Jusuf Gazibegovic
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Jusuf Gazibegovic
Neki osrednji BL, bilo je price..

-
bhfanatic14
- Kontakt:
Napiso sam vec prije par sedmica gdje ide, uskoro ako ovako ostane bit ce oficijelno ! Sturm je se sastao sa glavnim ljudima Kolna vec par puta. Ima jos detalje dal ga mogu otkupit ili ce na posudbu, on se hoce vratit. Ima jos 3 ponude solidne plus eto Sturm.
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo
Stadion Koševo
Hvala drugbhfanatic14 je napisao/la: ↑08 dec 2025, 21:38Napiso sam vec prije par sedmica gdje ide, uskoro ako ovako ostane bit ce oficijelno ! Sturm je se sastao sa glavnim ljudima Kolna vec par puta. Ima jos detalje dal ga mogu otkupit ili ce na posudbu, on se hoce vratit. Ima jos 3 ponude solidne plus eto Sturm.
Graz hoće ga nazat ali ne daju vise nego milijun evra
-
bhfanatic14
- Kontakt:
Jusuf je igrao u grazu i lijevog i desnog beka. Tako da jedan od karica ili malic sigurno odpadaRightBack je napisao/la: ↑08 dec 2025, 21:46Hvala drugbhfanatic14 je napisao/la: ↑08 dec 2025, 21:38Napiso sam vec prije par sedmica gdje ide, uskoro ako ovako ostane bit ce oficijelno ! Sturm je se sastao sa glavnim ljudima Kolna vec par puta. Ima jos detalje dal ga mogu otkupit ili ce na posudbu, on se hoce vratit. Ima jos 3 ponude solidne plus eto Sturm.Šta li će bit s Malićem ako se Jusuf vrati? Šteta za Juku, iskreno mislio sam da se može nametnuti u nekom osrednjem bundesligašu, mada kad te trener prekriži, možeš svirat borbene, džaba ti je.
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo
Stadion Koševo
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Google [Bot] i 16 gostiju.