Hamburger Sport-Verein
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: Hamburger Sport-Verein
Evo Ze Roberto je izjavio da ostaje u Hamburgu i da ce nakon ove sezone po svemu sudeci zavrsiti svoju fudbalsku karijeru. Nakon danasnjeg razogovora s Vehom je promjenio svoje misljenje i rekao da u proljetnom dijelu nije pruzao partije kako se od njega ocekuje jer se u Januaru razocarao u Labbadiu. Tada sam mislio da je Labbadia bio upravu, medjutim tek sada se vidi sta je kreten uspio napraviti od ekipe, vidi se da je sve zavadio isto kao i u Leverkusenu.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Ze Roberto igračina, šteta što je u 30 i nekoj počeo igrati u Evropi na poziciji zadnje veznog. To je kasno otkrio Ottmar.
Nikako da počne ova nova sezona ...ja se već poželio Bundeslige.
Nikako da počne ova nova sezona ...ja se već poželio Bundeslige.
Vecinom je u Leverkusenu igrao na poziciji lijevog krila, a kao sto ti kazes tek je Ottmar otkrio njegove kvalitete na mjestu zadnjeg veznog i da moze biti odlican u otvaranju igre prema ofenzivi. Tek sada se vidi koliko je Labbadia kostao HSV, jer dok je on bio tu vecina igraca je thela napustiti klub, sada nakon razgovora svi zele ostati, pocevsi od Ze Roberta, Elie-e i ostalih, jedino je klub odrijesene ruke dao Demelu i Rozehnalu da pronadju novi klub. Gdje onaj kloc prodje vise i trava ne raste. Bilo bih odlicno kada bih s pozajmice vratili Alexa Silvu i doveli Douglasa, na poziciji denog beka van der Wiela, i za ofenzivu Afellaya, kojem rok istice u Ponedeljak.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Od strane City-a potvrdjeno da je Jerome Boateng njihov novi igrac. Odsteta oko 12 miliona Eura.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Da upravo tako, Jerome Boateng je od danas novi clan Man.City-a, mi smo ga doveli za milion eura, a prodali za 12,5 miliona eura, i siguran sam da ce uprava dovesti neko kvalitetno pojacanje kao zamjenu. Evo malo prije su izvuceni parovi prvog kola DFB kupa gdje gostujemo kod Torgoelower SV Greif, ekipa iz pete Njemacke lige, i vec mozemo lagano planirati za drugi krug.
Jao gola u Elije protiv Mađara, "mezi" ih, od gledanja sam poželio pršut (mezu) 
Gol za uzivanje. Neko ce morati dobro iskesirati ukoliko ga zeli vidjeti u svojim redovima.
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
- majestic24
- Kontakt:
Nece on nikuda. On je igrac HSV i nasa nada za buducnost. Amerosm do kada Elia ima ugovor?? Treba mu sto prije ponuditi bolji ugovor i barem 30 mill odstete ako ga neko zeli kupiti.
Kako nebi doveli Spahica. Valjda su gledali mec BiH vs Njemacka,pa da vide njegove kvalitete.
Kako nebi doveli Spahica. Valjda su gledali mec BiH vs Njemacka,pa da vide njegove kvalitete.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
Pa da isamara Veha na treningu kad se ovaj drekne na njegamajestic24 je napisao/la:Nece on nikuda. On je igrac HSV i nasa nada za buducnost. Amerosm do kada Elia ima ugovor?? Treba mu sto prije ponuditi bolji ugovor i barem 30 mill odstete ako ga neko zeli kupiti.
- majestic24
- Kontakt:
Pa cuj,kapiten mora biti autoritet. Zar nije tako???The Game je napisao/la:Pa da isamara Veha na treningu kad se ovaj drekne na njegamajestic24 je napisao/la:Nece on nikuda. On je igrac HSV i nasa nada za buducnost. Amerosm do kada Elia ima ugovor?? Treba mu sto prije ponuditi bolji ugovor i barem 30 mill odstete ako ga neko zeli kupiti.
Kako nebi doveli Spahica. Valjda su gledali mec BiH vs Njemacka,pa da vide njegove kvalitete.![]()
![]()
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Kako da ne, ko je trener? kapiten je kapiten 
- Omerbavarac
- Kontakt:
Jednostavno, perfektno, maestralno, kako god......amerosm je napisao/la:Gol za uzivanje. Neko ce morati dobro iskesirati ukoliko ga zeli vidjeti u svojim redovima.
