I Besica?Head je napisao/la:Samo da mi neko objasni gdje ce ubaciti Stilica pored Medunjanina, Pjanica, Prcica, Vrancica.

I Besica?Head je napisao/la:Samo da mi neko objasni gdje ce ubaciti Stilica pored Medunjanina, Pjanica, Prcica, Vrancica.
Head je napisao/la:Samo da mi neko objasni gdje ce ubaciti Stilica pored Medunjanina, Pjanica, Prcica, Vrancica.
Džemo, svaka ti dala za ovo, kud sam sretan što je papan odlepršao, kud se ismijah na ove gifove.DzemoVoliMarmeladu je napisao/la:VirtoCalcioJuventisimoemir79harispOstali na forumu
Al zato Izrael mora igrati po dva puta s Walesom i Belgijom, znaci trece mjesto je realnoSimkeSamke je napisao/la:Garfield je napisao/la:Odkud vam ideja da necemo na Euro...Bajric981 je napisao/la:koja korist sto je otiso kad necemo na Evropsko![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Protiv Andore imamo sigurnih 6 bodova, zatim Wels kod kuce možemo dobit, Izreal bi sinoć dobili da smo imali pravog napadača, jer Hajrovic jednostavno nema osjećaja za prostor, imamo Cipar u gostima trebamo i njih dobit i onda ide Belgija, siguran sam da ćemo biti najmanje 3 u grupi i onda ćemo u Baraz.
sad kad je susic otisao ponovo mi se vraca nada da mozemo nekog dobiti... al mene zanima ko to nema sigurnih 6 bodova protiv andore ?
DzemoVoliMarmeladu je napisao/la:VirtoCalcioJuventisimoemir79harispOstali na forumu
HAHAHAHAHAHA realno (Y)voltron30 je napisao/la:Džemo, svaka ti dala za ovo, kud sam sretan što je papan odlepršao, kud se ismijah na ove gifove.DzemoVoliMarmeladu je napisao/la:VirtoCalcioJuventisimoemir79harispOstali na forumu![]()
Hadžić neće vjeruj mi.BenjooJutub je napisao/la:Bojim se idućeg spiska za utakmicu sa Andorom, ma ko god da bio selektor. Mislim da će se na njemu opet nać Avdija, Tino, Hadžić, Vranješ.. Ne znam zašto, ali tako mislim.
Ma može se. Biće teško, nema šta. Uz pravog stručnjaka na klupi, nekoliko novih poziva, kao i povratak igrača koje je safet otjerao, može se do trećeg mjesta, ako ništa. Ne treba se samo predavati. Zapeti pa kako bude...Garfield je napisao/la:Odkud vam ideja da necemo na Euro...Bajric981 je napisao/la:koja korist sto je otiso kad necemo na Evropsko![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Protiv Andore imamo sigurnih 6 bodova, zatim Wels kod kuce možemo dobit, Izreal bi sinoć dobili da smo imali pravog napadača, jer Hajrovic jednostavno nema osjećaja za prostor, imamo Cipar u gostima trebamo i njih dobit i onda ide Belgija, siguran sam da ćemo biti najmanje 3 u grupi i onda ćemo u Baraz.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.