NK Široki Brijeg

brijeg široki
Kontakt:

Re: NK Široki Brijeg

Post Postao/la brijeg široki » 18 jul 2009, 10:17

evo još malo slika škripara u grazu da ne bi opet bilo nema ih 10

http://abcportal.info/files/images/graz2240.jpg
http://abcportal.info/files/images/graz20.jpg
http://abcportal.info/files/images/graz12.jpg

s tim da je još 150 ljudi nisu bili na tribini sa škriparima
http://abcportal.info/files/images/graz2231.jpg

ne znam da je ijedna navijacka grupa nešto ovako napravila moram spomenuti jedne godine kad je zrinjski igro s bragom samo jedan covik otišo na utakmicu u portugal to mi je ostalo u sjecanju a široki je u edingurgu imo podršku 15-tak škripara eto toliko :D :D

maistor_mo
Kontakt:

Post Postao/la maistor_mo » 18 jul 2009, 10:52

brijeg široki je napisao/la:evo još malo slika škripara u grazu da ne bi opet bilo nema ih 10

ne znam da je ijedna navijacka grupa nešto ovako napravila moram spomenuti jedne godine kad je zrinjski igro s bragom samo jedan covik otišo na utakmicu u portugal to mi je ostalo u sjecanju a široki je u edingurgu imo podršku 15-tak škripara eto toliko :D :D
ovo što sam podebljao, ne kontam? kao vi ste napravili najveće gostovanje u Europi od svih bH grupa :shock:
U Bragi su bila 3 momka, sve o svom trošku 8-)
A brate, vama je se bilo samo prijaviti i 30km ostaviti, dakle vama je gostovanje u Austriji izašlo 30km+ piće :shock:
pa brate, trebao je svatko u Širokom s putovnicom otići u Austriju. Skuplje mene izađe gostovanje u BL nego vas u Austriju.
Brate, koliko je nas bilo u Luksmburgu +120
u Vaduzu +70
a koliko će nas tek sada biti u Bratislavi 8-)
i samo da napomenem, sva gostovanja su odrađena bez gastosa 8-)
pozz za škripare
BLISTAJ U IGRI KO MOSTARSKO SUNCE, ZA TEBE KUCA HERCEG-BOSNE SRCE!
SAMO JAKO, SAMO DESNO!!

florin cernat
Kontakt:

Post Postao/la florin cernat » 18 jul 2009, 11:29

maistor_mo je napisao/la:
brijeg široki je napisao/la:evo još malo slika škripara u grazu da ne bi opet bilo nema ih 10

ovo što sam podebljao, ne kontam? kao vi ste napravili najveće gostovanje u Europi od svih bH grupa :shock:
A brate, vama je se bilo samo prijaviti i 30km ostaviti, dakle vama je gostovanje u Austriji izašlo 30km+ piće :shock:
pa brate, trebao je svatko u Širokom s putovnicom otići u Austriju. Skuplje mene izađe gostovanje u BL nego vas u Austriju.
u Vaduzu +70
pozz za škripare
sto se tice ovih gostovanja skripara u europi su sva odlicna ali da se mogu mjeriti s ultrasima trenutno nemogu, mozda su skripari u europi imali poneko bolje gostovanje ali kad bi pogledao sve nisu i jebhat ga... mostar je puno veci grad i normalno je da imaju vecu skupinu navijaca nego siroki i to nije nikakv sramota... ja sam ponosan na skripare, momci se trude koliko mogu imaju dobre transparente, dobre koreografije, mocne setalice i sve u svemu od 1 do 10 ja bi im dao jednu 8 za sve...
ali opet HAJDUK IZNAD SVEGA TORCIDA ISPRED SVIH 8-) 8-)
Kupovanje pravde i mukte karte, vaša je cijena za umjetno slavlje!!!!

