Estonija - Bosna i Hercegovina
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Estonija - Bosna i Hercegovina
eto jos 3 dana do utakmice,nadam se da ce nasi momci odigrati krajnje ozbiljno utakmicu i da rezultat nece izostati! Dobra je stvar sto ce Salihovic igrati blize golu,bicemo jos opansiji! Treba postaviti dosta ofanzivnu taktiku i od prve minute jurisati ka golu domacina! Nije bitno ko ce dati gol,bitna su 3 boda!
Kod mene dosta naših programa ima na Thoru, među njima i ovaj **** ukrajinski...Al' pusti to, idem s rajom vani pratit uz tone pive 

Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
Kakva Estonijica, ima da ih pregazimo, znaju i oni da smo mi jaci puno puno od njiha i njima je bitno samo da sto manje golova prime a znaju da ce izgubiti.
POBIJEDA JE NASA, nema drugog rezultata.
Cuvaj se Estonijice
POBIJEDA JE NASA, nema drugog rezultata.
Cuvaj se Estonijice
Zeljeznicar, Juventus, BiH, Italija, Salihamidzic, Del Piero, Ibisevic
Dok sunce sja, dok disem ja, voljet cu vas ja
Vedad Ibisevic-veliki igrac-veliki covijek-veliki golgeter
ja neznam ni dal cu htjeti pratit repku u ova dva meca. mislim normalno sam uvijek vec 2-3 sedmice prije neke tekme vrlo uzbudzen, ali nakon ovog sto se desilo u sb nestala mi je volja da pratim ista. ja kad bi bio igrac repke nevjerujem da bi izasao na teren, jer ja eto cijelo vrijeme mislim na vedrana.
u savezu su opet pokazali kakvi su ljudi. reci da se nemoze ukinuti ova tzv premier liga posto bi se ukinula repka je za mene dno dna. jer stavljati repku ispred jednog zivota je stvarno.... nemam rijeci eto. al zasto je to munib rekao. pa cim nema repke nema ni para za savez, pa si nemoze prijustit najnovijeg mercedesa. nego mora i dalje da vozi godinu dana stari bmw. jedinstvena prilika da se skine savez i ako je tuzno da prvo mora neko stradati.
sta da jos kazem, eto je.bo sva svijetska prvenstva pa i cak da osvijmo naslov, neznam hocel me to toliko radovat, jer gamad u savezu ce ostat, politicari zhk, policajci i svi krivci ce ostat, samo se vedran vratiti nece. ja sam protiv igranja repke sada. nezelim jednostavno, jer ce nam svima zamazati oci. a sve ce ostati na starome samo za razliku da vedrana puljica vise nikada nece biti.
u savezu su opet pokazali kakvi su ljudi. reci da se nemoze ukinuti ova tzv premier liga posto bi se ukinula repka je za mene dno dna. jer stavljati repku ispred jednog zivota je stvarno.... nemam rijeci eto. al zasto je to munib rekao. pa cim nema repke nema ni para za savez, pa si nemoze prijustit najnovijeg mercedesa. nego mora i dalje da vozi godinu dana stari bmw. jedinstvena prilika da se skine savez i ako je tuzno da prvo mora neko stradati.
sta da jos kazem, eto je.bo sva svijetska prvenstva pa i cak da osvijmo naslov, neznam hocel me to toliko radovat, jer gamad u savezu ce ostat, politicari zhk, policajci i svi krivci ce ostat, samo se vedran vratiti nece. ja sam protiv igranja repke sada. nezelim jednostavno, jer ce nam svima zamazati oci. a sve ce ostati na starome samo za razliku da vedrana puljica vise nikada nece biti.
Dajte ba prestanite više biti tako skeptični, Vedran će ostati u našim srcima zauvijek i naravno da ne bi trebalo stati na ovome, ali sada repku i sve upropastit zbog smrti?!dino-92 je napisao/la:ja neznam ni dal cu htjeti pratit repku u ova dva meca. mislim normalno sam uvijek vec 2-3 sedmice prije neke tekme vrlo uzbudzen, ali nakon ovog sto se desilo u sb nestala mi je volja da pratim ista. ja kad bi bio igrac repke nevjerujem da bi izasao na teren, jer ja eto cijelo vrijeme mislim na vedrana.
Ja, opet, jedva čekam utakmice, iako istina nije sa onim uzbuđenjem kao pred Belgiju i Tursku.
