Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
N.Sahin to treba reci
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Sinclair sa 16 godina i 6 dana najmlađi igrač u historiji Liverpoola?!
Btw. fina akcija. Suso lijep potez, do Assaidia, ovaj za Sahina. Njegov drugi gol.

Btw. fina akcija. Suso lijep potez, do Assaidia, ovaj za Sahina. Njegov drugi gol.

FK Pjetlovi
Men' su i on i Doyle (oba Irci) dragi igrači nekako. Biće za razliku od tebe.OTNYS_YNWA je napisao/la:Ma ne znam, nekakav mi antipatičan skroz.Arnelinho je napisao/la:Što?OTNYS_YNWA je napisao/la:Iskreno se nadam da Olson nije igrao rukom!
Ulazi najodvratniji igrač premier lige, Long!
Čestitke Sinclairu!

Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
SAAAHIN ! suso podsjeca na silvu bas nam je jedan takav trebao, a asaidija ovakvog tipa nismo imali jos od beniteza i njegovih lijevih krila ! ...
Bagra preplaćena.
Samo ovu djecu gurati i u ligi a ne kao one razmažene zvijezde.
Sinclair za historiju.

Sinclair za historiju.

Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Sve pohvale za ove momke zaista. Ni jedna zamjerka osim za Downinga, koji se morao istaći od ostalih, a potpuno suprotno. Nije se primjetio. Yesil je pokušao da pokaže koliko zna, ali ga je to i ukopalo. No nema veze, mlad je, ovakve utakmice ga mogu samo boostati.
Do kraja Sinclair da postane najmlađi strijelac Liverpoola i da završimo ovo fantastično izdanje.
Rodgersu pjesme pisati, IN RODGERS I TRUST!
Do kraja Sinclair da postane najmlađi strijelac Liverpoola i da završimo ovo fantastično izdanje.

Rodgersu pjesme pisati, IN RODGERS I TRUST!

Pa ljepše igramo kad su ova djeca na terenu.
Suso zvjezdica mala

Suso zvjezdica mala

I don't believe in God, but I'm afraid of him.
Fantastična utakmica i još bolja igra naših igrača. Ne zna se koji je bolji od boljeg, jednostavno svaki igrač je fantastično odigrao. I naravno, svaka čast doktoru Brendanu Rodgersu koji je zaslužan za ovu pobjedu.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
nova sampionska generacija !
reina
johnson skrtel (coates) agger enrique(kelly)
sahin gerrard
suso
sterling assaidi
suarez(yessil)
i jos ovih nada ima .....
reina
johnson skrtel (coates) agger enrique(kelly)
sahin gerrard
suso
sterling assaidi
suarez(yessil)
i jos ovih nada ima .....
koja je samo razlika kad igra assaidi umjesto borinia. To nam je donijelo pobjedu a gubitak na onom mecu. Prva postava gora od druge 

Meni nesto zao sto se zavrsila tekma ,zanimljiva bila jbg 

- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Sada kada nema Kellya, eto prilike za Wisdoma da dobije priliku u premier ligi. Ima relativno dosta vremena da se odmori do Norwicha pa da počne desno.
Reina - Wisdom.Coates.Skrtel.Glen - Allen.Gerrard.Sahin - Assaidi.Sterling.Suarez
Nadam se da ćemo ovako početi meč.

Reina - Wisdom.Coates.Skrtel.Glen - Allen.Gerrard.Sahin - Assaidi.Sterling.Suarez
Nadam se da ćemo ovako početi meč.

- King Kenny
- Kontakt:
Coates se mora nekako ugurati u prvih 11 ,Suso je fenomenalan
,Assaidiju samo treba jos kondicije i snage,tehnika i lucidnost su na njegovoj strani,Robinson igra bolje od Enrikea,ni onaj Wisdom nije los,Sahin se polako vraca...konacno malo radosti i za nas napacene
.

Ljubav prema crveno-crnoj boji ~Fk Sloboda~ ~Ac Milan~
YNWA!
YNWA!
- the scouser
- Kontakt:
Šta je sa Flanaganom, jel' on živ ? U one prve dvije epizode onog FOX-ovog dokumentarca, on se baš nešto trudi da se dokaže, ostaje poslije treninga sam da radi i sl.
Ne treba ni od njega odustajati.
Drago mi je zbog pobjede, nisam gledao nažalost, nemam arenesport a konekcija mi pada u prosjeku svake tri minute
.

Drago mi je zbog pobjede, nisam gledao nažalost, nemam arenesport a konekcija mi pada u prosjeku svake tri minute

Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
Daj okačite te golove, da vidimo na djelu našeg izgubljenog sina....

Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Wisdom istjera Flanagana iz rezervi, šta ćeš, neka se trudi malo više.
Ko zna, možda i Flanagana vidimo protiv Norwicha.
PS: Uspjeli smo dobiti ovu utakmicu pa niko ne spominje ( ? ) 2 penala koja smo morali dobiti.

PS: Uspjeli smo dobiti ovu utakmicu pa niko ne spominje ( ? ) 2 penala koja smo morali dobiti.

tačno takoKing Kenny je napisao/la:Coates se mora nekako ugurati u prvih 11 ,Suso je fenomenalan,Assaidiju samo treba jos kondicije i snage,tehnika i lucidnost su na njegovoj strani,Robinson igra bolje od Enrikea,ni onaj Wisdom nije los,Sahin se polako vraca...konacno malo radosti i za nas napacene
![]()
.

Brendan je na slatkim mukama pred meč u subotu. Ja bih volio da stavi Jonesa na gol, Johnsona, Coatesa, Škrtela, Robinsona u odbranu. Šahina, Allena i Gerrarda u sredinu, na krilima Assaidija, Sterling i Suarez u vrhu napada

ljudinaHenry Winter @henrywinter
Daniel Pacheco has just run across to the #lfc fans & handed his top to a kid in a wheelchair, earning huge applause from the #lfc fans
@jimmy, Flanagan je povrijeđen nažalost...
Liverpool-Swansea u sljedećoj rundi. 

Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
U narednoj rundi igramo protiv Swanseaja, biće veoma zanimljivo obzirom da ih dr. Rodgers zna u dušu.
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
To mi je bila nepoznanica, kad on pokupi povredu. Drago mi je što imamo Wisdoma onda, zaista rijetko griješi momak, čak se i odlično snalazi u pass-move igri.
Robinson ili Wisdom će sigurno zaigrati u subotu.
Nezgodan protivnik, Swansea, ali ne bi trebalo biti problema.

Nezgodan protivnik, Swansea, ali ne bi trebalo biti problema.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.