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 18 jul 2009, 11:36

Placali smo i mi 1000 KM samo za put u Vrapcice kad smo prvi od svih tamo isli, npr., sto je 20 kilometara odavde kao sto znas, pa eto ti racunaj samo to, kamoli udaljenije gradove po ovoj drzavi (a jos smo mi s obzirom na brojnost te geografski polozaj i sve u najnezavidnijem polozaju sto se kilometraze koju napravimo tice, garantirano, ako hoces nabrzinu ti i sracunam po kilometrazama koliko tko otprilike prijedje i kolika je to razlika npr. recimo sarajevskim skupinama koje imaju evo sad tri 'gostovanja' u vlastitom gradu, plus Zenica i slicna okolica), da ne nabrajam sve ostale cifre, stid bi me bilo o koliko se novca radi, i placati cemo i dalje nasim prijevoznicima takve cifre ukoliko ih uspijemo uopce i naci, sto i sam opet znas ukoliko si ikad se **** sa tim prijevozima po BiH i shvacas koje je konacno olaksanje i ljepota docekati ovakav jedan put da se svi malo nagrade za svoj trud, odmore i opuste, tako da ne znam o cemu pricas i kakva ti je to usporedba. To sto je klub navijaca pomogao, na vrijeme se sredio prijevoz da se sve zna i sve ostalo, da karta bude jeftinija, je primarno plod naseg zalaganja, ozbiljnosti, rada, truda i na kraju krajeva ljudi koji to znaju prepoznati i pomoci, a mislim da ne moram uopce ni spominjati koliko je Široki manja sredina od brojnih razvikanijih i visestruko vecih pa opet jedva blizu ovoga dodju, ali se svejedno sa nama cak usporedjuju, sto mislim da dovoljno govori samo po sebi. Nakon Basela jos jedno jako dobro nase europsko izdanje, pogotovo uzme li se u obzir da bi bilo jos osjetno vise ljudi da je uzvrat slijedeci tjedan zbog fakultetskih obveza te godisnjih odmora. Tko je sa nama, sa nama je, tko nije, bio je diljem stadiona, tko im smeta, ali zna se koliko je ljudi islo i sta se sve napravilo.
Vama pozdrav i sretno u Bratislavi.
...Život za Široki...

ljutinar
Kontakt:

Post Postao/la ljutinar » 18 jul 2009, 11:51

u Vaduzu +70
pozz za škripare
Aj malo spusti te brojke dragi ste vi meni al bubate i bubate u Lux je bilo cca 30 ljudi iz Mo isto i u Vaduzu da nije vatrenih stuttgrat i ostalih drugih ;) .Prijava 30Km karta 20Km te razlika od 30KM koju je platio klub navijača. Znači cijena puta je bila 80KM po osobi 50 osoba te 30 klub navijača. Nitko nikad neće napraviti gostovanje kao mi u Baselu to svima mora biti jasno tada e iz Širokog bilo preko 300 ljudi a sve ukupno skoro 2000. U Austriji je bilo osim busa sa 64 covjeka još 4 kombija i 10ak auta sve ljudi iz Širokog . Šteta što ostali naši nisu bili na tribini sa Škriparima (inozemci i dio ljudi iz ŠB) bilo bi sigurno 500 ako ne i vise ljudi i sve bi to puno bolje izgledalo. I još da ne razmišlajte previše da ne bubate ako nešto ne znate točno otiđite http://www.skripari.poduzece.info/galer ... .php?cat=5 to su sva gostovanja Škripara u Europi pa onda uporedite. A ti florine za razliku od Ultrasa/Škripari su propustili samo Armeniju i nekad davno Azerbejdžan neki momci i dan danas vraćaju kredite ali išlo se i nisi ni malo u pravu da Ultrasi imaju bolja EU gostovanja, za domaću ligu svaka cast ali nitko iz BiH nema bolja gostovanja od Škripara u Europi.

florin cernat
Kontakt:

Post Postao/la florin cernat » 18 jul 2009, 11:58

ljutinar je napisao/la:

u Vaduzu +70
pozz za škripare
Aj malo spusti te brojke dragi ste vi meni al bubate i bubate u Lux je bilo cca 30 ljudi iz Mo isto i u Vaduzu da nije vatrenih stuttgrat i ostalih drugih ;) .Prijava 30Km karta 20Km te razlika od 30KM koju je platio klub navijača. Znači cijena puta je bila 80KM po osobi 50 osoba te 30 klub navijača. Nitko nikad neće napraviti gostovanje kao mi u Baselu to svima mora biti jasno tada e iz Širokog bilo preko 300 ljudi a sve ukupno skoro 2000. U Austriji je bilo osim busa sa 64 covjeka još 4 kombija i 10ak auta sve ljudi iz Širokog . Šteta što ostali naši nisu bili na tribini sa Škriparima (inozemci i dio ljudi iz ŠB) bilo bi sigurno 500 ako ne i vise ljudi i sve bi to puno bolje izgledalo. I još da ne razmišlajte previše da ne bubate ako nešto ne znate točno otiđite http://www.skripari.poduzece.info/galer ... .php?cat=5 to su sva gostovanja Škripara u Europi pa onda uporedite. A ti florine za razliku od Ultrasa/Škripari su propustili samo Armeniju i nekad davno Azerbejdžan neki momci i dan danas vraćaju kredite ali išlo se i nisi ni malo u pravu da Ultrasi imaju bolja EU gostovanja, za domaću ligu svaka cast ali nitko iz BiH nema bolja gostovanja od Škripara u Europi.
ne ne nisam ja mislio na europu stari nego na opcenito i premier ligu i europu, sve skupa!!!!