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
da jarane po mom misljenju nevrijedi nijedan zivot toliko. sve je to lijepo repka, evropski uspjesi(kakvi su takvi su) klubova, ali kad stradaju ljudi nema smisla vise igrati po mom misljenju. zamisli da je neko iz tvoje okolnost poginuo(nedo bog da se to desi). mogu mislit kako ce to da bude za familiju puljic. sin im ubijen zato sto je htio bodrit svoj klub, a okolo njih su vec svi zaboravili i slave, dernece zbog uspjeha repke.Knele je napisao/la: Dajte ba prestanite više biti tako skeptični, Vedran će ostati u našim srcima zauvijek i naravno da ne bi trebalo stati na ovome, ali sada repku i sve upropastit zbog smrti?!
Ja, opet, jedva čekam utakmice, iako istina nije sa onim uzbuđenjem kao pred Belgiju i Tursku.
- neko_iz_mase
- Kontakt:
Dino, jel ti to 92 godina rodjenja ?
Ako jest,onda te necu uzeti za ozbiljno.
Stvarno,kakvih se ovdje gluposti covjek nece naslusat,to je van pameti.
Mislim,ako cete ovako uzimati u usta Vedranovo ime, i porediti sa svim sto nefunkcionise u drzavi,onda stvarno niste normalni.
Zali Boze momka i sta ga snadje,zali Boze njegove porodice,nek znaju oni kako im je.
Da se Bogdo moze vrijeme vratiti unazad,svi bi mi to volili,ali zasto svaku **** stvar morate ispolitizirati.
Znaci, rasformirati reprezentaciju,ukinuti premier ligu i bice nam srca na mjestu. Ponasat cemo se kao da se nije nista desilo
Daj covjece, urazumi se malo.
Ako jest,onda te necu uzeti za ozbiljno.
Stvarno,kakvih se ovdje gluposti covjek nece naslusat,to je van pameti.
Mislim,ako cete ovako uzimati u usta Vedranovo ime, i porediti sa svim sto nefunkcionise u drzavi,onda stvarno niste normalni.
Zali Boze momka i sta ga snadje,zali Boze njegove porodice,nek znaju oni kako im je.
Da se Bogdo moze vrijeme vratiti unazad,svi bi mi to volili,ali zasto svaku **** stvar morate ispolitizirati.
Znaci, rasformirati reprezentaciju,ukinuti premier ligu i bice nam srca na mjestu. Ponasat cemo se kao da se nije nista desilo

Daj covjece, urazumi se malo.
Jedna država, dva entiteta, tri naroda, četiri pi**e materine.
ma ja dajte ljudi narvno da nas je smrt vederana pogodila ali zivot ide dalje treba to da sve poduzmemo da se u buducnosti nedogodi nesto slicno a repka je ipak nesto posebno i jedva cekam tekmu

30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Zivot Vedrana ne vrati ni da se cjeli savez promjeni niti da ukine premier liga .dino-92 je napisao/la:da jarane po mom misljenju nevrijedi nijedan zivot toliko. sve je to lijepo repka, evropski uspjesi(kakvi su takvi su) klubova, ali kad stradaju ljudi nema smisla vise igrati po mom misljenju. zamisli da je neko iz tvoje okolnost poginuo(nedo bog da se to desi). mogu mislit kako ce to da bude za familiju puljic. sin im ubijen zato sto je htio bodrit svoj klub, a okolo njih su vec svi zaboravili i slave, dernece zbog uspjeha repke.Knele je napisao/la: Dajte ba prestanite više biti tako skeptični, Vedran će ostati u našim srcima zauvijek i naravno da ne bi trebalo stati na ovome, ali sada repku i sve upropastit zbog smrti?!
Pogotovo ne nedao bog neuspjeh repke.
To moze samo goditi zlocincima koji su oduzeli zivot tom momku i onim koji su uz njega.Njima je kocka i u glavi i u srcu i ebe se njemu za BIH repku i bilo kakve uspjehe te repke.
Tako da je takvo razmisljanje ipak naivno.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 07 okt 2009, 18:56, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Sto se tice same utakmice imam samo jednu reci. Ovo ako ne dobijemo nismo ni zasluzili baraz. Mogu ona dva kiksa u prethodnim kvalifikacijama razumjeti igrali smo protiv tada jake Danske i protiv jake Srbije na "ratistu" zvana Marakana, ali ovo ako ne iskoristimo protiv Estonije onda smo stvarno smotani, glupi itd. imate puno naziva koje mozete koristiti.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
- Mali Maestro
- Kontakt:
amerosm je napisao/la:Sto se tice same utakmice imam samo jednu reci. Ovo ako ne dobijemo nismo ni zasluzili baraz. Mogu ona dva kiksa u prethodnim kvalifikacijama razumjeti igrali smo protiv tada jake Danske i protiv jake Srbije na "ratistu" zvana Marakana, ali ovo ako ne iskoristimo protiv Estonije onda smo stvarno smotani, glupi itd. imate puno naziva koje mozete koristiti.
