Reprezentacija Spanije - La Roja
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Reprezentacija Spanije - La Roja
Zakacili se izgleda malo na nacionalnoj osnovi, tacnije Ramos ono nekad srao kad je Pique na presici govorio na katalonskom. Đubre imperijalisticko, neodgojeno, limitirano..
Don't hate what you don't understand.
Pobili se na treningu, Ramos mu razvalio pichku.Toxicity je napisao/la:Kakvi su to konflikti na relaciji Ramos - Pique, zna li netko više o tome? Samo im je još to trebalo prije Eura, da im se 2 ključna igrača u obrani pobiju..
Zajebajem se. Pise se da nisu u dobrim odnosima, to je i Del Bosque potvrdio, tako da je tu sigurno bilo nesto. Uopce ne sumnjam da je Pique poceo prvi jer je poznat po svojem provokatorskom tonu. Udari dosta puta nisko, mislim da ga je ovdje Ramos samo docekao na volej.
Evo sada igraju Spanija i Koreja. Torres od prve, zabit ce sigurno.
"Spanjolcici, uzet cemo vam vas Kup, vaseg jadnog kralja".xaviesta je napisao/la:Zakacili se izgleda malo na nacionalnoj osnovi, tacnije Ramos ono nekad srao kad je Pique na presici govorio na katalonskom. Đubre imperijalisticko, neodgojeno, limitirano..
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano
- PatrickBateman
- Kontakt:
A Ramos je mirni igrac zadnje linije koji nikada ne provociraD10S je napisao/la: Zajebajem se. Pise se da nisu u dobrim odnosima, to je i Del Bosque potvrdio, tako da je tu sigurno bilo nesto. Uopce ne sumnjam da je Pique poceo prvi jer je poznat po svojem provokatorskom tonu. Udari dosta puta nisko, mislim da ga je ovdje Ramos samo docekao na volej.

Daj ba,mogu mislit i jedan i drugi jedva docekali da se posvadjaju
Može se sve, pa i to očekivati od Ramosa, kad je već onako u El-Clasicu napao Puyol-a i Xavi-a, zašto ne bi sad i Pique-a, maloumnik.
Ispade da Pike nije mangup.mandraX je napisao/la:Može se sve, pa i to očekivati od Ramosa, kad je već onako u El-Clasicu napao Puyol-a i Xavi-a, zašto ne bi sad i Pique-a, maloumnik.
cudi me sto se ovo prije nije desilo,a ne sada kada su Klasici bez incidenata(od superkupa)
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Svaki cigo svog konja hvali, u ovom slucaju braniPatrickBateman je napisao/la: A Ramos je mirni igrac zadnje linije koji nikada ne provocira![]()

Kad je Pique vec prije vrijedjao Madrid, a kasnije omalovazavao spanjolske igrace koji nastupaju za Madrid, zasto ne bi sada Ramosa provocirao? Koja logika yebote.mandraX je napisao/la:Može se sve, pa i to očekivati od Ramosa, kad je već onako u El-Clasicu napao Puyol-a i Xavi-a, zašto ne bi sad i Pique-a, maloumnik.
[youtube][/youtube]
Mislim ono, kakva seljacina trebas bit da uradi nesto ovakvo?

[youtube][/youtube]
Pruzi ruku neprijatelju, neka i on osjeti kako je biti covjek...
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano
Fino ga ucera pjego
.Mozda bas na Euru bude onaj stari .

El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Pique nije neki primjer kako se treba ponasati jedan sportista, niti ja opravdavam njegove ispade. Ali ovdje se ne radi o Piqueu i Ramosu odnosno Barci i Realu. Ramos je ovim potezom pokazao nepostovanje prema jednom Xaviju i Puyolu pa cak u neku ruku i prema Llorenteu, Martinezu i svom suigracu Alonsu.D10S je napisao/la: Kad je Pique vec prije vrijedjao Madrid, a kasnije omalovazavao spanjolske igrace koji nastupaju za Madrid, zasto ne bi sada Ramosa provocirao? Koja logika yebote.

