Nogometni savez BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- Omerbavarac
- Kontakt:
Re: Nogometni savez BiH
Sad cekam da i Ilju osude. Njemu je dovoljno 2 godine u Zenici, ionako ih ne bi prezivio.

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
jah, pa da opet dodje 100 ljudi, ostali da se ismijavaju.Mirza_Hordas je napisao/la:trebaju se opet organizovati protesti ispred fudbalskog saveza BiH....SAVEZ NAPOLJE![]()
nema nama napretka sa ovakvim savezom
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- Ponos Torina
- Kontakt:
Mirza_Hordas je napisao/la:trebaju se opet organizovati protesti ispred fudbalskog saveza BiH....SAVEZ NAPOLJE![]()
Brate to sto ce mo se iskupiti ispred zgrade derati se ii pjevati ZGRADI u kojoj nikog nema nista nece pomoci.
Kad bude sastanak i kad svi budu tu onda se svi skupiti na tu lokaciji i ebat im sve,sve i jednom!!!
Fino prikupiti info gdje ce se i kad odrzati sastanak u koliko sati i zavrsiti sa njima za sva vremena.Jer covjek dok ne osjeti gnjev ljudi na sebi neodustaje od svojih namjera nikada.
Zadnja izmjena: Ponos Torina, dana/u 23 nov 2009, 22:24, ukupno mijenjano 1 put.
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
ma mi smo ljudi subdinom prokletii , ko god da dodje nama ce lose da bude, eto kosarkaski savez ne cvijeta odbojku i rukomet necu da spominjem pa eto vidite , nista ne idee i kad bi osvojili svjetsko prvenstvoo smetalo bi nam nestio
Ne bi doslo 100, vec bi ko i i prvi i drugi put doslo 134 odnosno 187Adinjo je napisao/la:jah, pa da opet dodje 100 ljudi, ostali da se ismijavaju.Mirza_Hordas je napisao/la:trebaju se opet organizovati protesti ispred fudbalskog saveza BiH....SAVEZ NAPOLJE![]()
93,4 % " !!!
Herojima na ovom forumu nije mjesto, svaki takav post bit će obrisan, autor istog banovan!
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
- Ponos Torina
- Kontakt:
MinistaR je napisao/la:Herojima na ovom forumu nije mjesto, svaki takav post bit će obrisan, autor istog banovan!
Nek si obrisao tako je najbolje da nepocinjemo raspravu oko politike kojoj ovde nije mjesto.
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
Ponos Torina je napisao/la:Mirza_Hordas je napisao/la:trebaju se opet organizovati protesti ispred fudbalskog saveza BiH....SAVEZ NAPOLJE![]()
Brate to sto ce mo se iskupiti ispred zgrade derati se ii pjevati ZGRADI u kojoj nikog nema nista nece pomoci.
Kad bude sastanak i kad svi budu tu onda se svi skupiti na tu lokaciji i ebat im sve,sve i jednom!!!
Fino prikupiti info gdje ce se i kad odrzati sastanak u koliko sati i zavrsiti sa njima za sva vremena.Jer covjek dok ne osjeti gnjev ljudi na sebi neodustaje od svojih namjera nikada.
upravo sam ovo mislio samo nisam napisao.....kako otjerati mafiju iz saveza
da li možda neko zna koliko iljo i ostali imaju godina....hoćel više umrijeti pa da ih ne gledam
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
- rob do bagro
- Kontakt:
HAJMO IH RUSIT VEC JEDNOM!!!
Sad ili nikad
Sad ili nikad
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
- Ponos Torina
- Kontakt:
Ja sam ZA ali necu da mi neko prica pricu kao trebamo se boriti protiv saveza dozvoljenim protestima bla bla kao svaki put.rob do bagro je napisao/la:HAJMO IH RUSIT VEC JEDNOM!!!
Sad ili nikad
Treba ih sravniti sa zemljom!!!!!
- NoName
- Kontakt:
Hahahaha. Torinac, opak momak nema šta.Ponos Torina je napisao/la:Ja sam ZA ali necu da mi neko prica pricu kao trebamo se boriti protiv saveza dozvoljenim protestima bla bla kao svaki put.rob do bagro je napisao/la:HAJMO IH RUSIT VEC JEDNOM!!!
Sad ili nikad
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
- rob do bagro
- Kontakt:
to sam ja uvijek govorio...od protesta nema nista,al sta uradit konkretno po tom pitanju...sta 
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
Nogometni kavez BiH treba da se zove thema!
Ravnanje sa zemljom ništa neće donijeti, imam osjećaj da će sve biti 'kao prije' za par sedmica, sve se zaboravi prvom pobjedom reprezentacije pa bila to i pobjeda u prijateljskom okršaju sa zemljama bliskog istoka (vjerovatno naš naredni sparing partner).
