Zato smo mi dezurni uvijek tuL-Train je napisao/la:Chalmers odlicno koristi blokove Jamesa,evo i Wade je usao
EDIT:izgleda da je lbj06miami zaspao

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Zato smo mi dezurni uvijek tuL-Train je napisao/la:Chalmers odlicno koristi blokove Jamesa,evo i Wade je usao
EDIT:izgleda da je lbj06miami zaspao
kad igraju sva trojica igramo 3 puta losije nego kad jedan odmara,ajmo Bosh na klupubear grylls je napisao/la:Ovo su oni nasi losi karakteristicni napadi kad nema pasa u napadu samo isolacija lebrona ili wade i to je obicno turnover ili promasaj.
Da bolje igramo recimo kad su ili wade ili lebron na klupi jedan od njih vodi napad dobije screen ide pod kos i onda ima opciju zavrsavanja ili pasa vani al eto vidjecemo polako.Ali evo klupa u ovoj seriji je proradila uvijek se makar jedan igrac izdvoji i odigra odlicno veceras super mario pogađa sve i haslem sa skokovima i energijom.L-Train je napisao/la:kad igraju sva trojica igramo 3 puta losije nego kad jedan odmara,ajmo Bosh na klupubear grylls je napisao/la:Ovo su oni nasi losi karakteristicni napadi kad nema pasa u napadu samo isolacija lebrona ili wade i to je obicno turnover ili promasaj.![]()
def. to sto kazes slazem se s tim
ma dijeca su to moj Bear,casa mlijeka i spavanjebear grylls je napisao/la:Niđe nikoga samo nas dvojica a **** majku neku noc nas bilo vise nego bullsa. Valjda svi mislili bice ovo lagana utakmica.
Ma neznam jarane ja sutra imam ispit al nebi ovo propustio pa makar pao. Mozda gledaju utakmicu pa ce se javiti kad zavrsi ko znaL-Train je napisao/la:ma dijeca su to moj Bear,casa mlijeka i spavanjebear grylls je napisao/la:Niđe nikoga samo nas dvojica a **** majku neku noc nas bilo vise nego bullsa. Valjda svi mislili bice ovo lagana utakmica.
![]()
lbj06miami neko postrojavanje htio da odrzi na ovoj temi,ali izgleda da je i na njega casa mlijeka uticala
ma nije vas bilo vise, vec mene nije bilo na forumu, pa ne prate ritambear grylls je napisao/la:Niđe nikoga samo nas dvojica a **** majku neku noc nas bilo vise nego bullsa. Valjda svi mislili bice ovo lagana utakmica.
To je mirza on kad nesto utuvi u glavu nema sanse da ga razuvjeris ubijedicete da je kako on kaze iako znas da nijeSaltCityAttack je napisao/la:ma nije vas bilo vise, vec mene nije bilo na forumu, pa ne prate ritambear grylls je napisao/la:Niđe nikoga samo nas dvojica a **** majku neku noc nas bilo vise nego bullsa. Valjda svi mislili bice ovo lagana utakmica.
...ja sa Mirzom bio gledao i usput da ti kazem Mirza navija za Dllas zbog svabe
..uz to se samnom raspravljao, kako je Asik u utkamici prije one sutao 4 trice i profulao
... reko bolan kakav Asik i truca to ti je bio Korver garant
...ubjedjivo me je pola sata da je bio Asik, a moro mu je i Zahir nacrtat da je to bio Korver, a ne Asik
Tu samo zado se na tekmu **** jeste wade nikad gori nadam se da ce ako prodemo u finale pronaci formu il do kraja ove serije ovo izgleda jako los moze on pruziti sve u odbrani al napad nesto nije uredu.L-Train je napisao/la:Mike Millerrrrrr![]()
nazalost moram reci da dosad igramo bolje bez Wadea,nadam se da ce se on probuditi u zavrsnici![]()
gdje nesta Bear
evo sad ce uci ponovo,bojim se opet onih izolacija za Wade i Jamesa to nikuda ne vodibear grylls je napisao/la:Tu samo zado se na tekmu **** jeste wade nikad gori nadam se da ce ako prodemo u finale pronaci formu il do kraja ove serije ovo izgleda jako los moze on pruziti sve u odbrani al napad nesto nije uredu.L-Train je napisao/la:Mike Millerrrrrr![]()
nazalost moram reci da dosad igramo bolje bez Wadea,nadam se da ce se on probuditi u zavrsnici![]()
gdje nesta Bear
Brate umor, bio usto na pocetku utaakmice da gledam i upalio komp i zaspo kada sam se probudio na trcecu cetvrtinu , reko sam sam sebi e svaka ti cast prodje tekma...L-Train je napisao/la:ma dijeca su to moj Bear,casa mlijeka i spavanjebear grylls je napisao/la:Niđe nikoga samo nas dvojica a **** majku neku noc nas bilo vise nego bullsa. Valjda svi mislili bice ovo lagana utakmica.
![]()
lbj06miami neko postrojavanje htio da odrzi na ovoj temi,ali izgleda da je i na njega casa mlijeka uticala
Sad bosh izolira kako ovo mrzim a za sve je spoelstra kriv ima timeout mi izademo i opet izolacija jao glupana majko mila.L-Train je napisao/la:evo sad ce uci ponovo,bojim se opet onih izolacija za Wade i Jamesa to nikuda ne vodibear grylls je napisao/la:Tu samo zado se na tekmu **** jeste wade nikad gori nadam se da ce ako prodemo u finale pronaci formu il do kraja ove serije ovo izgleda jako los moze on pruziti sve u odbrani al napad nesto nije uredu.L-Train je napisao/la:Mike Millerrrrrr![]()
gdje nesta Bear
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.