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 18 jul 2009, 12:16

Ev sad gledam klip sa tekme u Sturmu, šta Wagner promaši. Šteta ono je morao pogoditi i sada bi bili bezbrižni. Nema veze, uvjeren sam da možete proći dalje.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 18 jul 2009, 12:52

Reakcije na utakmicu u Grazu

Široki Brijeg je u utakmici sa Sturmom pokazao sasvim dva različita izdanja u dva poluvremena. Igra i zalaganje iz drugog poluvremena svima daje nadu i optimizam pred uzvratnu utakmicu u četvrtak na vjeruje se rekordno ispunjenoj Pecari. Donosimo Vam reakcije na samu utakmicu te razmišljanja oko uzvrata.

* "Ovo je ravno pobjedi, ovo zaslužuje sve čestitke. Čestitam svim igračima a posebno navijačima koji se nisu štedjeli cijelu utakmicu. Ostaje činjenica da je Sturm bolji i moćniji te da je i dalje favorit. Ali na uzvratu pred prepunom Pecarom i Široki ima izgleda. Ovi momci su u stanju napraviti podvig i proći u treće pretkolo" rekao je Mirko Grbešić dopredsjednik kluba te Glavni sponzor.
* "S obzirom kako je sve loše krenilo, dobro je na kraju ispalo. Ušli smo u utakmicu bojažljivo, domaćinu sa dvije kardinalne greške poklonili veliku prednost. Nakon 2:0 pribojavao sam se katastofe. Međutim u nastavku smo odigrali muški. Momci su se digli, vratili u igru, novi igrači Varea i Ivanković donjeli su nam preokret u igri, došli smo do pogotka a mogli smo i izjednačiti. Na Pecari ćemo pokušati anulirati prednost Sturma" rekao je Ivica Barbarić
* "Ispalo je odlično. Moram priznati da sam ugodno iznenađen igrom Širokog u drugom poluvremenu. Poslije 2:0 se nije lako vratiti a pogotovo u gostima. Sada imamo realne šanse za prolazak dalje. Nema sumnje Pecara će biti krcata te je veći pritisak na Sturmu" rekao je Mario Bazina

Pohvala ide i za sve navijače koji su dostojno predstavili Široki Brijeg, Hercegovinu i u Grazu te svojim navijanjem povukli ekipu ka pobjedi. Nakon jučerašnjeg žrijeba Širokom se ako prođe Sturm otvaraju velika vrata igranja dalje ali o tome nakon četvrtka.
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

Butmiran
Kontakt:

Post Postao/la Butmiran » 18 jul 2009, 12:58

Gdje mogu pogledati izvjestaj s ove tekme?
Svijet kada ruši se grade nisi sam, uvijek uz tebe sam ja spreman život da ti dam!

R.I.P. VEDRAN PULJIĆ

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 18 jul 2009, 13:00

Butmiran je napisao/la:Gdje mogu pogledati izvjestaj s ove tekme?
imas link na video,stranica prije ove,ali da ne trazis: http://www.dailymotion.com/video/x9w4m5 ... eg-2_sport

brijeg široki
Kontakt:

Post Postao/la brijeg široki » 18 jul 2009, 13:13

nije istina da su bila 3 ultrasa u portugalu vec je bio jedan (bilo ti je u vecernjem ako ne i na vašoj starnici nisam siguran ali eto ) opet škripari su pokazali da što se tice navijackih skupina u bih koji idu u europu da su ispred drugih u organizaciji i u brojnosti (koju puno spominjete u premijer ligi ovamo bilo 1000 manijaka ,ovamo 1500 robijaša 800 ultrasa horda zla itd a kad se spomene europa onda sute ali dobro) ako niste primjetili nosili su zastave par momaka su napravili trans KOCERIN SIROKI ISN T BOSNIA ITS HERCEGOVINA itd decki nisu napravili nered bakljada bili su baš navijaci (iako im se pripisuje da dolaze sa "sela") a šta ovi austrijanci oce 1500 karata pufff trebalo bi im nece moc stat u gostujuci kavez

maistor_mo
Kontakt:

Post Postao/la maistor_mo » 18 jul 2009, 13:45

bola, vaša gostovanja u Europi su odlična s obzirom koliko široki ima stanovnika. Nego ja ti želim da ukažem na to- vi plaćate samo dio cjene(ostalo Mepas- ako kažeš da on ne plaća onda dalje nemam šta s tobom da raspravljam), kao drugo- mi nikad ne bi pristali da nam netko plaća put 8-) kao treće, koliko je gatosa bilo na tribini?
I sad ovi što govore koliko je bilo Ultrasa po Europi????
U luksemburgu je bilo 100+- traži slike po netu 8-)
Tko je ono bio govorio samo jedan Ultras bio u Bragi :D :D :D kaže pisalo u večernjem :D :D :D i na bukvi **** nacrtana pa bosanac **** otupio ;) bila su 3 + jedan čovjek koji je otišao sa svojom obitelji na tekmu
30-40 momaka u Makedoniji, 10-ak na Malti, samo ne znam da li je itko bio u Izraelu :?
ukratko, ovo je bio moj žešći off topic i više neću pisati o ovome
pozz za škripare
BLISTAJ U IGRI KO MOSTARSKO SUNCE, ZA TEBE KUCA HERCEG-BOSNE SRCE!
SAMO JAKO, SAMO DESNO!!

brijeg široki
Kontakt:

Post Postao/la brijeg široki » 18 jul 2009, 14:23

placa mepas istina a vi ne bi dopustili da vam neko plati put vidi nosa i ponosa jok ne bi samo nema ko platit nema mirka u mostaru 8-) 8-)

ljutinar
Kontakt:

Post Postao/la ljutinar » 18 jul 2009, 14:28

Pišete gluposti, šteta što Široki nema veću bazu navijača jer momci što se brinu oko KN znaju šta rade i mogu cuda raditi samo da im je više ljudi. Mepas je platio dva busa u Basel sve besplatno ali je isto tako u Basel otislo još 200 ljudi kombijima,autima i avionom. U Bragi su bila 2 ica momaka kojima treba spomenik dici isto kao i naša dvojica i Istambulu. I prestanite više pisati ne provjereno i ne istinito, Škriparima za ovo izdanje i broj u Grazu samo treba čestitati i ništa više. Idemo dalje!!!

Gastosa na tribini u Grazu nije bilo!!!Svi su sjedili na vrhu tribine ili su bili na drugim tribinama

florin cernat
Kontakt:

Post Postao/la florin cernat » 18 jul 2009, 14:46

ajde bogamu koda je bitno jeli bio jedan dva ili tri sta ste se toga dovezali...

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 18 jul 2009, 19:21

brijeg široki je napisao/la:a šta ovi austrijanci oce 1500 karata pufff trebalo bi im nece moc stat u gostujuci kavez
Pa hoce da juznu tribinu zakupe, oko toga se raspravljaju.
...Život za Široki...

sb citizen
Kontakt:

Post Postao/la sb citizen » 18 jul 2009, 19:31

ma to bi bilo sranje žešće kad bi dobili cijelu južnu...dosta im prostor na sjeveru, može i ondje par stotina stat...nadam se punom istoku!!!!!!FORZA ŠB

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 19 jul 2009, 19:35

Danas (nedjelja) je u prostorijama NK Široki Brijeg upriličena tiskovna konferencija povodom potpisivanja trogodišnjeg ugovora mladog i perspektivnog Hrvoja Mišića za klub s Pecare.

slika

Hrvoje Mišić (22 god.)je prošlu sezonu proglašen najboljim igračem Druge hrvatske nogometne lige, postigao je 9 golova i 16 asistencija za gol. Zadnju sezonu nastupao je za Slavonac CO iz Vrpolja.

- Drago mi je da sam došao u Široki za koji znam da je izuzetno dobro organiziran klub, klub koji se konstantno pojavljuje u Euro natjecanjima, što je i bio moj veliki motiv za dolazak na Pecaru- rekao je Mišić, dodajući da će dati sve od sebe da opravda povjerenje koje mu je ukazano kao i očekivanja kluba i navijača.

Zlatan Mijo Jelić je ponešto rekao i o uzvratnoj utakmici protiv Šturma koja se igra u četvrtak u 20h i 30 min. Otkrio nam je da ekipa Šturma dolazi u srijedu i da odsjeda u Hotelu Bevanda u Mostaru.
-Njihovi navijači su najavili dolazak i mi smo na zahtjev kluba iz Graza poslali 500 koje se prodaju na njihovom stadionu. Vlada veliko interesiranje za ovu utakmicu i vjerujemo da će se tražiti karta više- rekao je predsjednik kluba Jelić.

Hajde neka ga, uvijek treba traziti takve prospekte i davati im sansu nego isluzene igrace.
...Život za Široki...

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 22 jul 2009, 13:39

Evo Siroki ima prijenos na BHT.

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 22 jul 2009, 13:43

adnan24 je napisao/la:Evo Siroki ima prijenos na BHT.
normala...jedino je Široki pristao na uvjete jer je cilj da se prenosi, jedino Široki besplatno,odnosno nista ne uzima za prenos Premier lige..

bit će prepune tribine..evo doći će mnoge uprave među kojima Dinama i Hajduka..

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: ackeey, Cwirek, delko, HZSydney i 31 gost.