Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Re: FC Manchester United
Pa dodaj je pas ti mater :S fuj
Young Ashley 

Maradona good,Pele better,George Best !
Glory Glory Man United !
I wanna tell you,
I might as well do,
About a boy who can do anything,
He comes from Belgium,
His name is Adnan
Januzaj Januzaj Januzaj
Glory Glory Man United !
I wanna tell you,
I might as well do,
He comes from Belgium,
His name is Adnan
Januzaj Januzaj Januzaj
-
- Kontakt:
E moj Younge glupane..
GLORY GLORY MANCHASTER UNITED !
Ž E L J E Z N I Č A R Z A Ž I V O T C I J E L I !
Ferdinand - on je i dalje dobar. Njegova klasa je neunistiva uprkos godinama koje su ga ocigledno nacele. Sto se mene tice, ne bih imao nista protiv da ostane. Do njega je.
Sjajna analiza @Valencie kad su u pitanju Ferdinand i Giggs!Gigs - neka ostane koliko god zeli. Jasno da ne bi trebao biti u prvom planu.
Veceras se ponovno vidi koliko znace za nasu igru, prioritet je da njih dvojica produze ugovore, sve ostalo je relativno!
Samo se ne slazem da Ryan ne treba biti u prvom planu, pa njegova poletnost nas nosi veceras, sam jede ove brazilce!
Legenda kao sto je on mora imati status prvotimca!
Kako je samo smotan ovaj Young to je nenormalno.. 

- EmirSioux89
- Kontakt:
Opizdi je jednom Kagawa doktore :r
Sta radi ovaj momak. Druga stopostotna šansa 

Maradona good,Pele better,George Best !
Glory Glory Man United !
I wanna tell you,
I might as well do,
He comes from Belgium,
His name is Adnan
Januzaj Januzaj Januzaj
Glory Glory Man United !
I wanna tell you,
I might as well do,
He comes from Belgium,
His name is Adnan
Januzaj Januzaj Januzaj
Nije loše, stvorilo se više šansi nego u posljednje dvije utakmice zajedno 

Ovaj Srna je fakat oslabio.
Igra ocajna, Shakhtar za klasu bolji, iako smo mogli imat dva gola da Young nije kloc.
Igra ocajna, Shakhtar za klasu bolji, iako smo mogli imat dva gola da Young nije kloc.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
e kako smo igrali prvo pol jel ista bolje
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
oj Young smoto 

15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
-
- Kontakt:
U neku ruku ova igra se i traži, taj presing na centru dominirati izlijetanje na igrača kada prima loptu i ostalo...MoR je napisao/la:Nije loše, stvorilo se više šansi nego u posljednje dvije utakmice zajedno
GLORY GLORY MANCHASTER UNITED !
nekad se uzivalo gledajuci united, danas stvarno treba imati debelo zivce, 225 min bez gola na old traffordu, ja imam utisak da neki igraci misle da su na rekreaciji 

Zadnja izmjena: manutd89, dana/u 10 dec 2013, 21:33, ukupno mijenjano 1 put.
Ma loše i te kako loše ...MoR je napisao/la:Nije loše, stvorilo se više šansi nego u posljednje dvije utakmice zajedno
Giggs , Ashley i Jones bi trebali na hlađenje ...
Pa kako je moguće da čovjek koji zarađuje milion maraka mjesečno ovo promaši, alooo milion maraka, gol od sedam metara promaši sa 3 metra. Treba platit da ga neko ubije, isplatit će se u svakom slučaju.
Loša igra, istina bilo je šansi, ali više zbog grešaka ukrainaca nego našom nekom dobrom igrom, na drugoj strani kod nas svi stoje, može proći ko god hoće kako god hoće.
Loša igra, istina bilo je šansi, ali više zbog grešaka ukrainaca nego našom nekom dobrom igrom, na drugoj strani kod nas svi stoje, može proći ko god hoće kako god hoće.
Glory Glory Manchester United
Jos prodat Rooneya i RvP-a i lagano u borbu za sredinu tabeleBoBo89 je napisao/la:Ferdinand - on je i dalje dobar. Njegova klasa je neunistiva uprkos godinama koje su ga ocigledno nacele. Sto se mene tice, ne bih imao nista protiv da ostane. Do njega je.Sjajna analiza @Valencie kad su u pitanju Ferdinand i Giggs!Gigs - neka ostane koliko god zeli. Jasno da ne bi trebao biti u prvom planu.
Veceras se ponovno vidi koliko znace za nasu igru, prioritet je da njih dvojica produze ugovore, sve ostalo je relativno!
Samo se ne slazem da Ryan ne treba biti u prvom planu, pa njegova poletnost nas nosi veceras, sam jede ove brazilce!
Legenda kao sto je on mora imati status prvotimca!

Igra ocajna, vise sretno nego spretno imamo ovih 0-0, sreca pa ni ovo nije onaj nekadasnji Sahtar, da jest vec bi ovo bila rijesena takma.
"...Niko na svijetu, provjerite, nema tako lijepo, pitomo, tepanje za svoj klub. U masi navijackih, divljih, ratobornih, zivotinjskih naziva, izmedju tigrova, lavova, svinja, pijetlova, zmajeva, grobara izdvaja se to pitomo RODJENI..." S.H.
nisam gled'o al' vidim da mi je i bolje što nisam
Shaktar bolji dosta. United se muci kao i u prijasnjim utakmicama.
Sta Young profula zadnjih 10 minuta. Ja bi trazio izmjenu da sam na njegovom mjestu.
Sta Young profula zadnjih 10 minuta. Ja bi trazio izmjenu da sam na njegovom mjestu.

pi.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.