Reprezentacija Spanije - La Roja

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo

xaviesta
Kontakt:

Re: Reprezentacija Spanije - La Roja

Post Postao/la xaviesta » 30 maj 2012, 19:25

Zakacili se izgleda malo na nacionalnoj osnovi, tacnije Ramos ono nekad srao kad je Pique na presici govorio na katalonskom. Đubre imperijalisticko, neodgojeno, limitirano..
Don't hate what you don't understand.

D10S
Kontakt:

Post Postao/la D10S » 30 maj 2012, 19:33

Toxicity je napisao/la:Kakvi su to konflikti na relaciji Ramos - Pique, zna li netko više o tome? Samo im je još to trebalo prije Eura, da im se 2 ključna igrača u obrani pobiju..
Pobili se na treningu, Ramos mu razvalio pichku.

Zajebajem se. Pise se da nisu u dobrim odnosima, to je i Del Bosque potvrdio, tako da je tu sigurno bilo nesto. Uopce ne sumnjam da je Pique poceo prvi jer je poznat po svojem provokatorskom tonu. Udari dosta puta nisko, mislim da ga je ovdje Ramos samo docekao na volej.

Evo sada igraju Spanija i Koreja. Torres od prve, zabit ce sigurno.
xaviesta je napisao/la:Zakacili se izgleda malo na nacionalnoj osnovi, tacnije Ramos ono nekad srao kad je Pique na presici govorio na katalonskom. Đubre imperijalisticko, neodgojeno, limitirano..
"Spanjolcici, uzet cemo vam vas Kup, vaseg jadnog kralja".
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano

PatrickBateman
Kontakt:

Post Postao/la PatrickBateman » 30 maj 2012, 19:53

D10S je napisao/la: Zajebajem se. Pise se da nisu u dobrim odnosima, to je i Del Bosque potvrdio, tako da je tu sigurno bilo nesto. Uopce ne sumnjam da je Pique poceo prvi jer je poznat po svojem provokatorskom tonu. Udari dosta puta nisko, mislim da ga je ovdje Ramos samo docekao na volej.
A Ramos je mirni igrac zadnje linije koji nikada ne provocira :lol:

Daj ba,mogu mislit i jedan i drugi jedva docekali da se posvadjaju

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 30 maj 2012, 20:04

Može se sve, pa i to očekivati od Ramosa, kad je već onako u El-Clasicu napao Puyol-a i Xavi-a, zašto ne bi sad i Pique-a, maloumnik.

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 30 maj 2012, 20:06

mandraX je napisao/la:Može se sve, pa i to očekivati od Ramosa, kad je već onako u El-Clasicu napao Puyol-a i Xavi-a, zašto ne bi sad i Pique-a, maloumnik.
Ispade da Pike nije mangup.

cudi me sto se ovo prije nije desilo,a ne sada kada su Klasici bez incidenata(od superkupa)
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

D10S
Kontakt:

Post Postao/la D10S » 30 maj 2012, 20:08

PatrickBateman je napisao/la: A Ramos je mirni igrac zadnje linije koji nikada ne provocira :lol:
Svaki cigo svog konja hvali, u ovom slucaju brani :mrgreen: Poznavajuci temperament obojice, nema pravih :D
mandraX je napisao/la:Može se sve, pa i to očekivati od Ramosa, kad je već onako u El-Clasicu napao Puyol-a i Xavi-a, zašto ne bi sad i Pique-a, maloumnik.
Kad je Pique vec prije vrijedjao Madrid, a kasnije omalovazavao spanjolske igrace koji nastupaju za Madrid, zasto ne bi sada Ramosa provocirao? Koja logika yebote.

[youtube][/youtube]
Mislim ono, kakva seljacina trebas bit da uradi nesto ovakvo? :roll:

[youtube][/youtube]
Pruzi ruku neprijatelju, neka i on osjeti kako je biti covjek...
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 30 maj 2012, 20:22

Fino ga ucera pjego 8-) .Mozda bas na Euru bude onaj stari .
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

xaviesta
Kontakt:

Post Postao/la xaviesta » 30 maj 2012, 21:29

D10S je napisao/la: Kad je Pique vec prije vrijedjao Madrid, a kasnije omalovazavao spanjolske igrace koji nastupaju za Madrid, zasto ne bi sada Ramosa provocirao? Koja logika yebote.
Pique nije neki primjer kako se treba ponasati jedan sportista, niti ja opravdavam njegove ispade. Ali ovdje se ne radi o Piqueu i Ramosu odnosno Barci i Realu. Ramos je ovim potezom pokazao nepostovanje prema jednom Xaviju i Puyolu pa cak u neku ruku i prema Llorenteu, Martinezu i svom suigracu Alonsu. ;)

D10S
Kontakt:

Post Postao/la D10S » 30 maj 2012, 21:37

A znaci ti znas detalje oko cega su raspravljali jel? Znaci, ako Pique zayebaje Ramosa ovaj mu nista ne smije reci jer je odani Spanjolac i ne smije da vrijedja ostale narode koji zive u Spaniji. Dok je sa Piqueom drukcije, zar nije i on ovim postupkom uvrijedio Ikera, Arbelou i svojeg kolegu Iniestu? Ne mozes tom logikom ici. Jos se nista ne zna, vjerovatno nece ni procuriti detalji oko njihove svadje u javnost, ali tek tada bi mogli konkretno raspravljati o njihovom sukobu. Ovako samo mozemo nagadjati i svako moze pricati onako kako njemu odgovara. I ne znam uopce sta je cudno ako je svadja na razini Barce i Reala, po meni je to normalno. Nemaju njih dvojica temperament kao Raul i Guardiola da bi ostali imuni na sve i fino se ponasaju.

