Bravo,kako si mi ga šuknuo necu moci spavati.handballspieler je napisao/la:A vi na 1.ligu federacije...samo birajte sjever ili jug

Bravo,kako si mi ga šuknuo necu moci spavati.handballspieler je napisao/la:A vi na 1.ligu federacije...samo birajte sjever ili jug
Polako ljudi...polako...šta to sad jedan poraz pa mi smo najgori...desilo se što se desilo...Bosnini golmani imali 25 odbrana a naši 8. Mi promašili 4/0 sedmerca,a Bosna dala 8/7 sedmeraca.I nije samo Doborac falio,falio je i Trakić,povrijeđeni su bili Šarenac,Doborac i Ilić (epilog grube odbrane ekipe Gračanice) ..Rezultat jest loš,i ne trebatražiti opravdanje ... al se ne treba puno sekirati,vjerujem da će ih Mehmed dignuti,,jer je to trenutno najbolji trener u BiH,Doborac ozdravit,pojačati odbranu i napad i onda..pobijedit Konjuh,Čapljinu pa onda Čelikrobi je napisao/la:ovaj poraz u sarajevu vam je sve rekao kakvu ekipu imate, da vam nije dosao taj djecko koji vam je sa falio bilo bi vam i vise nego tesko u prvenstvu za neki ozbiljan rezultat..... sve u svemu sretno u nastavku i u doigravanju ako bogda....
Ne grube igre,grube odbrane...to su dva različita pojma...u gruboj odbrani nema ništa nesportsko,ako kontaš ...i nigdje nisam napisao nesportsko grube igre...a i nisi u pravu za sankcionisanje...Damir je povrijeđen u zadnjem napadu na cepelinu(kažeš da si gledao) kada ga je Ferhatbegović povukao sa leđa(a je li to bilo sankcionisano)???astra1922 je napisao/la:napisao si da su nam igraci povrijedeni od grube igre gracanice, ne bi se slozio da su nas namjerno udarali ljudi samo igraju agresivnije od nas.mislim da je rukomet grub sport nije balet jbg.i misljenja sam da je sudija svaki grublji faul sankcionisao sa dvije minute.mene je razocarala nasa odbrana mi igramo ko pussy u odbrani i uzdamo se u damira u napadu.po mome moramo malo agresivnije igrati i smanjiti broj primljenih golova ispod 25 a ne uvijek 30+
POTPISUJEM !!!astra1922 je napisao/la:mislim da je mehmed u ove dvije utakmice uvidio sve nedostatke i da cemo protiv konjuha biti pravi.damir ce biti spreman sto je najbitnije i uz dobro zalaganje cijele ekipe u sto nesumnjam idemo do pobjede.
pozivam sve koji mogu doci da napunimo dvoranu i damo momcima pravu podrsku
gradacac SAMPION mislim red bi bio
A trebali bi doci navijaci a mjesta bi trebalo biti jer vas klub ce biti obavijesten o tome..gradacac10 je napisao/la:U subotu u 19:00 je utakmica. A sto se tice navijaca, dzaba dolaze, mozda nece ni uc
Dolazimo u Gradačac, koji je imao manje uspjeha u rukometu od nas, kako u domacoj ligi,tako i u evropskim takmicenjima gdje se ne sjecam da su napravili ikakav rezultat.. lijep pozz i ocekujem dobru tekmugradacac10 je napisao/la:Ma kakva pobjeda, ti onda ne znas gdje dolazis... Ma mogu oni uc, al navijat nece, vjeruj
Eto nismo imali nista vise od vas, daj ba vidis da nisi pratio rukomet dok Gradacac nije odigrao jednu utakmicu u Evropi..Za tvoju informaciju Konjuh je igrao u cetvrtfinalu Callenge cupa 2007. godine, 2008. osvojio drugo mjesto u premijer ligi i igrao u finalu kupa BiH ( da te napomenem da je tada Bosna Sarajevo harala i jedino nisu uspjeli pobjediti u Zivinicamagradacac10 je napisao/la:a prosle godine jedini bh predstavnik koji je prezimio u europi? 1/8 finala challenge cup-a i to pobijedili u jednoj u drugoj izgubili od maribora i ispali.. Nisu ni zivinice imale neki poseban rezultat za pohvalu...
Ma posle Bosne imamo najace rezultate ( naravno uz slavni Borac ) , a i 1/4 finale challenge kupa je dobar rezultat s obzirom na ostale klubove u ligi i sredine iz koje dolazimogradacac10 je napisao/la:i gradacac je 2009 g igro challenge cup, te godine kad ste bili drugi mi smo bili treci, a 1/8 finala ili 1/4 finala nije neki rezultat, nema niko rezultata u zadnje vrijeme jedino bosna koja je prosla grupu u lp..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.