AS Roma

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Monolog
Moderator
Kontakt:

Re: AS Roma

Post Postao/la Monolog » 19 sep 2010, 16:57

slika

To je taj čovjek. Ja stvarno ne znam šta se dešava s Romom. Ovo nisu smjeli sebi dozvoliti no to je fudbal, to je Marco Di Vaio.

Koji sam ja kloc kada uplaćujem na Romu. :(
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Google
Kontakt:

Post Postao/la Google » 19 sep 2010, 17:00

nastavlja se stara boljka Rome da prosipamo beze bodove...posle ovoga ne vidim vise razlog za ostavljanje Ranieria na klupi...vrijeme je da odes..!!!!
Zadnja izmjena: Google, dana/u 19 sep 2010, 17:01, ukupno mijenjano 1 put.

EdinTM87
Kontakt:

Post Postao/la EdinTM87 » 19 sep 2010, 17:01

pu **** ti fudbal kad onaj inter gubi 1:0 pa dobije, a ova roma vodi 2:0 pa ne dobije KAKO BI PSOVO
Zeljeznicar za zivot cijeli !

Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 19 sep 2010, 17:30

Admir_Sa je napisao/la:Bravo ranieri klocu retardirani
tebi vazda trener kriv :P
nisam ja nikakav fan ranieria on je jos u chelsea dok je bio dokazao da je nikakav trener... ali kao sto neko ranije napisa ovo je stara boljka roma dosta prije nego sto se claudio pojavio na klupi.
You are someone else I am still right here

Taktičar
Kontakt:

Post Postao/la Taktičar » 19 sep 2010, 20:18

Stvarno ne kontam šta se treba desiti da Roma ove godine pobijedi. Totalno sam razočaran.
"Float like a butterfly, sting like a bee"

BatigolASR
Kontakt:

Post Postao/la BatigolASR » 19 sep 2010, 21:05

Ranierijeve ekipe su, ako nista, bile rastrcane i borbene... Ocito je izgubio kontrolu u Romi i vrijeme je da ode ;)

Kad je bio Spalletti bar smo igrali nogomet, ako nista, a ovom je glavni cilj ne primit gol, pa primi 2 od Bologne :evil:

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 19 sep 2010, 21:12

Al pazi ti kakav je to luzer od trenera. Dodje u anemicnu Romu, napravi fakat rezultat, sekund falio za titulu, sve super ovo ono i u narednu sezonu sa istim igracima udje katastrofalno, bez ideje ikakve

tipicna odlika trenera luzera
nema potpisa

Taktičar
Kontakt:

Post Postao/la Taktičar » 19 sep 2010, 21:38

Admir_Sa je napisao/la:Al pazi ti kakav je to luzer od trenera. Dodje u anemicnu Romu, napravi fakat rezultat, sekund falio za titulu, sve super ovo ono i u narednu sezonu sa istim igracima udje katastrofalno, bez ideje ikakve

tipicna odlika trenera luzera
To su obično karakteristike trenera koji su bolji motivatori nego stratezi. Motivacija je više kratkoročno, a strategija dugoročno oružje.

robovi88
Kontakt:

Post Postao/la robovi88 » 19 sep 2010, 21:52

Odbrana bez Mexesa i Juana je velika 0 msm da se samo trebaju uigrati Borriello i Totti :)
Zlatan Ibrahimović : The most Complete Striker in The World !

A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥

Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 19 sep 2010, 21:55

Nesto nikako ne mogu da shvatim. Otkad Vucinic igra krilo?
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

Google
Kontakt:

Post Postao/la Google » 20 sep 2010, 01:09

Vec se moze naslutit kakava ce i ova sezona biti za Romu...Sledeca tekma je gostovanje Breshi,ocekujem poraz(samo da ne bude petarda,sve ostalo je prihvatljivo)...onda promjena trenera i dok novi trener sve to poslozi kako treba tu je vec kraj prvog dijela prvenstva( a mi vec tada ima da za Interom kasnimo nekih 15 bodova)....i onda u drugom dijelu ima da napravimo seriu od jedno 20-25 tekmi bez poraza i u zadnjem kolu opet od **** Intera izgubimo **** titulu....!!!!

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 20 sep 2010, 02:03

prije svega odma da kazem da nije nikakva provokacija.. ali sjecate se (pogotovo vi sto ste duze tu admir, genius i google) kad sam vam prosle godine govorio koji je to kreten, a vi ga branili i govorili da je to do Juveta.. ja se sjecam.. i da, prosle godine sam jos oko ovako januara procitao fin komentar jednog Juventina "vidjet cete vi Romu kada je na ljeto Ranieri pocne sklapati.. sad je dobiju sklopljenu Romu, tek cete vidjeti kako je on sklapa" i to se upravo desilo.. puno srece u nastavku sezone..
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia

Evil Genius
Kontakt:

