Moras radnicu zvati da restartuje, posto nikad nisu tu za asistenciju, totalno neozbiljni.
Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Re: Chat
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Pa sta je problem, ko da je Trump neko nevinasce koje ce rijesiti sve probleme u svijetu pa je steta ako krepaalemsa je napisao/la: ↑14 jul 2024, 03:31Pa brate mili kazes "nazalost" sto coj'k nije pogino. Haj da se radi o tim lokalnim politicarima, Hitleru, ovom Benjaminu Izraelskom ratnom zlocincu, ali trenutnim akterima Americke politike nije mi logicno da neko zeli smrt i to na ovakav nacin, i onda pises kao ozbiljan post nakon toga.Oikamid je napisao/la: ↑14 jul 2024, 03:28Ko god prati američku i evropsku politiku jasno mu je šta će se desiti dolaskom Trumpa. Project 2025 i čitaj planove.
Ko uopšte kaže da će krenuti Rusi na Balkan? Mi smo protektorat, bez UK & US mi samo možemo čekati da novi Karadžić krene u pohod, i tako će i biti.
Evo jucer je covjek od 32 god, doktor i sportas preminuo, za njega je steta, a za Trumpa i slicne nije nikakva steta, on i slicni likovi su nanijeli vise stete nego koristi obicnim ljudima
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Krepat će obojica do izbora.
Re: Chat
Kakav je ovo propust osiguranja da tip se popne na krov 100m od bine, koji svi vide, postavi snajper i lagano puca :faceplam:
Zali Boze ovih sto poginuse zbog americkog reality-a zvanog 'izbori USA predsjednika'...
Zali Boze ovih sto poginuse zbog americkog reality-a zvanog 'izbori USA predsjednika'...
Zadnja izmjena: thulkazal, dana/u 14 jul 2024, 10:43, ukupno mijenjano 2 puta.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Trump nazalost nije poginuo. Nadajmo se da nece jos dugo i to je to.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ja ne znam zasto je problem biti liberal. Ja sebe gledam vise liberal bas u smislu te rijeci.
Normala da ima i ovi konservativni stvari, najvise tipa familija, posao.
I mislim da smo mi Bosanci vise liberal, bar vecina sto ja znam.
Ja ne govorim o ovim lijevicarima sto guraju svoje.
Prejako citati kako ljudi gaje dvostruke arsine, u zavisnosti od toga da li im nesto odgovara ili ne odgovara.
Najveci liberali na forumu padaju u depru jer atentat nije uspio.. A da je neko koga gotive, vjerovatno bi bilo more tuge i ocaja sto se nesto tako moze desiti u 2024. godini
Osjecam se kao izopstenik ovdje sto mi je svejedno i za tu pucnjavu i za Trampa i za Bidena. Vjerovatno zato sto znam da meni ni iz dzepa ni u dzep ko god od njih bio ziv ili mrtav i predsjednik.

Najveci liberali na forumu padaju u depru jer atentat nije uspio.. A da je neko koga gotive, vjerovatno bi bilo more tuge i ocaja sto se nesto tako moze desiti u 2024. godini

Osjecam se kao izopstenik ovdje sto mi je svejedno i za tu pucnjavu i za Trampa i za Bidena. Vjerovatno zato sto znam da meni ni iz dzepa ni u dzep ko god od njih bio ziv ili mrtav i predsjednik.
Zadnja izmjena: dscile, dana/u 14 jul 2024, 10:55, ukupno mijenjano 1 put.
Pa naravno da nije problem biti liberal, to je jedino problem ovim poremećenim MAGAtorima kojima je izlazak sunca woke.soko je napisao/la: ↑14 jul 2024, 10:53
Ja ne znam zasto je problem biti liberal. Ja sebe gledam vise liberal bas u smislu te rijeci.
Normala da ima i ovi konservativni stvari, najvise tipa familija, posao.
I mislim da smo mi Bosanci vise liberal, bar vecina sto ja znam.
Ja ne govorim o ovim lijevicarima sto guraju svoje.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Biden je nama bio dobar kada je trebalo.
Ja uopste nisam liberal pa da ja volim Bidena nesto jer gaji liberalne ideje. Gledam iz ugla Bosnjackog ultra-nacionaliste. Ko je nama dobar podrzavati cu, samo nas interes i to je to. Ako mi je Trump losiji jer je lizac Putinovog botoksiranog dupeta uvijek cu biti uz onog drugog ko to nije.
tuzlak1987 je napisao/la: ↑14 jul 2024, 10:50Trump nazalost nije poginuo. Nadajmo se da nece jos dugo i to je to.