Otišao je davno i Ahmet Pašalić, za koga smo vjerovali da je incijator svega lošeg, pa stvari krenuše i gorim putem. Ja bih Željka Komšića postavio za predsjednika NFSBiH, jedini pošten čovjek u ovoj državi.
Otišao je davno i Ahmet Pašalić, za koga smo vjerovali da je incijator svega lošeg, pa stvari krenuše i gorim putem. Ja bih Željka Komšića postavio za predsjednika NFSBiH, jedini pošten čovjek u ovoj državi.
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
- Ponos Torina
- Kontakt:
Ma joj covjece muka mi je od saveza i protesta,uvjek ista prica dodze 100 ljudi zao mi vise gledati sebe i druge ljude kako stoje bespomocni na protestima,ako ce mo nesto raditi daj da se radi ali samo ozbiljno bez zaj ebancije.NoName je napisao/la:Hahahaha. Torinac, opak momak nema šta.Ponos Torina je napisao/la:Ja sam ZA ali necu da mi neko prica pricu kao trebamo se boriti protiv saveza dozvoljenim protestima bla bla kao svaki put.rob do bagro je napisao/la:HAJMO IH RUSIT VEC JEDNOM!!!
Sad ili nikad
Navikli su oni da mi stojimo pred zgradom saveza a da oni iz neke kafancure prate direktan prijenos sa hayata i ftv kako mi gore stojimo i mrznemo se i pjevamo i skandiramo betonskoj zgradi da nas narod gleda izbezumljeno sa strane lizuci sladoled.
- Ponos Torina
- Kontakt:
MinistaR je napisao/la:Ravnanje sa zemljom ništa neće donijeti, imam osjećaj da će sve biti 'kao prije' za par sedmica, sve se zaboravi prvom pobjedom reprezentacije pa bila to i pobjeda u prijateljskom okršaju sa zemljama bliskog istoka (vjerovatno naš naredni sparing partner).
Na staro ce se vratiti ako to mi dopustimo opet.A nadam se da necemo i da ce mo sada ustrajati u svojoj namjeri da tu gamad istjeramo iz te institucije ako se to moze vise nazvati institucija,vise mi lici na restoran Bosna a ne zgradu saveza koja je puna alkosa i svega i svacega najgori korov se skupio tu,da su birali nebi se tako skupili.
zato se nadam da ce se narod dici i da nece vise ovo gledati sa balkona i sa strane.
Placem,slinim od tuge....vise nikad necu gledat 60 minuta hajd sto me unisti onaj ratni video 1994,neg me dokrajci nas jad od fudbala,sad kad bi me neko pitao zivot ili boljitak za BIH izabrao bih ovo drugo.
Najace bi bilo kad bi svi dosli pred savez hebali im sve po spisku provalili im zgradu,al kako ubjedit ovaj narod da dodje,nesmije nam niko nista kad bi nas doslo 2000 a kamoli 10000,svi nesto se boje i seru po forumu ako ste tako hrabri na rjecima pokazimo to na ulici da pokaemo svjetu sta nam je cilj,da nam je drzava i savez i sve u 3pm,da narod zeli promjene,ovo sto se desilo da je Munib dobio dozvolu da ide kuci svojoj u Zenicu gdje mu je mjesto neznaci da ce se nesto znacajno promjenit,dovest ce istog manijaka na tu funkciju,po meni jedino neki stranac nas moze spasit,nevjerujem vise ni jednom Bosancu mi smo takav prgav i iskvaren narod da je to za zaplakat....sad je pitanje kako i sta,ko mi moze odgovorit?
Najace bi bilo kad bi svi dosli pred savez hebali im sve po spisku provalili im zgradu,al kako ubjedit ovaj narod da dodje,nesmije nam niko nista kad bi nas doslo 2000 a kamoli 10000,svi nesto se boje i seru po forumu ako ste tako hrabri na rjecima pokazimo to na ulici da pokaemo svjetu sta nam je cilj,da nam je drzava i savez i sve u 3pm,da narod zeli promjene,ovo sto se desilo da je Munib dobio dozvolu da ide kuci svojoj u Zenicu gdje mu je mjesto neznaci da ce se nesto znacajno promjenit,dovest ce istog manijaka na tu funkciju,po meni jedino neki stranac nas moze spasit,nevjerujem vise ni jednom Bosancu mi smo takav prgav i iskvaren narod da je to za zaplakat....sad je pitanje kako i sta,ko mi moze odgovorit?
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Evo i na vestima na b92 o danasnjoj presudi visokim funkcionerima N/FS-BiH.
