Uzmite Total Tv, najbolja kablovska sto se tice sportskih kanala

Da, cuo sam i ja da od naredne godine Primera ide na SK, istice joj ugovor s Arenom. Sad da li ce biti isti slucaj i s Italijanskom ligom, ne znam. Ali, kao sto kazes, ne moze Arena ostati samo na NFL-u, skontat ce i oni nesto, u protivnom, gledanost vrtoglavo pada. Ni sada nije Bog zna sta, ono glavno ne prenose (EPL, NBA, Masterse i Wimbledon) - sve nabrojano prenosi SK. Nema tu dileme ko je gledaniji.Stivi_Dzi je napisao/la:Za italijane nije nista sigurno ali se uveliko prica da bi mogli preci na SK. Al skontat ce nesto Arena, pa nece ostat sa NFL-om jebote
Hoce naplacivati 3,4,5 kanale.Devil je napisao/la:I Sport Klub ce krenuti da naplacuje ostale kanale nista se ti ne brini.Cim pocnu sa Spancima moze se ocekivati "udar po novcaniku".
PTT i SBB,s tim da cu PTT najverovatnije da gasim.Sarajlijc@ je napisao/la:Koja je kod tebe kablovska??
rogeRF je napisao/la:@skyisthelimit, a gdje ti je arena sport 1? Ti si nama ovdje samo postavio za ostala 3 kanala, a arenu 1, koja sutra prenosi NCAA (mec u toku) i dva meca odbojke, sto to nisi naveo?
EDIT: Da pitam, hoce li sutra (msm danas) jos neko prenositi Real-Barca osim SK-a? Po svemu sudeci, opet mi valja ganjati stream..
skyisthelimit divi ovo sutra: 17:00 Euroelague: Unics – Fenerbahce DIREKTNO, 20:00 Copa del Rey: Athletic Bilbao – Mallorca DIREKTNO , 22:00 Copa del Rey: Real Madrid – Barcelona DIREKTNO SK. 20:45 Euroleague: Olympiakos – CSKA DIREKTNO SK +. 21:00 Coppa Italia: Milan – Novara DIREKTNO SKP I jos na 3 i 4 21:00 FA Cup: Wolves - Birmingham DIREKTNO 20:45 Euroleague: Montepaschi – Bilbao DIREKTNO
Ovo toplo preporučujem. Iako ga nemam kući (da, kablovska je u pitanjuStivi_Dzi je napisao/la:Uzmite Total Tv, najbolja kablovska sto se tice sportskih kanala
PA normalno da ima i slazem se sa njima da trebaju naplacivati,jer samo se jos na Balkanu ne naplacuju sportski prenosi,naravno nama korisnicima dobro,ali zbog takve politike sve manje i manje ce da otkupljuju sportske dogadjaje.skyisthelimit je napisao/la:
@Devil, SK ima puno pravo ako zeli da naplati svoje usluge jer imaju ponudu boli glava...A sta to ima Arena Sport pa naplacuje svoje usluge![]()
![]()
...Zbog toga ih napadam jer njihov programski sadrzaj nije vrijedan ni feninga...Samo ludi narod moze bacati pare na te njihove kanale, valjda kontaju Oooooj imaju 4 sportska kanala u punom vremenu
ma daaaaaaaaaj...Supljak bacaju i od naroda pare kradu za NISTA...Drze 4 kanala samo zbog para a na njima nista nema
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.