madridist
Kontakt:

Post Postao/la madridist » 30 maj 2012, 21:53

jadni Pique,ma ne treba ni nastupat za Španiju,dovoljno mu je za kantaloniju igrat prijateljske protiv reprezentacije neke od separatističkih tvorevina iz cijelog svijeta.
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 30 maj 2012, 21:54

D10S je napisao/la:A znaci ti znas detalje oko cega su raspravljali jel? Znaci, ako Pique zayebaje Ramosa ovaj mu nista ne smije reci jer je odani Spanjolac i ne smije da vrijedja ostale narode koji zive u Spaniji. Dok je sa Piqueom drukcije, zar nije i on ovim postupkom uvrijedio Ikera, Arbelou i svojeg kolegu Iniestu? Ne mozes tom logikom ici. Jos se nista ne zna, vjerovatno nece ni procuriti detalji oko njihove svadje u javnost, ali tek tada bi mogli konkretno raspravljati o njihovom sukobu. Ovako samo mozemo nagadjati i svako moze pricati onako kako njemu odgovara. I ne znam uopce sta je cudno ako je svadja na razini Barce i Reala, po meni je to normalno. Nemaju njih dvojica temperament kao Raul i Guardiola da bi ostali imuni na sve i fino se ponasaju.

I to je uvek bio razlog zasto je Spanija cesto ispadala od mnogo slabijih od sebe. Klasican primer pocepanog drustva.
A opet, koliko su tek jaki, kad su u poslednjih 4 godine apsolutno izdominirali svetski fudbal :?: :?

PatrickBateman
Kontakt:

Post Postao/la PatrickBateman » 30 maj 2012, 22:19

Svaki post koji napise madridist je savrsena ironija njegovom potpisu.

@D10S Ja samo kazem da ni jednom ni drugom ne treba puno povoda za svadju,i jedan i drugi zive za sukob :mrgreen:

xaviesta
Kontakt:

Post Postao/la xaviesta » 30 maj 2012, 22:30

D10S je napisao/la:A znaci ti znas detalje oko cega su raspravljali jel? Znaci, ako Pique zayebaje Ramosa ovaj mu nista ne smije reci jer je odani Spanjolac i ne smije da vrijedja ostale narode koji zive u Spaniji. Dok je sa Piqueom drukcije, zar nije i on ovim postupkom uvrijedio Ikera, Arbelou i svojeg kolegu Iniestu? Ne mozes tom logikom ici. Jos se nista ne zna, vjerovatno nece ni procuriti detalji oko njihove svadje u javnost, ali tek tada bi mogli konkretno raspravljati o njihovom sukobu. Ovako samo mozemo nagadjati i svako moze pricati onako kako njemu odgovara. I ne znam uopce sta je cudno ako je svadja na razini Barce i Reala, po meni je to normalno. Nemaju njih dvojica temperament kao Raul i Guardiola da bi ostali imuni na sve i fino se ponasaju.
.
Zadnja izmjena: xaviesta, dana/u 30 maj 2012, 22:34, ukupno mijenjano 1 put.

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 30 maj 2012, 22:32

PatrickBateman je napisao/la:Svaki post koji napise madridist je savrsena ironija njegovom potpisu.
:mrgreen:

Ramos je uvijek bio šupčina, i uvijek će bit'. Mrzim ga iz dna duše. Pique nebi mrava zgazio, a kamoli udario čovjeka.

:mrgreen: :lol:

majko mila sa čim se vi zamarate slika

Toxicity
Kontakt:

Post Postao/la Toxicity » 30 maj 2012, 23:00

Španjolska u svakom sportu od svakog mora biti 5 puta jača da bi nešto osvojila, vazda su oni imali ekstra jaku ekipu ali su tek sad isplivali ka vrhu jer su stvarno prejaki. Ali kako je počelo s ovom dvojicom mangupa teško da bi mogli do kraja otići, nema tu Puyola da smiri situaciju :mrgreen:
"Give me what I want and I'll go away"

"See you in another life, brother."

Real Madrid

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 30 maj 2012, 23:13

U potpunosti podržavam Ramosa.Separatistima nije mjesto u reprezentaciji.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Namiks
Kontakt:

Post Postao/la Namiks » 30 maj 2012, 23:20

Pique je samo prosječni stoper koji ima sreće što Barcu rijetko ko može napasti.

S druge strane Ramos je dobar bek i prosječan stoper koji nema sreće što je najbolji bek svijeta Arbeloa u reprezentaciji pa mu ostaje uloga u kojoj je prosječan.
CAMP MOU!

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 30 maj 2012, 23:31

Namiks je napisao/la:Pique je samo prosječni stoper koji ima sreće što Barcu rijetko ko može napasti.

S druge strane Ramos je dobar bek i prosječan stoper koji nema sreće što je najbolji bek svijeta Arbeloa u reprezentaciji pa mu ostaje uloga u kojoj je prosječan.
Ti bas volis tog Arbelou :mrgreen: 8-)
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

D10S
Kontakt:

Post Postao/la D10S » 30 maj 2012, 23:38

slika
:mrgreen: Jes', jes'.

madridist
Kontakt:

Post Postao/la madridist » 31 maj 2012, 10:26

[quote="PatrickBateman"]Svaki post koji napise madridist je savrsena ironija njegovom potpisu.

reče forumaš sakriven iza imena fiktivnog lika koji je alias jacka trbosjeka,puta porfavor,
a potvrdi mu kolega sa nickom u vidu barbiturata,drugovi prvo se u ogledalo pogledat a onda druge kritikovat nije vam dosta što navijate za som i serem družbu.
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano

Odgovori

Natrag na “Primera Division”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.