FK Partizan

Crna Gora, Makedonija, Slovenija, Srbija

Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger

Devil
Moderator
Kontakt:

Re: FK Partizan

Post Postao/la Devil » 01 mar 2011, 19:06

Kakva tekma Koper-Partizan 8-)
Na kraju u sudijskoj nadoknadi pobeda Partizana 4:3.
Poveo je Partizan 1:0,nakon sto se odlicno snasao Krstajic i nogom poslao u mrezu.Nakon toga Krstajic igra rukom nakon jednog kornera a Vassiljev pogadja sa bele tacke na 1:1.To je bio i rezultat prvog dela gde je Partizan trebao da postigne jos bar 3 komada.Savic je pogodio dva puta okvir gola,Tagoe imao lepu sansu,Tomic takodje priliku.
Drugo poluvreme krece dosadno bez puno sansi,ali Koper dolazi u vodstvo preko Bubanje kada Zivkovic na jedan sut sa 20-ak metara iskosa reaguje ocajno i prakticno poklanja gol Koperu.Na 2:2 poravnao je Brasanac nakon sjajne akcije i lepe egzekucije mladjanog Darka,a vrlo brzo i Scepovic pogadja za 3:2 nakon asistencije Brasanca.No nije dugo trajalo slavlje,jedan slobodnjak sa 30-ak metara snazan sut Blazica,Zivkovic opet ocajno reaguje i to je 3:3.Na 4:3 u sudijskoj nadoknadi pogadja Adiyiah,po meni iz ofsajda,ali nakon sjajnog poteza Stevanovica koji je petom u prijemu izvrnuo Karica mislim.Imao je Partizan jos i u drugom delu prilika Vukic,Scepovic precka,Adiyiah..ali nije htelo u gol.

Definitivno najvece odusevljenje za mene predstavlja Brasanac koji je usao u drugo delu i upisao asistenciju i gol te jos nekoliko lepih akcija,a razocarenje svakako Zivkovic sa dve katastrofalne intervencije kod golova.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

NukeR_G1970
Kontakt:

Post Postao/la NukeR_G1970 » 01 mar 2011, 19:10

U pravu si za Brasanca, ako Bog da, pa ostane malo duze u Partizanu bice verovatno glavni igrac...Sto se tice Zivkovica, po meni je on odlican golman, al' svakome se dogodi da kiksne, bolje sad nego u prvenstvu, a i vetar je malo uticao na igru...

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 01 mar 2011, 19:15

NukeR_G1970 je napisao/la:U pravu si za Brasanca, ako Bog da, pa ostane malo duze u Partizanu bice verovatno glavni igrac...Sto se tice Zivkovica, po meni je on odlican golman, al' svakome se dogodi da kiksne, bolje sad nego u prvenstvu, a i vetar je malo uticao na igru...
A to da ne zaboravimo,odavno nisam gledao bolje centarsuteve bekova. :lol:
Ne verujem da su preko noci naucili da centriraju. :?

NukeR_G1970
Kontakt:

Post Postao/la NukeR_G1970 » 05 mar 2011, 20:21

Pobeda u Indiji od 3:1 po ocajnom terenu, odlican debi Tejga koji je dao 2 gola...Takodje dobro izadnje Grobara...

[youtube][/youtube]

I jedna zanimljiva slika sa danasnje utakmice, trenutak kada je pored terena prosao voz sa Zvezdinim navijacima :lol:

slika

drinin vuk
Kontakt:

Post Postao/la drinin vuk » 07 mar 2011, 14:22

? $ " ",Тејго & $ се $ о ? ",$ " & по & % терену,све у ' & & ? /.
& $ - & " - & - &
ФСРС

tikvan
Kontakt:

Post Postao/la tikvan » 09 mar 2011, 16:20

Dominacija se nastavlja!
Pobjeda protiv kulskog Hajduka 4-0 u gostima.
Tagoe,Šćepović,Tomić,Petrović strijelci u deranju Hajduka.Dokaz da smo i po lošem terenu trenutno bez premca u Srbiji,a i nastavljamo sa serijom od 3+ golova po utakmici! :mrgreen: :mrgreen:

drinin vuk
Kontakt:

Post Postao/la drinin vuk » 09 mar 2011, 16:28

$ & ? ? " ? у ".Тагое се " ?,? ' упознат " - га на & сезоне "," ' је 1,5 ? евра,а $ пара & ' $ $ ? - се $ $ за њега.$ - $ ' - & ? за ?.... :)
& $ - & " - & - &
ФСРС

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 09 mar 2011, 16:38

Cestitke na pobedi,mada dok sam bio na Karaburmi gledajuci OFK-Sloboda rece mi momak da je Hajduk igrao sa 6 omladinaca i bez Bekvlca na klupi,mada opet cestitke za ova 4 komada.