Složio bih se s ovim , znam da će biti teško zabiti prvi gol ali nema opravdanja za kiks.
Please
Jel moze neko ko 100% zna reci da li ako pobijedimo obje utakmice idemo u jacu grupu tako da dobijemo lakse protivnike??
..Siamo l'armata Rossonera..
- neko_iz_mase
- Kontakt:
99% da ne idemo iako dobijemo obe utakmice. Za ono 1% da idemo,trebalo bi se poklopiti dosta toga,tj. trebalo bi se cudo desiti.leonardo je napisao/la:Jel moze neko ko 100% zna reci da li ako pobijedimo obje utakmice idemo u jacu grupu tako da dobijemo lakse protivnike??
Jedna država, dva entiteta, tri naroda, četiri pi**e materine.
Prijateljska utakmica Estonia Brazil 0-1
Mislim da je ovo prije mjesec dana.
Mislim da je ovo prije mjesec dana.
- miralem444
- Kontakt:
ej ljudi jel repka odradila treninge danas..ako je imal slika kakvih...
Zadnja izmjena: miralem444, dana/u 07 okt 2009, 19:25, ukupno mijenjano 1 put.
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.
- Žil Kretenie
- Kontakt:
Sam si sebi dao odgovor. Velike reprezentacije igraju taman koliko im treba, bez motiva što reče u prijateljskoj utakmici.ulaznica je napisao/la:Prijateljska utakmica Estonia Brazil 0-1
Kahva, Kava, Kafa!
Ja nesumnjam ni 1 % u nasu pobijedu, zar se bojati nekoga ko je vec pobijedjen sa 7-0, pa mi imamo igrace koji mogu odlicno igrati i protiv najjacih reprezentacija a pogotovo protiv te Estonijice, kada je bilo izvlacenje kvalifikacionih grupa za svjetsko prvenstvo oni su u zadnjem sesiru sa San Marinom, Lihtenstajnom, Luxsemburgom, Andorom i ostalim silama i da se sada mi bojimo njih, neka se oni boje nas i imaju razloga dosta za to.
Utakmica protiv Estonijice ce biti trening uoci Spanije.
Je Estonijicu potcijenjujem i njima je uspjeh ako izgube od nas sa manje od 4 razlike.
Ako se bojimo Estonijice sta onda trebamo reci za Francusku, Njemacku/Rusiju ... u barazu ?
Dat ce Vedad 2 gola i Edin 1, a neznam koji ce ostali biti strijelci, utakmica ce biti rijesena u prvih 20-ak minuta i onda se poigravati sa estoncicima
Utakmica protiv Estonijice ce biti trening uoci Spanije.
Je Estonijicu potcijenjujem i njima je uspjeh ako izgube od nas sa manje od 4 razlike.
Ako se bojimo Estonijice sta onda trebamo reci za Francusku, Njemacku/Rusiju ... u barazu ?
Dat ce Vedad 2 gola i Edin 1, a neznam koji ce ostali biti strijelci, utakmica ce biti rijesena u prvih 20-ak minuta i onda se poigravati sa estoncicima
Zeljeznicar, Juventus, BiH, Italija, Salihamidzic, Del Piero, Ibisevic
neko_iz_mase je napisao/la:99% da ne idemo iako dobijemo obe utakmice. Za ono 1% da idemo,trebalo bi se poklopiti dosta toga,tj. trebalo bi se cudo desiti.leonardo je napisao/la:Jel moze neko ko 100% zna reci da li ako pobijedimo obje utakmice idemo u jacu grupu tako da dobijemo lakse protivnike??
e thx puno...srusi mi i ono malo nade...haj sad se bar ako dobijemo estoniju mozemo igrati sa spanijom i igrati s 3. ekipom...
..Siamo l'armata Rossonera..
- miralem444
- Kontakt:
hehehe...ma sve je moguce.....ba...vidjet cemo...ma dajte nam njemaacku da se igramo igramo igramoooooo,dajte njemce da se igra igramo igramoooo.leonardo je napisao/la:neko_iz_mase je napisao/la:99% da ne idemo iako dobijemo obe utakmice. Za ono 1% da idemo,trebalo bi se poklopiti dosta toga,tj. trebalo bi se cudo desiti.leonardo je napisao/la:Jel moze neko ko 100% zna reci da li ako pobijedimo obje utakmice idemo u jacu grupu tako da dobijemo lakse protivnike??
e thx puno...srusi mi i ono malo nade
Zadnja izmjena: miralem444, dana/u 07 okt 2009, 19:51, ukupno mijenjano 1 put.
