Eurobasket 2017
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Re: Eurobasket 2017
Sudel Euroligaske sudije ovo prvenstvo?
Kao što sam i rekao Bogdan na 25+ i očekujem da tako bude na svakoj tekmi Srbije. Uživanje je gledati ovu Bogdanovu Srbiju. Kakav strijelac.
Latvijci očekivano izuzetno zayebani. Imaju 6 igrača da se mogu sa svakim potući. Problem je što je ostatak ekipe loš, ali taman je to tu negdje da budu u evropskih top 10 ekipa.

Latvijci očekivano izuzetno zayebani. Imaju 6 igrača da se mogu sa svakim potući. Problem je što je ostatak ekipe loš, ali taman je to tu negdje da budu u evropskih top 10 ekipa.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Ti bas volis smajlije. Jesi li, slucajno, gledao belgiju? Nisam vidio da si smajlije u toku te utakmice bacao.Volvic je napisao/la:Samo da se citiram, deckiVolvic je napisao/la:Bogdan mora povuc napad i siguran sam da moze.![]()
Ali si zato citirao sam sebe...

Ne. Cini mi se da je juce na nekoj od tekmi sudija bio iz Kolumbije.MElloo je napisao/la:Sudel Euroligaske sudije ovo q?
Sudije C kategorije. Kakav kiks za fiba europe. Nemaju ni znanja ni iskustva.
16 ekipa treba igrati prvenstvo. Ostali u kvalifikacije.
Zadnja izmjena: BernardBarnjak, dana/u 01 sep 2017, 18:05, ukupno mijenjano 1 put.
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
Pobjeda B-tima Srbije nad prosjecnim Letoncima, polutimom sa tri ''krstena'' igraca... Kad im je stao sut za tri poena - raspali se...
Duza klupa, odbrana u drugom i ofanzivni skokovi presudili u nasu korist...
Bogdan opravdao ulogu lidera, Macvan dobar, odlicna rola Bobija u prvom i Gudure u drugom u oba smjera...
U najjacem sastavu pomeli bi sve protivnike ovde, ovako ostajem i dalje pesimista po pitanju osvajanja medalje...
Bogdan opravdao ulogu lidera, Macvan dobar, odlicna rola Bobija u prvom i Gudure u drugom u oba smjera...
U najjacem sastavu pomeli bi sve protivnike ovde, ovako ostajem i dalje pesimista po pitanju osvajanja medalje...
BSK-ovci, zavešćemo vam diktaturu!
Pa pozitivan sam covjekBernardBarnjak je napisao/la:Ti bas volis smajlije. Jesi li, slucajno, gledao belgiju? Nisam vidio da si smajlije u toku te utakmice bacao.Volvic je napisao/la:Samo da se citiram, deckiVolvic je napisao/la:Bogdan mora povuc napad i siguran sam da moze.![]()
Ne. Cini mi se da je juce na nekoj od tekmi sudija bio iz Kolumbije.MElloo je napisao/la:Sudel Euroligaske sudije ovo q?
Sudije C kategorije. Kakav kiks za fiba europe.

Iz Portorika je bio isto čini mi se.BernardBarnjak je napisao/la:Ti bas volis smajlije. Jesi li, slucajno, gledao belgiju? Nisam vidio da si smajlije u toku te utakmice bacao.Volvic je napisao/la:Samo da se citiram, deckiVolvic je napisao/la:Bogdan mora povuc napad i siguran sam da moze.![]()
Sudije C kategorije. Kakav kiks za fiba europe.
FIBA Europe je smiješna organizacija. Na nivou našeg saveza. Možda i gora.
Letonci su sve samo ne polu tim.Mirko je napisao/la:Pobjeda B-tima Srbije nad prosjecnim Letoncima, polutimom sa tri ''krstena'' igraca... Kad im je stao sut za tri poena - raspali se...
Jedni od kandidata iz sjenke za medalju.
- branimir85
- Kontakt:
jer im je bartomeu zabranioDANTES je napisao/la:Zašto ne sude najbolje evro sudije?

"S jednim milijunom dolara ili s pet, deset ili sto, opet možeš samo jednom dnevno ručati i večerati. "
Ko gleda Spaniju? Jesu ko stvarno ovako dobri?
-
- Kontakt:
Malo sam bacio oko i izgledaju strašni.Kawhi je napisao/la:Ko gleda Spaniju? Jesu ko stvarno ovako dobri?
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Sut za tri + ulaz + baci na Porzingisa...Shadows je napisao/la:Letonci su sve samo ne polu tim.Mirko je napisao/la:Pobjeda B-tima Srbije nad prosjecnim Letoncima, polutimom sa tri ''krstena'' igraca... Kad im je stao sut za tri poena - raspali se...
Jedni od kandidata iz sjenke za medalju.
Protok lopte u napadu & odbrana = 0
Bobi i Ognjen su ih od 11. minuta do kraja izgurali iz reketa.
Ekipa - drzi vodu dok majstori odu... Dok je suta za 3... Na malu jacu odbranu nemaju resenja... Ne moze to po medalju...
Zadnja izmjena: Mirko, dana/u 01 sep 2017, 18:27, ukupno mijenjano 2 puta.
BSK-ovci, zavešćemo vam diktaturu!
Nabijem ga gadna..branimir85 je napisao/la:jer im je bartomeu zabranioDANTES je napisao/la:Zašto ne sude najbolje evro sudije?
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Ovaj je gospodin za razliku od onog drugog.DANTES je napisao/la:Nabijem ga gadna..branimir85 je napisao/la:jer im je bartomeu zabranioDANTES je napisao/la:Zašto ne sude najbolje evro sudije?
- branimir85
- Kontakt:
crnogorci nisu još upalili motore
španjolci im prodali siestu

"S jednim milijunom dolara ili s pet, deset ili sto, opet možeš samo jednom dnevno ručati i večerati. "
Pisam se na mobdro nema im sad SK1 

15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
p.gasol postao drugi najbolji strijleac eurobasketa svih vremena ,presao dirka,prvi je i dalje parker
Dobra utakmica..
kakav je ovaj shved strijelac majko draga ..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.