San Marino - BiH 06.09.2025. | BiH - Austrija 09.09.2025.
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: San Marino - BiH 06.09.2025. | BiH - Austrija 09.09.2025.
Naša reprezentacije iz 2018. godine je sve samo ne loša. Pjanić u najboljim godinama karijere, Džeko puno bolji nego sada. Štoperi sa iskustvom igranja u ligama petice, Višća najbolji igrač turske lige, Sarić i Bešić su jako puno korisnog posla radili. Čak u tim prvim utakmicama za reprezentaciju Ćivić i Todorović nisu bili loši.
-
- Kontakt:
Kojom logikom bi Sunjic imao mjesta u sadasnjoj ekipi?
On je 2018.godine igrao u ruskoj ligi, a sad imas Barisica u Baselu i Katica u Schalkeu.
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Šunjića pamtim kao dosta pouzdanog i korektnog štopera još dok je igrao u Zorji a kamoli poslije. A ta ruska epizoda je bila prije rata u Ukrajini, i Dinamo Moskva je tad bila sigurno jača nego danas Schalke, od kojeg je ostalo samo ime ali u sportskom i finansijskom segmentu raspad sistema. Ne vidim ni Basel kao nešto jači od tadašnjih top ruskih klubova, a i Šunjić 2018. je bio puno iskusniji štoper.19vendetta87 je napisao/la: ↑26 avg 2025, 18:53Kojom logikom bi Sunjic imao mjesta u sadasnjoj ekipi?
On je 2018.godine igrao u ruskoj ligi, a sad imas Barisica u Baselu i Katica u Schalkeu.
Iz čitavog ovog sastava iz 2018. jedino za Todorovića mirne duše mogu reći da ne bi imao šanse pored Dedića, i moralo bi se naći mjesta za Demirovića, vjerovatno nauštrb Duljevića ili Sarića.
Edit: I Vasilj je objektivno bolji golman od Šehića.
- invincible1921
- Kontakt:
Treba jos pure da stignu Sunjica...ovaj igra u prosjecnoj ekipi 2.lige a Barisic teska kiksara..bar do sadZglavkar je napisao/la: ↑26 avg 2025, 18:59Šunjića pamtim kao dosta pouzdanog i korektnog štopera još dok je igrao u Zorji a kamoli poslije. A ta ruska epizoda je bila prije rata u Ukrajini, i Dinamo Moskva je tad bila sigurno jača nego danas Schalke, od kojeg je ostalo samo ime ali u sportskom i finansijskom segmentu raspad sistema. Ne vidim ni Basel kao nešto jači od tadašnjih top ruskih klubova, a i Šunjić 2018. je bio puno iskusniji štoper.19vendetta87 je napisao/la: ↑26 avg 2025, 18:53Kojom logikom bi Sunjic imao mjesta u sadasnjoj ekipi?
Iz čitavog ovog sastava iz 2018. jedino za Todorovića mirne duše mogu reći da ne bi imao šanse pored Dedića, i moralo bi se naći mjesta za Demirovića, vjerovatno nauštrb Duljevića ili Sarića.
Edit: I Vasilj je objektivno bolji golman od Šehića.
=\_1921_/=
Malic starter na desnom beku. Ideala da Dedic moze opet na lijevo krilo u repci. 
Al nas trolaju ovi klubovi sa ubacivanjem Malica i Tahirovica odjednom pred okupljanje.

Al nas trolaju ovi klubovi sa ubacivanjem Malica i Tahirovica odjednom pred okupljanje.

Pregazićemo ih ko plitak potok... Noge će im postat teške kad kroče na bilino, a Barba će nahuškat svoje ratnike ko nikad.
2-0 na poluvremenu.

- baboedindzeko09
- Kontakt:
Malić igra revijalnu utakmicu.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Nije bitno. Pokeras dobio opravdanje da ga ubaci.

