Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

Carlo
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la Carlo » 26 sep 2012, 23:14

OTNYS_YNWA je napisao/la:To mi je bila nepoznanica, kad on pokupi povredu. Drago mi je što imamo Wisdoma onda, zaista rijetko griješi momak, čak se i odlično snalazi u pass-move igri. 8-) Robinson ili Wisdom će sigurno zaigrati u subotu.

Nezgodan protivnik, Swansea, ali ne bi trebalo biti problema.
s mladićima nema problema, a s prvim timom ima :D

[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

BeyKopites
Kontakt:

Post Postao/la BeyKopites » 26 sep 2012, 23:26

OTNYS_YNWA je napisao/la:To mi je bila nepoznanica, kad on pokupi povredu. Drago mi je što imamo Wisdoma onda, zaista rijetko griješi momak, čak se i odlično snalazi u pass-move igri. 8-) Robinson ili Wisdom će sigurno zaigrati u subotu.

Nezgodan protivnik, Swansea, ali ne bi trebalo biti problema.
Auu Swansea je zeznut protivnik...Baš nemamo sreće, nadao sam se da će nam doći neki niželigaš :?
Analiza igrača:
Assaidi, Sahin, Coates, (Pacheco) - ODLIČNI
Henderson, Wisdom, Robinson, (Carra), (Yesil) - SOLIDNI
Downing - PRELOŠ / Jones - NEDEFINISAN
Zadnja izmjena: BeyKopites, dana/u 27 sep 2012, 12:38, ukupno mijenjano 1 put.
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-

EBSCO
Kontakt:

Post Postao/la EBSCO » 26 sep 2012, 23:26

Respect za Pacheca:
Daniel Pacheco handed his Liverpool shirt to a child in a wheelchair at the Hawthorns.

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 26 sep 2012, 23:33

slika Jao slike. :D

Pazi Rodgersa kod drugog gola, mrtav 'ladan kao Benitez svojevremeno. Imamo dobre šanse da odbranimo trofej samo se treba dobro oznojiti. Jako je bitno što će jedan od konkurenata ispasti, msili na Chelsea-United duel. Imamo velike šanse da se plasiramo među 8 najboljih, a poslije toga nam je potrebna sreća pri žrijebu. Zapeti za jedan kup, bilo koji, uz peto ili šesto mjesto, sasvim je dovoljno od ove mlade ekipe za ovu sezonu.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 26 sep 2012, 23:46

Dobro je forsirat mlade u ovakvim utakmicama. al oni ne donose titule. vjerujte mi :mrgreen: .
Vođa zna.

fanatic
Kontakt:

Post Postao/la fanatic » 27 sep 2012, 00:01

nedim1993 je napisao/la:Dobro je forsirat mlade u ovakvim utakmicama. al oni ne donose titule. vjerujte mi :mrgreen: .
Macheda "one" sezone kad smo igrali najbolji fudbal u evropi donese scumu titulu . Owen 2001 vecinu, to su samo 2 igraca kojih sam se odma' sjetio a ima ih jos..
Naravno nece ovaj Sinclair sigurno jos sezonu bar imat' neku spomena vrijednu ulogu(i Robinson je tako debitir'o pa onda ga ni na mapi), al' zato Suso, Wisdom, Coates i ostala klapa su za svaku pohvalu..

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 27 sep 2012, 00:55

fanatic je napisao/la:
nedim1993 je napisao/la:Dobro je forsirat mlade u ovakvim utakmicama. al oni ne donose titule. vjerujte mi :mrgreen: .
Macheda "one" sezone kad smo igrali najbolji fudbal u evropi donese scumu titulu . Owen 2001 vecinu, to su samo 2 igraca kojih sam se odma' sjetio a ima ih jos..
Naravno nece ovaj Sinclair sigurno jos sezonu bar imat' neku spomena vrijednu ulogu(i Robinson je tako debitir'o pa onda ga ni na mapi), al' zato Suso, Wisdom, Coates i ostala klapa su za svaku pohvalu..
Hoće reći da djeca ne donose titule, a ne dijete.
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 27 sep 2012, 01:06

Pazi ovo:

