Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
evo danas samo jedan par koji mogu reć da je sigurniji,nadam se da će tako i biti poslje utakmice
HC Benátky-HC Hradec Král x2 1,55
HC Benátky je prijateljski klub sa Liberecom i pošto su Liberec napustili NHL igrači i još imaju pokojeg ozljeđenog igrača uzeli su par igrača iz rostera današnjeg domaćina,mislim da uz ove izostanke teško da domaćini mogu doći ovdje do pobjede...sretno!
HC Benátky-HC Hradec Král x2 1,55
HC Benátky je prijateljski klub sa Liberecom i pošto su Liberec napustili NHL igrači i još imaju pokojeg ozljeđenog igrača uzeli su par igrača iz rostera današnjeg domaćina,mislim da uz ove izostanke teško da domaćini mogu doći ovdje do pobjede...sretno!
Tko ne riskiraj,taj ne profitira! Al kako može biti? Kako gubit mogu favoriti?
eh evo i od mene nesto :
Zenit-CSKA M. - 2 (x2) zenit igra LP i mislim da je vise umorniji od CSKA, gosti imaju 6-0-1 na gosovanju a zenit 5-1-2 kao domacin.
Clermont-Monaco 2 (z2) gost ima ovijer vani 3-2-1 s tim sto su zadnje 3 dobili i ovo im je sansa da se vrate na 1 mjesto ,domacin 2-2-3 zadnju izgubili kod kuce.
Parma-Inter 2 (x2) kao i mnogi ocekujem pobjedu intera izgubili su u EL ali su odmarali skoro sve igrace a ovo im je idealna prilika da se primaknu juventusu na 1 bod.
Zenit-CSKA M. - 2 (x2) zenit igra LP i mislim da je vise umorniji od CSKA, gosti imaju 6-0-1 na gosovanju a zenit 5-1-2 kao domacin.
Clermont-Monaco 2 (z2) gost ima ovijer vani 3-2-1 s tim sto su zadnje 3 dobili i ovo im je sansa da se vrate na 1 mjesto ,domacin 2-2-3 zadnju izgubili kod kuce.
Parma-Inter 2 (x2) kao i mnogi ocekujem pobjedu intera izgubili su u EL ali su odmarali skoro sve igrace a ovo im je idealna prilika da se primaknu juventusu na 1 bod.
@stomaklija, pada kvota na dvicu.
U Premieru je prelaz 1/2 - kvota 21.00 ...

U Premieru je prelaz 1/2 - kvota 21.00 ...
Ma u wwinu nemoze prelaz, al moze pp1, a moze i dvica na max bet
u premieru 1/2 sad 13

Zadnja izmjena: premier, dana/u 26 nov 2012, 15:59, ukupno mijenjano 1 put.
- stomaklija
- Kontakt:
Hebi ga vec je ukinuli znači, ja odigrao oko pola 3. Evo gledam i u BH Playu imas sve opcije osim 1/2.GGManUtd je napisao/la:Ma u wwinu nemoze prelaz, al moze pp1, a moze i dvica na max bet
Mozete mi reci koji je par u pitanju ?stomaklija je napisao/la:Hebi ga vec je ukinuli znači, ja odigrao oko pola 3. Evo gledam i u BH Playu imas sve opcije osim 1/2.GGManUtd je napisao/la:Ma u wwinu nemoze prelaz, al moze pp1, a moze i dvica na max bet
Zadnja izmjena: deno_TM87, dana/u 26 nov 2012, 16:03, ukupno mijenjano 1 put.
Željezničar über alles!
Slava Ukraïni!
Leeds United Football Club!
Slava Ukraïni!
haha evo i ja sad gledam , do veceras ce bit 1.05premier je napisao/la:u premieru 1/2 sad 13![]()
![]()
![]()

Deno pogledaj gore listic, upitanju je Argentinska liga

Zadnja izmjena: fukara87, dana/u 26 nov 2012, 16:04, ukupno mijenjano 1 put.
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
ja sam kupio na 21 

- TheVerminator
- Kontakt:
U Derbyju je i dalje finih 20, 10 
EDIT: Al zahtjeva tri kombinacije na listiću

Victoria Concordia Crescit
“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.
“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.
.
Zadnja izmjena: deno_TM87, dana/u 26 nov 2012, 16:13, ukupno mijenjano 2 puta.
Željezničar über alles!
Slava Ukraïni!
Slava Ukraïni!
Atl. Rafaeladeno_TM87 je napisao/la:Nece nesto da mi se otvori slika.
-
Colon Santa FE taj par je upitanju
e hvala burazfukara87 je napisao/la:Atl. Rafaeladeno_TM87 je napisao/la:Nece nesto da mi se otvori slika.
-
Colon Santa FE taj par je upitanju

Željezničar über alles!
Slava Ukraïni!
Slava Ukraïni!
ma nađi još dva para i igrajTheVerminator je napisao/la:U Derbyju je i dalje finih 20, 10

Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
U lutriji vole da daju pare, kod njih sam skinuo sve parove premijer lige i uplatio na 10deno_TM87 je napisao/la:e hvala burazfukara87 je napisao/la:Atl. Rafaeladeno_TM87 je napisao/la:Nece nesto da mi se otvori slika.
-
Colon Santa FE taj par je upitanju, u Lutriji i dalje kvota 28.00 .

Ja sam uplatio na 35 kvoti al sa jos 2 para 

- EmirSioux89
- Kontakt:
EmirSioux89 je napisao/la:Evo koji singl pa proberite :
Parma - Inter - 2 (2.50)
Inter veceras ima idealnu priliku da pridje Juventusu na samo bod zaostatka veceras u gostima ce igrati protiv ne tako jake Parme nalaze se na solidnom 10. mjestu sa 17 Bodova.Inter je krenuo lose zadnjih nekoliko kola nakon onog odlicnog niza,mislim da je vrijeme da Inter dodje do pobjede bice ovo teska utakmica...
Amkar - Anzhi - 2 (1.40)
Jedan od sigurnijih parova danas je Anzi iz Mahackale koji igra protiv Amkara,igraju u gostima ali oni su dosta kvalitetnija ekipa od Amkara.Anziju CSKA Moskva na tablici bjezi 5 bodova a danas CSKA igra tesku utakmicu protiv Zenita a to je prilika Anziju da se primakne CSKA na tablici.Mislim da ce ovo Eto'o i skupina lagano rijesiti.
Manchester United!
I ja sam u lokalnoj kladionici, samo da ne bude slucaj ko kod tebe sinoc, da prodje prelaz a padnem na 1,01 kvotiLisac je napisao/la:Ja sam uplatio na 35 kvoti al sa jos 2 para

sad sam uplatio na bet365 kvota 34 ovaj prelaz
Semper Fidelis
Valjda nece dva puta za redomGGManUtd je napisao/la:I ja sam u lokalnoj kladionici, samo da ne bude slucaj ko kod tebe sinoc, da prodje prelaz a padnem na 1,01 kvotiLisac je napisao/la:Ja sam uplatio na 35 kvoti al sa jos 2 para

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.