Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

BadrHari
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la BadrHari » 14 dec 2013, 20:49

slika
Pogresan igrac, ali you get the point. :mrgreen:
City pokazao zasto je prvi favorit da osvoji ove godine i najjaca ekipa u Engleskoj.

Toure sam pojeo izvikanu sredinu Arsenala.
Nije precijenjena sredina, ali ste je hvalili previse.
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 14 dec 2013, 21:18

BadrHari je napisao/la:slika
Pogresan igrac, ali you get the point. :mrgreen:
City pokazao zasto je prvi favorit da osvoji ove godine i najjaca ekipa u Engleskoj.

Toure sam pojeo izvikanu sredinu Arsenala.
Nije precijenjena sredina, ali ste je hvalili previse.
Ja tebe cijelo vrijeme pamtim kao lazova i kao jednog od vodecih falsifikatora svega dosao si ovdje da provociras jer to je tvoj cilj ti si provokator ti si mucki provokator, moralna nakaza koju treba odstraniti iz forumskog drustva.

Ne bih se slozio da je City puno jaci od nas, ako je uopste jaci jer pazite jednu stvar, nas vezni red je bolji od njihovog, njihovi vezni igraci su bolji samo na poziciji Yaye Toure, dosta su jaci u napadu i na krilima a odbrana i golman su im losiji od nase sto nazalost danas nije doslo do izrazaja zbog veoma neucinkovitog napada. Bili smo losi ali nismo slabiji od Citya i ovako losi sto smo bili utakmica bi isla drugacijim tokom da je Wilshere pogodio onaj zicer poslije kojeg smo primili gol i da sudija nije u nekim odlukama sudio protiv nas a nije trebao, ipak to ne umanjuje cinjenicu da je City na kraju zasluzio pobjedu ali ne treba previse uzimati u obzir to puno su jaci, taj smijensi City nikoga ne moze da dobije u gostima igraju ko babe nekonstantno i morali smo danas biti bolji.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!

Johny
Kontakt:

Post Postao/la Johny » 14 dec 2013, 21:59

Ma nije City jaci uopste , primili ste 6 komada radi Artete.
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 14 dec 2013, 22:03

Jaki ko I Barcelona onomad, 14 igraca na terenu je i nemoguce pobijediti.
Celik!3,2,2.

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 14 dec 2013, 22:04

Previse drame oko jednog poraza,.Procitati samo uvod nije isto sto procitati i cijelu knjigu,ovdje se na osnovu jednog poraza,jedne utakmice kroji citava sezona..

Svi znamo da Arsenal moze mnogo bolje od ovoga,odigrali smo dvije dobre utakmice protiv viceprvaka Evrope,zasto skidati gace pred "gradjanima"ili "plavcima" nakon jednog poraza ?

Chelsea se trazi citavu sezonu,nemaju igre,gube od Basela dva puta,Stoke im uvali tri gola a ovi drugi u gostima skupili osam bodova u isto toliko utakmica,.

Istina je da padamo ali treba znati i odgovoriti,svi znamo da Arsenal moze daleko bolje nego sto je igrao danas,ovo nije realan omjer snaga kao sto nije ni onaj u kojem Stoke pobjedi Chelsea ili Cardif SitiJa,desi se losa utakmica a nama je se desila na najtezem gostovanju i onda se na osnovu toga pravi drama..

Ne znam da li nam i u kojoj mjeri fali sirina u rosteru ali znam da i ovo sto imamo ne koristimo dovoljno,.Forsiranje,prije svega OZila,Girouda,Ramseya,Pere i Kosa nam je se osvetilo ? Razumijem,oni su oslonac ekipe ove sezone ali to ne znaci da ne trebaju odmor,.

Pero,Kos i Giroud su odigrali cetri utakmice u deset dana i sasvim je logicno ocekivati pad u igri i fizickoj spremi u utakmici sa zestokim tempom.Vermalen mora uci u rotaciju ili biti prodan,koja je svrha placati milione igracu kojem ne vjerujes ? Isto pitanje vazi i za Bendtera,.

Walcot se danas vratio na velika vrata,falio nam je njegov doprinos,jos uvjek se ceka Santi,Podolski se vraca,.Imamo mi jos "konja' za utrku i to jakih,ova trojka je prosle sezone iznjela veliki teret a u ovoj se jos na njih ceka,.

Johny
Kontakt:

Post Postao/la Johny » 14 dec 2013, 22:07

AllGunsBlazing je napisao/la:Jaki ko I Barcelona onomad, 14 igraca na terenu je i nemoguce pobijediti.
Ko je uopste spomenuo Barcelonu ?