Norwich-Liverpool 29.09.2012. Premiership
Liverpool-Udinese 04.10.2012. Europa League
Liverpool-Stoke City 07.10.2012. Premiership
Liverpool-Reading 20.10.2012. Premiership
Liverpool-Anzhi 25.10.2012. Europa League
Liverpool-Swansea 29.10.2012. Liga Cup
Liverpool-Newcastle 04.11.2012. Premiership :mrgreen:

28.10.2012. bi se trebala odigrati utakmica sa Evertonom, ali će se ona najvjerovatnije odgoditi zbog utakmice sa Swanseom.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

mighty_reds
Kontakt:

Post Postao/la mighty_reds » 27 sep 2012, 01:12

Dugo nisam ovako uživao u utakmici Liverpoola iako je bila neizvjesna. Tako mi je bilo drago vidjeti mlade igrače kako se dokazivaju i pokazuju strašnu želju. Nadam se da će neki od ovih već protiv Norwicha na klupi biti.

Šta je sa Morganom očekivao sam i njega večeras? Mislim da Pacheco i Yesil sigurno zaslužuju mjesto na klupi i povremene ulaske u toku ove sezone, jer praktički nemamo šta izgubit. ;)
The status of being a Liverpool player keeps our players motivated.'
- Bill Shankly

R.I.P. Haris Arapović (hary_ynwa) You'll never walk alone

ripper
Kontakt:

Post Postao/la ripper » 27 sep 2012, 01:20

Hvala Sahinu što me popravi na kladari ;) :D ne znam gdje sam se mogao zahvaliti pa moram ovdje 8-)

btw. Coates jako dobar igrac :ugeek:

fanatic
Kontakt:

Post Postao/la fanatic » 27 sep 2012, 01:21

Arnelinho je napisao/la:
fanatic je napisao/la:
Hoće reći da djeca ne donose titule, a ne dijete.
Pa i ne igraju kod nas djeca, jedino Sterling ostalo sve silom prilika..drugo su ovi kupovi ;)

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 27 sep 2012, 01:22

Ma sve će doći na svoje samo dok Rodgers posloži ove zadnje kockice.
Nažalost, zapao nas je težak raspored na samom početku, ali možda je i bolje tako. Protiv pravih protivnika se vidi najveća slabost ovog tima. Samo dok se zaletimo.. 8-) :)

ripper
Kontakt:

Post Postao/la ripper » 27 sep 2012, 01:25

jedno pitanje za vas liverpulovce . kakav ugovor ima Sahin :?: mislim, znam da ga je ono Real kupio, pa sad je kod vas i šta dalje :?: možete li otkupiti njegov ugovor ili ga morati vracati nazad kad istekne posudba?? nemam pojma, zato i pitam :?

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 27 sep 2012, 01:28

ripper je napisao/la:jedno pitanje za vas liverpulovce . kakav ugovor ima Sahin :?: mislim, znam da ga je ono Real kupio, pa sad je kod vas i šta dalje :?: možete li otkupiti njegov ugovor ili ga morati vracati nazad kad istekne posudba?? nemam pojma, zato i pitam :?
Mediji u Engleskoj navode da imamo pravo otkupa za cijenu od 11 miliona funti i da se igrač pita. Ako on bude želio da ostane, ostaće. U smislu da je sa Realom već dogovoreno, tako da ostaje da Sahin kaže svoje.
Opet ovi drugi kažu da nije takav dogovor postignut, tako da niko nije siguran.

Uglavnom, on je kod nas za 4 miliona funti uz 70 000 sedmičnu platu do jula 2013.

ripper
Kontakt:

Post Postao/la ripper » 27 sep 2012, 01:31

Henderson je napisao/la:
ripper je napisao/la:jedno pitanje za vas liverpulovce . kakav ugovor ima Sahin :?: mislim, znam da ga je ono Real kupio, pa sad je kod vas i šta dalje :?: možete li otkupiti njegov ugovor ili ga morati vracati nazad kad istekne posudba?? nemam pojma, zato i pitam :?
Mediji u Engleskoj navode da imamo pravo otkupa za cijenu od 11 miliona funti i da se igrač pita. Ako on bude želio da ostane, ostaće. U smislu da je sa Realom već dogovoreno, tako da ostaje da Sahin kaže svoje.
Opet ovi drugi kažu da nije takav dogovor postignut, tako da niko nije siguran.