93,4 % " !!!
nikad oni nece otic usanovic je gostovo na tvu 200 ljudi nazvalo **** mu majku on hladno sjedi nije se ni zacrvenio ti ljudi dok se ne prepadnu za svoj zivot ili imovinu nece otic...dok ih neko na baci sa mosta na bentbasi ili isprebija oni nece otic to vam je realnost...mozda bi proslo ono sto je pocelo sa kodrom da nas glupi narod nije pao ciri pred nego i prepricavo njegove psovke ali ko nas **** prodali smo kodru bolu i ekipu koji su djabe radili za cirkusku ludu i sad smo kao zgrozeni kako nam se ovo desava pa nismo bolje ni zasluzili kupio nas je covjek sa rijecima jabat cu ja belgiji majku...99% ljudi na ovom forumu je govorilo ciro majstore...sad se sjetite one prijateljske utamice sa azerbejdjanom ili kim vec i ko je igro na toj tekmi,tekme sa novinarima itd itd i bit ce vam jasnije sta cirin sin radi tamo...eh gospodin mesic je reko najbolju recenicu u cijeloj ovoj emisiji KAKAV NAROD TAKVA VLAST...
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
RUSITI SAVEZ?
KAKO?
Vrlo jednostavno!
Ne treba ni da se okupljaju ljudim, niti da se nešto pali ili ruši, niti da se prijeti, smjenjuje ili kažnjava. Postoji samo jedna metoda, a to je moguće uz pomoć novinara, uz pomoć poznatih bh nogometnih zvijezda koje su utjecajne u FIFA i UEFA i pomoc bh pravosuđa, kao i domaći klubovi Sarajevo, Željo, Čelik, Borac, Sloboda, Velež, Široki...
Lijepo se okupe naše poznate i ugledne ličnosti iz bh sporta i oforme NOVI SAVEZ (BHFF Bosnia-Herzegovina Football Federation) - udruženje građana i laganini oforme ligu BiH - 12 klubova, oforme Savez, statut po pravilima FIFA i UEFA, prijave se tim organizacijama da budu članica, pa fino FIFA i UEFA diskvalifikuju postojeći NFSBiH, i lijepo ih istisnemo i natjeramo ih da ugase to, jer sve onda pada u vodu.
BHFF organizuje BH ligu, organizuje Reprezentaciju sve na zdravim osnovama i krene fino od nule s pravim ljudima i pravim pravilima! FIFA i UEFA bi jedva dočekali takav rasplet situacije, jer im i ova presuda ide na ruku!
Kratko i jasno. Samo se tako NFSBiH diskreditovati, a sam sistem NFSBiH je toliko komplikovan i toliko zamršen da nema šanse da stane na svoje noge kako treba!
E tako se savez ruši!
Haj sad da vidim ko je patriota od naših poznatih pa da se upusti u jedinu pravu akciju koja može da sruši savez.
Vidjeli bi ste otpor klubova, otpor pojedinaca, otpor i samih naših zvijezda da se to sprovede, jer nije samo realno gledajući MUNIB kriv, kriv je cijeli sistem.
KAKO?
Vrlo jednostavno!
Ne treba ni da se okupljaju ljudim, niti da se nešto pali ili ruši, niti da se prijeti, smjenjuje ili kažnjava. Postoji samo jedna metoda, a to je moguće uz pomoć novinara, uz pomoć poznatih bh nogometnih zvijezda koje su utjecajne u FIFA i UEFA i pomoc bh pravosuđa, kao i domaći klubovi Sarajevo, Željo, Čelik, Borac, Sloboda, Velež, Široki...
Lijepo se okupe naše poznate i ugledne ličnosti iz bh sporta i oforme NOVI SAVEZ (BHFF Bosnia-Herzegovina Football Federation) - udruženje građana i laganini oforme ligu BiH - 12 klubova, oforme Savez, statut po pravilima FIFA i UEFA, prijave se tim organizacijama da budu članica, pa fino FIFA i UEFA diskvalifikuju postojeći NFSBiH, i lijepo ih istisnemo i natjeramo ih da ugase to, jer sve onda pada u vodu.
BHFF organizuje BH ligu, organizuje Reprezentaciju sve na zdravim osnovama i krene fino od nule s pravim ljudima i pravim pravilima! FIFA i UEFA bi jedva dočekali takav rasplet situacije, jer im i ova presuda ide na ruku!
Kratko i jasno. Samo se tako NFSBiH diskreditovati, a sam sistem NFSBiH je toliko komplikovan i toliko zamršen da nema šanse da stane na svoje noge kako treba!
E tako se savez ruši!
Haj sad da vidim ko je patriota od naših poznatih pa da se upusti u jedinu pravu akciju koja može da sruši savez.
Vidjeli bi ste otpor klubova, otpor pojedinaca, otpor i samih naših zvijezda da se to sprovede, jer nije samo realno gledajući MUNIB kriv, kriv je cijeli sistem.