Meni tacno uvek toplo oko srca kad cujem Hajduk ispusio 4:0. :lol: :lol:
A kako ce tek biti kada Dzombu budem sledece godine gledao po Telekom terenima. 8-) :lol:

edit:Kapacitet JNA se dodatno smanjuje za derbi u sredu. :evil:
Ionako je mali sada kada ga skrate nece ni 25000 biti kapacitet.

drinin vuk
Kontakt:

Post Postao/la drinin vuk » 09 mar 2011, 16:41

$ " " уста у " " $ је " о " " $ ;) ;) ;)
$ & $ $ $ $ у ? не $ " ?,&,",Јавор,& $ - " % $ ?,наравно $ ту ? " $ & јер све $ $ ? " " " ? " ?,? - " ?,¥ ' % $ " ",& па посјета ? него $ $ $ је & у " 2295 $ " '! :roll:
& $ - & " - & - &
ФСРС

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 09 mar 2011, 16:50

Cuka ispada to je sigurno,gledao sam ih nekoliko puta sada tokom priprema,i za mene oni nisu ni za druge lige,ocajno igraju.
BSK ima pristojnu ekipu,steta samo sto su im otisli Djukic i Dzodzo u ovom prelaznom,i steta sto nemaju svoj stadion,jer Karaburma ne moze da izdrzi ni da jedan tim igra na njemu,a kamoli oba.Gledam malopre pa ocajan teren,ne znam u kakvom su stanju trenutno tereni u Telekom ligi,ali kada se obe lige uzmu Karaburma ima najlosiju travu ako se uopste moze nazvati travom,onolika kolicina blata i peska na terenu. :roll: Iz tog razloga voleo bih da BSK napusti ligu,ili bar da napravi svoj stadion u Borci.
Ali zato aBd,ulazi BASK,pa cemo sa uzivanjem da gledamo meceve na Carevoj cupriji na kojoj je postavljena jedna od najmodernih vestackih trava i prvi je takav stadion u Srbiji,pre par dana su likovi iz UEFE bili i dali dozvolu za igranje,pa cak i evropskih utakmica ako se jos malo infrastruktura pojaca.

Sto se tice posete.Jbg kod nas je poseta pojacana,na nekom proseku od 13000+ smo,ali kada pogledam JNA tacno mi se smuci,pa jbt ne moze se jug napuniti na nekoj utakmici a da nije evropa ili derbi sa Vosom i Zvezdom.Pa jbt imas najbolju ekipu u drzavi,prikazuju veoma dobar fudbal za nase uslove,na pragu si 4 titule a jedva imas 5000 prosek(tu negde ja mislim) :roll:
Takodje poprilicno me pocinje nervirati OFK-a,sa svojih jedva 400 ljudi po utakmici,no razlog verovatno lezi u losim uslovima i nemogucnosti prikazivanja dobrog fudbala tamo.
Ja se iskreno nadam da ce sa izgradnjom i zavrsetkom stadiona biti povecana poseta.Tako da vec od sledece sezone na Begluku bude prosek neke 2-3000 jer Uzice su zeljne fudbala.

drinin vuk
Kontakt:

Post Postao/la drinin vuk » 09 mar 2011, 17:00

Sto se tice posete.Jbg kod nas je poseta pojacana,na nekom proseku od 13000+ smo,ali kada pogledam JNA tacno mi se smuci,pa jbt ne moze se jug napuniti na nekoj utakmici a da nije evropa ili derbi sa Vosom i Zvezdom.Pa jbt imas najbolju ekipu u drzavi,prikazuju veoma dobar fudbal za nase uslove,na pragu si 4 titule a jedva imas 5000 prosek(tu negde ja mislim) :roll:
Takodje poprilicno me pocinje nervirati OFK-a,sa svojih jedva 400 ljudi po utakmici,no razlog verovatno lezi u losim uslovima i nemogucnosti prikazivanja dobrog fudbala tamo.
Ja se iskreno nadam da ce sa izgradnjom i zavrsetkom stadiona biti povecana poseta.Tako da vec od sledece sezone na Begluku bude prosek neke 2-3000 jer Uzice su zeljne fudbala.
% $ те % & $ &,? $ $ се & ¥ не ?. ;)
По " & " % је & " % ? (? ") не & $ " ".& ¥ за ту % траву,? " ? $ $ - " посјета " & " &," у врх ? " 500 $,$ " '," наравно $ $ " ?,& тога " свега ' " тог ?,? & $ не уђу.
Наравно $ не ? " % посјету,? " & $ % " " ' су ? & ' " "?" те оне & " то,стога " не $ $ се то $ $ $.% је за ? $ се ".
% се " ЈНА $ ? је ($ ја не " ?,јер " је непозната & " " по &) $ " $ " ? & " не ? " $ $ &,за ? вас,стога " ове % посјете,$ се $ $ % се ?,$ " " $ " " " " у "," ' $ Ђура " не ' & ? то " за 1000 ? 2000,па & у " " " 4500 ' 6000 $.
% се & ",' $ " нађе 400,ја ? $ " (не & ",јер & ја ' $ $ "),стога на " " $ ' " $ 300 $ $,са све $ " " ",& " је ? " нејасно % је са " (' $ " ' & Форса ? " ')? стварно туга.
А % се ? " ? ?,Јавор,&,&,све у $ ? уз наравно $.
$ & ' ту & $,& - се $ је по ? ? на & " 4000,$ је то у " $ ".
& " " &,$ ? " на овој ? " " " о " '(наравно у $ " ? $ је сцена у ") тј. % се то $ са ' " : ? ",$,$ " ?,те ' " & " $ у " " група - ? " & & ?,?,& у - &?
& $ - & " - & - &
ФСРС

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 09 mar 2011, 17:09

Po mojoj proceni danas na Karaburmi nekih 300 gledalaca(uglavnom to im je i neki prosek),nekada dodje vise ali jbg takvi su uslovi kao sto sam rekao da ljudi nece da gledaju onakav fudbal,ja i ortak danas vise pricali o nekim drugim stvarima nego gledali utakmicu,'ladno su mogli da organizuju borbe u blatu. :? ili da grade kule od peska. :lol: :roll:
A pazi sa zvanicnog OFK-e recenicu koju sam nasao kada sam hteo da vidim ima li tacan broj gledalaca.
Sa velikim brojem navijača koji su se verovatno uželeli fudbala na Karaburmi, Romantičari su po teškom terenu izvojevali pobedu koja im donosi napredak na tabeli i boljitak u narednim danima.
:lol: :lol:

A sto se tice drugog dela to cu veceras ili sutra da zavrsim,brzo cu na tekmu pa da ne pocinjem pisati. ;)

drinin vuk
Kontakt:

Post Postao/la drinin vuk » 09 mar 2011, 17:12

Sa velikim brojem navijača koji su se verovatno uželeli fudbala na Karaburmi, Romantičari su po teškom terenu izvojevali pobedu koja im donosi napredak na tabeli i boljitak u narednim danima.
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Туга &.? " ? " ? %,¥ " је " "" Јавора" :mrgreen: ,% је најгоре $ не знају " ? " " " ".
Ет $ не $,$ ' $ тога % " Форсе," " ',јер & " на & ? су за " " ? група!
& $ - & " - & - &
ФСРС

NukeR_G1970
Kontakt:

Post Postao/la NukeR_G1970 » 09 mar 2011, 20:28

Dobar broj Grobara u Kuli, dobra igra Partizana, sledeca je OFK-a pa derbi u kupu. Ne ocekujem da ce biti vecih problema protiv OFK-e...

