Znaci, bojkot nista?
Kad je kakva "atraktivna" utakmica, tad bojkot ide pod tepih? Pa ce se bojkot nastaviti odmah poslije utakmice, kad (a hocemo) izgubimo?
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Znaci, bojkot nista?
Ha ja ni neznam nikoga ko bi tako razmisljao Ukrajina je bila jaca od nas ili u egalu i kada smo u prajmu bili.DamirT je napisao/la: ↑23 nov 2023, 12:49Najbolje da se ne hajpamo dzaba, jer realno nismo favoriti u ovoj utakmici. Izaci na teren bez pritiska, pa mozda nas nekako sreca posluzi pa ih izbacimo. Pod hajpanje mislim ono nase: "ma sta ce Ukrajina", "razvalit cemo ih i slicno". Prvi put da nemam nikakva ocekivanja od ovog baraza. Ako nas nasi iznenade pozitivno, super. Ako ispadnemo, nije da nismo znali taj ishod.
Uvijek ima onih vjecitih optimistadinoze je napisao/la: ↑23 nov 2023, 12:54Ha ja ni neznam nikoga ko bi tako razmisljao Ukrajina je bila jaca od nas ili u egalu i kada smo u prajmu bili.DamirT je napisao/la: ↑23 nov 2023, 12:49Najbolje da se ne hajpamo dzaba, jer realno nismo favoriti u ovoj utakmici. Izaci na teren bez pritiska, pa mozda nas nekako sreca posluzi pa ih izbacimo. Pod hajpanje mislim ono nase: "ma sta ce Ukrajina", "razvalit cemo ih i slicno". Prvi put da nemam nikakva ocekivanja od ovog baraza. Ako nas nasi iznenade pozitivno, super. Ako ispadnemo, nije da nismo znali taj ishod.
Ovo treba za Dzeku nesto posebno napraviti, da se fino oprosti. Neka se igra na Grbavici posto je tu poceo karijeru.
I zamoliti ga poslije te tekme da se vise ne mjesa u repku.
Neka igra pokera ko Sergej.
Nesmijemo zaboraviti patriotski naboj kod Ukrajine.DamirT je napisao/la: ↑23 nov 2023, 12:57Uvijek ima onih vjecitih optimistadinoze je napisao/la: ↑23 nov 2023, 12:54Ha ja ni neznam nikoga ko bi tako razmisljao Ukrajina je bila jaca od nas ili u egalu i kada smo u prajmu bili.DamirT je napisao/la: ↑23 nov 2023, 12:49Najbolje da se ne hajpamo dzaba, jer realno nismo favoriti u ovoj utakmici. Izaci na teren bez pritiska, pa mozda nas nekako sreca posluzi pa ih izbacimo. Pod hajpanje mislim ono nase: "ma sta ce Ukrajina", "razvalit cemo ih i slicno". Prvi put da nemam nikakva ocekivanja od ovog baraza. Ako nas nasi iznenade pozitivno, super. Ako ispadnemo, nije da nismo znali taj ishod.
Ovo treba za Dzeku nesto posebno napraviti, da se fino oprosti. Neka se igra na Grbavici posto je tu poceo karijeru.
I zamoliti ga poslije te tekme da se vise ne mjesa u repku.
Neka igra pokera ko Sergej.![]()
Kao sto kazes, napraviti oprostaj lijep Dzeki i to je sve. Slag na tortu bi bio kad bi otisli na EP, ali je realnost drugacija nazalost.