Ustvari da se ispravim : City nije jaci.Pobjedili su radi sudija i Artete.

QUARTERBACK
Kontakt:

Post Postao/la QUARTERBACK » 14 dec 2013, 22:17

Johny je napisao/la:
AllGunsBlazing je napisao/la:Jaki ko I Barcelona onomad, 14 igraca na terenu je i nemoguce pobijediti.

Tako je bre matori, Artetaaaaa

cala
Kontakt:

Post Postao/la cala » 14 dec 2013, 22:27

Ljudi su ubili brasno u nama, get over it. Okrenut se Chelseau, igraci ce imat vise vremena da se odmore, Podolski se vraca u ekipu, Walcott se evo uveliko vratio. Ako Wenga sad ne uzme Moua nece nikad.

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 14 dec 2013, 22:30

City nije bauk ekipa i zato je ovaj poraz i tezak, pa Borussija je jaci tim od Citya pa od njih nismo primili 6 komada, imaju smijesnu odbranu i smijesnog trenera i samo nase gluposti su danas poklonile pobjedu Cityu. Stoperi im cirkus, golman cirkus, vjeciti kikser Clichy na lijevom beku, jedino Zabaleta je ono da se kaze top igrac u odbrani i pored lose igre mogli smo ih natrpati, ubijedjen sam da cemo na Emiratesu ovaj City sa ovom odbranom da demoliramo a za danasnjom utakmicom mozemo samo zaliti.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 14 dec 2013, 22:31

Johny je napisao/la:
AllGunsBlazing je napisao/la: Jaki ko I Barcelona onomad, 14 igraca na terenu je i nemoguce pobijediti.

Dobri neki ljudi sto 'vas' veceras pogurase :mrgreen:

Johny
Kontakt:

Post Postao/la Johny » 14 dec 2013, 22:36

Koga i cime ? :roll:

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 14 dec 2013, 22:46

Johny je napisao/la:
Koga i cime ? :roll:
Znaci,bio je penal ?

E pazi,Arsenalu nije sviran mnogo ocigledniji i u daleko opasnijoj situaciji po gol protivnika..

Nije uredu da koristis sarkazam tamo gdje za njeg nema mjesta..

Sudije su uticale na sam tok meca,mozda u mnogo vecoj mjeri u situacijama kada su svirani ofsajdi koji nisu postojali kod 1-1 nego za penal,u obe situacije Arsenal je mogao do gola i vodstva,.

City jeste bio bolja ekipa ali ne pobjedi uvjek bolji,mozda ne bi ni danas da nisu sudije u dobroj mjeri pogurale domacina..

Johny
Kontakt:

Post Postao/la Johny » 14 dec 2013, 22:51

Kakav ti povod imas da se palis alarmantno ?

Prije svega penal za Barcelonu je cist kao suza veceras bio i pored toga Barca je 3x bolja ekipa bila...

Sto se tice situacija u danasnjoj utakmici slazem se sa tobom ali to ne umanjuje cinjenicu da je City razbio Arsenal u svakom mogucem segmentu i da su polazali da su bolja ekipa.

Bez ikakve potrebe zavlacis neku pricu o Barceloni , izvikano zar ne !?

Ako je najveci argument u porazu Arsenala od Citya to da je Barceloni sviran slican penal protiv Villareala , a Arsenalu nije protiv Citya onda zaista vasa glupost se proteze u nedogled...

rambo16
Kontakt:

Post Postao/la rambo16 » 14 dec 2013, 22:56

ma jojj..nema više smisla objašnjavat i pojašnjavat sudije i današnju tekmu....idemo dalje....da vidimo gdje smo i šta treba popravit odnosno promijenit protiv Murinja.....ja lično bi Žirua i Nacha ostavio na klupi tu utakmicu...Walcotta bi tušno na CF-a a Cazorlu na krilo...haman će Jack dobit neku suspenziju za onaj srednjak tako da ćemo vjerovatno gledat Artetu u ponedjeljak...nema veze...bitno je da im Wenger objasni da nije kraj svijeta i da poslije Čelzia imamo 7-8 prilično laganih tekmi....znači mentalitet je majka uspjeha.....sad vidim Ozil se izvinjava na fejsu....dobar je on momak,samo što očigledno teže doživljava poraz što opet znači da mu je stalo...hajmo glavu gore ,dobit ćemo Čelzi 8-)
A.F.C. Bournemouth!

