Jeste i maloumni, da vas hoce ugasit vise hahahah al stas ti debilu, prihvatio bi on novi klub il bi navijo za zelju ko pola mu kantona hahahaga
Prva Liga FBiH 2025/26
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: Prva Liga FBiH 2025/26
Dize se prasina ⚫️🔴
- Quartararo
- Kontakt:
Manijaci ih rastjerali u njihovoj carsiji, pa to je bruka nevidjena. Predsjednik im iz nekog sela kod Srebrenice, samo ih koristi za svoje potrebe, a oni mu slijepo vjeruju. Na kraju ce ih odbacit ko raspali qrton
Radi im sta hoce oni to jos odobravaju, ne znaju ni sta im se desava u klubu. Pravi komunisticki klub..
Radi im sta hoce oni to jos odobravaju, ne znaju ni sta im se desava u klubu. Pravi komunisticki klub..
Majmumi ovdje prosipaju privu, a na svojoj temi se satrase da saznaju sta im se u klubu desava hahahahaha Klub zatvoren za javnost hahahahahah
Dize se prasina ⚫️🔴
Zenicani vise prate Slobodu...."brinu se" hocel igrati prvi tim ili juniori

🔴⚫️
Kako debili kuliraju postove iznad hahahahahahaah jadovi mali hahahahaha moli boga dragog da vam se registruju ti igraci, zamisli placas 18 glava a oni ne mogu igrat.. ko ce zakucat zadnji ekser u tabut?
Dize se prasina ⚫️🔴
A ko se to brine? Ljudi komentarisu narednu utakmicu koja se igra u subotu, na stranu moje podjebavanje na temi ovdje. Sto se tice fudbala nek pobjedi bolji. Ja nemam nikakav problem i ako izgubimo, samo nek se nasi trude i to je to.
Dize se prasina ⚫️🔴
- BatistutA19
- Kontakt:
Ja mislim da nema glupljih,coravijih i pasivnijih navijaca od Slobodinih ,oni nemaju pojma ni sta im se desava u klubu a Azmira ni na mapi ni na Tusnju ,zato sad polahko sve penale placate i dugove a bice novih dugova sa ovim novim igracima polahko a vi se smijite Kantonu ali zato sad milina otic u klub i sjest sa predsjednikom kluba popit kafu ispricat se i kuci otic a oni cekaju vijest da objavi stranica sta na fb i ako ko cuje nesto ,,yebes Sijevernu Koreju za Slobodu.
Bili su oni u Hadzicima u velikom broju samo se nisu vidjeli i culi moguce zbog kamere nije to do njih..
Ja vam ne zelim da se ugasite ja vam zelim da se napatite da vas sad svi yebu i Azmir i Secer i savez i sindikat i Djidic i bivsi igraci da vas tuze ,da vam blokiraju racun da vas yebu sa suspenzijama pred utakmicu i da napokon se probudite i otvorite oci i krenete ka zdravom klubu e to vam od srca zelim da se probudite a do tad da vas svi yebu. kad ste glupi coravi i pasivni.
Bili su oni u Hadzicima u velikom broju samo se nisu vidjeli i culi moguce zbog kamere nije to do njih..
Ja vam ne zelim da se ugasite ja vam zelim da se napatite da vas sad svi yebu i Azmir i Secer i savez i sindikat i Djidic i bivsi igraci da vas tuze ,da vam blokiraju racun da vas yebu sa suspenzijama pred utakmicu i da napokon se probudite i otvorite oci i krenete ka zdravom klubu e to vam od srca zelim da se probudite a do tad da vas svi yebu. kad ste glupi coravi i pasivni.
Opet se prepirete sa nebitnim ljudima, pustite ih da pisu sami
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
- BatistutA19
- Kontakt:
Oni nece odgovorit na pitanja konkretna
1.Zasto pljuju proslu upravu samo za dug kad znaju da su morali pozajmit pare da bi vratili dug od prethodne uprave za licencu ?!Oni velicaju Husica kako vraca dugove
2.Ili zasto su pljuvali Husica pa ga sad lizu kad im nabio dug pa drugi vracali te njegove dugove.
3.Hasto su podrzavali kriminal plate na ruke i rad na crnu pa sad placaju penale sa bog zna kakvim ugovorima i sa kojim ljudima .
4.Zasto su podrzavali savez kad im stimo utakmice da udju pa sad im ne valja savez.
Oni o tome sutie kad im to kazes ljubomoran, mrzis ,i glume veliku Slobodu a o navijacima suvisno pricat pa bolji su oni navijaci Varesa u 2 ligu ,oni su u rangu Nemile Fukare po organizaciji i brojnosti.po jedno 20 navijaca imaju a tacno Lukavac,Kakanj su Torcida za njih...
Oni ce sve ovo preskocit prava pitanje i teme za dobru zdravu diskusiju evzato im se ovo svd desava.
Evo ja im za sve sto sam reko izbacio skrinsotove, ne mogu samo jos da nadjem onu sliku njih petorica sa mackom i pise ispod da su dobili 5 milja maraka, da pare od karata sa sjevera idu njima i da pare alkohola i sokova takodje idu njima 

Dize se prasina ⚫️🔴
-
- Kontakt:
Skver je napisao/la: ↑02 sep 2025, 12:39Ono o bodovima....u Jugi Sloboda osvojila duplo vise bodova od Celika, u PL isto tako......grande Celik, otac vas yebo u Jugi ste stalno ispadali....kazu slavni CelikBLN030 je napisao/la: ↑02 sep 2025, 12:27A zamisli onog hajvana, kaze kad ste zadnji put igrali premijer ligu, a oni osvojili 7 ( sedam ) bodova od 99. druze jel si realan? Da Bog da je moj Celik nikad vise ne odigro ako ce bit ko sloboda. Zamisli osvoji 7 bodova. U misiju rupu djukci jedni. Pokrijte se konobari retardirani![]()
![]()
.....znate li vi citati ili ste toliko nepismeni.....ono o bodovima
![]()
Doduše jedino ste bolji od nas u titulama lige Federacije, tu imate titula što jest jest..
Čestitam i dabogda ih uvijek osvajali.
I vi imate više od nas osvojenih titula 1. i 2. kantonalne te 2. lige centar. Svaka čast. 

🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
To je vaše prirodno stanište, do 1992. ste više bili u drugoj, trećoj i četvrtoj ligi nego u prvoj.
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.