slika

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 10 mar 2011, 17:04

Eh da ti napisem obecano o navijackim grupama.Dakle necemo se zamarati sa Delijama,Grobarima i Firmom jer manje vise sve je poznato o njima,takodje ne bih ni o UF jer sve je receno i o njima,za mene bolji navijaci od Firme samo da imaju brojnost.
Pa krenimo redom o ostalima.
Blue Union(OFK Beograd)
Sta reci o BU.Oni su pa moze se reci konstantni u brojnosti,otprilike ta cifra je nekih 50-60 ljudi po tekmi,naravno veciti su izuzetak kada dodje vise,ili Evropa,protiv Galate su bili lepo popunjeni.Problem je kod njih kao i kod UF,sto su se nasli u gradu vecitih gde hajde reci cemo 97% ljudi se opredeljuje za njih.Ja nikada necu ponizavati navijacku grupu,niti cu reci da su losi.Osim naravno ako se ne radi o ovim jacim grupama.BU je skoro pa uvek prva izlazila na proteste,setimo se Jocica u blizoj proslosti i time zasluzuju sav respect,ali osim tih protesta,i ve cuvenog dozivanja sa Delijama te godine oni nisu ostavili neki znacajni utisak.
Ultra Semendria(Smederevo)
Koliko mogu da primetim njihova brojnost se popravlja.sto je dokaz i dolazak nekih 50-ak ljudi na Marakanu prethodno kolo.Na domacem terenu su nesta brojni od BU,i mogu da naprave lepu atmosferu.Protiv Zvezde u Smederevu su takodje imali jednu lepu brojnost za njihove uslove.Naravno jos su oni daleko od onih vremena dok se klub zvao Sartid,dok su igrali odlican fudbal,finale kupa 2002,pa godinu dana kasnije i pobedili,ali koliko mogu da primetim ekipa je mlada i mogu da napreduju.
Freedom Fighters
Iako su se u pocetku protivili da klub dobije ime Sloboda PS,Freedomi su ipak ostali uz klub.Juce na Karaburmi u lepom broju su tu bili i glasniji od domacih BU.Oni su u pocecima malo se eksponirali po netu i zbog toga respect tek kasnije su krenuli da izbacuju slike,a ostace vredno pomena da su na samom pocetku skinuli zastave Soluncima i Djavolima.Verujem i da ce oni dolaskom na Begluk da poboljsaju brojnost.
Masinerija(Borac Cacak)
Dobitak za scenu Srbije predstavlja i vracanje Masinerije ili Ceta kako su se nekada zvali na terene Srbije,radili su i neka gostovanja ove sezone,brojnost im je opala ali nadam se da ce i to da se vrati.
Marinci(Spartak)
Marinci imaju solidnu brojnost,nazalost po njih pale su im od Grobara one dve zastave prosle godine,ali napreduju,vidno je povecanje brojnosti,a sto je najvaznije svugde ih ima.

Prava je steta sto Hajduk ,Javor,Metalac,BSK,pa i Cukaricki kod kojih vise nema Brdjana,nemaju organizovane navijace.

Sto se tice Jakuza tesko da ce oni u skorije vreme da se vrate u velikom broju,secamo se 90-ih godina pa i pre kako su bili aktivni i brojni,ali brojnost im je znacajno opala,tako da kada igra Napredak na gostovanjima tu je 10-20 ljudi i to ako uopste odu.Na domacim je malo bolje ali nije to to.

Od ostalih grupa treba da se izdvoje Taurunumi naravno,Crveni Djavoli naravno,Sindjelic i njegovi Bikovi dobijaju na brojnosti kako i klub napreduje,Torcida Sandzak mada oni su umeti ultra odbojni. :roll: ,Korida takodje nije losa,ali videcemo kako ce da se odrazi skoro pa gasenje Big Bulla na njih.

A u nizim ligama je navijanje stvarno furka,to je ono zezancija,vecina ide na jace tribine,ali naravno prati i svoj klub.
Tako imamo Meraklije koji su za trecu ligu fenomenalni i sa lepom brojnosti,Sumari naravno,Solunci...

NukeR_G1970
Kontakt:

Post Postao/la NukeR_G1970 » 12 mar 2011, 18:47

Pobeda! U 90-om minutu Smiljanic daje golcinu za pobedu! Bravo majstore!

Ne tako dobra igra ali pobeda je najvaznija, na stadionu bilo oko 12,000 ljudi.