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 14 dec 2013, 23:13

Johny je napisao/la: Kakav ti povod imas da se palis alarmantno ?

Prije svega penal za Barcelonu je cist kao suza veceras bio i pored toga Barca je 3x bolja ekipa bila...

Sto se tice situacija u danasnjoj utakmici slazem se sa tobom ali to ne umanjuje cinjenicu da je City razbio Arsenal u svakom mogucem segmentu i da su polazali da su bolja ekipa.

Ako je najveci argument u porazu Arsenala od Citya to da je Barceloni sviran slican penal protiv Villareala , a Arsenalu nije protiv Citya onda zaista vasa glupost se proteze u nedogled...
Na osnovu cega si ti zakljucio da se palim ? Na sto ? Na koga ?

Citas preko redova i ne trudis se da razumijes ,.Kojom logikom se ti vodis ? City je bio bolji i zbog te cinjenice su zasluzili da budu pogurani ? Mislis da sudije svojim odlukama nisu utjecala na sami tok utakmice ?

Jbt,kako neki gledaju povrsno na neke stvari,.Arsenal je kod rezultata 1-1 bio ravnopravan protivnik na terenu ali su direktne sudijske odluke uticale da se na poluvrijeme ode sa rezultatom 2-1 za domacina i to je faKt..

I ovdje se ne prica ona " sta bi bilo kad bi bilo' nego sta bi bilo da su sudije bile na nivou...

City je bio bolja ekipa,to ne sporim ali su sudije u dobroj mjeri odredili sami tok utakmice i to je sustina..

Johny
Kontakt:

Post Postao/la Johny » 14 dec 2013, 23:18

chily-rz je napisao/la:
Johny je napisao/la: Kakav ti povod imas da se palis alarmantno ?

Na osnovu cega si ti zakljucio da se palim ? Na sto ? Na koga ?

Citas preko redova i ne trudis se da razumijes ,.Kojom logikom se ti vodis ? City je bio bolji i zbog te cinjenice su zasluzili da budu pogurani ? Mislis da sudije svojim odlukama nisu utjecala na sami tok utakmice ?

Jbt,kako neki gledaju povrsno na neke stvari,.Arsenal je kod rezultata 1-1 bio ravnopravan protivnik na terenu ali su direktne sudijske odluke uticale da se na poluvrijeme ode sa rezultatom 2-1 za domacina i to je faKt..

I ovdje se ne prica ona " sta bi bilo kad bi bilo' nego sta bi bilo da su sudije bile na nivou...

City je bio bolja ekipa,to ne sporim ali su sudije u dobroj mjeri odredili sami tok utakmice i to je sustina..
U buduce pocni citati postove ljudi koje citiras.

Ja sam se vec slozio sa tobom da je sudija pogrijesio u par navrata, uz to sam dodao da je City jednostavno bolja ekipa i tu prica zavrsava.

Boldano il' si izmislio da sam ja rekao i vodio se tom kvazi logikom il' si me pomjesao sa nekim drugim forumasem :roll:

Al' najjace je kad on kaze nekome da pocne citati :lol:

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 14 dec 2013, 23:31

Da je danas bio neki kvalitetniji napadač umjesto Girouda rezultat je mogao biti obrnut, da je pogađao šanse kod rezultata 3:1 i 3:2 utakmica bi otišla u drugom smjeru.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 14 dec 2013, 23:32

Saurman je napisao/la:Da je danas bio neki kvalitetniji napadač umjesto Girouda rezultat je mogao biti obrnut, da je pogađao šanse kod rezultata 3:1 i 3:2 utakmica bi otišla u drugom smjeru.
Bendtner bi iz one tri sanse dao jedan gol a Dzeko mozda i tri.Jednostavno limitiran igrac,takav ce i ostati,dobar za klupe.
1946

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 14 dec 2013, 23:39

Nemam vise volje za raspravu s tobom,idi se okupaj hladnom vodom i saperi sarkazam s kojim si me i uvukao u ovu raspravu,.

Tebe bi covjek tesko ubijedio i da kokos nosi jaje ako u startu zauzmes drugaciji stav,i da,opet citas izmedju redova i izbjegavas sustinu i razlog zbog kojem sam usao u raspravu sa tobom 8-)

Nemoj me citirati ili mozes ? Nije ni bitno, za mene je fajront svakako.

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 14 dec 2013, 23:42

A tog vise i Dzeke, bolji CHamakh od njeg. Kad pricamo o spicevima dajte pojacanje, a ne samo jedan igrac vise.
Celik!3,2,2.

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.