Ćiro Blažević

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

bh hrvat
Kontakt:

Re: Ćiro Blažević

Post Postao/la bh hrvat » 01 sep 2009, 17:41

meša, sušić ,hadzibegic, bajević sve su to patriote na baterije. pa oni jedva odvoje dva tri dana da posjete familiju u bih a kako ce da provedu bar terecinu godine u . oni su poput vecine nasih dijasporaca hvali i kudi bosnu ali u nju se ne vraćaj

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 01 sep 2009, 17:46

soko je napisao/la:
ZELJO DO GROBA je napisao/la:hajd ako ti nije mrsko nadji mi to bas da vidim...a ja znam da je na hayatu kod onog kretena bio u negativnim potezima ove sedmice upravo zbog izjave o ciri koju sam gore napiso...
ZELJO,
meni si cini da si rekao da imas oko dvadesetak godina.
Sta ti radis, sta si po zanimanju kad tako bistro razmisljas??
po zanimanju farmaceutski tehnicar...

EDIT: a sto je to sad bitno...
Zadnja izmjena: ZELJO DO GROBA, dana/u 01 sep 2009, 18:29, ukupno mijenjano 1 put.
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 01 sep 2009, 17:59

a sta nemozes voliti Bosnu ako ne zivis u njoj...pa potome onda svi nasi igraci nisu patriote...pa stani malo...prvo gledas sebe pa onda sve ostalo...
sto bi oni dosli pa kad izgube neku utakmicu, koju su mogli dobiti samo zbog toga sto nije imo potpuno odrijesene ruke da mu pola Bosne hebe familiju, a ostalo mater...
ja mislim da oni i ne trebaju da dolaze na mjesto selektora, dok se savez ne rijesi...bezveze ce od legende doci do najveceg kretena...

a sto se tice saveza, oni kazne moraju platiti radi svoje guzice...ako neplate dolazi FIFA/UEFA, e onda belaj...oni kad su u pitanju njihove pare prvo to gledaju a za ostalo manje-vise...
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club

AYAN
Kontakt:

Post Postao/la AYAN » 01 sep 2009, 18:02

Kad je bila ona revijalna utakmica, Kodro, Bola, Barbarez... na Koševu, Koševo je bilo poluprazno. Tada se trebalo napunit Koševo da se Tribine sruše od raje na njima, ali Papci su ostali kod kuće da gledaju prenos.

A sad sve neki mangupi, sve neki rušitelji saveza glume pamet neku... Đe ste tada bili, što niste došli na Koševo.

Da su Kodro i Bola tada dobili podršku koju su trebali dobit, moglo bi se nešto i uradit, ali pošto toga nije bilo propalo je.

Zato sad šutite i Okanite se Ćire, čovjek radi poso kako treba, a ljubomorne duše mogu da....
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...

neko_iz_mase
Kontakt:

Post Postao/la neko_iz_mase » 01 sep 2009, 18:07

O tome ti ja pricam AYAN
Jedna država, dva entiteta, tri naroda, četiri pi**e materine.

AYAN
Kontakt:

Post Postao/la AYAN » 01 sep 2009, 18:09

Ma i ja isto...

Tada mi se učinilo,da su na Koševo došli samo oni koji nisu umreženi u Iljinu Mašineriju...malo ih je bgm.
Željo i samo Željo...

alemao
Kontakt:

Post Postao/la alemao » 01 sep 2009, 18:17

harishp je napisao/la:
alemao je napisao/la:halo peta kolona ti si ba jedan pravi parazit
volio bi te vidjeti ..........
Pogledaj u ogledalo
;)
neznam samo kako si pomislio da je ovo tebi bilo upuceno .....hm glupost vjerovatno

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 01 sep 2009, 18:28

alemao je napisao/la:
harishp je napisao/la:
alemao je napisao/la:halo peta kolona ti si ba jedan pravi parazit
volio bi te vidjeti ..........
Pogledaj u ogledalo
;)
neznam samo kako si pomislio da je ovo tebi bilo upuceno .....hm glupost vjerovatno
halo ba kretenu odkud tebi pravo da vrijedas...
ako ti meni kazes da sam peta kolona, onda sta si ti...nesto 150518194826 puta gore....

@AYAN
pa ti sam sad kazes da je ovo losije od Kodre i Bole, al koga hebe...guraj...pa stavrno imas budalasto misljenje...pa dok vlada takvo misljenje ovako ce nam i biti...
izvini drug , al bolju rijec gore nisam mogo da nadjem...
Meho Kodro
Mes Que Un Club

alemao
Kontakt:

Post Postao/la alemao » 01 sep 2009, 18:31

vidjet cemo mi tebe samo zbog ovog grba da ti cestitamo

Jack_Daniels
Kontakt:

Post Postao/la Jack_Daniels » 01 sep 2009, 19:25

AYAN je napisao/la:Kad je bila ona revijalna utakmica, Kodro, Bola, Barbarez... na Koševu, Koševo je bilo poluprazno. Tada se trebalo napunit Koševo da se Tribine sruše od raje na njima, ali Papci su ostali kod kuće da gledaju prenos.

