Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Trpa mali samo takokadetzelje je napisao/la:Kadeti
Željezničar 3:1 Rudar
Strijelci: Ara Hodžić 2, Belmin Vila 1
Kad si sjedio tako fino s njima (u šta svako može a i ne mora vjerovati), mora da su ti oni rekli kako Željo dogovara utakmice... kakva gamad, sram da ih bude, puštaju im utakmice a navijači dolaze da navijaju na namještenim utakmicama... sramota, đubrad jedna... ili su to ipak samo tvoja trabunjanja, pardon konstrukcije...Begonja je napisao/la:Za razliku od tebe ja sam sjedio sa Amarom 100 puta, a sa Žujom 10 puta. Sa Bulendom sam vikendicu napravio zajedno. I ti veze nemaš. Gdje sam ja rekao da će Čelik osvojiti kup? Normalno da ćemo mi osvojiti kup, a Čelik izaći u Europu ako mi budemo prvaci, a da mi budemo prvaci trebaju nam 3 boda iz Zenice.Hawking je napisao/la:Ti sve znaš, tu si odma do Amara i Žuje, ideš im po ćevape i čuješ njihove dogovore... ja da znam da se to tako dogovara košto ti tvrdiš ne bih uopšte ni pratio ovo, jer koja je svrha pratiti dogovoreno prvenstvo, zašto se onda uzimaju igrači, pa može i moja baba odigrat na namještenoj utakmici...
Nit ti znaš pta se dešava nit se išta namješta onako kako ti tvrdiš, ali evo kad si tako pametan ako Željo osvoji kup hoćeš li stavit u potpis "Ja sam mentol što trabunja gluposti"? Nećeš, nego ćeš brže-bolje "prognozirati" neku drugu utakmicu pozivajući se na "dobre veze"... sav ponosan reče kako ćemo naštimat 3-4 utakmice, nevjerovatno...
Hajde sad kad si pročitao ovo, napravi pauzu 5 minuta i pokušaj skontati šta sam napisao.
Opet si ispao glup. Trebat će ti duža pauza da skontaš da ove sezone finalista kupa ide u EL samo ako je u finalu izgubio od prvaka države.Hawking je napisao/la:Kad si sjedio tako fino s njima (u šta svako može a i ne mora vjerovati), mora da su ti oni rekli kako Željo dogovara utakmice... kakva gamad, sram da ih bude, puštaju im utakmice a navijači dolaze da navijaju na namještenim utakmicama... sramota, đubrad jedna... ili su to ipak samo tvoja trabunjanja, pardon konstrukcije...Begonja je napisao/la:Za razliku od tebe ja sam sjedio sa Amarom 100 puta, a sa Žujom 10 puta. Sa Bulendom sam vikendicu napravio zajedno. I ti veze nemaš. Gdje sam ja rekao da će Čelik osvojiti kup? Normalno da ćemo mi osvojiti kup, a Čelik izaći u Europu ako mi budemo prvaci, a da mi budemo prvaci trebaju nam 3 boda iz Zenice.Hawking je napisao/la:Ti sve znaš, tu si odma do Amara i Žuje, ideš im po ćevape i čuješ njihove dogovore... ja da znam da se to tako dogovara košto ti tvrdiš ne bih uopšte ni pratio ovo, jer koja je svrha pratiti dogovoreno prvenstvo, zašto se onda uzimaju igrači, pa može i moja baba odigrat na namještenoj utakmici...
Nit ti znaš pta se dešava nit se išta namješta onako kako ti tvrdiš, ali evo kad si tako pametan ako Željo osvoji kup hoćeš li stavit u potpis "Ja sam mentol što trabunja gluposti"? Nećeš, nego ćeš brže-bolje "prognozirati" neku drugu utakmicu pozivajući se na "dobre veze"... sav ponosan reče kako ćemo naštimat 3-4 utakmice, nevjerovatno...
Hajde sad kad si pročitao ovo, napravi pauzu 5 minuta i pokušaj skontati šta sam napisao.
