kako ih je momacki zajebao ULEB :shock:
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10

Bily Piton
Kontakt:

Post Postao/la Bily Piton » 07 jul 2010, 22:28

Bertomeu je veliki gadonja..me nek nas stave i u 6 šešir..opet ćemo im..karati mamu
PFC Forever!!!

Ponosan što sam Srbin!

Jedan je CLEO 9 !!!

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 07 jul 2010, 22:29

nerminh74 je napisao/la:

kako ih je momacki zajebao ULEB :shock:
Da strasno sta im je uradeo.Kao od ove sezone se poceo gledati neki koeficijent,samo njihovom znanom logikom.I to izgleda da su gledali koeficijent nase lige a ne NLB lige.

Bily Piton
Kontakt:

Post Postao/la Bily Piton » 08 jul 2010, 12:06

Grupa A:Kaha Laboral,Makabi,PARTIZAN,Prokom,Žalgiris,Kvalifikant.
PFC Forever!!!

Ponosan što sam Srbin!

Jedan je CLEO 9 !!!

Vuk pojeo slaninu
Kontakt:

Post Postao/la Vuk pojeo slaninu » 08 jul 2010, 16:30

Bily Piton je napisao/la:Grupa A:Kaha Laboral,Makabi,PARTIZAN,Prokom,Žalgiris,Kvalifikant.
Kidamo boraniju! 8-)

Bily Piton
Kontakt:

Post Postao/la Bily Piton » 08 jul 2010, 17:39

Zadovoljan sam grupom
PFC Forever!!!

Ponosan što sam Srbin!

Jedan je CLEO 9 !!!

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 08 jul 2010, 23:07

Apsolutno.. Grupa uopce nije teska, teza je prosle godine bila itekako...Maccabi i Caja su jedine dvije ekipe na papiru koje se mogu dobiti, posto Maccabi ce da osjeca posljedice od TOP 8, a Caja se isto tako moze vrlo lahko da dobije, pogotovo kada Tijaga sada nema..Prokomje takodjer bolja opcija jer su Efes i Fener timovi sa boljim igracima, ali u biti timovi sa divljanerskim statusom, mada Peras ce sada fino to da slozi, kao i Spahija.Otisao je Logan bolju zamjenu ne mogu da dovedu..Zalgiris, uvijek na pocetku se sklopi solidna ekipa, ali onda nastanu problemi mada su se stabilizovali...Kvalifikant vjerovatno Himki, ali ako ostane Maric Partizan je 99 posto siguran...
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

Bily Piton
Kontakt:

Post Postao/la Bily Piton » 09 jul 2010, 18:19

Katić iz Hemofarma u Partizanu.

Raško Katić, dosadašnji košarkaš Hemofarma, bio je jedan od najaktivnijih protagonista žestoke tuče u drugoj utakmici minulog pelj-ofa, protiv Partizana, a od naredne sezone nosiće upravo crno-beli dres!

Kako prenosi kosarka.rs, Katić je samo nekoliko sati po raskidu saradnje sa Vrščanima dogovorio prelazak u redove višestrukog prvaka Srbije i regionalne lige.

Katić bi u Humskoj trebalo da zameni Slavka Vraneša, koji posle tri godine u crno-belom dresu karijeru nastavlja u ruskom Uniksu.

Ovaj 30-godišnji košarkaš počeo je karijeru u Zastavi iz Kragujavca, da bi 2004. postao igrač Crvene zvezde u kojoj je proveo jednu sezonu. Potpuno se afirmisao u nemačkom Tibingenu za koji je nastupao pune četiri godine i bio jedan od najboljih igrača Bundeslige.
PFC Forever!!!

Ponosan što sam Srbin!

Jedan je CLEO 9 !!!

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 09 jul 2010, 21:35

Cenim da ce Katic igrati 5-10 minuta po tekmi.
Petar Bozic potpisao na jos jednu sezonu novi ugovor.

The Game
Kontakt:

Post Postao/la The Game » 09 jul 2010, 23:45

Sad je krivac za tucu u Vrscu svakako u Partizanu, kaznu ne mogu izbjeci :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen:

Bily Piton
Kontakt:

Post Postao/la Bily Piton » 14 jul 2010, 12:39

Prema rezultatima ostvarenim u Evroligi u poslednje tri godine, košarkaši Partizana su deseti najuspešniji tim u Evropi i imaju skoro dvostruko više bodova od nekih ekipa sa A licencom. Prema novom sistemu bodovanja, koje je uvela Evroliga, crno-beli su u prethodne tri sezone sakupili 107 bodova, a Žaligiris, koji ima A licencu, samo 66.

Ukoliko bi Evroliga ostala dosledna bar do leta 2012. godine, kada ističu sadašnji petogodišnji ugovori za A licencu, Partizan bi mogao da se nada da će konačno dobiti status povlašćene ekipe. Da bi to ostvario, minimum koji bi šampion Srbije u naredne dve sezone morao da ostvari je plasman u drugu fazu takmičenja.

U ovom trenutku, Partizan ima 15 bodova više od 11. plasirane Valensije, 23 boda više od Himkija, koji je na 12. mestu, 27 više od Lijetuvos Ritasa i 30 više od Huventuda.Da bi 2012. godine dobio A licencu, najbolji klub Srbije u naredne dve sezone neće smeti da dopusti da ga neki od tih klubova pretekne, pišu Novosti.

U skladu sa novim sistemom bodovanja, svaka pobeda u Evroligi i Evrokupu donosi dva, a poraz jedan bod. Za plasman u Top 16 fazu dobijaju se još dva boda, a isto toliko i za plasman u četvrtfinale. Odlazak na završni turnir vredi jedan bod, koliko i plasman u finale.

U ovom trenutku A licenci ima 13 klubova: CSKA (134 boda), Barselona (129), Olimpijakos (120), Kaha Laboral (119), Montepaski (112), Makabi (110), Panatinaikos (110), Real (108), Unikaha (90), Fenerbahče (73), Efes (69), Lotomatika (69) i Žalgiris (66).

IZvor:****.rs
PFC Forever!!!

Ponosan što sam Srbin!

Jedan je CLEO 9 !!!

Bily Piton
Kontakt:

Post Postao/la Bily Piton » 15 jul 2010, 14:46

Šuška se o povrtku Luke Bogdanovića u Partizan.Prošle sezone je igrao za Huventud i prosječno postizao 10 poena i 2.5 skokova po meču.
PFC Forever!!!

Ponosan što sam Srbin!

Jedan je CLEO 9 !!!

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 23 jul 2010, 01:34

Aleks ipak ode u Pao za 800000 eura.

Odgovori

Natrag na “Evropska košarka”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.