Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Re: Arsenal
ma nije ni opomenuo Tourea....po svim pravilima fudbalske igre otvoren đon ,direktno na cjevanicu crveni bez imalo razmišljanja....ali ipak treba da bude otvoreni prelom kako bi ekipe protiv nas dobile crveniAllGunsBlazing je napisao/la:Ovo ja mislim nije bio ni zuti.
A.F.C. Bournemouth!
- Rockefeller
- Kontakt:
Kakav ridjan.rambo16 je napisao/la:https://vine.co/v/h2IlOxJE1x1 sretni Žika

Porazi su sastavni dio fudbala i kad tad se oni moraju desiti.
-
- Kontakt:
Mene samo jos jedna situacija zanima a to je gol Bendtnera, kad ga je zabio snimak te situacije ej bio iz komicnog ugla iz kojeg se nista ne vidi pa me zanima da li ima slika iz boljeg ugla? Valjda onima sto realizuju prenos vise bilo ofirno da prikazuju iz pravog ugla odluke linijskih sudaca koje su nas u nekoliko navrata pokrale.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
- QUARTERBACK
- Kontakt:

Evo Bendy iz ofsajda.

- arsengunner
- Kontakt:
Kanu,Adebayor,Chamakh,Bendtner,Giroud,sa iznimkom Henry-a,Van Persie-a,Eduardate onog promasaja sto u Spaniji igra mislim da je 75 % Arsenalovih utakmica u posljednjih 10 godina odigrano sa visokim šicem,sidrašem kako hoces.rambo16 je napisao/la:ma jojj..nema više smisla objašnjavat i pojašnjavat sudije i današnju tekmu....idemo dalje....da vidimo gdje smo i šta treba popravit odnosno promijenit protiv Murinja.....ja lično bi Žirua i Nacha ostavio na klupi tu utakmicu...Walcotta bi tušno na CF-a a Cazorlu na krilo...haman će Jack dobit neku suspenziju za onaj srednjak tako da ćemo vjerovatno gledat Artetu u ponedjeljak...nema veze...bitno je da im Wenger objasni da nije kraj svijeta i da poslije Čelzia imamo 7-8 prilično laganih tekmi....znači mentalitet je majka uspjeha.....sad vidim Ozil se izvinjava na fejsu....dobar je on momak,samo što očigledno teže doživljava poraz što opet znači da mu je stalo...hajmo glavu gore ,dobit ćemo Čelzi
Walcott to nemoze biti mal je lik,tanak,ovu poziciju koju sad igra mu najbolje leži.
Samo WENGER istina je!!!
"Sometimes in football, you just have to have a shower, go home and focus on the next game." Titi
A.F.C. Bournemouth!
Nista strasno kada se sumira sve na kraju dana. Ako me neko pita ovaj mec podsjeca na onaj iz prvog kola. Jednostavno bilo je previse sudijskih gresaka, nije nam se dozvoljavalo da igramo kako treba. Nekada jednostavno nece pa nece, a i City je bio jednostavno vise rasplozen za igru.
Treba se sada okrenuti pripremi narednog meca.
Treba se sada okrenuti pripremi narednog meca.
bem ti krv.schweinsteiger je napisao/la:Nemoj tako,ja npr. uvijek se'rem ovdje.AA23 je napisao/la:... svi ovi hejteri sto dodju da Seru sada ovdje...

i onda simpatizeri arsica u ovoj anketici izaberu bayerna ko idealnog protivnika za osminu finala lp.

nema sta, pravi su komedijasi.

vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
- Marsal
- Kontakt:
Amidža idi bari trebe i gu.zi, slab si vala za prepucavanja, ostavi to nama. 

Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
yebem mu misa, smijem li barem jednom godisnje ostavit post na ovoj temi
inace, ako simpatisem jedan klub iz engleske lige, onda je to arsenal.
drzim vam palceve i nadam se da cete uzeti titulu. samo, celzi mi izgleda ko najozbiljniji kandidat.

inace, ako simpatisem jedan klub iz engleske lige, onda je to arsenal.
drzim vam palceve i nadam se da cete uzeti titulu. samo, celzi mi izgleda ko najozbiljniji kandidat.

vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD
Hahahhahaha cuj onog kretena kao on ovde voli da dodje da sere... Pa nema potrebe, on je **** sam po sebi!

Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
Mundo Deportivo: 'Iker Casillas dogovorio sve sa Arsenalom.'
Na cijoj je strani ovaj Mundo Deportivo? Real ili Barca? Licno mislim da nam Iker nije potreban...
Na cijoj je strani ovaj Mundo Deportivo? Real ili Barca? Licno mislim da nam Iker nije potreban...
Carl Jenkinson je World Class!!!!
- Marsal
- Kontakt:
Ne znam sta da mislim
Vojo je bio fantastičan čitavu sezonu (izuzev prve tekme protiv Ville) da bi jučer bio krajnje loš. Uredu, odbrana mu nije pomogla nikako ali pravi golman bi ondje vise napravio. Iker je u ovom trenutku klasa vise jednostavno.
Mada opet budimo realni, golman je najmanji problem ove ekipe.

Vojo je bio fantastičan čitavu sezonu (izuzev prve tekme protiv Ville) da bi jučer bio krajnje loš. Uredu, odbrana mu nije pomogla nikako ali pravi golman bi ondje vise napravio. Iker je u ovom trenutku klasa vise jednostavno.
Mada opet budimo realni, golman je najmanji problem ove ekipe.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
šćesni je dobar golman, šta će vam kasiljas bezze...i momak brani dobro cijelu sezonu,nije vala juče mogao ništa braniti
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Treba nam krilo. Cazorla/Jack/Ozil, niko ne briljira na krilu to nam je u ovom trenutku najgora pozicija. Jos kad znamo da ni Lukas ne igra krilo dobro, a OXa jos nema, dakle ostajemo na Walcottu, a i on nije takvo krilo koje ce igrati, odnosno ucestvovati u igri.
Wengeru usreci nas Draxlerom, mada moze i Insignie.
Wengeru usreci nas Draxlerom, mada moze i Insignie.
Celik!3,2,2.
-
- Kontakt:
To su Barcine novine tako da ovo se ovo moze uzeti sa rezervom.Gunner4 je napisao/la:Mundo Deportivo: 'Iker Casillas dogovorio sve sa Arsenalom.'
Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.