7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Vidis kod mene, posto zivim u Americi, ima dosta ovog iz dzepa u dzep. Samo dosta ljudi to ovdje ne vide.dscile je napisao/la: ↑14 jul 2024, 10:53Prejako citati kako ljudi gaje dvostruke arsine, u zavisnosti od toga da li im nesto odgovara ili ne odgovara.![]()
Sto se tice dzepa uvjek je dobro da se mjenja. Jedni sjebu market, jedni poboljsaju. I tako u krug
- Marsal
- Kontakt:
Idu lagano 4 godine da Rusi vrate SSSR i Kinezi Tajvan...a kod nas će se idioti poput debila iz NSRS-a i onih Čovićevih podguznih muha toliko okuražit da će to bit gadljivo.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Jel ga to registrovani republikanac pokušao ubiti 
kakav plot twist gospode Bože

kakav plot twist gospode Bože
Pa dobro, ti si tamo, tebe razumijem. Meni je ovo jednako vazno kao to ko ce biti predsjednik Svicarske ili Kolumbije.soko je napisao/la: ↑14 jul 2024, 11:07Vidis kod mene, posto zivim u Americi, ima dosta ovog iz dzepa u dzep. Samo dosta ljudi to ovdje ne vide.dscile je napisao/la: ↑14 jul 2024, 10:53Prejako citati kako ljudi gaje dvostruke arsine, u zavisnosti od toga da li im nesto odgovara ili ne odgovara.![]()
Sto se tice dzepa uvjek je dobro da se mjenja. Jedni sjebu market, jedni poboljsaju. I tako u krug
Opet govorim, meni, jer ja ne vidim da mi se zivotni standard nesto poboljsao u zadnje cetiri godine kako je Biden predsjednik, kao ni u cetiri godine prije toga kada je bio Trump. Mene zanima kako meni u Bosni moze biti dobro, a ne ko ce od ove dvojice pobijediti jer znam da im je bitnije **** na cipeli od BiH, osim ako ih ne pocne zanimati ovaj litijum kod nas pa nam raskopaju cijelu Majevicu i zagade igdje ista.
Razumjemo se.dscile je napisao/la: ↑14 jul 2024, 11:13Pa dobro, ti si tamo, tebe razumijem. Meni je ovo jednako vazno kao to ko ce biti predsjednik Svicarske ili Kolumbije.soko je napisao/la: ↑14 jul 2024, 11:07Vidis kod mene, posto zivim u Americi, ima dosta ovog iz dzepa u dzep. Samo dosta ljudi to ovdje ne vide.dscile je napisao/la: ↑14 jul 2024, 10:53Prejako citati kako ljudi gaje dvostruke arsine, u zavisnosti od toga da li im nesto odgovara ili ne odgovara.![]()
Opet govorim, meni, jer ja ne vidim da mi se zivotni standard nesto poboljsao u zadnje cetiri godine kako je Biden predsjednik, kao ni u cetiri godine prije toga kada je bio Trump. Mene zanima kako meni u Bosni moze biti dobro, a ne ko ce od ove dvojice pobijediti jer znam da im je bitnije **** na cipeli od BiH, osim ako ih ne pocne zanimati ovaj litijum kod nas pa nam raskopaju cijelu Majevicu i zagade igdje ista.
Nisam znao sa taj litijum. BiH njima nije bitna. Zapad i onako gleda samo pare. Eto njih ako se tako nesto nadje.
@soko
Pa da, izgleda da smo bogati litijumom. Mislim da su cak sad nesto mijenjali zakone da se lokalna zajednica nista ne pita, da ne treba nikakva saglasnost da iskopavanja, sto znaci da pripremaju teren. Bukvalno ce sve zavisiti od tih nekih komisija koje ce procijenjivati stvari, sto znaci od Dodika i njegove vlastele.
Pa da, izgleda da smo bogati litijumom. Mislim da su cak sad nesto mijenjali zakone da se lokalna zajednica nista ne pita, da ne treba nikakva saglasnost da iskopavanja, sto znaci da pripremaju teren. Bukvalno ce sve zavisiti od tih nekih komisija koje ce procijenjivati stvari, sto znaci od Dodika i njegove vlastele.
Ujedinice nas ova borba protiv Litijuma na Majevicidscile je napisao/la: ↑14 jul 2024, 11:22@soko

7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.