Ako finalista kupa ide u Europu ukoliko pobjednik osigura istu onda je svejedno hoćemo li mi biti prvi ili drugi... a da, uzmi pet minuta da to skontaš... ili možda 10...
Jok Žujo, CvikoHawking je napisao/la:Jel ti to Žujo reko? Ja bih se makar potrudio da nađem gdje to piše pa bih podijelio sa ostalim. Ili ćeš da ti vjerujemo na riječ kao što bi ti trebali vjerovati kako nam prijateljske ekipe Velež i Prijedor puštaju utakmice...
Ne znam odakle si to citirao, al hajd, nek i od tebe nešto korisno čujem... al nemoj mislit da ćeš prodat priču o puštanju...Begonja je napisao/la:Jok Žujo, CvikoHawking je napisao/la:Jel ti to Žujo reko? Ja bih se makar potrudio da nađem gdje to piše pa bih podijelio sa ostalim. Ili ćeš da ti vjerujemo na riječ kao što bi ti trebali vjerovati kako nam prijateljske ekipe Velež i Prijedor puštaju utakmice...![]()
Ako Željo bude prvak, Čelik, ipak, kao finalista Kupa u Ligi Evrope!
Tek od sezone 2012/13 finalista Kupa neće ići u Evropu, ukoliko je osvajač najmasovnijeg takmičenja i šampion zemlje
Osvoji li Željezničar titulu prvaka Bosne i Hercegovine, odnosno odbrani li naslov šampiona iz prošle sezone, fudbaleri Čelika, ipak će, kao finalisti Kupa naše zemlje nastupiti u UEFA Ligi Evrope (bez obzira osvoje li trofej).
Kako si ti pametanMonci je napisao/la:Nakon jucerasnjih utakmica mislim da je prvenstvo odluceno;najmanje vazna tekma je borac-sarajevo i ta pobjeda.Mislim da je titula odlucena u Banovicima i Trebinju.Dakle Borac gostuje Zrinjskom i Slobodi koji su juce slucajno uzeli tri bobe Leotaru,a znate sta je sudija iz BL uradio u Banovicima.Na zalost moram konstatovati da su nam sanse za titulu minimalne,odnosno nikakve.Cak me ne bi zacudiolo ni da mi necemo uzeti Sirokog veceras,ali tako daleko necu da idem ipak......
Momak nije pametan, nego samo vidi sta se desava, ne vjerujem da ce slobooda pustiti borcu, al zrinjski je **** od kluba, oni bi mogli lagano da to propuste banjalucanimaHamo je napisao/la:Kako si ti pametanMonci je napisao/la:Nakon jucerasnjih utakmica mislim da je prvenstvo odluceno;najmanje vazna tekma je borac-sarajevo i ta pobjeda.Mislim da je titula odlucena u Banovicima i Trebinju.Dakle Borac gostuje Zrinjskom i Slobodi koji su juce slucajno uzeli tri bobe Leotaru,a znate sta je sudija iz BL uradio u Banovicima.Na zalost moram konstatovati da su nam sanse za titulu minimalne,odnosno nikakve.Cak me ne bi zacudiolo ni da mi necemo uzeti Sirokog veceras,ali tako daleko necu da idem ipak......
I ja isto tako razmišljam.Monci je napisao/la:Nakon jucerasnjih utakmica mislim da je prvenstvo odluceno;najmanje vazna tekma je borac-sarajevo i ta pobjeda.Mislim da je titula odlucena u Banovicima i Trebinju.Dakle Borac gostuje Zrinjskom i Slobodi koji su juce slucajno uzeli tri bobe Leotaru,a znate sta je sudija iz BL uradio u Banovicima.Na zalost moram konstatovati da su nam sanse za titulu minimalne,odnosno nikakve.Cak me ne bi zacudiolo ni da mi necemo uzeti Sirokog veceras,ali tako daleko necu da idem ipak......
Trenutno korisnika/ca: Bistriksg, Lekqqq1921 i 45 gostiju.