RK Gradacac

samo_lijevo
Kontakt:

Re: RK Gradacac

Post Postao/la samo_lijevo » 10 feb 2013, 13:13

handballspieler je napisao/la:A vi na 1.ligu federacije...samo birajte sjever ili jug :-P
Bravo,kako si mi ga šuknuo necu moci spavati.
:lol:
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf

Nur gucken, nicht anfassen

Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 11 feb 2013, 09:21

protiv konjuha istinski derbi sto govori i stanje na tabeli.ocekujem opet punu dvoranu i naravno nasu pobjedu.damir se oporavio i mislim da ce svi biti spremni.bolje sto ga je trener postedio u sarajevu jer mislim da su ove dvije domace utakmice pun
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

gradacac10
Kontakt:

Post Postao/la gradacac10 » 11 feb 2013, 11:50

igra li damir u srijedu u zavidovicima protiv krivaje kup?

robi
Kontakt:

Post Postao/la robi » 11 feb 2013, 13:57

ovaj poraz u sarajevu vam je sve rekao kakvu ekipu imate, da vam nije dosao taj djecko koji vam je sa falio bilo bi vam i vise nego tesko u prvenstvu za neki ozbiljan rezultat..... sve u svemu sretno u nastavku i u doigravanju ako bogda....

lifebook
Kontakt:

Post Postao/la lifebook » 11 feb 2013, 21:04

robi je napisao/la:ovaj poraz u sarajevu vam je sve rekao kakvu ekipu imate, da vam nije dosao taj djecko koji vam je sa falio bilo bi vam i vise nego tesko u prvenstvu za neki ozbiljan rezultat..... sve u svemu sretno u nastavku i u doigravanju ako bogda....
Polako ljudi...polako...šta to sad jedan poraz pa mi smo najgori...desilo se što se desilo...Bosnini golmani imali 25 odbrana a naši 8. Mi promašili 4/0 sedmerca,a Bosna dala 8/7 sedmeraca.I nije samo Doborac falio,falio je i Trakić,povrijeđeni su bili Šarenac,Doborac i Ilić (epilog grube odbrane ekipe Gračanice) ..Rezultat jest loš,i ne trebatražiti opravdanje ... al se ne treba puno sekirati,vjerujem da će ih Mehmed dignuti,,jer je to trenutno najbolji trener u BiH,Doborac ozdravit,pojačati odbranu i napad i onda..pobijedit Konjuh,Čapljinu pa onda Čelik ;-) i to je to.. 8-) ;)

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 11 feb 2013, 21:21

napisao si da su nam igraci povrijedeni od grube igre gracanice, ne bi se slozio da su nas namjerno udarali ljudi samo igraju agresivnije od nas.mislim da je rukomet grub sport nije balet jbg.i misljenja sam da je sudija svaki grublji faul sankcionisao sa dvije minute.mene je razocarala nasa odbrana mi igramo ko pussy u odbrani i uzdamo se u damira u napadu.po mome moramo malo agresivnije igrati i smanjiti broj primljenih golova ispod 25 a ne uvijek 30+

Nova sezona nova nafaka

lifebook
Kontakt:

Post Postao/la lifebook » 11 feb 2013, 23:29

astra1922 je napisao/la:napisao si da su nam igraci povrijedeni od grube igre gracanice, ne bi se slozio da su nas namjerno udarali ljudi samo igraju agresivnije od nas.mislim da je rukomet grub sport nije balet jbg.i misljenja sam da je sudija svaki grublji faul sankcionisao sa dvije minute.mene je razocarala nasa odbrana mi igramo ko pussy u odbrani i uzdamo se u damira u napadu.po mome moramo malo agresivnije igrati i smanjiti broj primljenih golova ispod 25 a ne uvijek 30+
Ne grube igre,grube odbrane...to su dva različita pojma...u gruboj odbrani nema ništa nesportsko,ako kontaš ...i nigdje nisam napisao nesportsko grube igre...a i nisi u pravu za sankcionisanje...Damir je povrijeđen u zadnjem napadu na cepelinu(kažeš da si gledao) kada ga je Ferhatbegović povukao sa leđa(a je li to bilo sankcionisano)???
U napadu dajemo 35 golova a primamo 29 ,mislim da to i nije tako loše ...i kako pogleda ove rezultate u 6 utakmica smo primili 30 ili više max 34. Znači od 15 kola 6 smo primili 30+...e sad kad bi smanjili na 25 ,mislim da bi se prošetali ligom i play off-om,jer s obzirom koliko dajemo golova...jbg gledam i kiel prima po prosjeku 28 golova pa osvoji sve što se osvojiti može... ;)
Nadat je se da možemo bolje,jer ova to ekipa može,sa Damirom ili bez njega smo ekipa sa dobrim igračima,jer ova ista ekipa je prošle godine(bez Damira) pobjeđivala Slogu ,koja je naposlijetku bila prvak države BiH...što prije zaboraviti Bosnu S....i okrenuti se Konjuhu...i još se slažem s tobom,odbranu definitivno trebamo pojačati,agresivnije al na sportski način ;-)

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 12 feb 2013, 08:28

mislim da je mehmed u ove dvije utakmice uvidio sve nedostatke i da cemo protiv konjuha biti pravi.damir ce biti spreman sto je najbitnije i uz dobro zalaganje cijele ekipe u sto nesumnjam idemo do pobjede.

pozivam sve koji mogu doci da napunimo dvoranu i damo momcima pravu podrsku

gradacac SAMPION mislim red bi bio :D

Nova sezona nova nafaka

lifebook
Kontakt:

Post Postao/la lifebook » 12 feb 2013, 09:02

astra1922 je napisao/la:mislim da je mehmed u ove dvije utakmice uvidio sve nedostatke i da cemo protiv konjuha biti pravi.damir ce biti spreman sto je najbitnije i uz dobro zalaganje cijele ekipe u sto nesumnjam idemo do pobjede.

pozivam sve koji mogu doci da napunimo dvoranu i damo momcima pravu podrsku

gradacac SAMPION mislim red bi bio :D
POTPISUJEM !!! ;-)

mirzard
Kontakt:

Post Postao/la mirzard » 12 feb 2013, 15:08

kad je tacno utakmica petak ili subota?
KLUB BEZ NAVIJAČA JE KLUB BEZ DUŠE I RESPEKTA!!!

moranjak
Kontakt:

Post Postao/la moranjak » 12 feb 2013, 15:23

Danas kako sam čuo dolaze organizovano navijači Konjuha "DRAGONSI",jedan bus bih mogao doći.

gradacac10
Kontakt:

Post Postao/la gradacac10 » 12 feb 2013, 16:01

U subotu u 19:00 je utakmica. A sto se tice navijaca, dzaba dolaze, mozda nece ni uc :D

Zivinicko
Kontakt:

Post Postao/la Zivinicko » 12 feb 2013, 18:19

gradacac10 je napisao/la:U subotu u 19:00 je utakmica. A sto se tice navijaca, dzaba dolaze, mozda nece ni uc :D
A trebali bi doci navijaci a mjesta bi trebalo biti jer vas klub ce biti obavijesten o tome.. ;) Dolazimo po pobjedu ;)

gradacac10
Kontakt:

Post Postao/la gradacac10 » 12 feb 2013, 20:04

Ma kakva pobjeda, ti onda ne znas gdje dolazis... Ma mogu oni uc, al navijat nece, vjeruj ;)

skandinavka76
Kontakt:

Post Postao/la skandinavka76 » 12 feb 2013, 20:15

Mislim da će domaćin ovo dobit ako Doborac bude spreman, Konjuh je mlada ekipa i "prgava",skloni su komunicirat sa publikom na vrlo nepristojan način pa treba bit oprezan da nebi bilo kakvih incidenata,ali jako dobro funkcioniraju u takvim okolnostima,,,,prognoza najmanje 5 razlike za Gradačac....ako sve bude korektno u suprotnom nisu bez šanse,,,

Zivinicko
Kontakt:

Post Postao/la Zivinicko » 12 feb 2013, 23:11

gradacac10 je napisao/la:Ma kakva pobjeda, ti onda ne znas gdje dolazis... Ma mogu oni uc, al navijat nece, vjeruj ;)
Dolazimo u Gradačac, koji je imao manje uspjeha u rukometu od nas, kako u domacoj ligi,tako i u evropskim takmicenjima gdje se ne sjecam da su napravili ikakav rezultat.. lijep pozz i ocekujem dobru tekmu ;) Znam da necemo pobjediti ali pruzit cemo jak otpor pa sta bude..Moracete se dosta potruditi,vjeruj mi ;)

gradacac10
Kontakt:

Post Postao/la gradacac10 » 12 feb 2013, 23:23

a prosle godine jedini bh predstavnik koji je prezimio u europi? 1/8 finala challenge cup-a i to pobijedili u jednoj u drugoj izgubili od maribora i ispali.. Nisu ni zivinice imale neki poseban rezultat za pohvalu...

Zivinicko
Kontakt:

Post Postao/la Zivinicko » 12 feb 2013, 23:34

gradacac10 je napisao/la:a prosle godine jedini bh predstavnik koji je prezimio u europi? 1/8 finala challenge cup-a i to pobijedili u jednoj u drugoj izgubili od maribora i ispali.. Nisu ni zivinice imale neki poseban rezultat za pohvalu...
Eto nismo imali nista vise od vas, daj ba vidis da nisi pratio rukomet dok Gradacac nije odigrao jednu utakmicu u Evropi..Za tvoju informaciju Konjuh je igrao u cetvrtfinalu Callenge cupa 2007. godine, 2008. osvojio drugo mjesto u premijer ligi i igrao u finalu kupa BiH ( da te napomenem da je tada Bosna Sarajevo harala i jedino nisu uspjeli pobjediti u Zivinicama ;) ) ...2008.godine igrali EHF - kup i ispali od jednog Valladolida ;) 2010. opet igrali Challenge kup i ti kazes da Konjuh nema neku tradiciju i rezultate..Hajd dobro, nema :D :D lijep pozz

gradacac10
Kontakt:

Post Postao/la gradacac10 » 12 feb 2013, 23:54

i gradacac je 2009 g igro challenge cup, te godine kad ste bili drugi mi smo bili treci, a 1/8 finala ili 1/4 finala nije neki rezultat, nema niko rezultata u zadnje vrijeme jedino bosna koja je prosla grupu u lp..

Zivinicko
Kontakt:

Post Postao/la Zivinicko » 12 feb 2013, 23:58

gradacac10 je napisao/la:i gradacac je 2009 g igro challenge cup, te godine kad ste bili drugi mi smo bili treci, a 1/8 finala ili 1/4 finala nije neki rezultat, nema niko rezultata u zadnje vrijeme jedino bosna koja je prosla grupu u lp..
Ma posle Bosne imamo najace rezultate ( naravno uz slavni Borac ) , a i 1/4 finale challenge kupa je dobar rezultat s obzirom na ostale klubove u ligi i sredine iz koje dolazimo ;) 4 puta igrali smo u evropskim kupovima i to je dovoljno..Premijer ligu nismo mogli osvojiti jer je Bosna bila prejaka, steta :D

Odgovori

Natrag na “Rukomet”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.