Čudno, mnogi ga ocijeniše kao našeg najboljeg igrača na toj utakmici._d1n0_ je napisao/la:Znam ja sve dobro, ali eto ne trebamo gledati na Francusku.Eto igrao je i protiv Meksika napadača, pa opet ništa nije uradio...
BiH-Rumunija/Rumunija-BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: BiH-Rumunija/Rumunija-BiH
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Svako ima svoj pogled na tu utakmicu, po meni je najbolji u redovima bio Bešić i Medunjanin.Virtu4l je napisao/la:Čudno, mnogi ga ocijeniše kao našeg najboljeg igrača na toj utakmici._d1n0_ je napisao/la:Znam ja sve dobro, ali eto ne trebamo gledati na Francusku.Eto igrao je i protiv Meksika napadača, pa opet ništa nije uradio...
Maggio 5, 2010: Coppa Italia
Maggio 16, 2010: Campione d'Italia
Maggio 22, 2010: Campione d'Europa
Agosto 21, 2010: Supercoppa Italiana
Dicembre 18, 2010: Campione del Mondo
Forza Inter ! Merda Milan !
Maggio 16, 2010: Campione d'Italia
Maggio 22, 2010: Campione d'Europa
Agosto 21, 2010: Supercoppa Italiana
Dicembre 18, 2010: Campione del Mondo
Forza Inter ! Merda Milan !
Dosta vise negativnosti.Pa mi ili smo euforicni ili apaticni,nikad nema sredine. Ima trener neka odredi ko igra,a nase je da navijamo ko god da istrci.Samo da uzmemo ove pakase. Ako odigramo kako objektivno mozemo trebalo bi tako i biti. Uglavnom sretno i nadam se da ce oni koji budu na BP u subotu napraviti dobru atmosferu,da pokazemo i Belodedicu za onu izjavu da smo fanaticni i glupi(ako je to istinita izjava naravno)...
- NoName
- Kontakt:
Teško je u ovoj situaciji kvalitetno složiti sastav, obzirom da imamo dosta limitirane igrače. Mi svakako moramo igrati sa 2 defanzivna vezna, ali u tom slučaju na terenu mora biti samo jedan napadač a vrlo dobro znamo da se Džeko baš i ne snalazi nešto posebno dobro u toj situaciji, njemu puno više paše igra u formaciji sa 2 napadača.
Dalje, ako igramo sa 2 defanzivna vezna i 2 napadača, šta će onda igrati Miske? Ili njega ne ubacivati u prvi sastav? Teška pitanja, naši ponajbolji igrači se teško uklapaju u moderne formacije. A eventualna igra sa 1 DM dolazi u obzir samo ako budemo imali baš negativan rezultat.
Ja da sam Sušić, a nisam, počeo bih sa slijedećim timom:
------------------- Hasagić -------------------
- Mujdža -- Mravac -- Spahić -- Subašić -
---------- Rahimić -- Medunjanin ----------
-- Pjanić -------------------------- Lulić ----
------------------ Misimović ----------------
------------------- Džeko --------------------
U slučaju negativnog rezultata, umjesto Medunjanina bih ubacio Ibiševića i igrao dijamant na sredini, sa 2 klasična napadača.
Sreća pa će nas suspendovati te ova utakmica nema neki poseban rezultatski značaj.
Dalje, ako igramo sa 2 defanzivna vezna i 2 napadača, šta će onda igrati Miske? Ili njega ne ubacivati u prvi sastav? Teška pitanja, naši ponajbolji igrači se teško uklapaju u moderne formacije. A eventualna igra sa 1 DM dolazi u obzir samo ako budemo imali baš negativan rezultat.
Ja da sam Sušić, a nisam, počeo bih sa slijedećim timom:
U slučaju negativnog rezultata, umjesto Medunjanina bih ubacio Ibiševića i igrao dijamant na sredini, sa 2 klasična napadača.
Sreća pa će nas suspendovati te ova utakmica nema neki poseban rezultatski značaj.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
ćorluka je i dalje prvi izbor u tottenhamu kao što je bio i prošle tri sezone..ove sezone je imao dosta problema sa ozlijedama al ne brini..igrat će on već sljedeću utakmicu za tottenham...iako moram priznat da nam je obrana kao i vama najslabiji dio ekipeSto,pronasao si se u ovom postu.To jest glavna uloga.
Kako rekoh klupa je klupa.A ti debilaj koliko hoces.
nego sretno vama protiv cigana..vidim da se nešto bahate..čak vas i vrijeđaju
Sva sreća pa nisiNoName je napisao/la:Ja da sam Sušić, a nisam, počeo bih sa slijedećim timom:
Zadnja izmjena: Virtu4l, dana/u 23 mar 2011, 15:02, ukupno mijenjano 1 put.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
MIRALEM PJANIC se povrijedio na danasnjem treningu .. nece moci sutra biti na treningu .. ocekuje se da ce moci u petak :S

I kad je tuga i kad je sreća sve dok nas ima i ti si vječna!
