Danas se fakat sve poklopilo. Katastrofalna igra odbrane, nenadhebivi Giroud, raspolozen City i kao slag na tortu sudije.
Malo se pribrati do Chelsea, ovo danas je bila katastrofa.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Nisu se predali nego su iscrpljeni. Čim vidim da se redaju greške u dodavanjima znam da ih je umor stigao. Oni su danas igrali herojski koliko su mogli.Marsal je napisao/la:Predali se. Odlika ekipa koje su svjesne da nisu top, top quality.BigBigBang je napisao/la:Kakva jadna igra zadnjih 10 minuta.
Odoh se pokrit jorganom preko glave.
Šta ti ovo znači? Crk'o mi google translate.bega_afc je napisao/la: znaci SHOULD MUST HAD TO GO OUT na poluvremenu,
Virtu4l je napisao/la:Šta ti ovo znači? Crk'o mi google translate.bega_afc je napisao/la: znaci SHOULD MUST HAD TO GO OUT na poluvremenu,
Uzmi digitron, pomnozi se s nulom i bice ti sve jasno.Virtu4l je napisao/la:Šta ti ovo znači? Crk'o mi google translate.bega_afc je napisao/la: znaci SHOULD MUST HAD TO GO OUT na poluvremenu,
Mozes mislit kakvi su onda ostali kad smo mi prviAdo1921 je napisao/la:Bore se za prvaka,a prime 6 komada sramota..
Ozil je lik koji nije naviko na ove scene...."razmažen" pomalo i to se vidi....al' mislim da on izuzetno voli Mertesackera i da će ovo shvatit kao dobronamjeran potez....samo nam fali da Ozil i Mertesacker zakuhaju nešto i da sve ode u 3 pmanell je napisao/la:Mertesacker angry at Ozil for not going and clapping the Arsenal away support.
Svaka cast Pero
Ma neće sigurno zakuhati ali stvarno glup potez Ozila.rambo16 je napisao/la:
Ozil je lik koji nije naviko na ove scene...."razmažen" pomalo i to se vidi....al' mislim da on izuzetno voli Mertesackera i da će ovo shvatit kao dobronamjeran potez....samo nam fali da Ozil i Mertesacker zakuhaju nešto i da sve ode u 3 pm
Ili Olic, Crouch, Bent...BoBo89 je napisao/la:Arsenal danas dokaza da su skeptici bili u pravu. A Giroud jednostavno nije ta klasa.
Vama treba WC napadac, nesto tipa Mandzukic
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.