Po meni nije dobro za njega što se profiliše kao desni bek, može biti neka zakrpa ali generalno mislim da ima dosta nizak plafon na toj poziciji. Nadam se da ćemo ga u budućnosti vidjeti na zadnjem veznom ili štoperu.
-
- Kontakt:
Malic igra jer im prvi desni bek Johnston ide u Derby. Nalazi se tamo na pregovorima.
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Mene je on „kupio“ kad je odigrao prijateljsku utakmicu protiv PSG-a kao zadnji vezni.
Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨
-
- Kontakt:
Govoriti kako spisak Austrije nije nesto je cisto inacenje. Sebe precjenjujemo, a druge podcjenjujemo, debelo. Sta smo mi to uspjeli da smo jaci od bilo koga? Pa Luksemburg i umalo San Marino nam je uzeo mjeru.Kamo srece da u toj mjeri priblizno nasi igraci imaju klubove kao Austrijanci.To ne znaci da se mora unaprijed predati, ali dosta se mora poklopiti da izvucemo dobar rezultat. Prije svega na klupi.
Vidimo da pronalazenje novih igraca tesko ide, a proizvesti igraca ne umijemo. Kad pogledas nase klubove, ova cetiri kao najveca, nemas koga pozvati. Zrinjski i Borac furaju svoju antipolitiku i nema se nikakve koristi od njih. Sarajevo opet kupuje strance i izsluzene igrace, umjesto da forsira sto vise svoje domace.Zeljo tu i tamo, ima vise nasih igraca, ali i Lagumdzija i Alic je pitanje.
⁷
Vidimo da pronalazenje novih igraca tesko ide, a proizvesti igraca ne umijemo. Kad pogledas nase klubove, ova cetiri kao najveca, nemas koga pozvati. Zrinjski i Borac furaju svoju antipolitiku i nema se nikakve koristi od njih. Sarajevo opet kupuje strance i izsluzene igrace, umjesto da forsira sto vise svoje domace.Zeljo tu i tamo, ima vise nasih igraca, ali i Lagumdzija i Alic je pitanje.
⁷
Niko nas ne precjenjuje al predstavljat Austriju kao neku repku koja je svemirski brod za nas i govorit da imamo sansu samo ako se sve moguce poklopi je u najmanju ruku bezvezeBrazzzoo123 je napisao/la: ↑26 avg 2025, 22:17Govoriti kako spisak Austrije nije nesto je cisto inacenje. Sebe precjenjujemo, a druge podcjenjujemo, debelo. Sta smo mi to uspjeli da smo jaci od bilo koga? Pa Luksemburg i umalo San Marino nam je uzeo mjeru.Kamo srece da u toj mjeri priblizno nasi igraci imaju klubove kao Austrijanci.To ne znaci da se mora unaprijed predati, ali dosta se mora poklopiti da izvucemo dobar rezultat. Prije svega na klupi.
⁷
Kako je samo Arnautović jak, jedva ga 2-3 igrača izbace iz ravnoteže.
Katić mora biti u zadnjoj liniji.
Katić mora biti u zadnjoj liniji.
Moralan je samo onaj tko se drži morala bez straha od kazne i bez očekivanja nagrade.
Austrija nije top reprezentacija,niti je neka sila,problem je sto smo mi tanki i nikakvi.. Pa i Austrija koja je solidna izgledat će kao svemirski brod u nekim momentima,jedino ako se nesto drastično ne promijeni u nasoj igri i glavama igraca..kakarut je napisao/la: ↑26 avg 2025, 22:27Niko nas ne precjenjuje al predstavljat Austriju kao neku repku koja je svemirski brod za nas i govorit da imamo sansu samo ako se sve moguce poklopi je u najmanju ruku bezvezeBrazzzoo123 je napisao/la: ↑26 avg 2025, 22:17Govoriti kako spisak Austrije nije nesto je cisto inacenje. Sebe precjenjujemo, a druge podcjenjujemo, debelo. Sta smo mi to uspjeli da smo jaci od bilo koga? Pa Luksemburg i umalo San Marino nam je uzeo mjeru.Kamo srece da u toj mjeri priblizno nasi igraci imaju klubove kao Austrijanci.To ne znaci da se mora unaprijed predati, ali dosta se mora poklopiti da izvucemo dobar rezultat. Prije svega na klupi.
⁷
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
Austrija igra brutalan fudbal pustite se imena i toga sto nemaju 11 igraca u Realu i Liverpoolu.
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Druga postava Austrije je jača od naše prve!
To dovoljno govori.
Njihov stil pod Ragnickom nam nikako ne odgovara jer mnogo trče i vrše presing. Ali sada i mi trčimo, napokon, i tu najveća zasluga ide Barbarezu i SS. Valjda nekada pojedini forumaši skontaju zašto neka imena imaju prednost u odnosu na druga.
Daleko od toga da se ne može igrati protiv njih i očekivati pozitivan rezultat, ali činjenica je da su ljudi favoriti u ovoj utakmici.
Nije ova Austrija ni slična onoj koju smo pobijedili. Nismo ni mi slični.
To dovoljno govori.
Njihov stil pod Ragnickom nam nikako ne odgovara jer mnogo trče i vrše presing. Ali sada i mi trčimo, napokon, i tu najveća zasluga ide Barbarezu i SS. Valjda nekada pojedini forumaši skontaju zašto neka imena imaju prednost u odnosu na druga.
Daleko od toga da se ne može igrati protiv njih i očekivati pozitivan rezultat, ali činjenica je da su ljudi favoriti u ovoj utakmici.
Nije ova Austrija ni slična onoj koju smo pobijedili. Nismo ni mi slični.
Protiv nas svi igraju brutalan fudbal,to i jeste problem..

12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
Pregazit' ćemo San Marino ko plitak potok.

Joj ako nas ljudi ugase..

- invincible1921
- Kontakt:
Vjerujes li da se vise pribojavam te tekme nego ove..sve mi u glavi 1:1
Mi se sprdamo a ono u zenici je bilo blizu..i to opasno blizu. Imalk su na 0:0 nekolko dobrih situacija, da je jedna usla, ja ne vidim nacin da bi mi to okrenuli
=\_1921_/=
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, HariTz, kakarut, Sheyi i 68 gostiju.