Utakmice klubova iz BiH na TV-u
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Re: Prenos utakmica PREMIJER lige BiH na TV?
E ne bih znao, znam za nas, medjutim mislio sam da su i ostali u svrhu sto vece regularnosti i iskazivanja dobrih namjera od strane klubova takvo sto napravili, no haj, nije bitno.
...Život za Široki...
- bistrikboy
- Kontakt:
4.4. u 16h prenose FKS-Borac,jer navece prenose rukomet... 

– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
ne svidja mi se to... ostale tekme se igraju u 15h (?) pa nece ljudi moci pogledati jedan fin derbi,ali u navijackom smislu
To je odlično. Mislio sam da su reki da prenos MORA biti u 20:00h! Drago mi je jer naš, mostarski derbi se vjerojatno neće igrati po noći radi sigurnosti. Ova urakmica se jednostavno mora prenositi.
da,moraju se prenositi...ali posto isti dan u sarajevu od 20h u kojem je predvidjen termin za derbi kola prebacit ce utakmicu u 16h...tako da ces za mostarski derbi preko TVa biti uskracenMarin je napisao/la:To je odlično. Mislio sam da su reki da prenos MORA biti u 20:00h! Drago mi je jer naš, mostarski derbi se vjerojatno neće igrati po noći radi sigurnosti. Ova urakmica se jednostavno mora prenositi.
- bistrikboy
- Kontakt:
Sve utakmice ce se igrati u 16h,sat se pomakao naprijed... 

– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
dobro sibistrikboy je napisao/la:Sve utakmice ce se igrati u 16h,sat se pomakao naprijed...

ali opet kad skontas pa kad saberes sve terene nece biti u vrh glave 12k na terenima

Neću ja biti uskraćen, ja ću ABG biti na stadionu ali mislim da je ovaj derbi zaslužio da se prenosi bez obzira na satnicu. Na terenu je Zrinjski izraziti favorit,a vidjet ćemo još hoće li biti ikakvog derbija na tribinama. To će se vjerojatno saznati pred samu utakmicu.roki... je napisao/la: da,moraju se prenositi...ali posto isti dan u sarajevu od 20h u kojem je predvidjen termin za derbi kola prebacit ce utakmicu u 16h...tako da ces za mostarski derbi preko TVa biti uskracen
sta lupetas? igraju sarajevo - borac,kakav zrinjski

- antipolitikaa
- Kontakt:
A gluposti majko mila samo je u nas derby kola gdje se sastaju 5 i 7 momcad prvenstva,cuj nece se prenosit Sloboda Zrinjski?!?!?!?!?!
To je isto da Hrt ne prenosi Hajduk Rijeka vec Cibalija Zagreb!!!

Zabranili ime sveto mi ga vratili,Zrinjski Zrinjski sve do groba mi smo Ultrasi !!!
antipolitikaa je napisao/la:A gluposti majko mila samo je u nas derby kola gdje se sastaju 5 i 7 momcad prvenstva,cuj nece se prenosit Sloboda Zrinjski?!?!?!?!?!
štaš, kakva država takvo sve. sada se niti derbiji ne smiju prenositi da se netko ne bi uvrijedio. (po nacionalnom ključu)
Momče Hercegovče
У $ ? преносе " " ?,па " ? ? " $ " $ у & $ вас,зар не?" " ' ? уговор о ",$ " " " $ ? " на ТВ...
' ": ' $ " " ' $ $ $ је " ? &...
Е ' '...
Е ' '...
- bistrikboy
- Kontakt:
slazem se iako je sloboda-zrinjski zaista derbi....Dragan-BL je napisao/la:У $ ? преносе " " ?,па " ? ? " $ " $ у & $ вас,зар не?" " ' ? уговор о ",$ " " " $ ? " на ТВ...

Zrinjski i Sloboda svakako zasluzuju TV prenos,s obzirom na trenutno stanje na tabeli,trenutnu formu oba kluba,ali i zbog navijaca koji su u nekoliko navrata imali medjusobne sukobe,pa uzudjenja nece nedostajati.
Ali ne mozemo očekivati da se samo Zrinjskoga prenosi,jer nije on jedini klub u ligi.
U 4. kola prenosili su Zrinjskoga 2 puta,a trebali bi i 21.kolo s obzirom da se igra gradski derbi i najveci derbi u Hercegovini.
Ali ne mozemo očekivati da se samo Zrinjskoga prenosi,jer nije on jedini klub u ligi.
U 4. kola prenosili su Zrinjskoga 2 puta,a trebali bi i 21.kolo s obzirom da se igra gradski derbi i najveci derbi u Hercegovini.
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
jbg 3. i 1. samo kod nas nisu na TV-u,ali hajd nema veze,puno bi bilo Zrinjskog sto jest-jest
...bice Slobode nadam se u nastavku,sa Pecare,protiv Sarajeva i/ili kantonalni derbi protiv Zvijezde,a abd naravno i u finalu kupa 

crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Nije bitnan samo polozaj na tabeli da bi ga proglasili derbijem kola, pogotovo u nasoj ligi u kojoj 4. ekipa bjezi 11. 4 boda. Njima je najbitnija gledanost zbog sponzora, a realno da bi utakmica Sarajevo - Borac imala 4x vise gledalaca nego Sloboda - Zrinjski zbog velicine sredine iz kojie klubovi dolaze (Sarajevo cca. 500000 BL 150000, za razliku TZ 135000 i Mostara 100000/2 i nek je gledanost u ovim sredinama 10% ispadne 65k:18,5k) 

- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
Tuzla po podacima nacalnika 160-170.000
..e sad baci 20-30.000 u vodu sto je iz podrinja doslo,sto ne moze smislit ni Slobodu ni Tuzlu,odbij onak isto 20-30.000 sto je prije rata volilo druge ekipe(Tuzla je multietnican grad uvijek bila
,vazda svakakve bagre se doseljavalo
),pa nezainteresovane,zene,djecu,penzionere..ne ostane ti ni 40-50.000
,onda 6000 sto ce bit na stadionu,10000 sto je objektivno sprijeceno i od tih 20-30.000 sto ti ostane trazi tih svojih 10%

crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
ultrasstyle_tz je napisao/la:Tuzla po podacima nacalnika 160-170.000![]()
..e sad baci 20-30.000 u vodu sto je iz podrinja doslo,sto ne moze smislit ni Slobodu ni Tuzlu,odbij onak isto 20-30.000 sto je prije rata volilo druge ekipe(Tuzla je multietnican grad uvijek bila
,vazda svakakve bagre se doseljavalo
),pa nezainteresovane,zene,djecu,penzionere..ne ostane ti ni 40-50.000
,onda 6000 sto ce bit na stadionu,10000 sto je objektivno sprijeceno i od tih 20-30.000 sto ti ostane trazi tih svojih 10%
![]()
svasta...
- newton_heath_lyr
- Kontakt:
Da das ,bez razmisljanja FK Sloboda-HNK Zrinjski bi trebala biti utakmica koju bi BHTV trebao da daje u porjektu "Derbi Kola"
BosnaE
Ma nisam rekao zbog toga, nego kako ovaj lik naziva ove ljude koji su dosli u TZ...Smijesno mi je sve to...newton_heath_lyr je napisao/la:Da das ,bez razmisljanja FK Sloboda-HNK Zrinjski bi trebala biti utakmica koju bi BHTV trebao da daje u porjektu "Derbi Kola"
Trenutno korisnika/ca: bvsic, plisek, successminator, Venom i 24 gosta.