NBA 2023-24 regular season
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: NBA 2023-24 regular season
Ja ne pratim košarkaški EPL, jel prošlih godina bio ovaj NBA Cup i koja je poenta toga?
Poenta je da su sve ove utakmice NBA Cupa prošlih sezona bile nebitne u globalu jer su bile obične utakmice, raju boli qrac za regular season, timovi kalkulišu standardno, svi čekaju play-off, dok sad imaš ulog, boriš se za nekakav trofej, kakav god da je, prihvatit će se kroz nekoliko godina. Prejaka stvar.
Kakav kosarkas Hali Gali 

Znači keš i kešovina. Pa ne znam bilo bi zanimljivije da ti osvajanje NBA cupa garantuje prolazak prve runde Play-Offa sigurno ili nešto tako, da nosi takmičarsku vrijednost, a ne samo novčanu.Finn je napisao/la: ↑05 dec 2023, 10:57Poenta je da su sve ove utakmice NBA Cupa prošlih sezona bile nebitne u globalu jer su bile obične utakmice, raju boli qrac za regular season, timovi kalkulišu standardno, svi čekaju play-off, dok sad imaš ulog, boriš se za nekakav trofej, kakav god da je, prihvatit će se kroz nekoliko godina. Prejaka stvar.
- Slatinash_7
- Kontakt:
Još mislim da su bukvalno sve NBA ekipe profitabilne, uključujući i Detroit npr i neke iz small market timova kao San Antoni, Memphis ili za koga se već isto ne govori. Tako da su $ u ovom svemu besmisleni..I all star u bejzbolu garantuje domaći teren u finalu MLB-a dok to u drugim američkim sportovima nije slučaj, j.bg...coelho41 je napisao/la: ↑05 dec 2023, 12:56Znači keš i kešovina. Pa ne znam bilo bi zanimljivije da ti osvajanje NBA cupa garantuje prolazak prve runde Play-Offa sigurno ili nešto tako, da nosi takmičarsku vrijednost, a ne samo novčanu.Finn je napisao/la: ↑05 dec 2023, 10:57Poenta je da su sve ove utakmice NBA Cupa prošlih sezona bile nebitne u globalu jer su bile obične utakmice, raju boli qrac za regular season, timovi kalkulišu standardno, svi čekaju play-off, dok sad imaš ulog, boriš se za nekakav trofej, kakav god da je, prihvatit će se kroz nekoliko godina. Prejaka stvar.
Slatina Bog i batina
Fukare Slatina i Modra blatina
Fukare Slatina i Modra blatina
- BosniaBoston
- Kontakt:
Zion je od ubjedljivo najnahajpanijeg igrača u NBA postao novi Bradley Beal, igrač sa odličnim i konstantnim brojkama u prosječnoj ekipi za kojeg niko nije briga jer znaš šta ćeš dobiti a to je 25-7-4 bez ikakvih znakova nekog većeg iskoraka, i tako će biti do kraja njegovog prajma.
Nije razočarao kao igrač već kao zvijezda, totalno je ireleventan a očekivalo se da će puniti naslovnice i donositi lovu u džepu Nikea, bio je relevantniji u srednjoj školi
Nije razočarao kao igrač već kao zvijezda, totalno je ireleventan a očekivalo se da će puniti naslovnice i donositi lovu u džepu Nikea, bio je relevantniji u srednjoj školi
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
- Felixians4
- Kontakt:
1. OZLJEDE su jedini uzrok da nije i dalje stalno u hypeu. Krene dominirati, ekipa dobra i on se skrši(a i gro ekipe prošle sezone) i tako stalno. Samo to će spriječiti dominaciju, isto kao i s Wembanyamom.BosniaBoston je napisao/la: ↑05 dec 2023, 16:33Zion je od ubjedljivo najnahajpanijeg igrača u NBA postao novi Bradley Beal, igrač sa odličnim i konstantnim brojkama u prosječnoj ekipi za kojeg niko nije briga jer znaš šta ćeš dobiti a to je 25-7-4 bez ikakvih znakova nekog većeg iskoraka, i tako će biti do kraja njegovog prajma.
