Prvo nisam ti ja sin.eminem22 je napisao/la: sine moj, analizu utakmice napravi ti i onako si strateg kako vidim.Nema potrebe da se ubjeđujemo u ispravnost golova. Utakmicaa je završene i svaki je komentar suvisan..A krajina(nik) u pravu si nisu se toliko završavali pogubno startovi, međutim od starne sudije nisu nikako sankcionisani i svaki start je nakon toga suvisan.Normalno je da se igrači počnu bojati.U jednom momentu kada mujka uzima loptu i kreće sa lijeve strana ka sredini tri igrača mu na centru kližu i četvrti uzima loptuAboveTheLaw je napisao/la:Kako mi je zao sto nismo imali cijelu ekipu na raspolaganju, pa da vas poderemo 5-0, koji ste cigani...nema veze zapamtit cemo mi ovo, ima i sljedeca sezona doci cete vi u Gracanicu , nece bit ljepog doceka budite sigurni,a mogao je ga jedan samo napasti on bi morao vratiti loptu jer ide sam na 4.Eto to je moje mišljenje i stvarno ne mislim da se vise prepisujemo o ovoj temi
Drugo, nabroj te startove s kojima ti želiš reći da je sudac na našoj strani. Ko ih je napravio i na kojem igraču i na koji način. Tu možemo diskutovati.
Reci mi zbog čega je dosuđen faul nad igračem Bratstva iz Gračanice nakon čega su oni odigrali akciju i zabili gol?
Startovi koji su bili grubi su sankcionisani. Krajina je pet puta kartonirana ako se ne varam.
Ti nisi bio na utakmici i ne možeš imati svoje mišljenje. Ono što si čuo u čaršiji ili od igrača, ili od onoga što je čuo od nekog ko je čuo od igrača, ili si to negdje pročitao, ne može biti tvoje mišljenje.
Ako si bio na utakmici bio si ili kao igrač ili kao navijač.
Onda mi odgovori na ono što te pitam, a to je ovo boldirano.
Rasprava MORA stati ako ti nisi bio na utakmici, a stekao sam dojam da nisi.