Nihad Đedović
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan
Re: Nihad Đedović
20:15 Bayern - Fenerbahce
Sexy girls are waiting for live chat and discreet adult dating. Join now. https://secrelocal.com
pa zar Nihad igra?Bassha je napisao/la:20:15 Bayern - Fenerbahce
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
ima u ponudi na kladionicinerminh74 je napisao/la:pa zar Nihad igra?Bassha je napisao/la:20:15 Bayern - Fenerbahce

a u avazu danas intervju sa mutapcicem, kaze da bi mogao zaigrati.
13min - 7p (2/2 za dva, 1/2 za tri ) , 1sk, 2 ast
Ucinak Nihada protiv Fenera ( poluvrijeme)
Ucinak Nihada protiv Fenera ( poluvrijeme)
Sexy girls are waiting for live chat and discreet adult dating. Join now. https://secrelocal.com
Nihad treba biti agresivniji, uzimat vise suteva. Nije Bayern bas vrh ekipa, pa da mora dijelit loptu s mnostvom zvijezda.
Što je Nihad odigrao 10 minuta i više ne igra?
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
- kupus army
- Kontakt:
Simutanka Djedovica u Istanbulu 19 poena na minut do kraja uz fantasticane procente suta.
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!
Ne moze sam, nadam se da ce ubrzo preci veci klub, fin je par puta prosao emira i poentiraokupus army je napisao/la:Simutanka Djedovica u Istanbulu 19 poena na minut do kraja uz fantasticane procente suta.

cuj ne moze sam
ispade da je Dusko 2 violina..

kakav je dusko bio ovu tekmu ?lumani je napisao/la:cuj ne moze samispade da je Dusko 2 violina..
Igrao je kao Nihad zadnje 3,4.Nema potrebe da ide iz Minhena oni naredne godine jos vise ulazu,ovo je samo uigravanje.
onda tvoj prvi post nije imao smisla al haj ( jer ja sam mislio sam na ou tekmu )lumani je napisao/la:Igrao je kao Nihad zadnje 3,4.Nema potrebe da ide iz Minhena oni naredne godine jos vise ulazu,ovo je samo uigravanje.
problem je sto oni nazaduju, pogledaj prosle sezone pa i predprosle govorilo se da se samo uigravaju...
Niti imaju igru niti ovi igraci mogu nesto puno napredovati, jedino ako bi opet sta mjenjali pa bi im opet trebalo vremena da se opet igraju.
Djedovic treba da ide u Spaniju, kakva njemacka liga. Ono je sve nazor.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
svaki ozbiljan projekat traje malo duzeanti_zli je napisao/la:onda tvoj prvi post nije imao smisla al haj ( jer ja sam mislio sam na ou tekmu )lumani je napisao/la:Igrao je kao Nihad zadnje 3,4.Nema potrebe da ide iz Minhena oni naredne godine jos vise ulazu,ovo je samo uigravanje.
problem je sto oni nazaduju, pogledaj prosle sezone pa i predprosle govorilo se da se samo uigravaju...
Niti imaju igru niti ovi igraci mogu nesto puno napredovati, jedino ako bi opet sta mjenjali pa bi im opet trebalo vremena da se opet igraju.

Citam na strani od bayerna da si je povrijedio lakat... Dal zna ko sta vise kakvo je stanje povrede?
- sigurnoable
- Kontakt:
Ja ne mogu da vjerujem koliki smo mi baksuzan narod. Prvo Teletovic, pa sad Djedovic povreda, sta je slijedece Nurkic NE DAJ BOZE!? Toliko sam vjerovao u ovu skupinu igraca na celu sa Nurkicem, Teletovicem i Djedovicem ali kako stvari stoje daj Boze da i sa jednim zaigramo na Eurobasketu.
- sigurnoable
- Kontakt:
Ne znam je li neko stavljao, ako jeste halalite mi 
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
Jeste, ali dobar je intervju, vrijedi pogledati 

Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
Ne znam da li mi je promakao ovaj intervju, ili se ja stvarno nista ne sjecam
Jedna velika ljudina, svaka mu rijec ima svoje mjesto, ja sam se iznenadio nacinom na koji prica i razmislja. Ukoliko je to moguce, jos drazi mi je sada. Nihade, da nam se ako Bog da brzo vratis, jos bolji i jaci!

Izdržati, to je temelj vrline!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.