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.
- velez_mostar
- Kontakt:
Stari forumasi vjerovatno poznaju moj stav prema NSBiH,prema Ciri,prema citavoj nasoj fudbalskoj sceni u drzavi,i to sam ,po mojoj slobodnoj procjeni,predstavljao uz dobre argumente,ali ovaj put moram istaci kako je Savez dobro reagirao kada je u pitanju blokada nase lige,jer ako udjemo malo dublje u to vidicemo da veliki broj politickih struktura jedva ceka da se to desi,jer bi na taj nacin jedan jako bitan drustveni faktor bio uklonjen sa drzavnog nivoa
Ako malo bolje pogledamo,koji je to klub iz RS-a javno dao podrsku nastradalom momku,niti jedan..da ne spominjem tzv "hrvatske" klubove koji su stali na stranu ubice,i javno prezentirali svu nacionalnu netrpeljivost prema probosanskim fudbalskim instancama.
Da ne spam-am puno,ne smijemo biti za ukidanje lige,jer bez obzira sto najvise koristi od nje imaju celnici Saveza to nije dobro za Bosnu i Hercegovinu.
Isto tako,jako je bitno naglasiti da su sve ovo politicke igre,i da neuspjeh reprezentacije jedne kompleksne drzave kao sto je nasa,je uspjeh separatista cije ideje i dalje zive.
Probajmo samo zamisliti koliko odlazak na SP znaci marketinski za nasu malu drzavu,koliko ce se od strane velikih klubova vise paznje usmjeravati na nase igrace,na nasu ligu,koliko ce se novca investirati,i ne vjerujem da je to u nekom posebnom interesu npr susjednih zemalja.
Uzmimo samo jedan primjer,U BiH igraci nemaju apsolutno nikakve trzisne vrijednosti,bez obzira na kvalitet,jer oni odlaze u neke Sibenike,Zadre,Hajduke,i td...za minimalac,koji se kasnije prodaje za solidan novac.
U slucaju da imamo jak Savez,jaku organizaciju,jaku klupsku infrastrukturu,jake ugovore,sponzore,jake juniorske skole,Zakon o sportu,sve bi se to promijenilo ,i ogroman kapital bi se unio u Drzavu,jer bi ti igraci odlazili za vece iznose.
Iskreno se nadam da ce se stvari postaviti na svoje ,i da nece negativno uticati na narednu utakmicu naseg nacionalnog tima.
Ako malo bolje pogledamo,koji je to klub iz RS-a javno dao podrsku nastradalom momku,niti jedan..da ne spominjem tzv "hrvatske" klubove koji su stali na stranu ubice,i javno prezentirali svu nacionalnu netrpeljivost prema probosanskim fudbalskim instancama.
Da ne spam-am puno,ne smijemo biti za ukidanje lige,jer bez obzira sto najvise koristi od nje imaju celnici Saveza to nije dobro za Bosnu i Hercegovinu.
Isto tako,jako je bitno naglasiti da su sve ovo politicke igre,i da neuspjeh reprezentacije jedne kompleksne drzave kao sto je nasa,je uspjeh separatista cije ideje i dalje zive.
Probajmo samo zamisliti koliko odlazak na SP znaci marketinski za nasu malu drzavu,koliko ce se od strane velikih klubova vise paznje usmjeravati na nase igrace,na nasu ligu,koliko ce se novca investirati,i ne vjerujem da je to u nekom posebnom interesu npr susjednih zemalja.
Uzmimo samo jedan primjer,U BiH igraci nemaju apsolutno nikakve trzisne vrijednosti,bez obzira na kvalitet,jer oni odlaze u neke Sibenike,Zadre,Hajduke,i td...za minimalac,koji se kasnije prodaje za solidan novac.
U slucaju da imamo jak Savez,jaku organizaciju,jaku klupsku infrastrukturu,jake ugovore,sponzore,jake juniorske skole,Zakon o sportu,sve bi se to promijenilo ,i ogroman kapital bi se unio u Drzavu,jer bi ti igraci odlazili za vece iznose.
Iskreno se nadam da ce se stvari postaviti na svoje ,i da nece negativno uticati na narednu utakmicu naseg nacionalnog tima.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.