Post Postao/la Evil Genius » 20 sep 2010, 07:46

takticki dosta lose odradjena utakmica od strane ranierija (iako nije on sam kriv za poraz), cijelo drugo poluvrijeme bologna je bolja bila (ne svojom 'krivicom' nego zato jer joj je roma dopustila) i gol(ovi) su visili u zraku i mislim da ko god da je gledo utakmicu nije iznenadjen rezultatom jer kakva je igra bila moglo se i ocekivat ovako nesto. (neraspolozenog) meneza kad je vadio iz igre logicno je bilo da uvede nekog trkacki raspolozenog igraca jer nam je sredina mrtva bila, mjedutim, on se odlucuje za simplicia samo zbog toga jer su ga mediji kritikovali 'zasto ovaj ne igra?' (a simplicio je otprilike pokretan ko i sergej jakirevic u svoje vrijeme).
imamo cicinha na klupi koji je puno bolje rjesenje za bok od igraca koji igra striktno u sredini (burdisso jr), taj isti cicinho je kasnije umjesto meneza mogao/trebao uc u igru jer niti jedan jedini igrac na terenu u tom trenutku (osim rosija) nije igrao po strani (da se razumijemo, lijeva strana koju cine perrotta i burdisso jr je vjerovatno nesto najfrustrirajuce sto fudbal moze ponudit), navijaci su to vidjeli, bologna je to vidjela jer u zadnjih 10ak minuta svi napadi su isli preko te strane, izgleda da je samo ranieri bio slijep jer je ocigledno normalno kad se branis protiv bologne na svom terenu :roll:
napisao sam gore da nije samo ranieri kriv jer igraci su odigrali totalno baletansku utakmicu, pojedinacno ne zelim ni kritikovat ni pohvalit al' mogu sigurno rec da se 90% igraca ponasalo ko picke na terenu. kad god imamo gol il' dva prednosti totalno se opustimo i pocnemo privodit utakmicu kraju vec od 50. minute, zar je toliko tesko uzet loptu i dodavat se, kretat i stvarat sanse protiv **** bolonje :evil:
''La maglia della Roma, anche da allenatore, te la togli, però ti rimane la pelle macchiata. Ci puoi mettere qualsiasi cosa sopra, ma il giallorosso sotto ti rimane sempre.'' Luciano Spalletti

senad_flamin
Kontakt:

Post Postao/la senad_flamin » 20 sep 2010, 08:17

psssssssssss svi :mrgreen: :mrgreen: Roma je i prosle godine krenula ovako lose...pa na kraju jedini budu konkurenti Interu...meni ovo nije nimalo cudno..kiksat ce oni jos koju utakmicu...ali onda kad krene nek se cuvaju svi :) :)
-RIVALDO-

BatigolASR
Kontakt:

Post Postao/la BatigolASR » 20 sep 2010, 12:08

Google je napisao/la:Vec se moze naslutit kakava ce i ova sezona biti za Romu...Sledeca tekma je gostovanje Breshi,ocekujem poraz(samo da ne bude petarda,sve ostalo je prihvatljivo)...onda promjena trenera i dok novi trener sve to poslozi kako treba tu je vec kraj prvog dijela prvenstva( a mi vec tada ima da za Interom kasnimo nekih 15 bodova)....i onda u drugom dijelu ima da napravimo seriu od jedno 20-25 tekmi bez poraza i u zadnjem kolu opet od **** Intera izgubimo **** titulu....!!!!
Jedno 3-4 kola prije kraja cemo opet kiksat s Livornom i na kraju ce se pokazat da nas je to stajalo naslova :shock:

@Evil Genius
Kako je lijeva strana suplja kad je sve islo preko desne strane i Rosija?

Evil Genius
Kontakt:

Post Postao/la Evil Genius » 20 sep 2010, 13:08

zadnjih 10 minuta je svaka lopta isla na lijevu stranu i odatle je stigo centarsut (pas) za drugi gol di vaia il' sam ja nesto propustio :?
''La maglia della Roma, anche da allenatore, te la togli, però ti rimane la pelle macchiata. Ci puoi mettere qualsiasi cosa sopra, ma il giallorosso sotto ti rimane sempre.'' Luciano Spalletti

Taktičar
Kontakt:

Post Postao/la Taktičar » 20 sep 2010, 19:47

Google je napisao/la:Vec se moze naslutit kakava ce i ova sezona biti za Romu...Sledeca tekma je gostovanje Breshi,ocekujem poraz(samo da ne bude petarda,sve ostalo je prihvatljivo)...onda promjena trenera i dok novi trener sve to poslozi kako treba tu je vec kraj prvog dijela prvenstva( a mi vec tada ima da za Interom kasnimo nekih 15 bodova)....i onda u drugom dijelu ima da napravimo seriu od jedno 20-25 tekmi bez poraza i u zadnjem kolu opet od **** Intera izgubimo **** titulu....!!!!
Ovo znamo iz iskustva iz ranijih sezona, zar ne? Već viđeno u Rimu :(

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 20 sep 2010, 22:16

ovo je standardna sezona rome kad igraju LP. Pratim romu već više od 10 godina i poslije liverpoola su mi najdrazi tim i nekako sam misljenja da se igrao najljepsi fudbal sa spaletijem...
You are someone else I am still right here

Google
Kontakt:

Post Postao/la Google » 21 sep 2010, 01:22

Eh Spaleti Spaleti,lijepi su to bili dani fidbaala,rijetko je ko mogao otici sa Olimpica a da nije primio bar 3-4gola...Lijepa atraktivan igra za gledanje...!!!

Romanisti,sutra Bresha:Roma..sta misliite da igramo 2 na kladionici,mozel doci? :D...

Taktičar
Kontakt:

Post Postao/la Taktičar » 21 sep 2010, 01:35

Google je napisao/la:Eh Spaleti Spaleti,lijepi su to bili dani fidbaala,rijetko je ko mogao otici sa Olimpica a da nije primio bar 3-4gola...Lijepa atraktivan igra za gledanje...!!!

Romanisti,sutra Bresha:Roma..sta misliite da igramo 2 na kladionici,mozel doci? :D...
Spalletti se sada često spominje kao lijepa uspomena.
Nastavljaju se problemi sa povrijedama. Sada su kako vidim i Casseti i De Rossi pod upitnikom za sutra :(
Neko je ureko cijelu ekipu pa ovim pehovima nikako kraja.

Odgovori

Natrag na “Serie A”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.