Je li to hoćete da šuknete našoj upravi ?!

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Slazem se. Bolje pricekat ljeto i dovest prave igrace, nego dovodit sada igrace koji puno kostaju, a malo daju.Gusar1995 je napisao/la:zašto ne preplačivanje...koliko samo zarađuju Welbeck, Young i sl, zašto ne bi neki WC da zarađuje ogroman novacako nećemo dovesti pravo pojačanje onda bolje da i ne dovodimo ništa, koji će nam klinac Ander
Bravo za prvu izjavu.rio_Ferdy88 je napisao/la:David Moyes says he takes "complete responsibility" for #mufc's recent results and says he's confident they'll improve.David Moyes says #mufc must improve in a number of areas, including passing, creating chances and defending.
red devil88 je napisao/la:Bolje je probati dovesti i tog malog iz Atletika nego da ostanemo na ovom veznom redu . Valjda je svim jasno da nece doci neki WC igrac u Januaru. A taj mali Ander ne moze biti gori neko trenutni igraci da **** rak raka .
Do kraja sezone ce se vidjeti imali Moyes karakter da vodi jedan Manchester United ili je samo kratkotrajna epizoda u najvecem Engleskom klubu .
Ne znam ja sam cuo da momka uopce vise ne forsiraju jer je izrazio zelju da ode iz kluba nesta kao sto su radili i Ljorenteu .Kaunas je napisao/la:red devil88 je napisao/la:Bolje je probati dovesti i tog malog iz Atletika nego da ostanemo na ovom veznom redu . Valjda je svim jasno da nece doci neki WC igrac u Januaru. A taj mali Ander ne moze biti gori neko trenutni igraci da **** rak raka .
Do kraja sezone ce se vidjeti imali Moyes karakter da vodi jedan Manchester United ili je samo kratkotrajna epizoda u najvecem Engleskom klubu .
Ma kakav Herrera, traže za njega 40 miliona, ko je tamo lud![]()
postoje bolji, isplativiji igrači, Herrera ove sezone ima golova i asistencija k'o Fellaini
![]()
Moyes iako ove sezone ne napravi nista, makar zavrsio 15. ostat ce na klupi i sljedece sezone, a ako ni tad ne napravi nista, čvoka...
Brateeee.kingwazza je napisao/la:kart pa to sam ja paranoja
U ovim teskim danima treba nam takvih navijacaCartman je napisao/la:Brateeee.kingwazza je napisao/la:kart pa to sam ja paranoja
Neuništiv sikingwazza je napisao/la:kart pa to sam ja paranoja
Da ne vrijedi toga smo svi svjesni ali to da nije kvalitet nebi rekao , po cemu si ti zakljucio da nije , jesil pratio toliko njegove igre ili ? Ja sam pogledao ove sezone 2 ili 3 utakmice i po meni jako dobar igrac sad ne znam jesam li ja potrefio dobre partije ili je stvarno jako dobar.Gusar1995 je napisao/la:Nema veze to koliko je dao golova i koliko ima asistencija, kad' on ne vrijedi tih para i nije kvalitet za United ...
Završiše treći, šteta dosta jači bili. Al ovaj Pereira je Scholes za sve naše kreativce, budući prvotimac :3Alcatraz je napisao/la:U19: Manchester United-Shakhtar 1:1 (Fletcher;Zinchenko)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.