A znaci ti znas detalje oko cega su raspravljali jel? Znaci, ako Pique zayebaje Ramosa ovaj mu nista ne smije reci jer je odani Spanjolac i ne smije da vrijedja ostale narode koji zive u Spaniji. Dok je sa Piqueom drukcije, zar nije i on ovim postupkom uvrijedio Ikera, Arbelou i svojeg kolegu Iniestu? Ne mozes tom logikom ici. Jos se nista ne zna, vjerovatno nece ni procuriti detalji oko njihove svadje u javnost, ali tek tada bi mogli konkretno raspravljati o njihovom sukobu. Ovako samo mozemo nagadjati i svako moze pricati onako kako njemu odgovara. I ne znam uopce sta je cudno ako je svadja na razini Barce i Reala, po meni je to normalno. Nemaju njih dvojica temperament kao Raul i Guardiola da bi ostali imuni na sve i fino se ponasaju.
jadni Pique,ma ne treba ni nastupat za Španiju,dovoljno mu je za kantaloniju igrat prijateljske protiv reprezentacije neke od separatističkih tvorevina iz cijelog svijeta.mandraX je napisao/la:Može se sve, pa i to očekivati od Ramosa, kad je već onako u El-Clasicu napao Puyol-a i Xavi-a, zašto ne bi sad i Pique-a, maloumnik.
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
D10S je napisao/la:A znaci ti znas detalje oko cega su raspravljali jel? Znaci, ako Pique zayebaje Ramosa ovaj mu nista ne smije reci jer je odani Spanjolac i ne smije da vrijedja ostale narode koji zive u Spaniji. Dok je sa Piqueom drukcije, zar nije i on ovim postupkom uvrijedio Ikera, Arbelou i svojeg kolegu Iniestu? Ne mozes tom logikom ici. Jos se nista ne zna, vjerovatno nece ni procuriti detalji oko njihove svadje u javnost, ali tek tada bi mogli konkretno raspravljati o njihovom sukobu. Ovako samo mozemo nagadjati i svako moze pricati onako kako njemu odgovara. I ne znam uopce sta je cudno ako je svadja na razini Barce i Reala, po meni je to normalno. Nemaju njih dvojica temperament kao Raul i Guardiola da bi ostali imuni na sve i fino se ponasaju.
I to je uvek bio razlog zasto je Spanija cesto ispadala od mnogo slabijih od sebe. Klasican primer pocepanog drustva.
A opet, koliko su tek jaki, kad su u poslednjih 4 godine apsolutno izdominirali svetski fudbal

- PatrickBateman
- Kontakt:
Svaki post koji napise madridist je savrsena ironija njegovom potpisu.
@D10S Ja samo kazem da ni jednom ni drugom ne treba puno povoda za svadju,i jedan i drugi zive za sukob
@D10S Ja samo kazem da ni jednom ni drugom ne treba puno povoda za svadju,i jedan i drugi zive za sukob

.D10S je napisao/la:A znaci ti znas detalje oko cega su raspravljali jel? Znaci, ako Pique zayebaje Ramosa ovaj mu nista ne smije reci jer je odani Spanjolac i ne smije da vrijedja ostale narode koji zive u Spaniji. Dok je sa Piqueom drukcije, zar nije i on ovim postupkom uvrijedio Ikera, Arbelou i svojeg kolegu Iniestu? Ne mozes tom logikom ici. Jos se nista ne zna, vjerovatno nece ni procuriti detalji oko njihove svadje u javnost, ali tek tada bi mogli konkretno raspravljati o njihovom sukobu. Ovako samo mozemo nagadjati i svako moze pricati onako kako njemu odgovara. I ne znam uopce sta je cudno ako je svadja na razini Barce i Reala, po meni je to normalno. Nemaju njih dvojica temperament kao Raul i Guardiola da bi ostali imuni na sve i fino se ponasaju.
Zadnja izmjena: xaviesta, dana/u 30 maj 2012, 22:34, ukupno mijenjano 1 put.
PatrickBateman je napisao/la:Svaki post koji napise madridist je savrsena ironija njegovom potpisu.

Ramos je uvijek bio šupčina, i uvijek će bit'. Mrzim ga iz dna duše. Pique nebi mrava zgazio, a kamoli udario čovjeka.

majko mila sa čim se vi zamarate

Španjolska u svakom sportu od svakog mora biti 5 puta jača da bi nešto osvojila, vazda su oni imali ekstra jaku ekipu ali su tek sad isplivali ka vrhu jer su stvarno prejaki. Ali kako je počelo s ovom dvojicom mangupa teško da bi mogli do kraja otići, nema tu Puyola da smiri situaciju 

"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
"See you in another life, brother."
Real Madrid
U potpunosti podržavam Ramosa.Separatistima nije mjesto u reprezentaciji.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Pique je samo prosječni stoper koji ima sreće što Barcu rijetko ko može napasti.
S druge strane Ramos je dobar bek i prosječan stoper koji nema sreće što je najbolji bek svijeta Arbeloa u reprezentaciji pa mu ostaje uloga u kojoj je prosječan.
S druge strane Ramos je dobar bek i prosječan stoper koji nema sreće što je najbolji bek svijeta Arbeloa u reprezentaciji pa mu ostaje uloga u kojoj je prosječan.
CAMP MOU!
Ti bas volis tog ArbelouNamiks je napisao/la:Pique je samo prosječni stoper koji ima sreće što Barcu rijetko ko može napasti.

El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.

[quote="PatrickBateman"]Svaki post koji napise madridist je savrsena ironija njegovom potpisu.
reče forumaš sakriven iza imena fiktivnog lika koji je alias jacka trbosjeka,puta porfavor,
a potvrdi mu kolega sa nickom u vidu barbiturata,drugovi prvo se u ogledalo pogledat a onda druge kritikovat nije vam dosta što navijate za som i serem družbu.
reče forumaš sakriven iza imena fiktivnog lika koji je alias jacka trbosjeka,puta porfavor,
a potvrdi mu kolega sa nickom u vidu barbiturata,drugovi prvo se u ogledalo pogledat a onda druge kritikovat nije vam dosta što navijate za som i serem družbu.
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.