[youtube][/youtube]
Strasan igrac, vrlo brz i mnogo me podsjeca na Ronalda sa svojim trcanjem.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Al' fkt, da nije crnac ja bi rekao "Ronaldo je" 
Elia je vec izjavio da ostaje u Hamburgu nakon razgovora s Hoffmannom, zatim Vehom i Reinhardtom. On ima ugovor do 2014.godine. Njegov problem prosle sezone je bio Noveski s onim brutalnim startom i Bruno Labbadia koji sistematski unistava igrace. Hoffmann zna da je je Elia najbolji igrac Hamburga, i rekao je da tek sjeda za stol ako pocetna cijena bude iznosila 35 miliona eura, zna on da bih mu ovo bio kraj ukoliko bih ga prodao, jedino ukoiko na adresu dodje neka nemoralna ponuda. Sto se pojacanja tice necu vise nista pisati, jer kako javljaju iz kluba neke stvari ce se znati naredne sedmice.
Nije to nista koliko ce vas Veh upropastiti.amerosm je napisao/la:Vecinom je u Leverkusenu igrao na poziciji lijevog krila, a kao sto ti kazes tek je Ottmar otkrio njegove kvalitete na mjestu zadnjeg veznog i da moze biti odlican u otvaranju igre prema ofenzivi. Tek sada se vidi koliko je Labbadia kostao HSV, jer dok je on bio tu vecina igraca je thela napustiti klub, sada nakon razgovora svi zele ostati, pocevsi od Ze Roberta, Elie-e i ostalih, jedino je klub odrijesene ruke dao Demelu i Rozehnalu da pronadju novi klub. Gdje onaj kloc prodje vise i trava ne raste. Bilo bih odlicno kada bih s pozajmice vratili Alexa Silvu i doveli Douglasa, na poziciji denog beka van der Wiela, i za ofenzivu Afellaya, kojem rok istice u Ponedeljak.
Taj bi i Barcelonu srozao na sredinu tabele.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
- bistrikboy
- Kontakt:
Mislim da je prije Ottmara,selektor Brazila na SP-u u Njemačkoj "otkrio" Ze-a na poziciji zadnjeg veznog...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
- sarajlija89
- Kontakt:
Sto se tice elie...spominjala se zamjena elia-diego
izvjesno je da ce diego napustit juventus...spominje li se u hamburgu sta,ima li naznaka da bi moglo doci do zamjene
izvjesno je da ce diego napustit juventus...spominje li se u hamburgu sta,ima li naznaka da bi moglo doci do zamjene
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Bivsi "Smetljar" (igrac Bremena) koji se rugao i psovao navijacima HSV-a, ne moze nikako igrati u tom klubu. Od te zamjene nece biti nista, jer je Elia izjavio da ne zeli otici iz Hamburga, a drugo u sistemu koji igra HSV nema mjesta za Diega. Ako malo pogledas na TM-u, i moguca pojacanja Juventusa, da je sve istina sada bih imali igracki kadar od 120 igraca, i pola Budeslige bih igralo kod vas.sarajlija89 je napisao/la:Sto se tice elie...spominjala se zamjena elia-diego
- sarajlija89
- Kontakt:
da...svaki dan neko novo ime se spominje sto se juventusa tice
ma nek diego ostane u juveu,elia u hsv-u i svako sretan
sto se hamburga tice imaju savim dobru ekipu,mozda fali trener od imena i struke da sve to poslozi...ko je sad trener veh jel
ma nek diego ostane u juveu,elia u hsv-u i svako sretan
sto se hamburga tice imaju savim dobru ekipu,mozda fali trener od imena i struke da sve to poslozi...ko je sad trener veh jel
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
Prema pisanju Bilda, Kacar je pred potisom cetverogodisnjeg ugovora, i sve je dogovoreno samo pokusavamo spustiti cjenu od 10 miliona eura koliko Hertha trazi, mislim da je to previse i ukoliko je ovo istitina da ce se ekipe naci negdje oko sedam miliona eura. Kacar je veoma dobar igrac, no kod mene je veliki problem njegove povrede koje ima skoro svake sezone i bude odsutan po jedno deset utakmica, no ja se i dalje nadam da Bild pise gluposti i da ce doci Afellay jer je nekako manje sklon povredama.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.