- NoName
- Kontakt:
Ma hajd Emina nek on mogne u petak, nema veze što danas ne možeemiiNa_ je napisao/la:MIRALEM PJANIC se povrijedio na danasnjem treningu .. nece moci sutra biti na treningu .. ocekuje se da ce moci u petak :S![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Šteta što naša reprezentacija ne igra svakog dana. Oparili bismo se igrajući kontra nas. 
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Zar ti još pratiš fudbalMonolog je napisao/la:Šteta što naša reprezentacija ne igra svakog dana. Oparili bismo se igrajući kontra nas.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Definitvno treba dati sansu Subasicu na lijevom beku a Lulica staviti na njegovu prirodnu poziciju,to bi nam mogla biti itekako dobitna kombinacija
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Samo po kvotama.Virtu4l je napisao/la: Zar ti još pratiš fudbal![]()
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
-
džakailibu
- Kontakt:
napokon da se neko sjetio da malo rapravljamo o formaciji i onima koji bi trebali zaigrati od pocetka
ovo sto je neko iznad predlozio
je najbolja varijanta za pocetak no cini mi se da se to nece desiti. Lulic kao bek i nije neka opcija ali vjerujem da ce ga susic staviti upravo na to mjesto dok ce na krilo staviti ibisevica, kao nekog prikrivenog spica, a mozda mozda i ibricic pocne od pocetka na toj poziciji. .Mravac umjesto pandze, ne bih rekao posebno jer je katastrofalan u vazdusnim duelima kojih ce biti mnogo ispred naseg gola. stavljanej besica je ipak prevelik rizik za ovakvu tekmu ali ja bih ga, zavisno do rezultata, uveo negdje oko 60min jer smo sa njim ipak mnogo brzi. prica da djeko nije dobar u situaciji kada je jedini spic nije potpuno tacna posebno ako imas skoro 3 ili 4 igraca koji ulaze u 16 metara i aktivni su u zavrsnici akcije.
Volio bih da na ovom forumu ima vise onih koji se razumiju i u igru i u repku ali nazalost moraju se citati i postovi koji nemaju bas prevelike veze sa temom.
ovo sto je neko iznad predlozio
je najbolja varijanta za pocetak no cini mi se da se to nece desiti. Lulic kao bek i nije neka opcija ali vjerujem da ce ga susic staviti upravo na to mjesto dok ce na krilo staviti ibisevica, kao nekog prikrivenog spica, a mozda mozda i ibricic pocne od pocetka na toj poziciji. .Mravac umjesto pandze, ne bih rekao posebno jer je katastrofalan u vazdusnim duelima kojih ce biti mnogo ispred naseg gola. stavljanej besica je ipak prevelik rizik za ovakvu tekmu ali ja bih ga, zavisno do rezultata, uveo negdje oko 60min jer smo sa njim ipak mnogo brzi. prica da djeko nije dobar u situaciji kada je jedini spic nije potpuno tacna posebno ako imas skoro 3 ili 4 igraca koji ulaze u 16 metara i aktivni su u zavrsnici akcije.
Volio bih da na ovom forumu ima vise onih koji se razumiju i u igru i u repku ali nazalost moraju se citati i postovi koji nemaju bas prevelike veze sa temom.
strašno me stomak boli! može li od jukana "mene nosi mutna rijeka"!!!
daaj boze da se oporavi do petka ..NoName je napisao/la:Ma hajd Emina nek on mogne u petak, nema veze što danas ne možeemiiNa_ je napisao/la:MIRALEM PJANIC se povrijedio na danasnjem treningu .. nece moci sutra biti na treningu .. ocekuje se da ce moci u petak :S![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Petak i jeste dan za ..... trening
I kad je tuga i kad je sreća sve dok nas ima i ti si vječna!
Ako Mravac bude igrao, mislim da nam slijedi katastrofa
On ili Pandža, nemao ko treci...a obojica su približne kvalitete, u prevodu kar.ine od igraca.lisander je napisao/la:Ako Mravac bude igrao, mislim da nam slijedi katastrofa
- bosanac723
- Kontakt:
Obojica prave 500,000+ godisnje....kako bi ja volio biti takva "****" od igraca.izzo je napisao/la:On ili Pandža, nemao ko treci...a obojica su približne kvalitete, u prevodu kar.ine od igraca.lisander je napisao/la:Ako Mravac bude igrao, mislim da nam slijedi katastrofa
When my time on earth is gone, and my activities here are passed, I want them to bury me upside down, and my critics can kiss my ass!
Ako nista Pandza je srcaniji i borbeniji od njega, i tako bar nadopuni svoje nedostatkeizzo je napisao/la:On ili Pandža, nemao ko treci...a obojica su približne kvalitete, u prevodu kar.ine od igraca.lisander je napisao/la:Ako Mravac bude igrao, mislim da nam slijedi katastrofa
[youtube][/youtube]
na 1:46 nastaje cirkus od nase odbrane
Hajde da dobijemo to u Subotu **** ako nas kazne , al samo da dobijemo pa sta bude neka bude ... SRCE NA TEREN ! Ajmo zmajevi najbolje odigrajte ! za nas jeb-o picke iz Saveza 
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.