Uglavnom, on je kod nas za 4 miliona funti uz 70 000 sedmičnu platu do jula 2013.
OK, hvala na odg. ;) ...bilo bi dobro kad bi ga zadržali, momak ima potencijal samo mu treba utakmica i minutaža.

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 27 sep 2012, 01:38

Liverpool ima čak bolji ugovor sa West Hamom za Carrola. Oni plaćaju njegovu punu platu, već su iskeširali 1,5 miliona funti za posudbu i ako ostanu u ligi imaju ga pravo kupiti za 17 miliona funti. Naravno, dogovor između klubova je gotov, ostaje samo Carrol da odluči. Mislim da je i on sam svjestan da nema budućnosti u Liverpoolu.
Helem, Sahin ispade nama će doći džaba tj. pare od Carrola idu za Sahina. Jedan transfer manje naredne sezone.
Osim toga, ugovori na kraju sezone ističu Jamie Carragheru, Doniju i Dany Wilsonu. Iz kluba su jasno rekli da nemaju namjere sa njima produžavati ugovore. Joe Cole ima ugovor do 2014-te, ali će njemu vjerovatno uručiti papire na kraju sezone. Pretpostavljam da će na ljeto, uz Sahina, doći 3 kvalitetna igrača da nam popune te praznine. Vlasnici ne daju puno para, 30 do 40 miliona funti godišnje.

RA.
Kontakt:

Post Postao/la RA. » 27 sep 2012, 07:29

Odlicno odigrano sinoc, Suso je majstor ima kontrolu lopte ko macca:D
Sahin 2 gola bas mi je drago zbog njega valjda ce ostati u Liverpool stvarno je dobar igrac

donCorleone1892
Kontakt:

Post Postao/la donCorleone1892 » 27 sep 2012, 11:29

RA. je napisao/la:Odlicno odigrano sinoc, Suso je majstor ima kontrolu lopte ko macca:D
Sahin 2 gola bas mi je drago zbog njega valjda ce ostati u Liverpool stvarno je dobar igrac
Slazem se s tobom Suso je mashallah :D ali je i Pacheco bio dobar steta sto ne dobija vise prilike....Sahin je dobar ali se vidi da nije bas u naj formi malo mi je spor...Razorao sam se sa Downingom sinoc lik je ko basluk...Robinson i Wisdom su malo još nesigurni ili je to radi godina pa nemaju jos onu snagu da se guraju sa Niggerima :D

donCorleone1892
Kontakt:

Post Postao/la donCorleone1892 » 27 sep 2012, 11:33

http://www.facebook.com/pages/Liverpool ... 2497361513" onclick="window.open(this.href);return false;
Moze lajk počeo sam sa ovom stranicom i želim je održati samo me treba pogurati malo sa fanovima...
Nadam se da ćete stisnuti onaj gumb " Sviša mi se " to je za vas secunda a za mene *___* :D :D
YNWA

Ozren
Kontakt:

Post Postao/la Ozren » 27 sep 2012, 11:41

Henderson je napisao/la:Liverpool ima čak bolji ugovor sa West Hamom za Carrola. Oni plaćaju njegovu punu platu, već su iskeširali 1,5 miliona funti za posudbu i ako ostanu u ligi imaju ga pravo kupiti za 17 miliona funti. Naravno, dogovor između klubova je gotov, ostaje samo Carrol da odluči. Mislim da je i on sam svjestan da nema budućnosti u Liverpoolu.
Helem, Sahin ispade nama će doći džaba tj. pare od Carrola idu za Sahina. Jedan transfer manje naredne sezone.
Osim toga, ugovori na kraju sezone ističu Jamie Carragheru, Doniju i Dany Wilsonu. Iz kluba su jasno rekli da nemaju namjere sa njima produžavati ugovore. Joe Cole ima ugovor do 2014-te, ali će njemu vjerovatno uručiti papire na kraju sezone. Pretpostavljam da će na ljeto, uz Sahina, doći 3 kvalitetna igrača da nam popune te praznine. Vlasnici ne daju puno para, 30 do 40 miliona funti godišnje.
Liverpool je vec iskesirao 5 miliona funti za jednogodisnju posudbu!

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: galia95, LiverpoolREDS i 21 gost.