To je taj čovjek. Ja stvarno ne znam šta se dešava s Romom. Ovo nisu smjeli sebi dozvoliti no to je fudbal, to je Marco Di Vaio.
Koji sam ja kloc kada uplaćujem na Romu.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
tebi vazda trener krivAdmir_Sa je napisao/la:Bravo ranieri klocu retardirani
To su obično karakteristike trenera koji su bolji motivatori nego stratezi. Motivacija je više kratkoročno, a strategija dugoročno oružje.Admir_Sa je napisao/la:Al pazi ti kakav je to luzer od trenera. Dodje u anemicnu Romu, napravi fakat rezultat, sekund falio za titulu, sve super ovo ono i u narednu sezonu sa istim igracima udje katastrofalno, bez ideje ikakve
tipicna odlika trenera luzera
Jedno 3-4 kola prije kraja cemo opet kiksat s Livornom i na kraju ce se pokazat da nas je to stajalo naslovaGoogle je napisao/la:Vec se moze naslutit kakava ce i ova sezona biti za Romu...Sledeca tekma je gostovanje Breshi,ocekujem poraz(samo da ne bude petarda,sve ostalo je prihvatljivo)...onda promjena trenera i dok novi trener sve to poslozi kako treba tu je vec kraj prvog dijela prvenstva( a mi vec tada ima da za Interom kasnimo nekih 15 bodova)....i onda u drugom dijelu ima da napravimo seriu od jedno 20-25 tekmi bez poraza i u zadnjem kolu opet od **** Intera izgubimo **** titulu....!!!!
Ovo znamo iz iskustva iz ranijih sezona, zar ne? Već viđeno u RimuGoogle je napisao/la:Vec se moze naslutit kakava ce i ova sezona biti za Romu...Sledeca tekma je gostovanje Breshi,ocekujem poraz(samo da ne bude petarda,sve ostalo je prihvatljivo)...onda promjena trenera i dok novi trener sve to poslozi kako treba tu je vec kraj prvog dijela prvenstva( a mi vec tada ima da za Interom kasnimo nekih 15 bodova)....i onda u drugom dijelu ima da napravimo seriu od jedno 20-25 tekmi bez poraza i u zadnjem kolu opet od **** Intera izgubimo **** titulu....!!!!
Spalletti se sada često spominje kao lijepa uspomena.Google je napisao/la:Eh Spaleti Spaleti,lijepi su to bili dani fidbaala,rijetko je ko mogao otici sa Olimpica a da nije primio bar 3-4gola...Lijepa atraktivan igra za gledanje...!!!
Romanisti,sutra Bresha:Roma..sta misliite da igramo 2 na kladionici,mozel doci?...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.