Kakvi simulatori? 'Ajd me malo bolje uputi, baš bi volio da vidim kako je voziti busPuma je napisao/la: imas onih simulatora (kamioni, busevi, traktori, bageri, vozovi...)
recimo ja igram ovaj Euro truck simulator

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Kakvi simulatori? 'Ajd me malo bolje uputi, baš bi volio da vidim kako je voziti busPuma je napisao/la: imas onih simulatora (kamioni, busevi, traktori, bageri, vozovi...)
[youtube][/youtube]Thunderstruck je napisao/la:Kakvi simulatori? 'Ajd me malo bolje uputi, baš bi volio da vidim kako je voziti busPuma je napisao/la: imas onih simulatora (kamioni, busevi, traktori, bageri, vozovi...)
Hvala tiPuma je napisao/la:[youtube][/youtube]Thunderstruck je napisao/la:Kakvi simulatori? 'Ajd me malo bolje uputi, baš bi volio da vidim kako je voziti busPuma je napisao/la: imas onih simulatora (kamioni, busevi, traktori, bageri, vozovi...)
ovo je 2008-ica, imaju i neke novije verzije, ne znam bas i ja sam samo kamione igro![]()
nisu ni previse zahtjevne igre ja mislim
ne znam kad tacno, cuo sam da su najavili za PC, kazu sa zakasnjenjemUnica_Liverpool_ je napisao/la:Je li neko zna kad će izaći Virtua Tennis 4 za PC?????
tokom ovog ljeta za PC izlazi ali ne zna se tačno kadUnica_Liverpool_ je napisao/la:Je li neko zna kad će izaći Virtua Tennis 4 za PC?????
aj moze i torrenti za ovu the moviesQUARESMA 18<<< je napisao/la:mogu ti dati torrente, ovako pomalo potesko naci download linkove a da nisu sa torrenta
a sto se ttice igrica o reperima imas 50 cent the game
[youtube][/youtube]
Novi "Nintendo Wii U" izgleda odlicno, nintedno bas zna kako zabaviti ljude, steta sto nece biti jaca konzola od X kutije i PS3 sto se tice Hardwera, da bi mogli igrati sad jace igrice poput BF3, Metro Last Night, sad je Nintendo imao priliku da se priblizi hardcore igracima, al sta je tu je, ako ne najave do polovinom 2012 god next gen konzole, ovo ce biti definitivno moja iduca konzolaako Bog da