2. Je li ušao u prime? Embiid je tek u ovim njegovim godinama počeo NBA karijeru i "svi" su projicirali da će stalno biti ozlijeđen kao što je i bio u početku.
3. Nije uopće irelevantan, što se bude pokazalo, NOP se kompletirali i jako su ozbiljni, kao što su bili u prvoj četvrtini prošle sezone elitni u napadu i obrani.
LAL-PHX za polufinale kupa protiv Pelikana:, veteranske američke superzvijezde u posljednjim dvobojima ovakvog tipa. Frank Vogel je donio zadnju titulu Bronu i Lakers nation, sada je važan rival
Ma ni ne možes očekivati neki napredak, zbog povreda propušta kampove, ko zna da li je ijedno ljeto radio sa trenerima da poboljša svoju igru, nek on uveže 2 sezone bez ozbiljne povrede, onda se tek može očekivati napredak.BosniaBoston je napisao/la: ↑05 dec 2023, 16:33Zion je od ubjedljivo najnahajpanijeg igrača u NBA postao novi Bradley Beal, igrač sa odličnim i konstantnim brojkama u prosječnoj ekipi za kojeg niko nije briga jer znaš šta ćeš dobiti a to je 25-7-4 bez ikakvih znakova nekog većeg iskoraka, i tako će biti do kraja njegovog prajma.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
- VensanKasel
- Kontakt:
Ima li ko od Bostonovih fanova ? Je li baš ovako bilo na utakmici ?
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
Upravo ovako dok sam gledao, ugasio pri kraju 3/4 tačno znam koji je ishod, predugo pratim tim da znam da je poraz 100%, ma ovo je problem koji se vuče od prošle godine, Mazzulla nema pojma šta radi, šteta dati ovi ekipu njemu da vodi, Cassel mu zove TO kad ide nizbrdo.VensanKasel je napisao/la: ↑05 dec 2023, 21:17
U prvom pol upravo ovo lovio se Hali i Hield u odbrani i to je prolazilo, u postu su pogađali kako su htjeli i onda izađu i u 3/4 ide ispucavanje i naravno igrati tako protiv Pacersa samoubistvo, ljudi te unište u tranziciji.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
- VensanKasel
- Kontakt:
Odavno ja govorim , yebali su Ratnici košarku za sva vremena , naravno ne svojom krivicom . Šta ih koji qrac imaš kopirati , ne kontam više majke mi ali nikako ... Ubijaš ih prodorima , razvaljuješ , lagano bez srkleta i šta onda uradiš ? Jedinu stvar koju ne trebaš , pa jesu li oni normalni ? Čemu ispucavanje trica , čemu ??? Sreća pa ne navijam za Boston , poludio bih ...emir18 je napisao/la: ↑05 dec 2023, 22:56Upravo ovako dok sam gledao, ugasio pri kraju 3/4 tačno znam koji je ishod, predugo pratim tim da znam da je poraz 100%, ma ovo je problem koji se vuče od prošle godine, Mazzulla nema pojma šta radi, šteta dati ovi ekipu njemu da vodi, Cassel mu zove TO kad ide nizbrdo.VensanKasel je napisao/la: ↑05 dec 2023, 21:17
U prvom pol upravo ovo lovio se Hali i Hield u odbrani i to je prolazilo, u postu su pogađali kako su htjeli i onda izađu i u 3/4 ide ispucavanje i naravno igrati tako protiv Pacersa samoubistvo, ljudi te unište u tranziciji.
Nisam znao da je Haliburton onolika rupa u odbrani , sramota pa onakvu odbranu je Harden znao "igrati" ...
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
Sunsi su jako cudna ekipa ove sezone.
Kakva je masinerija Lebron, strasno sta radi sa 38 godina na ledjima
Treba imati damu za ovo nakon 2 promasaja zaredom 

Zasluženo, sa 22 izgubljene i trebaš ispasti.
Vando i Reddish uhapsili Bookera, Austin babuka prelomio 

Vazda smo tu da mitologiju pobijemo faktima

Baš sam pisao kako jedva čekam vidjeti njih dvojicu skupa, samo zdravlja

I found freedom. Losing all hope was freedom.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.