[youtube][/youtube]

NukeR_G1970
Kontakt:

Post Postao/la NukeR_G1970 » 12 mar 2011, 18:55

Izvinjavam se za 2 posta za redom ali...

[youtube][/youtube]

:)

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 12 mar 2011, 19:17

Prelep dan za fudbal danas na JNA,za Partizan je fenomenalno ispalo sto su prve dve tekme igrali u gostima jer su sacuvali teren posto se zna da se na njemu ima problema kada je mokro.
Danas maksimalan broj navijaca negde sredinom poluvremena 11-12000 tesko je proceniti jer je dosta razrudjena masa bila na istoku tako da je izgledalo kao da ima dosta vise,dok je zapad bio pun samo na centralnom delu,jug takodje lepo ispunjen skoro do vrha.

Prvo poluvreme poprilicno dosadno,Tagoe jednom izasao 1vs1 sa Saranovim ali nije uspeo da sustigne do kraja loptu.Odbrana OFK-a je bila fenomenalna,ali dosta problema na prekidima,tako da je Savic dva puta nakon kornera ostajao sam ali nije uspeo to da iskoristi.OFK-a imao dve nazovimo ih prilike,jedna odlicna kontra je prekinuta ofsajdom,a kod druge je bila traljava zavrsnica.Bila su i neka dva pokusaja makazica "Crno belih" ali slabo.Drugo poluvreme davalo je znakove zivota za ovu utakmicu,videlo se to od starta.Ali opet do gola nije bilo nekih prilika i u 56.minutu gol.Tagoe je dobio loptu na desnu stranu,video Ilieva na drugoj stativi koga lopta prelazi ali je na drugoj strani hvata Ilic,koji je vraca u petarac gostiju gde je Tagoe suvereni vladar i tu Saranov nista nije mogao.No da nece lako doci do pobede dalo je da se nasluti posle gola.Mrljava igra totalno,tek jedna prilika kada Iliev ulazi u 16,ima samog Tagoe na drugoj strani,sutira ali Saranov brani.Pokusava Stanojevic stalnim rotacijama da promeni nesta,da digne ekipu ali lose je to islo.Evidentno je da se Partizan ne snalazi protiv koliko toliko ofanzivnije ekipe,videlo se to i na priprema,vidi se nedostatak klasicnih brzih krila koji bi ovo lagano razbijali,da ne pricamo o bekovima.Jos malo pa ce se zabraniti parkiranje oko Partizanovog stadiona da ih bekovi ne bi polupali. :roll: :lol:
Kizito danas hvata volej a lopta se vrati unazad u stilu O'Shea nedavno. :roll:
Zadnjih 10 minuta prava drama.Prvo je Tagoe izasao 1vs1 sa Saranovim ali ovaj opet izlazi kao pobednik.U samo 2-3 minute OFK ima dve prilike.Kecojevic prvo glavom ali Stojkovic siguran.Ipak Stojkovic u 85.minutu je kapitulurao,strelac glavom ko drugi nego najbolji strelac OFK-a stoper Kecojevic.Tada krecu stihijski napadi Partizana i grickanje noktiju na tribinama(a meni lepo :lol: ),prvo nekoliko lepih prodora ali nista da bi stvar uzeo u svoje ruke Lola Smiljanic i odlicno matirao Saranova.
Kada se sve sabere zasluzena pobeda Partizana ipak su imali vise prilika,ali i da je ostalo 1:1 bilo bi to veoma zasluzeno i izuzetna nagrada za ove mlade,talentovane i pozrtvovane momke sa Karaburme.

NukeR_G1970
Kontakt:

Post Postao/la NukeR_G1970 » 13 mar 2011, 02:01

South will rise again!

slika

slika

slika

slika

drinin vuk
Kontakt:

Post Postao/la drinin vuk » 13 mar 2011, 14:53

? је ? $ " са ЈНА." ' 12-13000,$ $." & ? је $ " " $ $ се $ - " $ 1,5 ? " " ? ? " стварно ? $ $ " за " ? у ?.? $ је ? ? ",$ ",а " " се ? на $." ' $ " $ & у & ¥ $ старта,& - не $ ' ",јер $ $ ?.
& $ - & " - & - &
ФСРС

Odgovori

Natrag na “Fudbal u regionu”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.