FK Mladost DK
Re: FK Mladost Doboj - Kakanj
Cisija pouzdan stoper, borben,veliki radnik. Momak jednostavno nije imao mjesta ispred kvalitetnijih Alagica, Hasanovica i Gacana. Zao mi je sto je otisao ali mi je drago sto ce imati priliku da se izbori za mjesto na terenu. Jedini razlog odlaska je mala minutaza, a siguran sam da ce Vam momak biti od koristi.
Danas Mladost igra svoju trecu prijateljsku tekmu a protivnik je NK Travnik. Utakmica se igra u Docu na Lasvi a pocinje u 13:00 sati.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Mladost danas po teskom terenu odigrala nerjeseno sa NK Travnik a rezultat na kraju utakmice je glasio 2:2 . Strijelci za Mladost Aldin Sisic i Dzenis Huseinspahic
- SamoTravnik
- Kontakt:
Dobri ste, bio sam na utakmici, samo vam onaj cupo ne zna na kojoj strani igra. 

danas sam bio na utakmici i gledajuci mladost kako igra ja mislim da ce se prosetati ovom ligom... rezultat 2-2... mladost promasila penal... 10 minuta sa dva igraca manje...nemam rijeci ...odlicna ekipa...
Nogometasi Mladosti danas otputovali na desetodnevne pripreme u Makarsku gdje ce raditi na takticko tehnickom uigravanju i tamo bi trebali odigrati cetiri prijateljske utakmice.
Danas u 15 sati Mladost igra svoj drugi mec na pripremama u Makarskoj a protivnik je NK Neretva Metkovic. Prije dva dana odigrana je utakmica protiv NK Kamen a zavrseno je bez pobjednika 0:0
- TzBulevar87
- Kontakt:
Na koliko je to Aldin Sisic Babala potpisao ugovor kod vas na pocetku sezone? Sportski pozdrav.
Sent from my LG-D405 using Tapatalk
Sent from my LG-D405 using Tapatalk
075
Kada je dosao potpisao je na pola godine ali je ponovo produzio do kraja ove sezone.
Pozdrav i za Tuzlu
Pozdrav i za Tuzlu
Treca utakmica na morskim pripremama odigrana danas a protivnik je bio premijerligas iz Istocnog Sarajeva. Utakmica je zavrsena rezultatom 1:1, Mladost je povela golom Harisa Dilavera dok je Slavija izjednacila polovinom drugog poluvremena iz jedanesterca.
U upravo zavrsenoj utakmici koju je Mladost igrala protiv clana prve lige RS FK Rudar Prijedor, crveni su zabiljezili pobjedu rezultatom 1:0 a strijelac jedinog pogodka bio je Mirza Rizvanovic. Ekipa se sutra vraca u Kakanj gdje ce nastaviti pripreme do pocetka sezone.
Danas u 14:00 sati u Capljini Madost igra generalku pred nastavak prvenstava a protvnik je prvoligas NK Capljina
Novi igrac Mladosti je Anto Babic. Momak igra na poziciji lijevog bocnog, prosao je pripreme sa Zrinjskim gdje je zadovoljio struku ali zbog kvote stranaca ne bi imao priliku za igru pa se odlucio za promjenu sredine. Babic je potpisao ugovor do kraja sezone.
Sutra u 13:00 sati na Kamberovica polju u Zenici prijateljska tekma protiv Bratstva iz Gracanice
Mladost-Bratstvo 2:0
Strijelci Savic i Dilaver
Strijelci Savic i Dilaver
Ovo prvo gostovanje prodje odlicno za s tim iako sam se pribojavao, jer ipak je prvo kolo, los teren i nabrijan domacin, ali eto nakon losijeg prvog poluvremena uspjeli smo zabiti i na kraju zavrsiti tekmu s tri gola u mrezi domacina. Sama utakmica je pokazala da smo puno fizicki spremniji od domacina, ali isto tako da ce momci koji su dosli biti istinska pojacanja. Dzafic je zabio dva gola, Hasic i Savic gospodarili sredinom terena, dok je Rizvanovic odigrao fantasticnu utakmicu i bio asistent kod sva tri gola. Sada se okrecemo gradskom derbiju u kojem moramo potvrditi bodove iz jucerasnje utakmice.
Sta je to dolazi velikan i odmah ste podigli cijenu ulaznice ?
Stvarno ste nevjerovatni 

Rudar Kakanj !!!
Pa jbg tako veliki klub zasluzuje vece cijene ulaznica

Naravno da zasluzujeziher je napisao/la:Pa jbg tako veliki klub zasluzuje vece cijene ulaznica![]()

Rudar Kakanj !!!
Nama nije problem, mi cemo platiti, jer nama ne treba da nam neko daje pare i placa ulaz kako bi navijali za svoj klub, a Vi, slobodno ako niste u mogucnosti, recite mi cemo Vam pomoci i obezbjediti Vam besplatan ulaz nije problem, svoji smo 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.