A sad sve neki mangupi, sve neki rušitelji saveza glume pamet neku... Đe ste tada bili, što niste došli na Koševo.

Da su Kodro i Bola tada dobili podršku koju su trebali dobit, moglo bi se nešto i uradit, ali pošto toga nije bilo propalo je.

Zato sad šutite i Okanite se Ćire, čovjek radi poso kako treba, a ljubomorne duše mogu da....
I ja sam mislio bit ce najmanje 40.000 dusa na utakmici...Bilo i lijepo vrijeme...No ****....Nama je u genima da samo seremo i kritikujemo.....

Pustite covjeka (Ciru) neka radi svoj posao....Svi ste vi neki pobunjenici i revolucionariste ali iza racunara....A i ovi BHF vise idu na onu stvar sa tim protestima, sto ne sakupe 20-30 ljudi i ne posalju na savez...Gdje su bili kada su bili oni protesti u Sa protiv saveza, opet i ono malo raje sto se skupilo je bilo iz navijackih skupina iz BIH...Gdje su bili ti hrabri sto zele da ruse i mijenju??

Nema ih nigdje, samo seru preko interneta i bacaju baklje i to na gostovanjima gdje su zene policajci..

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 01 sep 2009, 19:28

pa kako ce okupiti 30-40 hiljada ljudi kad ti prvi nebi otiso...razlog..podrzavas ciru blazevica...
Meho Kodro
Mes Que Un Club

Jack_Daniels
Kontakt:

Post Postao/la Jack_Daniels » 01 sep 2009, 19:49

ZELJO DO GROBA je napisao/la:pa kako ce okupiti 30-40 hiljada ljudi kad ti prvi nebi otiso...razlog..podrzavas ciru blazevica...
Ja podrzavam kvalitet kao i svi normalni ljudi....Podrzavao sam i Kodru i Bolica i kako znas da nisam bio na toj utakmici??
No koliki je Kodro kapacitet kad je trenerski posao u pitanju, pokazao je u Zenici protiv Makedoniije....

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 01 sep 2009, 20:03

Jack_Daniels je napisao/la:
AYAN je napisao/la:Kad je bila ona revijalna utakmica, Kodro, Bola, Barbarez... na Koševu, Koševo je bilo poluprazno. Tada se trebalo napunit Koševo da se Tribine sruše od raje na njima, ali Papci su ostali kod kuće da gledaju prenos.

I ja sam mislio bit ce najmanje 40.000 dusa na utakmici...Bilo i lijepo vrijeme...No ****....Nama je u genima da samo seremo i kritikujemo.....

Pustite covjeka (Ciru) neka radi svoj posao....Svi ste vi neki pobunjenici i revolucionariste ali iza racunara....A i ovi BHF vise idu na onu stvar sa tim protestima, sto ne sakupe 20-30 ljudi i ne posalju na savez...Gdje su bili kada su bili oni protesti u Sa protiv saveza, opet i ono malo raje sto se skupilo je bilo iz navijackih skupina iz BIH...Gdje su bili ti hrabri sto zele da ruse i mijenju??

Nema ih nigdje, samo seru preko interneta i bacaju baklje i to na gostovanjima gdje su zene policajci..

Nek si ti bio isped zgrade saveza tad....zato suti vjerujem da nisi ni bio ni na utakmici Kodro i Bola.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

ambrozija
Kontakt:

Post Postao/la ambrozija » 01 sep 2009, 20:04

Jack_Daniels je napisao/la:
ZELJO DO GROBA je napisao/la:pa kako ce okupiti 30-40 hiljada ljudi kad ti prvi nebi otiso...razlog..podrzavas ciru blazevica...
Ja podrzavam kvalitet kao i svi normalni ljudi....Podrzavao sam i Kodru i Bolica i kako znas da nisam bio na toj utakmici??
No koliki je Kodro kapacitet kad je trenerski posao u pitanju, pokazao je u Zenici protiv Makedoniije....
Opet izgleda post cini svoje, dug dan , vrucina....
93,4 % " !!!

Jack_Daniels
Kontakt:

Post Postao/la Jack_Daniels » 01 sep 2009, 20:31

Ciro majstore !!!!

Ciro majstore !!!!

Bosna je uz tebe !!!!

sombrero
Kontakt:

Post Postao/la sombrero » 01 sep 2009, 22:02

neko_iz_mase je napisao/la:
Ko bi rekao da cemo ja i Harishp, biti na istoj strani :)
Zeljo
Na ovo u vezi baklji cu se samo nasmijati :) Taman da ih 300 uleti svaku utakmicu, gamad u savezu nece ostati uskracena za plate i pare koje ce zavrnuti. Jedino MI u BiH, ako se ovako nastavi, bicemo uskraceni za nesto o cemu sanjamo 20 godina, i suspenzija nam sigurno ne gine ako se nastavi ovako.
Da te pitam samo ovo boldirano. Jesi li ti bash toliko naivan da vjerujes u te mahalske price.
Ko ce bola to doci da oporavi savez.
I ja samo isto navijac Zelje kao i ti, pa me to stvarno iznenadjuje od tebe.
Bazdarevic ce ga oporavit :?: Isti taj Bazdarevic se nije htio javiti na konkurs za selektora, i isti taj Bazdarevic jeo kopao i rukama i nogama da postane selektor jedne "velesile" kao sto je Katar, vjerovatno radi ljubavi prema njemu.
Lako je srat o nekom patriotizmu iz Francuske. Tamo ima osiguranu egzistenciju, i **** se njega bola za BiH.
Sjeti se samo rahmetli Katane, covjeka koji je bio veliki patriota, koji je spakovao kofere i vratio se u BiH, i kako su mu se zahvalili.... :?:
Jel vama jasno da je Savez taj koji postavlja selektora, a da stranke postavljaju duznosnike u savezu.
I doce njima jedan Bazdarevic, kojeg veoma cijenim kao igraca,i dirigovat njima kako da se radi :)
Vrlo lako bi se on tu uklopio s njima, i postao najbolji prijatelj Uslje i Ilje, jer para vrti gdje burgija ne moze.
Ajd ne budite ludi, nego budite zadovoljni gdje se sada nalazimo u svijetu fudbala, a gdje smo se nalazili posljednjih 20 godina i uzivajte.
I jos nesto ovim sto 20 godina nisu dosli u BiH, osim za vrijeme utakmice.
Njima je sav problem u zivotu NSBIH. Kad treba voditi rat protiv saveza oni su tu ( I ja sam za to da se gamad istjera, al mi smo tu nemocni), a kad se organizuju nekakve demonstracije u BiH, protiv ovih lopova na vlasti i ovog troglavog predsjednistva, nigdje ih. Jel mislite da ih zaboli nesto za to nas.
Jedina stvar u zivotu im je da mogu reci poslije utakmice reprezentacije, ako nasi pobjede kako su oni ponosni Bosanci, a ako kojim slucajem izgube, da se po-se-ru po svemu sto je bosansko-hercegovacko.
Neko ce se sloziti sa mnom sto se ovoga tice, a neko sigurno nece, ali jedno je istina, da je to je surova realnost zivota u BiH.
još samo da dodam da je "veliki patriota" Vaha, više puta izjavljivao da nebi vodio reprezentaciju jer se više vidi na klupi nekog kluba, i dođe ponuda Obale Slonovače i Vaha potrči da pomogne napaćenom narodu (za one koj ine znaju Obala Slonovače je takođe zemlja koja ima hajvane kao i mi i koji zavađaju muslimane i kršćane). Što se taj Vaha ne sjeti BiH, i njenog napaćenog naroda... valjda zbog keša...

još jedna stvar u vezi saveza: Poljska je imala situaciju sličnu našoj, korumpiran savez koj ije uspostavio neka svoja pravila i nije ih niko mogao skinuti... tu se tada namjerno umješala Vlada Poljske, smjenila te ljude i postavila neke svoje... tada je FIFA naravno suspendovala savez Poljske, ali oni su tad organizovali izbore i na čelo saveza su došle nekadašnje zvijezde Poljske (3. mjesto na SP)
Zašto mi ne uradimo isto?

Jack_Daniels
Kontakt:

Post Postao/la Jack_Daniels » 01 sep 2009, 22:15

Bravo i na ovom postu...svaka cast....

Sve neki patrioti ebote a Sarajevo i BIH vise 2 dana svake druge godine...Boli njih ona stvar za BIH i BIH nogometom...

Ciro dobija platu (nekih 5.000-10.000 km max + nesto ukrade i prevari i rizikuje svoj obraz da navuce na nekih 20.000 mjesecno) a ovi nasi "patriote2 poput Vahe, Osima, Susica, Hadzibegia, Bazdarevica imaju nekih 50.000 mjesecno u tim europskim klubovima...Da li se raspise konkurs sa platom 50.000 za selektora, laktali bi se izmedju sebe ko ce voditi reprezentaciju....

Provaljeni su.....Koliko ih je bilo na humanitarnoj akciji Kodre i Bolica??? Koliko da vas cujem ???

Jack_Daniels
Kontakt:

Post Postao/la Jack_Daniels » 01 sep 2009, 22:50

Ukoliko Ciro odvede BIH na SP trebalo bi covjeku odati neko priznanje, npr neke ulice prozvati njegovim imenom ili napraviti neke statue sa njegovim likom i postaviti po gradovima

Stone Island
Kontakt:

Post Postao/la Stone Island » 01 sep 2009, 22:51

Jack_Daniels je napisao/la:Ukoliko Ciro odvede BIH na SP trebalo bi covjeku odati neko priznanje, npr neke ulice prozvati njegovim imenom ili napraviti neke statue sa njegovim likom i postaviti po gradovima
Ama ti prenesi svoj stan ili kuću na njegovo ime kad ti je tako drag.

AYAN
Kontakt:

Post Postao/la AYAN » 01 sep 2009, 23:00

Blažević tada nije bio ni u planu...
Željo i samo Željo...

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.